13.09.06, 18:52
Czy ktos ma jesZcze zolwia zwanego TVNem? a jesli tak to czemu go trzyma? dlatego ze jest tak glupi jak ja? czy ma tez inne sensowne argumenty??? pozdro
Obserwuj wątek
    • muttleys Re: TVN 13.09.06, 19:00
      Ja mam. Nie liczę na szybki zysk. To musi trwać, ale wierzę, że TVN będzie
      powoli pchał się pod górkę. Trochę mnie zdziwiło, że nie pomogło info z
      wydzierżawieniem Eutelsatu ani ze wzrostem oglądalności, ale jestem dobrej
      myśli. Wycena TVN wg BRE to ok. 140 zł.
    • muttleys Re: TVN 15.09.06, 23:07
      do tego jakiś grubas sypnął prawie 20kilo akcji za 2,1 mln pozasesyjnie. Trza
      czekać, ale dość tej stagnacji. Od poniedziałku up!
      • romaszb Re: TVN 16.09.06, 14:17
        "sypnal"? czyli sprzedal? ktos sprzedal 2mln akcji TVN?
        • juancruz Re: TVN 16.09.06, 14:43
          15:32:57 104,50 0,5 20 000 221 TRANSAKCJA

to chyba o to chodzilo, ale nie bylo poza sesja...
          • romaszb Re: TVN 16.09.06, 17:40
            No dobra ale ktos tyle kupil czy sprzedal... bo nie czaje :)
            • juancruz Re: TVN 16.09.06, 19:34
              ktos musial to wziac, aby ktos mogl sprzedac...

poczytaj o funkcjonowaniu gieldy a potem zabieraj sie za inwestowanie
              • romaszb Re: TVN 16.09.06, 19:45
                Co ty nie powiesz?! wielki inwestor sie odezwal, ale co tam zawsze na forum to same cwaniaki a w butach sloma... pozdro
                • soros2 Re: TVN 16.09.06, 19:54
                  Pogodzę Was Panowie.
                  Transakcje były podczas sesji. Spore pakiety, od 0,5 tys. do 20.000 szt. akcji
                  zmieniały właściciela. Ktoś duży sprzedawał a inny duży kupował po cenach około
                  104,5 zł. Ja bym nie szukał tu wskazówek - transakcje były raczej umówione a
                  jak nawet nie to cóż...duzi wymieniali pakiety i...jak dla mnie nic z tego nie
                  wynika.
                  • romaszb Re: TVN 16.09.06, 20:02
                    Wielkie dzieki bo o to mi wlasnie chodzili. Wiedzialem ze sprzedawal duzy ale rownie dobrze moglo od niego kupic 100 malych... dzieki aha czemu sadzisz ze nic nie wynika? zwiekszony obrot...!
                    • juancruz Re: TVN 17.09.06, 08:05
                      wg mnie nie czas jeszcze na TVN (w dalszym ciagu trend boczny sie utrzymuje),
                      choc moze milo zaskoczyc. Obserwuje ten papier i jest w piatce spolek, ktore
                      uznaje za przyszlosciowe

bedzie sie duuuzo dzialo w okolicach raportow 3Q, choc zycze, aby zaczelo sie
                      wczesniej

JC (ten od slomy w butach)
                      • juancruz Re: TVN 18.09.06, 19:37
                        czyzby to jednak juz drgnelo???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka