Dodaj do ulubionych

Lato: dobra kadra Majewskiego. Dudek bronił kar...

• h5n1_kaczory Mówcie sobie co chcecie, a mi się koncepcja 29.09.09, 13:18
      Majewskiego podoba. Selekcjoner liczy na pewnego rodzaju "głód
      piłki" u Jerzego Dudka, który zrobi wszystko żeby zaprezentować się
      w najbliższych meczach jak najlepiej potrafi. Jeśli determinacja i
      zaangażowanie bramkarza przeniesie się na pozostałych zawodników
      będzie super. Takie przewietrzenie kadry było niezbędne! Ale
      większość tylko krytykować potrafi. A to, że Majewski powołuje
      kontuzjowanego Dawida Janczyka i inne takie. A na drugi dzień
      okazuje się, że Janczyk gra i strzela bramki!!!

Ja to bym jeszcze Olisadebe powołał, a co tam. 11 strzelonych bramek
      w 24 kolejkach - całkiem nieźle.

Trzymam kciuki, szczególnie za Jurka Dudka i Jarosława Bieniuka.
      Jestem pewien, że oni "będą trawę gryźć" i motywacji im nie
      zabraknie.

Zresztą zobaczymy po wynikach meczów z Czechami i ze Słowacją.
      Myślę, że Stefan Majewski obroni się dobrymi wynikami w tych dwóch
      meczach.
      • Gość: rez Re: Mówcie sobie co chcecie, a mi się koncepcja IP: *.omd.hu 29.09.09, 14:01
        glod pilki to maja mlodzi pilkarze - Dudek juz swoje zarobil i zagral a teraz
        sobie do emerytury na lawce realu siedzi wygodnie i w nosie dlubie. juz widze
        jak wstaje codziennie lada swit i wbiega po schodach niczym rocky. on juz mial
        swoje wielkie mecze w kadrze i teraz chce spokojnie przejsc na emeryture i tyle.
        gdyby mial wiecej rozsadku to by odmowil.
    • Gość: lolo Lato: dobra kadra Majewskiego. Dudek bronił kar... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.09, 13:28
      Za awans do euro 2012? DZIEKUJEMY!!!!!!!!!! (barany)
    • Gość: jajajakies ja sie pytam co ten czlowiek pier*****li IP: *.beredu.rug.nl 29.09.09, 13:30
      niedawno mowil ze stracilismy szanse i wielka tragedie robil ze to
      juz koniec teraz mowi ze dalej wierzy. Chce sie pozegnac jak
      dzentelmen! marzenie panie lato! Pan nigdy nie bedzie dzentelmenem
      wiec i pozegnanie przypuszczam bedzie wielka pijacka popijawa! Poza
      to za co chcesz dziekowac leo za awans do euro 2012?! a w jaki
      sposob on sie do tego przyczynil?!? chyba ja juz nic nie kumam...
    • Gość: x Re: Lato do ataku. IP: *.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie 29.09.09, 13:32
      Po pierwsze wyłącz Caps Locka debilu bo ci żyłka pęknie. Po drugie Dudek już się
      skończył. Nigdzie nie gra i nie ma formy.
    • Gość: bobciu Lato: dobra kadra Majewskiego. Dudek bronił kar... IP: *.inowroclaw.mm.pl 29.09.09, 13:44
      Lato to pajac razem z tym smiesznym Majewskim niech zyje plska pilka
    • fotodiagnoza Lato: dobra kadra Majewskiego. Dudek bronił kar... 29.09.09, 13:46
      zostawcie sport sportowcom!

fotoforum.gazeta.pl/3,0,1982761.html
    • Gość: jhj Lato: dobra kadra Majewskiego. Dudek bronił kar... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.09, 14:03
      a co ma benhauer do euro 2012 ?
    • idasierpniowa28 Lato: dobra kadra Majewskiego. Dudek bronił kar... 29.09.09, 14:05
      Jajcarz z tego redaktora " " A nie rozmawialiście"? A niby w jakim języku? Migowym? Przecież nasz prezio nawet z językiem polskim ma wyraźne kłopoty.
      Zgoda- bramkarz im starszy tym lepszy, ale Lato chyba zapomniał, ze to się sprawdza w wypadku bramkarzy regularnie GRAJĄCYCH, a nie regularnie OGLĄDAJĄCYCH mecze z ławki albo trybun.

Generalnie gdyby głupota miala skrzydla, to ten pan by fruuuuwał nad stadionami niczym gołębica...
    • Gość: Soso Re: Lato: dobra kadra Majewskiego. Dudek bronił k IP: *.171.171.85.static.crowley.pl 29.09.09, 14:12
      Dudek jest jak wino. Prezesowi PZPNu dobrze sie kojarzy.
      • Gość: gits Re: Lato: dobra kadra Majewskiego. Dudek bronił k IP: *.chello.pl 30.09.09, 08:32
        Umarłem 10/10 :)
    • wirone Ała :( 29.09.09, 14:21
      To jest śmieszne, smutne, żenujące, frustrujące, denerwujące i irytujące
      zarazem. Powoli już naprawdę nie ma się z czego śmiać, pozostaje tylko
      bezsilność i gniew. Poziom samokrytyki tych panów oscyluje wokół zera, za to
      samoocena - Himalaje to przy niej chropowatość. Nie rozumiem jak to możliwe by
      polską piłką rządzili ludzie bez jakiegokolwiek merytorycznego przygotowania,
      nie mający pojęcia o podstawach zarządzania i w ogóle o czymkolwiek. Ręce opadają.
    • Gość: KonradD.G Lato: dobra kadra Majewskiego. Dudek bronił kar... IP: *.zone8.bethere.co.uk 29.09.09, 14:33
      Coś nie tak z tą wypowiedzią Laty przecież za kadencji Benhakera to
      awansowaliśmy do Euro 2008 a nie Euro 2012 hehe widać że to prezes Polskiego
      Związku Piłki Nożnej:P
      • Gość: Soso Re: Lato: dobra kadra Majewskiego. Dudek bronił k IP: *.171.171.85.static.crowley.pl 29.09.09, 14:52
        Olać to i zapomnieć. Lepiej kibicować siatkarzom. W zwiazku siatkarskim sa
        sensowni ludzie.
    • Gość: AS Dudek do ataku. IP: 217.153.82.* 29.09.09, 14:46
      ty tak na powaznie ??? buahaha
    • Gość: turysta80 Re: Lato do ataku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.09, 15:17
      Rzeczywiście Kuszczak to nic...
      Uratowanie ligi przez niego dla beznadziejnego WBA, w następnym sezonie spadli
      ale dzięki Kuszczakowi zachowali jakoś twarz. Przeszedł do Manchesteru United.
      Gdy wchodził nie zawodził, zbierał pochwały za swoje występy. Kuszczak może i
      siedzi na ławie w wielkim klubie jak i Dudek. Ale w porównaniu do Dudka ma dużo
      więcej rozegranych spotkań w MU niż Dudek w Realu. Kuszczak pokazał że jest dużo
      lepszym bramkarzem niż Dudek. Grając w słabym klubie jak i MU pokazał że chłopak
      ma refleks, idzie na każdą piłkę. wszyscy go kojarzą po tej jednej bramce z
      Kolumbią.
      inna sprawa wiek Dudek ma 36 lat dziś Kuszczak 27.
    • Gość: ble Re: Lato: dobra kadra Majewskiego. Dudek bronił k IP: *.aster.pl 29.09.09, 15:43
      Coś Wam zacytuję, o mało nie utopiłem się w wannie ze śmiechu jak to czytałem.

- Panie prezesie czy rozliczy pan Jurka Engela szefa wydziału szkolenia? Nie
      widać, żeby coś robił.
      - Przyjrzę się temu. Ale jak to on nic nie robi? Niedawno przetłumaczył dokument
      niemieckiej federacji o szkoleniu młodzieży i wydrukował...

HAHAHAHAHA no to się chłopak namęczył.
    • Gość: ad Lato: dobra kadra Majewskiego. Dudek bronił kar... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.09, 15:57
      aj po chwili dalem sobie spokoj ze sluchaniem tego wywiadu. Ten koles
      nie potrafi konkretnie odpowiedziec na zadane pytanie. Poza tym jego
      wypowiedzi sa strasznie nudne.
    • Gość: jajo Lato: dobra kadra Majewskiego. Dudek bronił kar... IP: 136.173.162.* 29.09.09, 16:01
      Jak mozna takiego prymitywa robic prezesa. Na dodatek chce pozwac
      Olejnik do sady ze sie tak o nim wyrazila. Przeciez kazdy sad musi
      to przyznac - taka sloma z butow, ze az strach. To, ze umial kopac
      pilke 30 z gora lat temu nie daje predyspozycji do wyzszych
      aspiracji. A tlum go wybral jeszcze senatorem ... ech co za kraj
    • gruszka_na_wierzbie polacy... 29.09.09, 17:20
      irytujące są te wasze komentarze, zawistni i wiecznie niezadowoleni kibice...
      Dudek jest dobry, jak każdemu i jemu zdarzają się wpadki, ot życie, osiągnął
      wiele i miał sporo szczęści ale "szczęście sprzyja lepszym", a jak czytam wasze
      komentarze to się we mnie gotuje, mało jest polskich piłkarzy którzy osiągnęli
      tyle co Dudek, ale jakby się któremuś udało to i tak pojedziecie po nim, dla zasady
    • Gość: Daffy Jasia Tomaszewskiego powołać! IP: 188.33.44.* 29.09.09, 19:06
      Niedawno zajebiście bronił karne Tappera i Hoenessa! No i niedawno zatrzymał
      Anglię!!! ;)
    • Gość: kibic Lato: dobra kadra Majewskiego. Dudek bronił kar... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.09, 21:51
      LATO zamknij się ,bo nie mogę Cię słuchać wieśniaku...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka