aniawlo1 24.01.09, 15:10 Witam Czy ktoś z Was ma namiary do tej wróżki a może był?Proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: annakarolina [...] IP: *.hare.univie.ac.at 06.02.09, 20:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Renata Kamińska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 18:24 witam,czy ktoś korzystał z tarota pani Renaty K.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Renata Kamińska IP: *.subscribers.sferia.net 24.07.09, 12:51 Witam, korzystałam z usług Pani Renaty już dwa razy. Korzystałam też z usług innej Pani, ale to właśnie od Pani Renaty mi się sprawdza. więc polecam warto do Niej pójść. Mi część spraw się ułożyło dokładnie tak jak ta Pani mówiła. Jest uważna i ostrożna w tym co mówi i ma bardzo miłe usposobienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Renata Kamińska IP: *.infocoig.pl 24.07.09, 12:59 a jaki jest kontakt do tej pani? mogłabyś podać? i jaki jest koszt tak mniej więcej? czy na maila też powróży czy trzeba być osobiście? dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Renata Kamińska IP: *.omnigence.com 21.08.09, 12:22 Podaję nr tel do pani Renaty 602-134-017. Mnie też się sporo rzeczy sprawdziło mimo przesunięć w czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bluemoon Re: Renata Kamińska IP: *.gemini.net.pl 21.08.09, 13:48 A w jakim mieście ta wróżka przyjmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
magda77771 Re: Renata Kamińska 22.08.09, 22:29 Hej, ja byłam u pani Renaty dwa razy. Pierwszy raz ok dwa lata temu, w sumie byłam pozytywnie zaskoczona, bo nie wypytywała mnie o nic, po prostu rozłożyła karty, patrzyła na zdjęcia, które przyniosłam. I mówiła konkretnie o rzeczywitości, powiedziała o przyszłości, też było konkretnie, podała miesiące na konkretne zdarzenia. A drugi raz pojawiłam sie u p. Renaty około miesiąca temu. I rozkład kart był już zupełnie inny, diametralnie różne zdarzenia, inne rozstrzygnięcia, inne osoby, inna przyszłość... Po tej wizycie zdecydowałam, że na razie mam dość wizyt u wróżek, nie chce słuchać wróżb, które tak naprawde wcale nie muszą być trafione, a chcąc nie chcąc człowiek kieruje się nimi. Przez to można zrobić niejedną głupotę w życiu. Ja w każdym razie zrozumiałam w porę, że własnym życiem będę kierować sama a nie wróżka... P.S. Pani Renata przyjmuje na ochocie i za wizytę życzy sobie 150 zł, spotkanie trwa do 1,5 godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewe Re: Renata Kamińska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.09, 14:16 Byłam u p.Renaty 5 miesięcy temu.Niestety nic z tego co powiedziała się nie spełniło,może to jeszcze za wcześnie ale sama nie wiem co o tym myśleć.Ogólnie wizyta przebiegała bardzo sympatycznie i spokojnie.Dużo mówi p.Renata więc trzeba jej dokładnie słuchać.Teraz wybieram sie jeszzce raz wiec zobaczymy czy to co mówiła się powtórzy. Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: Renata Kamińska 05.03.23, 16:32 Trzeba uwzględnić różne opinie Odpowiedz Link Zgłoś