raposo2 21.01.08, 17:00 Witam czy ktos gra na opcjach w xtb? jesli tak to czy moglby opisac swoje "wrazenia" ? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lisowice Re: Option Trader - czy ktoś gra? IP: *.centertel.pl 21.01.08, 19:12 Oczywiscie ale tylko dlugoterminowo,choc musze przyznac ze coraz czesciej jestem wystawca opcji.Polecam opcje jako zabezpieczenie pozycji zamiast sl. Odpowiedz Link Zgłoś
arrcis Re: Option Trader - czy ktoś gra? 30.01.08, 14:04 hm, ja się bawilem na krótkie terminy, ostra jazda zwlaszcza na PLNCASH, strasznie wysoka premia i ciężko zarobić przy wygasaniu ponad - 100pipsów , szczerze muszę się podszkolic bo na gpw inaczej to wygląda. Fajnie że ustalamy date wygasniecia no i faktycznie dobre uzupenienie do zabezpieczenia. Brakuje T/P i generalnie platforma uboga w zlecenia, pelne ręczne sterowanie hehe ;) Dużych Lot'ów Odpowiedz Link Zgłoś
kiarann Re: Option Trader - czy ktoś gra? 30.01.08, 16:53 zgadzam się, przy obecnym rynku sl poniżej figury to zaproszenie do wycinki. Kogo na to stać, bo mnie nie. Tylko na intradayu jest kłopot, pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc12 Re: Option Trader - czy ktoś gra? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.08, 01:02 jak chcesz wykorzystywać swoją wiedzę na temat strategii opcyjnych spróbuj swoich sił na ecn w usa, masz gwarancję, że nie jesteś zależny od polskich peeudo market makers Odpowiedz Link Zgłoś