Dodaj do ulubionych

Dzień dobry z Biotonem

13.09.06, 10:15
4,1% na liczniku na poczatku sesji. Tak trzymać.
Obserwuj wątek
    • akrystian Re: Dzień dobry z Biotonem 13.09.06, 10:27
      spokojnie już powoli wracamy do punktu wyjścia (niestety)
      • zawodowiec4 Re: Dzień dobry z Biotonem 13.09.06, 10:35
        Bo ile mozna dyskontować to samo. O Rosji mówi sie od miesięcy. Pewnie jak
        bioton poda info, że sprzedał pierwszą partię towaru w Rosji to też będziecie
        oczekiwali wzrostu o jakieś 50% na sesji ?
        Życze powodzenia w takim beztroskim inwestowaniu. Rysiek Krauze się cieszy.
        • vem Re: Dzień dobry z Biotonem 13.09.06, 11:02
          Czemu Bioton nie rośnie , czytam ostatnio wszystkie komunikaty i dziwie się że
          tak słabo ?
          • zawodowiec4 Re: Dzień dobry z Biotonem 13.09.06, 11:09
            Bo wszyscy z wyjątkiem mnnie juz to mają. Ja biotonu nie kupię więc kto ma to
            kupić od was ?
            Natomiast jest taki jeden który chętnie wam to sprzeda. I to w dużych
            ilościach. Ten gośc już tak kiedyś jedną spółkę nieźle zdołował. Pokłady
            naiwności są szersze od największego oceanu. A szczyty głupoty najlepiej widać
            w polityce i na giełdzie. Dlaczego ? Bo jest tam największa ilość ignorantów i,
            co gorsza, nieuków.
            • oleyu Re: Dzień dobry z Biotonem 13.09.06, 11:13
              no ja też nie mam biotka :)
            • daql4ever Re: Dzień dobry z Biotonem 13.09.06, 12:10
              Zawodowiec wiesz co to jest pokora, słyszałeś w swoim życiu taki długi wyraz.
              Jest jeszcze jeden SZACUNEK dla innych oraz ich odmiennych pogdlądów.
              Możesz się z kimś nie zgadzać ale to nie oznacza , że ktoś jest nieukiem czy
              ignorantem...
              • aloha11 Re: Dzień dobry z Biotonem 13.09.06, 12:39
                Bo zawodowiec to pajac nikt więcej. Mario
                • zawodowiec4 Re: Dzień dobry z Biotonem 13.09.06, 13:01
                  Prawda boli, wiem.
                  Ale ja będę konsekwentny bo nie cierpię ogłupiałego tłumu (z tępymi liderami
                  pokroju sierżanta co to kumają tylko jedną sprawę czyli albo up albo down plus
                  mnóstwo wykrzykników bez jakiejkowliek próby merytorycznej argumentacji) jaki
                  teraz panoszy sie na giełdzie.
                  Co do pokory to jak najbardziej ją mam. To wy jej nie macie pakując swoją kasę
                  w nadęte do granic możliwości spółki.
                  Z szacunkiem gorzej. Faktycznie dla tego tłumu nie mam go.
      • daql4ever Re: Dzień dobry z Biotonem 14.09.06, 16:03
        Kolejny dzień dobry z Biotonem.
        • zawodowiec4 Re: Dzień dobry z Biotonem 14.09.06, 16:13
          Rzeczywiście. Kolejny super dzień dystrybucji. Rysiek Krauze znowu dzisiaj
          będzie się cieszył jak podliczy sesję. Kolejne tabuny łykały super spółkę
          Bioton napychając panu Ryśkowi kieszeń świeżą kasą na prawdziwe inwestycje.
          Co jak co ale ten Krazue to jest gość. Pięknie to rozgrywa.
          • siurak20 Re: Dzień dobry z Biotonem 14.09.06, 16:40
            dzisiaj nie jest dzien dobry z biotonem. biotka wystarczy kupowac po 1,91 i
            sprzedawac jak obrot jest wiekszy po 1,98 a czasem i po 2 zl. ze 4 razy juz tak
            bylo. Obrot niski niski niski nikt juz nie chce brac, kurs spada do 1,90 a
            potem pyk jakas informacja i mamy 2 zl. potem znowu spada spada spada i znowu
            pyk 2 zl. Jedni na tym zarabiaja inni czekaja az pojedziemy na 2,10...
    • bartosz_xxx Re: Dzień dobry z Biotonem 13.09.06, 13:17
      A ja myślę że Bioton jeszcze spokojnie pójdzie do góry i to niedługo.
      Pozdrawiam
      • adamlysy Re: Dzień dobry z Biotonem 14.09.06, 16:37
        Ja mysle ze pojdzie, ale to jest kwestia wiecej niz pol roku. Do tej pory
        kiszonka, niestety.

Mialem biotka ale wyszedlem przy wybiciu na 2 zety. Zbyt duzo tych mikro wybic
        i powrotow do stanu poprzedniego...
        • daql4ever Re: Dzień dobry z Biotonem 15.09.06, 18:35
          Kolejny dzień dobry pomimo bełkotu zawodowca. Sprzedałem, zarobiłem trzeba jeść
          małymi łyżeczkami...
          • byczysko1 Re: Dzień dobry z Biotonem 16.09.06, 00:36
            Zawodowiec, majaczysz.Dag 4ever, chyba źle zrobiłeś. Nie lepiej jeść dużą łychą?

Z parkietowym pozdrowieniem, Byczysko.
            • akrystian Re: Dzień dobry z Biotonem 16.09.06, 08:20
              Czym tłumaczyć to co się działo na koniec piątkowej sesji - dawno takiego ruchu
              na biotonie nie było ?
              • mucor23 Re: Dzień dobry z Biotonem 17.09.06, 22:26
                W piatek wygasaly kontrakty. Poo czy investorzy ruszyli na akcje!! no i bio up.
    • akrystian Re: Dzień dobry z Biotonem 18.09.06, 12:20
      No i znowu jest fajnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka