Gość: ja IP: 213.192.65.* 18.03.07, 11:23 i kogo to interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dykta Wilanów One - osiedle dla lezbijek? IP: 83.238.180.* 18.03.07, 11:26 Wilanów One - osiedle dla lezbijek? Czy to odpowiedź HGW na PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc z zagranicy Re: Wilanów One - osiedle dla lezbijek? IP: *.bchsia.telus.net 18.03.07, 17:55 Od 15 lat mieszkam w Ameryce. Juz niedlugo przechodze na emeryture. Czas wracac do Polski. Takie mieszkanie w Wilanowie to cos w sam raz dla mnie i mojej zony. Bedzie wiecej takich projektow w tamtej okoliocy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Mnie interesuje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 12:41 oj widze ze was boli ze was na mieszkanko tam nie stac, az mi zal was pieski ogrodnika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obojętny Re: Mnie interesuje co innego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 12:58 Rozbudowują ten Wilanów bez opamiętania. Kolejne 2500 mieszkań. Zobaczymy jak ta atrakcyjna inwestycja (kolejna) wpłynie na okoliczny układ drogowy. Korkowy horror murowany. Ale to już nie jest zmartwienie inwestora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: kolejna miliardowa inwestycja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 15:20 super, ciekawa informacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phiii Bez polotu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 15:25 ale to brzydkie.... architektura biurowa bez polotu.. też mi co.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt mnie interesuje, bo chcę kupić kilka mieszkań IP: *.acn.waw.pl 18.03.07, 16:03 Odpowiedz Link Zgłoś
gieroy_asfalta mnie intersuje 18.03.07, 17:36 ciekwa informacja, ciekawa inwestycja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Zaczyna się budowa osiedla Wilanów One IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 18:45 czy język polski jest na tyle ubogi ,że potrzebuje zasranych ,fajfoklokowych ,,One''???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelniczka Re: Zaczyna się budowa osiedla Wilanów One IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 20:04 Też mnie to "one" wyprowadziło z równowagi. Mam nadzieję, że to tylko robocza nazwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dykta Re: Zaczyna się budowa osiedla Wilanów One IP: 83.238.180.* 18.03.07, 20:40 A dlaczego "One" skojarzyło Pani się z ang. "jeden", a nie z pol. l.m. słowa "ona"? Ciekawa reakcja na słowa; angielska w pierwszej kolejności - widać postęp tego języka w świadomości językowej Polaków. I was to do-tyczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karton Re: Zaczyna się budowa osiedla Wilanów One IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 20:51 Gdyby tak w istocie było, że jednak tu chodzi o język polski to pewnie dali by mu nazwę Wilanów Ten. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaktus A ja dzisiaj w pewnym programie TV IP: *.lublin.mm.pl 18.03.07, 22:14 zauważyłem z jaką przesadą zniekształca się wymowę słów angielskich. Widocznie prezenter, nie wiem po co, chciał mówić z lepszym akcentem i tonacją bardziej angielską niż wymowa niejedenego Anglika. W sumie ten dźwięk był podobny do sceny z Misia, tej na lotnisku: Passenger Stanislaw Paluch ble, blu, ble ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rally_psycho Re: A ja dzisiaj w pewnym programie TV IP: *.acn.waw.pl 18.03.07, 22:25 Osły z TVP mówiąc o filmie dot. jakiegoś konia mówili "sibiskuit", więc oni potrafią. A co do mieszkań, to chyba dokładnie obok tego osiedla będzie droga szybkiego ruchu, ta która pod Płaskowickiej ma być w tunelu. Mylę sie? Odpowiedz Link Zgłoś
gringo68 Re: Wilanów One??? 19.03.07, 07:37 No to czekamy też na Wilanów Dos, Wilanów Drei i Wilanów Czetyrie... Czy ci deweloperzy nie zdają sobie sprawy że z tą swoją angielską nowomową są śmieszni i pretensjonalni??? Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai68 Re: Zaczyna się budowa osiedla Wilanów One 20.03.07, 12:54 Może dlatego, że jest to jednoznaczne? www.wilanowone.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś