pzychowski 10.12.06, 13:39 Szukam zainteresowanych grą na rynku walutowym Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pzychowski Re: FOREX 10.12.06, 18:31 sam grasz czy przez jakieś np. dom maklerski - i czy masz na tym właśnie polu jakieś doświadczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
plessok Re: FOREX 10.12.06, 19:21 w Polsce jest kilka instytucji co oferuja transakcje forexowe-dotychczas mam stycznosc z domem maklerskim TMS,kiedys XTB-owe instytucje sa zatwierdzone przey KPWiG,przez co istnieje mozliwosc rekompensaty w sytuacji bankructwa:) jesli idzie o doswiadczenia to tylko systematycznosc,konsekwencja i jasne reguly-inaczej stracisz depozyt w jakims okresie...niewatpliwie trzeba troche zglebic temat zeby miec jako takie pojecie-przydaje sie analiza technicza,swiece japonskie-przy lewarowaniu pozycji na poziomie 15-20% ,mozna osiagnas wymierne wyniki a jednoczesnie latwiej akceptowac roznice kursow Odpowiedz Link Zgłoś
pzychowski Re: FOREX 10.12.06, 19:53 Dzięki.Szczerze mówiąc interesuje się tematem zawodowo...a i zdanie/opinia innych żywo mnie również interesuje... Odpowiedz Link Zgłoś
plessok Re: FOREX 10.12.06, 20:47 szczerze mowiac to z forexem mam stycznosc od 1,5roku,a jeszcze bardziej szczerze-dzieki forexowi mam fuksa przy papierach wartosciowych,moja stycznosc z instrumentami finansowymi zaczolem wlasnie od pochodnych i to byl moj blad.za co troche zaplacilem ale dzieki temu teraz latwiej mi jest poruszac sie po papierach wartosciowych i instrumentach pochodnych Odpowiedz Link Zgłoś
pzychowski Re: FOREX 11.12.06, 10:29 Jak chcesz to pozostajmy w kontakcie.Chętnie zawsze pogadam i pomogę -jestem u "źródła".Mój e-mail: zychowski@bdm.pl. Narazie Odpowiedz Link Zgłoś
prop-trading.pl Re: FOREX 22.11.19, 19:51 rynek walutowy jest coraz bardziej popularny, wiec myślę, że zainteresowanych jest sporo i pewnie ćwiczą, uczą się i handlują na rynku - od tego trzeba zacząć. Poza nabywaniem wiedzy oczywiscie, bo bez tego, ani rusz. Odpowiedz Link Zgłoś