Dodaj do ulubionych

System dający 80-120 % rocznie - sprzedam

05.10.06, 16:39
Witam
Pochwale się, mam system dający średnio 100% rocznie. Średnia z 3 lat.
Tak sobie pomyslałem, że w sumie moge sprzedać. Jak ktos da 100tys zł to
prosze bardzo. Zastanawiam się też czy może udostępnic free, a niech idzie na
zdrowie ludkom. Myslicie, że może wówczas przestać działać?? Dodam tylko, że
system sprawdza się na wall street i forexie. Czy na naszej będzie działać,
nie mam pojęcia.
Obserwuj wątek
    • fular1 Re: System dający 80-120 % rocznie - sprzedam 05.10.06, 16:47
      to sprzedaj system co daje 5% w ciagu roku ale podczas bessy.
      • wdgann Re: System dający 80-120 % rocznie - sprzedam 05.10.06, 16:53
        No jak mówie, czy u nas bedzie działać nie wiem. Trzeba miec możliwość
        otwierania longów i shortów, napewno na naszych akcjach sie nie sprawdzi,
        ewentualnie na kontraktach. Wtedy pojęcia hossa - bessa nie mają znaczenia.

No niestety takiego sysa na zwykłe nasze akcje nie mam. Wogóle wątpie czy da sie
        cokolwiek technicznie pograć na naszych spółkach, gdzie nawet ciężko o
        wiarygodne fundamenty spółek, przecież wszystko jest kreowane, uff.
      • zawodowiec4 Re: System dający 80-120 % rocznie - sprzedam 05.10.06, 18:54
        Ja ci powiem fular (za darmo). Polecam lokaty bankowe.
    • drapak.pl Re: System dający 80-120 % rocznie - sprzedam 05.10.06, 17:23
      Masz taki system i chcesz go sprzedać za marne sto tysi zamiast osiągnąć
      bogactwo równe Buffetowi w ciągu nastu lat??

Wracaj do lekcji pryszczaty młodzieńcze.
      • wdgann Re: System dający 80-120 % rocznie - sprzedam 05.10.06, 17:35
        Oj, współczuje inteligencji.
        Przecież zaczynając od np 10tys zł nie da się szybko dorównać Buffetowi,
        Przecież 100% rocznie to nie znaczy ze da sie zarobic miliony w pare tygodni,
        panie drapak.pl. Tak czy owak potrzeba kilku lat, dla mnie to sporo, pomyslałem
        ze moge to przyspieszyc, ale chyba nie ma sensu. Chyba sam masz kompleksy z
        pryszczami.
        Sory za temat. Jednak nie ma tu poważnych ludzi.
        Prosze admina o usunięcie wątku!!
        • drapak.pl Re: System dający 80-120 % rocznie - sprzedam 05.10.06, 18:19
          I ty się mienisz inwestorem, dziubek? Od jakiego czasu funkcjonuje twój system?
          Dlaczego nie wziąłeś kredytu pod hipotekę mieszkania swojego i rodziny?
          Powiedzmy, że uzbierasz w ten sposób 300tys.

1rok - 600tys. = 300tys. x 2^1
          2lata - 1200tys. = 300tys. x 2^2
          .
          .
          .
          19lat --> 300tys. x 2^19 = 300tys. x 524288 = 157286400tys. = 157286,4mln =
          157mld = 50mld $.
          Majątek Buffeta jest obliczany na 43mld $ a Gatesa na 53mld.

• wdgann Re: System dający 80-120 % rocznie - sprzedam 05.10.06, 18:33
            Kredyt hipoteczny?? Człowieku, jeszcze az tak na łeb nie upadłem.
            Po pierwsze nie mam śmiałości prosic rodzine o coś takiego, a sam nie mam
            zdolności kredytowej na taki kredyt. Moze Ty możesz uzbierać na dzien dobry 300
            tys, ja niestety nie. Licze tylko na siebie.
            A takie liczenie lat to też mało realne. Jeśli sie ma juz kilka milionów to nikt
            juz nie gra na 100% rocznie, wystarczy 30%.
            U mnie wyglada to tak:
            1rok - 15tys
            2rok - 30tys
            3rok - jeszcze trwa.

Nie przecze, że czym więcej kasy tym przyrost jest większy, ale mimo wszystko
            potrzeba na to kilku lat.
            • citro1 Re: System dający 80-120 % rocznie - sprzedam 05.10.06, 18:50
              Synku tyle to ja robie czasami na jednej sesji.Pozdrawiam i polecam
              bankiera.Tam są poważni ludzie i może to kupią.
            • drapak.pl Re: System dający 80-120 % rocznie - sprzedam 05.10.06, 19:22
              Zaraz, czegoś tu nie rozumiem. Sprzedajesz przecież pewny system, tak? To
              dlaczego boisz się zastawić chałupę?
              • wdgann Re: System dający 80-120 % rocznie - sprzedam 05.10.06, 23:35
                No bo rodziny prosic nie chce. Moze to jest nie zrozumiałe, ale nie chce i już.
                A sam nie mam zdolnosci!! Dopuszczasz taką ewentualność?? Przecież dostać kredyt
                hipoteczny nie jest tak prosto, człowieku.
                Ale powiem więcej, żebym miał nawet najpewniejszy system no świecie to chałupy
                nie zastawie, poprostu taka zasada, gram tylko kasą którą moge stracic. Napewno
                teraz napiszesz, że widocznie nie do końca wierze w swój sys, no góra z górą się
                nie zejdzie, nie rozumiemy się.
        • fular1 Re: System dający 80-120 % rocznie - sprzedam 05.10.06, 18:35
          nie odpisuj na jej posty. tu takich wiecej jest. Jaśkow.
          • zawodowiec4 Re: System dający 80-120 % rocznie - sprzedam 05.10.06, 18:45
            Brawo drapak. Gonić matołów z tego forum. Dobre sobie, pryszczata
            inteligencja , he, he. Jeszcze mnie brzuch boli ze śmiechu.
          • drapak.pl Re: System dający 80-120 % rocznie - sprzedam 05.10.06, 19:24
            A ty co fular, znowu umoczyłeś że taki kwaśny dla mnie jesteś? Uśmiechnij się
            do mnie!
            • fular1 Re: System dający 80-120 % rocznie - sprzedam 06.10.06, 08:00
              :-)
        • kellyslater Re: System dający 80-120 % rocznie - sprzedam 05.10.06, 18:48
          Masz racje wdgann... ten watek lepiej niech admin usunie jak najszybciej, bo
          tylko sie kompromitujesz takimi ofertami. Naiwnych szukasz? Jesli tak, to
          troche sie spozniles, bo tych na forum jakby coraz mniej...
          W warunkach globalnej hossy zaden problem stworzyc system dajacy 100% rocznie.
          W kazdej chwili moge ci stworzyc kilkanascie takich systemow i to za darmo.
          Wystarczy wziasc chocby metastocka i tam masz wiele przykladow na mechaniczne
          systemy wykorzystujace narzedzia AT. Bo przeciez na tym polega twoj wielki
          sekret, prawda? "Cudowny wskaznik" ktory generuje same trafne sygnaly... (na
          marginesie: powala mnie twoja logika, ze nie mozna na naszym rynku grac
          technicznie, bo sa jakies problemy z fundamentami spolek...) W swojej naiwnosci
          nawet nie masz pojecia jaki jest sekret dobrego systemu.
          Zreszta szkoda mojego czasu, zeby tlumaczyc takie podstawowe rzeczy po raz
          kolejny...
          • wdgann Re: System dający 80-120 % rocznie - sprzedam 05.10.06, 18:56
            Co do naszej giełdy to tak jak napisałem, nie wiem, nie znam naszej.
            Ale ja w pierwszym poscie napisałem tez ze chce opisac system free i zapytałem
            czy sądzicie ze to moze popsuc system? Bo wacham sie troche. Ja akurat zadnych
            wskaxników nie stosuje, wg mnie shit.
            Ale sądze po waszych wypowiedziach ze kosicie chyba więcej niz te 100%, niexle.
            Klikajcie prosze w skasowanie wątku.
            • kellyslater Re: System dający 80-120 % rocznie - sprzedam 05.10.06, 19:28
              Niezaleznie od kryterium czy metody, ktora jest podstawa twojego systemu i tak
              najwazniejszy jest czynnik "ludzki". I to nawet w przypadku czysto
              mechanicznego systemu. Trzeba miec po prostu do tego systemu zaufanie i go
              stosowac konsekwentnie (oczywiscie ta konsekwencja tez ma granice rozsadku).
              Mozna sie teraz zastanawiac, czy ktos kto wydal 100k na system bedzie mial do
              niego wieksze zaufanie niz do systemu za free? Moze tak a moze nie...
              Generalnie zasada jest taka, ze nie ma dobrych systemow dla wszystkich. Kazdy
              musi tu wypracowac swoj system indywidualnie metoda prob i bledow.
              I teraz jeslibys nawet oglosil wszystkim za free, na jakich zasadach opiera sie
              ten twoj system, to doswiadczeni gracze wzrusza tylko ramionami (jesli wogole
              zechca na te zasady spojrzec), a ci mniej doswiadczeni byc moze rzuca sie
              najpierw na niego z wielka nadzieja, by przy pierwszej wiekszej stracie
              odrzucic go z wsciekloscia i rozczarowaniem...

A watku nie ma co kasowac. Niech bedzie ostrzezeniem dla innych.
              • wdgann Re: System dający 80-120 % rocznie - sprzedam 06.10.06, 00:02
                Kellyslater, chyba madrze gadasz.
    • alinka102 Re: System dający 80-120 % rocznie - sprzedam 06.10.06, 20:01
      a do giełdy nie mogą być zwykłe windowsy ?
      ja mam system win98 , gram i też jest ok
      po co więc komuś taki drogi system za 100tys zł ?
      • imafreak Re: System dający 80-120 % rocznie - sprzedam 07.10.06, 17:08
        Ehehehe, dobre :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka