Dodaj do ulubionych

Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Managera?

• Gość: Zavio Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 09:44
      Jarosław Świętochowski to były gracz Gwardii i np. Mazura Karczew i Amura Wilga, a nie ten z ostrołęki.
    • Gość: Maciej Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: 195.20.110.* 19.11.09, 09:49
      cm01/02

mam pytanie, czy peter prospar to jest gościu z cm01/02?Dajcie najlepszą waszym zdaniem 11 - kę z cm01/02.z góry dzięki
    • Gość: bartman Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 19.11.09, 09:57
      mój skład dla MACIEJA.. taki bez zainstalowanych patch-ów

Chiotis (Constanzo,Załuska) - Venetidis(Okoronkwo), West,Udeze,(N'diaye), Patzatsoglu - Ze Elias, Kallstroem, Bakircioglu, Świętochowski, Mark Kerr (Lee Chun Soo, Mendonca, Terlecki, Moukoko, Aghahowa, G.Lech, P.Frankowski) - Harasimowicz (Nevland) .... i wielu wielu innych:))
      pamiętam że w oryginalnym CM01/02 można było zbudować świetny zespół na LM za ok 1mln funtów..
    • Gość: bartman Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 19.11.09, 09:59
      hehe.. wszyscy zapomnieli o Bakircioglu:)
    • Gość: Robi Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: 79.139.15.* 19.11.09, 10:02
      Jeszcze Kołodziej - rzuty wolne walił "na Beckhama" (tego sprzed epoki Victoriańskiej), Szałęga - z Brożkiem w Wiśle lepszy atak niż Zuraw-Franek, Lubieniecki - też z Saprsborga jak Farańczuk, i niezapomniany Maciej Tydda z FM 05 - kolejny researcher co się dodał do bazy jako świetny D/DM RC. I był jeszcze jeden polski napadzior, co przychodził z wolnego transferu, ale nazwisko mi wyleciało, drath :/
    • Gość: z Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.izacom.pl 19.11.09, 10:06
      najlepszy prawy i srodkowy pomocnik wszystkich wczesnych CMow - Mirek Szymkowiak, Kaluzny sie z nim nie rownal
    • Gość: cichy Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.csc.at 19.11.09, 10:06
      z tego co pamietam to szwedzkie Djurgarden bylo calkiem bogate. Wspomniany gdzies na poczatku komentarzy Dorsin oraz przede wszystkim Kim Kallstrom.

A jako DMC, jak mogliscie zapomniej o ukraincu - Andrey Milevskiy :) nie do przejścia.

No i Taribo West, Okoronkwo byl troche za slaby...
    • Gość: 10 lat na cmie Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: 77.252.18.* 19.11.09, 10:10
      tylko leszcze graja w cm z wlaczona opcja prawdziwych pilkarzy
    • Gość: sagat Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.olsztyn.mm.pl 19.11.09, 10:13
      Wielki Julius Aghahowa z Doniecka
    • Gość: gość Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: 195.245.213.* 19.11.09, 10:13
      Ja pamiętam, że w tej samej wersji, w której był Adrian Mihalcea, był też do kupienia za 50K Adrian Mutu. Mutu to karierę całkiem sporą zrobił.
    • Gość: bartman Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 19.11.09, 10:13
      Milevskiy był świetny, ale ja go ustawiałem jako DL z ofensywnymi zadaniami.. jako DMC zawsze Ze Elias... a gra ktoś w CM0102 z patchem Champman z marca tego roku??
    • Gość: maciej Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: 195.20.110.* 19.11.09, 10:20
      dzięki chłopy
    • flacha00 Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager 19.11.09, 10:21
      u mnie wymiatal marc goodfellow ale nie pamietam gdzie gral. ci wszyscy inni tu wymienieni to tez oczywiscie znane mi nazwiska;];]
    • Gość: obeznany Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.tpnet.pl 19.11.09, 10:23
      w tym samy wydaniu co był Peter Prospar był takze bodajze islandczyk Siqporson - nie pamiętam jak się dokładnie pisało ale we dwóch byli nie do zajechania po 3-4 bramki na mecz.
    • Gość: Fufu Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 10:26
      A Dawid Klimek?
    • Gość: Gość Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: 81.210.114.* 19.11.09, 10:28
      Moja paka niezapomnianych talentów z cm'a to:
      Sergey Kislyak (to był zawodnik!!!!)
      białoruski bramkarz Amelchenko
      wspomniany Todorov
    • Gość: cichy Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.csc.at 19.11.09, 10:29
      @bartman
      z marca tego roku???? ktos to jeszcze aktualizuje????

akurat mnie zeba wyrywaja dzisiaj i mialem zapominac o bulu przy Dragon Age ale widze ze jednak cm01/02 na mnie czeka :D
    • Gość: aarafatka Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: 81.210.120.* 19.11.09, 10:36
      Ja nie pamiętam która wersja Cm-a ale czasy liceum pewnie 2002 rok :D
      godziny spędzone w nocy na graniu i w dzień na lekcjach na rozmyślaniu co zmienić aby było lepiej. Najbardziej pamiętam nastoletnie gwiazdy jak Ajmar Saviola a a szczegolnie Tevez i Cavanagi :D Kapitalna gra szkoda że już nie ma czasu aby na nia poświęcic kilka tygodni miesięcy :D
    • Gość: coobek Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: 195.33.34.* 19.11.09, 10:37
      To ze nie ma tu To Madeiry to shame.
    • Gość: bartman Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 19.11.09, 12:24
      @cichy wejdź na tę stronę

www.cmrev.com/fileplanet/plik/Championship-Manager-01_02-Update-12_2006.html

aha i potrzebujesz jeszcze łatkę, masz na dole ekranu..
      uaktualnień jest sporo, w niektórych Polska Liga wygląda już normalnie, ale ostrożnie ja polegam na Champmanie..
    • Gość: bartman Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 19.11.09, 12:26
      sorki ten jest aktualny..

www.cmrev.com/fileplanet/plik/CM-01_02-March-2009-Data-Update.html
    • Gość: Gość Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.09, 13:48
      Bakircioglu & "Zozol" Moukoko to byli goście..

..a jeszcze z słynego szwedzkiego zaciągu niech wspomnę Daniela Bryngelssona...... kiedyś grając gość ni stąd ni z owąd najpierw przeszedł do Milanu za 15 mil $ a po 1 sezonie zwerbowała go Barca za jedyne 100 ml $.... wiele lat grania i drugiej takiej historii nie widziałem.
    • Gość: Gość Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.chello.pl 19.11.09, 16:06
      jesli chodzi o cm3 to najlepszy atak: saviola, robbie keane i prospar. panowie wymiatali. do tego dean keates i aimar.
      w cm01/02 kazdy napastnik mogl miec takie statsy jak tsigalko w artykule [chociaz nie mialem nigdy az tak dobrych - rekord szewczenki 50meczy - 75goli], np. claudio pizzaro czy collins osunwa.

gralo sie kiedys godzinami :)
    • Gość: Gość Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.galileusz.3s.pl 19.11.09, 18:09
      jeszcze był Ederson,Evandro Ronactto,Daniel Braaten w cm03/04 :d to byly napadziory :)
    • Gość: sportrls Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 22:08
      Chcesz obejrzeć mecze najlepszych futbolowych lig świata? A może jesteś fanem sportów amerykanskich i wolisz NBA, NFL, czy też NHL? To wszystko i inne wydarzenia sportowe (F1, kolarstwo, boks, wrestling) dostępne na sportrls.boo.pl Na stronie mecze NBA z ostatniej nocy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka