Dodaj do ulubionych

Zaczyna się budowa osiedla Wilanów One

IP: 213.192.65.* 18.03.07, 11:23
i kogo to interesuje?
Obserwuj wątek
    • Gość: dykta Wilanów One - osiedle dla lezbijek? IP: 83.238.180.* 18.03.07, 11:26
      Wilanów One - osiedle dla lezbijek? Czy to odpowiedź HGW na PiS?
      • Gość: gosc z zagranicy Re: Wilanów One - osiedle dla lezbijek? IP: *.bchsia.telus.net 18.03.07, 17:55
        Od 15 lat mieszkam w Ameryce. Juz niedlugo przechodze na emeryture. Czas wracac
        do Polski. Takie mieszkanie w Wilanowie to cos w sam raz dla mnie i mojej zony.
        Bedzie wiecej takich projektow w tamtej okoliocy???
    • Gość: Kram Mnie interesuje. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.07, 11:40
      j.w.
      • Gość: haha Re: Mnie interesuje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 12:41
        oj widze ze was boli ze was na mieszkanko tam nie stac, az mi zal was pieski
        ogrodnika
        • Gość: obojętny Re: Mnie interesuje co innego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 12:58
          Rozbudowują ten Wilanów bez opamiętania. Kolejne 2500 mieszkań. Zobaczymy jak
          ta atrakcyjna inwestycja (kolejna) wpłynie na okoliczny układ drogowy. Korkowy
          horror murowany. Ale to już nie jest zmartwienie inwestora
          • Gość: marcin Re: kolejna miliardowa inwestycja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 15:20
            super, ciekawa informacja
            • Gość: phiii Bez polotu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 15:25
              ale to brzydkie.... architektura biurowa bez polotu.. też mi co..
    • Gość: nikt mnie interesuje, bo chcę kupić kilka mieszkań IP: *.acn.waw.pl 18.03.07, 16:03
    • gieroy_asfalta mnie intersuje 18.03.07, 17:36
      ciekwa informacja, ciekawa inwestycja.
    • Gość: pepe Zaczyna się budowa osiedla Wilanów One IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 18:45
      czy język polski jest na tyle ubogi ,że potrzebuje zasranych ,fajfoklokowych ,,One''????
      • Gość: czytelniczka Re: Zaczyna się budowa osiedla Wilanów One IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 20:04
        Też mnie to "one" wyprowadziło z równowagi. Mam nadzieję, że to tylko robocza
        nazwa.
        • Gość: dykta Re: Zaczyna się budowa osiedla Wilanów One IP: 83.238.180.* 18.03.07, 20:40
          A dlaczego "One" skojarzyło Pani się z ang. "jeden", a nie z pol. l.m.
          słowa "ona"? Ciekawa reakcja na słowa; angielska w pierwszej kolejności - widać
          postęp tego języka w świadomości językowej Polaków. I was to do-tyczy :)
          • Gość: karton Re: Zaczyna się budowa osiedla Wilanów One IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 20:51
            Gdyby tak w istocie było, że jednak tu chodzi o język polski to pewnie dali by
            mu nazwę Wilanów Ten.
          • Gość: kaktus A ja dzisiaj w pewnym programie TV IP: *.lublin.mm.pl 18.03.07, 22:14
            zauważyłem z jaką przesadą zniekształca się wymowę słów angielskich. Widocznie
            prezenter, nie wiem po co, chciał mówić z lepszym akcentem i tonacją bardziej
            angielską niż wymowa niejedenego Anglika. W sumie ten dźwięk był podobny do
            sceny z Misia, tej na lotnisku: Passenger Stanislaw Paluch ble, blu, ble ... :)
            • Gość: rally_psycho Re: A ja dzisiaj w pewnym programie TV IP: *.acn.waw.pl 18.03.07, 22:25
              Osły z TVP mówiąc o filmie dot. jakiegoś konia mówili "sibiskuit", więc oni
              potrafią.

A co do mieszkań, to chyba dokładnie obok tego osiedla będzie droga szybkiego
              ruchu, ta która pod Płaskowickiej ma być w tunelu. Mylę sie?
              • gringo68 Re: Wilanów One??? 19.03.07, 07:37
                No to czekamy też na Wilanów Dos, Wilanów Drei i Wilanów Czetyrie...

Czy ci deweloperzy nie zdają sobie sprawy że z tą swoją angielską nowomową są
                śmieszni i pretensjonalni???
          • dorsai68 Re: Zaczyna się budowa osiedla Wilanów One 20.03.07, 12:54
            Może dlatego, że jest to jednoznaczne?
            www.wilanowone.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka