Dodaj do ulubionych

Elektromontaż Export

07.09.06, 19:57
Witam... polecam ..nie naganiam... przypomnijcie sobie o mojej propozycji za
3 miesiace... zapamietac.. a przekonacie sie ze bylo warto ma 60% portwela...
wreszcie mamy potencjal na up.. 100-300%... konkretnego fachowca... kolejne
infa ktore spowoduja lot w kierunku orbitalnym).. 1. nabycie papierów przez
nowego prezesa i dotychczasowy fund Strombridge 2. sprzedaz nieruchomosci...
3. ponac maja wypracowac zysk netto w biezacym roku... zapewne nowe
kontrakty... Kondrat ma uklady na wschodzie... wiec bedzie ok. 4. magiczne
slowa... ktore pojawia sie przy cenie 15-20 emisja z p.p.
nasuwa mi sie analogia z Arketeel ...hmmm ale w ty przypadku mielismy tam do
czynienia z wejsciem nowego gracza na GPW Point Group... kurs odlecial na
moment z 2,8 na 4,4 ... ale szybko sprowadzony zostal do obecnej 3...
dlaczego??? jasne bo zarzad i rada Pointa no i Ifa nie ma interesu by placic
5 jak moga skupic przez podstawke i przysypywac nadgorliwych trzymajac kurs
kolo 3... a przy Elx mam odwrotnie po mocnej zwyzce mielismy 3 sesje przy
wymianie kolo 4... nie zwalilo sie... wlasnie bo Kodrat ma juz papiery... sam
mowil ze skupywal od roku... wiec w jego interesie nie jest zeby kurs lecial
na poludnie... wrecz przciwnie .. pozdrawiam posiadaczy:) jescze troche .. a
wtedy szampan... panienki (oczywiscie dla kawalerki) i Paryz:)
Obserwuj wątek
    • skutecznv Re: Elektromontaż Export 07.09.06, 20:05
      chlopcy... primo.. splata zadłuzenia.. chodzi o kredyty Elx... prezes sie
      zobowiazal.. wiec czekamy na info.... ciao
    • spiro091 Re: Elektromontaż Export 09.09.06, 10:02
      Ja osobiście zapakowałem sie przy poziomie 3,70 iteraz trochę kaski straciłem i
      nie wiem co dalej jestem przertażony czy może jeszcze dalej spaść czy bedzie
      odbicie. I ewentualnie przy jakim poziomie, a jeszcze jedno minie zastanawia
      dlaczego tak spadają obroty, czyżby nikt nie chiał tych akcji??
      • citro1 Re: Elektromontaż Export 09.09.06, 12:23
        No to masz jakieś 15% w plecy.Jak to jest drobna część Twojego kapitału,to
        pryszcz,ale jak wskoczyłeś całym kapitałem albo ulakowałeś 70/80% to jesteś na
        dobrej drodze do jego straty jak będziesz robił tak dalej.
        Wsparcie powinno się pojawić na połowie luki,czyli jakieś 2,8 .A jak to nie
        wytrzyma,to papierek może oddać cału ten wzrost,a Ty jak nie sprzedasz ,to
        pewnie zostaniesz inwestorem długoterminowym.
        Może nie będzie tak żle i 3zł się utrzyma,czego Ci życze.

Co szybko rośnie,szybko też spada i uczestnicząc w czymś takim trzeba mieć
        doświadczenie i troche szczęścia.Pozdrawiam
        • spiro091 Re: Elektromontaż Export 09.09.06, 16:33
          no nic trzeba w poniedziałek wyrzucać,albo czekac ale po co jak tyle innych
          okazji na giełdzie.
        • skutecznv Re: Elektromontaż Export 09.09.06, 17:26
          witam... AT w takich przypadkach nie ma znaczenia.. po prostu przy euforii i
          skrajnych emocjach sie nie sprawdza... jesli nie bylbym pewien co do papiera...
          nie wchodzilbym za 60 %... pakowalem sie po 3,7... i nadal sadze ze to dobra
          cena... dlaczego???... w 3 miesiace bedzie 10-15... przekonamy sie... kazy
          podejmuje swoje decyzje wedle swojej wiedzy... a o ELX jestem spokojny...
          trzymam i sie smieje... bo wiem co jest grane.... pakowac koszyczki i
          jedziemy... prawda jest taka ze nie sztuka kupowac paier na skrajnych emocjach
          gdy jest max przewartosciowany... a wskazniki AT parza... ja na. mialem DPL od
          4,5... sprzedalem po 8,6... bo w 9 nie wierzylem... a co niektorzy krzyczeli o
          10 i bawilo mnie ja lapczywie braliscie paier przy 9... co niektorzy potrafi
          jedynie wejsc gdy widza mocny up... a pozniej placz i pytania... co mam zrobic
          z akacjami?? co polecacie?? co warto kupic??? itd... pamietajcie... raz na
          zawsze kupuje sie przyszlosc... co pewnie wiecie.. gdy widac niewielkie
          swiatelko w tunelu a tylko niektorzy potrafia je zauwazyc... dlaztego o
          realizacje planow prezesa ELX jestem spokojny... bo zadlugo siedze na GPW...
          zeby umkla mi taka okazja.... pamietajcie... ponownie jak na DPL bedziecie
          kupowac ELX gdy juz mocno odleci...po 12-15... jak zauwzycie pokazny wzrost...
          jak na DPL... pozdrawiam .... trzymajcie ja do 15 nie oddaje kropka.
    • skutecznv Re: Elektromontaż Export 09.09.06, 17:33
      ... moze nie ten watek... ale polecam Odlewnie.. Techmex... EPN... Betke... to
      dla tych ktorych 50 % w 3 miesiace zdawala... a Fona na poniedzialek na DT...
      na 1-2 sesji i ucieczka.. mam jeszcze kilka asow... ale to innym razem... ciao
      spadam na basen... pozdrwaiam
      • skutecznv Re: Elektromontaż Export 12.09.06, 16:33
        9 wrzesnia mowilem o EPN... czoraj o Polcolorit dzis rano O Foniku....
        chopaki... zyjcie mi... ruchy... bo rosna wam koszty utraconych korzysci:)
    • classixx Elektromontaż Export info 10.09.06, 20:15
      nie wiem czy poniedziałek kupowac tani elektromontaz export czy wzrostowy
      mostostal export,obie społki pojdą na swoje maximum.
      Czuje to ze elektromontaz export jeszcze w tym roku zblizy do granic 10 zl a
      mostostal export tez w granicach 7- 8 zeta.
      Chce cała kase te społki zainwestowac bo dla mnie liczy zysk a nie trzymanie
      jakis innych spólek.
      Czekam na wasze zalety infa tych spółek!
      elx albo msx albo razem te dwie?
      • skutecznv Re: Elektromontaż Export info 11.09.06, 18:05
        Witam... pamietajcie ze w biznesie licza sie 3 rzeczy... kasa umiejetnosci
        menadzerskie i kontakty...a nowego prezes jak dla mnie cechuja te przymioty...
        co udowodnil w swej dotychczasowej dzialnosci..wiec dajmy mu pracowac... stary
        zarzad i rada to pewnie ludzie z wykształceniem z epoki PRL z modnego owczas
        kierunku technicznej obrobki drewna... nie potrafiacy odnalez sie w realiach
        gospdarki rynkowej... pamietajcie ze na GPW chodzi o kase.. a dla kasy robi sie
        wszytsko.. i sami wiecie ze na rynkach finansowych nie wszyscy zarabiaj...
        zaledwie garstka... dlatego milo patrzec jak niewilkim wolumenem w piatek
        puscily co niektorym stopy... podlaczyla sie drobnica i mielismy lokalna
        panike... ale ok na 3,15 mamy wsaprcie... dzikuje za papier pozdrawiam...
        pomacham wam zza okna z expresu o nazwie ELX... zyczylbym sobie 2 testu tego
        pizomu .. wyrysowac podwojne dno i jazda na polnoc.. trzymac mocno i nie
        puszczac zlotej kaczuszki... Ciao
        • skutecznv Re: Elektromontaż Export info 11.09.06, 18:06
          panowie... juz niedlugo Arksteel testuje 5 taka... a ja dzis kupilem
          polcolorit... dobra cena
          • skutecznv Re: Elektromontaż Export info 12.09.06, 16:14
            wczoraj pisalem o polcolorit... i co???/ :):)... odpal murowany... skad
            wiedzialem???/ ... poprostu... takie rzeczy sa dla niektorych oczywist... wiec
            znow polecam ELX... nie skorzystacie wasza sprawa.... ale nie naganiac przy
            poziomie 10... madrale jak zobaczycie pokazny wzrost i zostaniecie urani przy
            12-15 ... jak na DPL:)
    • skutecznv Re: Elektromontaż Export 11.09.06, 10:31
      witam... tak jak myslalem.. po 4 czarnej swiecy dzis biala... zakres wybicia na
      5... w tygodniu info a cena wciaz atrakcyjna... polecam dzis rownierz FON...
      podaz powinna sie pojawic przy 0,76... wiec pakowac sie.... pozdrawaim
    • classixx kupujcie bo ja już mam je a wy kupujecie ? 12.09.06, 15:28
      kupujcie bo ja już mam je a wy kupujecie ?
      • skutecznv Re: kupujcie bo ja już mam je a wy kupujecie ? 13.09.06, 18:47
        i rzec by.... "a nie mowilem"... ciapy wsiadac... tak jak sie spodziewalem w
        biznesie licza sie kasa umiejetnosci menadzerskie i kontakty... tak ja mowilem
        pare dni temu... dzis w Parkiecie prezes potwierdzil ze w przyszlym tygodnu
        beda infa o nowych kotraktach z Ruskami...
    • skutecznv zbierac ciapy 13.09.06, 18:54
      bedziecie sie zabijac przy 10,00 juz niedlugo:)
      • citro1 Re: zbierac ciapy 28.09.06, 23:57
        Moze jakiś komentarzyk skutecznego.
        www.fop.pl/serwis/news/wiadomosci.php?subaction=showfull&id=1159468653&archive=&start_from=&ucat=2&
        • zawodowiec4 Re: zbierac ciapy 29.09.06, 08:55
          Cyto, ci ludzie nie kumają sprawy. Ocena spółki jest dla nich czymś
          niewyobrażalnie ciężkim. To prawie jak teoria względności. Oni widzą tylko
          newsy, to że jest nowy prezes i takie tam inne sprawy. Aha. I potrafią tylko
          krzyknąć up i postawić mnóstwo wykrzykników.
          A prawda jest goła. Spółka nie ma kasy i super prezes tu nie pomoże a
          przynajmniej nie od razu. Sporo wskazuje, że pójdzie do piachu razem z kasą
          tych amatorów. Ludzka głupota i niechęć do myślenia są porażające.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka