inwestor_gieldowy 10.10.07, 16:23 i dlaczego na tą a nie inną partię.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siurak20 Re: Na kogo zagłosujecie w wyborach ? 10.10.07, 19:13 PO, bo jak wygra pis to pewnie niedlugo bede mial w domu CBA i ABW w ramach likwidacji ukladu Odpowiedz Link Zgłoś
aloha11 Re: ............ 10.10.07, 20:25 Nie wiem dokładnie na kogo oddam swój ważny głos....kiedyś byłby to PIS ale teraz .....to równie dobrze może być UPR + oczyszczone (z socjalistów) LPR = dobry wybór. Liczę na zniesienie podatku od emerytur:))... wypada im podziękowac za becikowe dla Maksa, za wprowadzenie dwa razy większej ulgi podatkowej na dzieci, co daje mozliwosć odliczenia mojej rodzinie sumy ponad 3000, za to że w polskich szkolach wprowadzono dozywianie uczniow, zero tolerancji dla szkolnych huliganow i jednolite umundurowanie uczniow. Ale cóż na podjęcie ostatecznej decyzji mam jeszcze trochę czasu. I jestem jeszcze pewien, że zagłosuję przeciw: LiD....nie lubie jak mój były prezydent czesto choruje na jakąś niebezpieczną filipińską chorobe tropikalną typu: Malibu Cuba Libre Habana Club Mojito Curacao Blue Caipirinia... Przychodzi Czerwony Kapturek do babci i pyta: „Babciu, a czemu masz takie duże oczy?”. Babcia odpowiada: "Bo szukam dowodu od trzech dni wnusio...." Tak, czy inaczej 22.10.2007 rano budzimy się w innej Polsce:) Mario Odpowiedz Link Zgłoś
stefekmaly Re: ............ 10.10.07, 20:33 Wam się chyba fora pomyliły. Co to kogo obchodzi na kogo głosujecie ? A won mnie stąd natychmiast z tą agitką. Może młota potrzebujecie ? Odpowiedz Link Zgłoś
violinist4 alosza - rzuć sobie okiem, głos w dyskusji.. 19.10.07, 18:51 ... www.spieprzajdziadu.com/2007/10/17/iv-rp-reaktywacja/ i coś w tym jest; oczywiście - wybór należy do Ciebie, natomist.. łódź, to miasto twardzieli - co by nie mówić i bez dwóch zdań ! szybko nie spieprzysz, dostajesz w ryj ! i co by nie mówić, bajek tam nigdy za łatwo nie przyjmowano (także tych religijnych), więc skąd miejsce na lpr..? skąd miejsce na "doraźną" subiektywną nagrodę - pozytywny odwet, za (niesprawiedliwy) becikowy socjal chociażby..? skąd nagroda, za cyniczne zbijanie wyborczego kapitału poprzez eurofobię - gdzie wszyscy dobrze wiemy, że była to jedyna słuszna droga..? skąd nagroda, za religijne i aborcyjne, także mundurkowe gierki.. ?! w końcu, skąd nagroda, za wstyd, jaki tatuś romana narobił w europarlamencie, gdzie twierdził, że żadna małpa nie chciała się do niego przyznać.. (?) Ty na prawdę wierzysz w to, że ktokolwiek i kiedykolwiek, w kraju na dorobku, o takiej liczbie emerytów (i tu spoko), ale i rencistów (tu już bym dogłębniej zbadał - znam kilku nierobów, co na ryncie siedzą), zniesie tak, jak to teraz obiecuje, podatek od tych świadczeń.. ? przecież to mżonki i bajki ! natomiast, jeśli rzeczywiście podskoczymy w rankingach przychodu PKB na głowę jednego obywatela - nie miej złudzeń: emeryci też dostaną ! (popatrz na socjal w holandii, anglii czy niemczech..).. a prawda jest taka, że jest szansa - dlatego Tusk poszedł do wyborów.. Odpowiedz Link Zgłoś
siurak20 Re: alosza - rzuć sobie okiem, głos w dyskusji.. 19.10.07, 19:47 uwazaj uwazaj... bo naruszysz cisze wyborcza :) Odpowiedz Link Zgłoś
violinist4 Re: alosza - rzuć sobie okiem, głos w dyskusji.. 19.10.07, 19:57 a to od jutra.. ;) ale też się tak właśnie zastanawiałem - czy paplanie na forum będzie naruszeniem..? PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
siurak20 Re: alosza - rzuć sobie okiem, głos w dyskusji.. 19.10.07, 20:10 wisi u gory napis " od 20 X na forum obowiazuje cisza wyborcza" wiec jest to ciekawa sprawa, czy jak bys jutro napisal taki post to mialbys w domu wizyte CBA czy raczej by odpuscili :))) Odpowiedz Link Zgłoś
drapak.pl Re: alosza - rzuć sobie okiem, głos w dyskusji.. 20.10.07, 12:12 A wiesz co oznacza skrót CBA? Jeśli wiesz to wytłumacz mi co wspólnego ma naruszenie ciszy wyborczej z korupcją. Odpowiedz Link Zgłoś
violinist4 Re: alosza - rzuć sobie okiem, głos w dyskusji.. 20.10.07, 12:45 co by ten skrót nie oznaczał, ma wciąż coraz bardziej negatywną konotację.. Odpowiedz Link Zgłoś
drapak.pl Re: alosza - rzuć sobie okiem, głos w dyskusji.. 20.10.07, 13:26 Bo skutecznie ściga polityków, którzy kradną nasze pieniądze? Odpowiedz Link Zgłoś
violinist4 Re: alosza - rzuć sobie okiem, głos w dyskusji.. 20.10.07, 13:45 czy skutecznie, bym się sprzeczał.. natomiast: komunizm u podstaw, też nosił bardzo szczytne idee.. jak to się skończyło, wszyscy wiemy ! (nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu - jak mawia jedna moja koleżanka; a za bardzo nie przejmuj się rolą - bo Cię wy.....ą! - jak mawia mój jeden kolega) to tyle - z mojej strony zamykam temat; serdecznie pozdrawiam i życzę udanego weekendu oraz udanych wyborów ! PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
aloha11 Re: alosza - rzuć sobie okiem, głos w dyskusji.. 19.10.07, 21:34 Bo wolę niespełnione obietnice LPRu, UPRu...niż spełnione PO czy LiDu, bo uważam, że korzystne dla przyszłego układu w sejmie byłoby, gdyby Ligi Prawicy Rzeczypospolitej wprowadziła na tyle dużo posłów, żeby była potrzebna do utworzenia centroprawicowej koalicji. Przy wygranej PIS / czego tej parti życzę/, mimo bardzo agresywnej kampani z obu stron to LPR jest nadal naturalnym przyszłym koalicjantem, po którym PIS może spodziewać się ewentualnej współpracy. Wygrany bez większości będzie szukał koalicjantów i obie strony będą stawiać warunki a poprzedni układ sejmowy pokazał, że to ci potrzebni na przystawki stawiają warunki zdecydowanie większe.....a może wtedy te mżonki i bajki o których piszesz mogą stać się faktem:) Pisałem, że wcześniej byłby to PIS ale teraz sie pytam, gdzie obietnica zniesienia podatku giełdowego? PZDR Mario Odpowiedz Link Zgłoś