daql4ever 13.09.06, 10:15 4,1% na liczniku na poczatku sesji. Tak trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akrystian Re: Dzień dobry z Biotonem 13.09.06, 10:27 spokojnie już powoli wracamy do punktu wyjścia (niestety) Odpowiedz Link Zgłoś
zawodowiec4 Re: Dzień dobry z Biotonem 13.09.06, 10:35 Bo ile mozna dyskontować to samo. O Rosji mówi sie od miesięcy. Pewnie jak bioton poda info, że sprzedał pierwszą partię towaru w Rosji to też będziecie oczekiwali wzrostu o jakieś 50% na sesji ? Życze powodzenia w takim beztroskim inwestowaniu. Rysiek Krauze się cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
vem Re: Dzień dobry z Biotonem 13.09.06, 11:02 Czemu Bioton nie rośnie , czytam ostatnio wszystkie komunikaty i dziwie się że tak słabo ? Odpowiedz Link Zgłoś
zawodowiec4 Re: Dzień dobry z Biotonem 13.09.06, 11:09 Bo wszyscy z wyjątkiem mnnie juz to mają. Ja biotonu nie kupię więc kto ma to kupić od was ? Natomiast jest taki jeden który chętnie wam to sprzeda. I to w dużych ilościach. Ten gośc już tak kiedyś jedną spółkę nieźle zdołował. Pokłady naiwności są szersze od największego oceanu. A szczyty głupoty najlepiej widać w polityce i na giełdzie. Dlaczego ? Bo jest tam największa ilość ignorantów i, co gorsza, nieuków. Odpowiedz Link Zgłoś
daql4ever Re: Dzień dobry z Biotonem 13.09.06, 12:10 Zawodowiec wiesz co to jest pokora, słyszałeś w swoim życiu taki długi wyraz. Jest jeszcze jeden SZACUNEK dla innych oraz ich odmiennych pogdlądów. Możesz się z kimś nie zgadzać ale to nie oznacza , że ktoś jest nieukiem czy ignorantem... Odpowiedz Link Zgłoś
aloha11 Re: Dzień dobry z Biotonem 13.09.06, 12:39 Bo zawodowiec to pajac nikt więcej. Mario Odpowiedz Link Zgłoś
zawodowiec4 Re: Dzień dobry z Biotonem 13.09.06, 13:01 Prawda boli, wiem. Ale ja będę konsekwentny bo nie cierpię ogłupiałego tłumu (z tępymi liderami pokroju sierżanta co to kumają tylko jedną sprawę czyli albo up albo down plus mnóstwo wykrzykników bez jakiejkowliek próby merytorycznej argumentacji) jaki teraz panoszy sie na giełdzie. Co do pokory to jak najbardziej ją mam. To wy jej nie macie pakując swoją kasę w nadęte do granic możliwości spółki. Z szacunkiem gorzej. Faktycznie dla tego tłumu nie mam go. Odpowiedz Link Zgłoś
daql4ever Re: Dzień dobry z Biotonem 14.09.06, 16:03 Kolejny dzień dobry z Biotonem. Odpowiedz Link Zgłoś
zawodowiec4 Re: Dzień dobry z Biotonem 14.09.06, 16:13 Rzeczywiście. Kolejny super dzień dystrybucji. Rysiek Krauze znowu dzisiaj będzie się cieszył jak podliczy sesję. Kolejne tabuny łykały super spółkę Bioton napychając panu Ryśkowi kieszeń świeżą kasą na prawdziwe inwestycje. Co jak co ale ten Krazue to jest gość. Pięknie to rozgrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
siurak20 Re: Dzień dobry z Biotonem 14.09.06, 16:40 dzisiaj nie jest dzien dobry z biotonem. biotka wystarczy kupowac po 1,91 i sprzedawac jak obrot jest wiekszy po 1,98 a czasem i po 2 zl. ze 4 razy juz tak bylo. Obrot niski niski niski nikt juz nie chce brac, kurs spada do 1,90 a potem pyk jakas informacja i mamy 2 zl. potem znowu spada spada spada i znowu pyk 2 zl. Jedni na tym zarabiaja inni czekaja az pojedziemy na 2,10... Odpowiedz Link Zgłoś
bartosz_xxx Re: Dzień dobry z Biotonem 13.09.06, 13:17 A ja myślę że Bioton jeszcze spokojnie pójdzie do góry i to niedługo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
adamlysy Re: Dzień dobry z Biotonem 14.09.06, 16:37 Ja mysle ze pojdzie, ale to jest kwestia wiecej niz pol roku. Do tej pory kiszonka, niestety. Mialem biotka ale wyszedlem przy wybiciu na 2 zety. Zbyt duzo tych mikro wybic i powrotow do stanu poprzedniego... Odpowiedz Link Zgłoś
daql4ever Re: Dzień dobry z Biotonem 15.09.06, 18:35 Kolejny dzień dobry pomimo bełkotu zawodowca. Sprzedałem, zarobiłem trzeba jeść małymi łyżeczkami... Odpowiedz Link Zgłoś
byczysko1 Re: Dzień dobry z Biotonem 16.09.06, 00:36 Zawodowiec, majaczysz.Dag 4ever, chyba źle zrobiłeś. Nie lepiej jeść dużą łychą? Z parkietowym pozdrowieniem, Byczysko. Odpowiedz Link Zgłoś
akrystian Re: Dzień dobry z Biotonem 16.09.06, 08:20 Czym tłumaczyć to co się działo na koniec piątkowej sesji - dawno takiego ruchu na biotonie nie było ? Odpowiedz Link Zgłoś
mucor23 Re: Dzień dobry z Biotonem 17.09.06, 22:26 W piatek wygasaly kontrakty. Poo czy investorzy ruszyli na akcje!! no i bio up. Odpowiedz Link Zgłoś