pavele 27.10.06, 13:38 Proszę Was o opinie czy warto zakupić akcje Multimedii w ofercie publicznej? Czy uważacie, że to będzie dobry interes? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ant777 Re: Multimedia - czy warto? 27.10.06, 14:24 Tak się dziwiłem czemu, te gnojki tak zdzierają ze starych klientów Multimediów i nowym klientom dają o wiele korzystniejsze warunki. Gdyby nie było abonamentu, to przeniósłbym się do TP SA.. I teraz wszystko stało się jasne. Włascicielami MM są fundusze, które dla swoich akcjonariuszy starają się wycisnąć maxymalny zysk. Jak MM wejdą na giełdę dalej będą prowadzić agresywną sprzedaż i pozyskiwanie nowych klientów. Jak w moim mieście pewna lokalna sieć kablowa chciała się rozbudować, to MM obniżyła ceny dla klientów na wybranych ulicach. Tak więc spółka będzie się nadal zachowywać agresywnie na rynku, co może dać dobre wyniki. Odpowiedz Link Zgłoś
cfa Re: Multimedia - czy warto? 29.10.06, 20:41 Nie wiem czy juz widzieliscie ten watek w Parkiecie - ale jest tam sporo ciekawych informacji. Wlasnie przed chwilą wyczytałem kolejny post i powiem, że też jak ci goście zaczynam się zastanawiac czy brać kredyt czy za własne wchodzić. O ile w to wchodzić. Nie ma jeszcze określone ile akcji bedzie , jak w transzach, no nic nie ma konkretnego.. Moze wam zalinkuje www.parkiet.com/forum/viewtopic.php?t=42423&start=30&sid=5c8c06923032b4011926b2c606d9c4cf Odpowiedz Link Zgłoś
domko1 Re: Multimedia - czy warto? 30.10.06, 12:26 Jestem laikiem Czy jesli chce zakupic akcje za 30000 zł , to za jaką kwotę mam zadeklarowac zakup. Czy to prawda ze zawsze sa redukcje? Odpowiedz Link Zgłoś
woocash12 Re: Multimedia - czy warto? 23.11.06, 11:22 te multimedia to jakas lipa chyba. nic sie nie dzieje cena akcji ciągle spada brak popytu na te akcje. Odpowiedz Link Zgłoś