Gość: ab Karnista o kibolstwie: Albo będziemy z tym walc... IP: *.48.classcom.pl 10.12.09, 14:13 www.palimygowno wybiorcze.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bogumil.bogumil Profesor może być z SB, Marsa czy Boguchwały, ale 10.12.09, 14:36 ... ma rację. Bezmózgich kiboli legii trzeba tępić żelazem i ogniem. Albo zrobić z nich dawców organów, bo skoro mózgu nie mają to niech będzie pożytek z innych części ciała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wert Re: Profesor może być z SB, Marsa czy Boguchwały, IP: 212.160.148.* 10.12.09, 14:56 na czym opierasz swoją wypowiedź? dlaczego obrażasz ludzi? te same osoby robią oprawy i doping na meczech hokeja i siatkówki i wtedy się wszyscy zachwycają. zastanawiające prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mwm Re: Profesor może być z SB, Marsa czy Boguchwały, IP: *.rev.snt.net.pl 10.12.09, 15:39 ale mocna opinie sobie wyrobiles, ta stanowczosc i sprecyzowane cele, godne pozazdroszczenia ... ciekawe kto nastepny i zbedny/szkodliwy bylby dawca organow dla jak rozumiem ogolnego pozytku. Odpowiedz Link Zgłoś
ulanzalasem Karnista o kibolstwie: Gwałt niech się gwałtem ... 10.12.09, 14:37 Kruszyński żyje chyba w swoim świecie i marzy mu się świat ludzi w kajdanach potulnych jak barany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n brawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 14:45 Goebbels byłby z was dumny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wert Re: Karnista o kibolstwie: Gwałt niech się gwałte IP: 217.153.32.* 10.12.09, 14:47 dobrze mówi, skuc kajdanami element i do wisły wrzucic. Nikt nie zapłacze co swołoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnom Re: Karnista o kibolstwie: Gwałt niech się gwałte IP: *.sgyl.cable.virginmedia.com 10.12.09, 14:52 bredzisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pejo79 Karnista o kibolstwie: Gwałt niech się gwałtem ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 14:44 Jeszcze parę takich artykułów , a sprzedaż spadnie o kolejne 20-30 %. Robicie sie jak Fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karnista? Karnista oderwany od rzeczywistości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 14:47 Ten facet w ogóle wie o czym mówi? Był kiedyś na stadionie? Bo wątpię po tym co mówi - ludzi coraz więcej na stadionach, wspaniała atmosfera, zabawa, oprawy - czasem pojawiają się bluzgi, co naturalne. Walka z ITI - nie walczy tylko Legia, wspierają ją w tej walce wszyscy, bo to okupant, które chce zrobić kasę i wyrzucić ludzi kochających swoją drużynę ze swojego stadionu. PRECZ Z GAZETĄ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Karnista o kibolstwie: Gwałt niech się gwałtem ... IP: 217.153.23.* 10.12.09, 14:48 Pierwsze pytanie do pana doktora: Ile razy był pan na meczu pilkarskim w ciagu ostatnich 5 lat?? Drugie (kontynuacja pierwszego) Na jakiej podstawie ocenia pan sytuacje na polskich stadionach?? Bardzo mnie to interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryzjer że Kruszyński bredz co chce GW, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 14:49 to mnie akurat nie dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fizi Kruszyński pracuje dla ITI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 17:55 jako pełnomocnik procesowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilczur Karnista o kibolstwie: Gwałt niech się gwałtem ... IP: *.cenega.pl 10.12.09, 14:50 Ale wariat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skos Karnista o kibolstwie: Gwałt niech się gwałtem ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 14:53 Tu jest fragment ustawy o imprezach masowych. Niech pan karnista mi wyjaśni na mocy którego paragrafu klub, np. Zagłębie Lublin mógł odmówić sprzedaży biletów kibicom Legii ---------------------- Art. 17a. 1. Przy sprzedaży biletów organizator masowej imprezy sportowej lub jego przedstawiciel może zażądać od kupującego okazania dokumentu potwierdzającego jego tożsamość. 2. Organizator masowej imprezy sportowej może odmówić wstępu na masową imprezę oraz przebywania na niej osobom: 1) których dane znajdują się w bazie informacji, o której mowa w art. 20b pkt 2; 2) nieposiadającym dokumentu tożsamości; 3) znajdującym się pod widocznym wpływem alkoholu, środków odurzających, psychotropowych lub innych podobnie działających środków; 4) posiadającym broń lub inne przedmioty, materiały, wyroby, napoje, środki lub substancje, o których mowa w art. 14 ust. 2 ustawy; 5) zachowującym się agresywnie, prowokacyjnie albo w inny sposób stwarzającym zagrożenie bezpieczeństwa lub porządku masowej imprezy sportowej; 6) których wygląd zewnętrzny uniemożliwia identyfikację. 3. Organizator masowej imprezy sportowej może określić w regulaminie obiektu sportowego miejsca nieprzeznaczone dla publiczności oraz zasady wstępu na masową imprezę sportową osób małoletnich. Odpowiedz Link Zgłoś
moje_chwile_ulotne Re: Karnista o kibolstwie: Gwałt niech się gwałte 10.12.09, 15:14 Z moich obserwacji wynika, że 3) znajdującym się pod widocznym wpływem alkoholu, środków odurzających, psychotropowych lub innych podobnie działających środków; pod ten punkt większość "kibiców" na wyjazdach podpada że już nie wspomnę , że złamane zostały przepisy PZPN i Ekstraklasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skos Re: Karnista o kibolstwie: Gwałt niech się gwałte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 15:38 puki co twoje obserwacje nie stanowią prawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legiak Re: Karnista o kibolstwie: Gwałt niech się gwałte IP: 193.201.167.* 10.12.09, 15:16 Pan karnista pracuje dla ITI, więc nie obchodzą go jakieś durne ustawy czy kodeks karny ale Memoranda i wytyczne z siedziby koncerny przy ulicy Wiertniczej. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Cytujesz przepis uchylonej ustawy 10.12.09, 15:51 Teraz już nie tylko można ale i jest obowiązek odmowiania wstępu niektórym osobom: Art. 22. 1. Służby porządkowe są obowiązane: 1)odmówić wstępu na imprezę masową: a) osobie, wobec której zostało wydane orzeczenie: – zakazujące wstępu na imprezę masową, – zobowiązujące do powstrzymania się od przebywania w miejscach przeprowadzania imprez masowych, wydane przez sąd wobec skazanego w związku z warunkowym zawieszeniem wykonania kary pozbawienia wolności albo wobec nieletniego na podstawie art. 6 pkt 2 ustawy z dnia 26 października 1982 r. o postępowaniu w sprawach nieletnich, b)osobie, wobec której został wydany zakaz zagraniczny, c)osobie, wobec której został wydany zakaz klubowy, d)osobie odmawiającej poddania się czynnościom, o których mowa w art. 20 ust. 1 pkt 1-3, e)osobie znajdującej się pod widocznym wpływem alkoholu, środków odurzających, psychotropowych lub innych podobnie działających środków, f)osobie posiadającej broń lub inne przedmioty, materiały, wyroby, napoje, środki lub substancje, o których mowa w art. 8 ust. 2, g)osobie zachowującej się agresywnie, prowokacyjnie albo w inny sposób stwarzającej zagrożenie dla bezpieczeństwa lub porządku publicznego; 2)usunąć z miejsca przeprowadzania imprezy masowej osoby, które swoim zachowaniem zakłócają porządek publiczny lub zachowują się niezgodnie z regulaminem obiektu (terenu) lub regulaminem imprezy masowej; 3)usunąć z miejsca przeprowadzania imprezy masowej osoby, o których mowa w ust. 1 pkt 1 lit. a-c. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skos Re: Cytujesz przepis uchylonej ustawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 16:43 ok. ale i tak żaden z punktów nie uzasadnia odmowy sprzedaży biletu osobie wobec której jedynym zarzutem jest kibicowanie klubowi gości. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: Cytujesz przepis uchylonej ustawy 10.12.09, 17:33 Który z tych punktów łamie pomysł o tym, że nie można sprzedać biletu kibicowi z innego miasta czy klubu? Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: Cytujesz przepis uchylonej ustawy 10.12.09, 22:09 Chociażby pierwszy z brzegu albo w inny sposób stwarzającej zagrożenie dla bezpieczeństwa lub porządku publicznego; Niezadowoleni mogą iść do sądu cywilnego gdzie mogą próbować udowadniać, że klub nie wywiązał się z umowy :) Oczywiście pamiętając, że ustawa określa tylko przypadki, w których organizator ma obowiązek nie wpuścić danej osoby na mecz. Poza nimi oczywiście w ramach wolności gospodarczej może również prowadzić selekcję klientów - tak jak to ma miejsce na przykład w klubach nocnych. Nie ma żadnego przepisu, który obligowałby do wpuszczania każdego chętnego na imprezę masową. Po zmianie ustawy nawet argumenty RPO stały się nieaktualne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elwood Re: Cytujesz przepis uchylonej ustawy IP: *.printdisplay.pl 11.12.09, 07:12 oczywiście masz rację, klub może dokonywać selekcji wśród potencjalnych kibiców ale zaniechanie jej nie jest bynajmniej pogwałceniem ustawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r34t Artyk€łsonsorowany przez iti w gó...e wyborczym IP: *.adsl.inetia.pl 10.12.09, 14:53 żenada dzienikarzyny wazelina tow waltera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wert Zadym nie było ale bzdury trzeba pisać!!!!! IP: 212.160.148.* 10.12.09, 14:53 czemu te kłamstwa GW mają służyć czemu nie pisze się o oprawach którymi zachwycają sie zagraniczne gazety? Czemu nikt nie mówi o pozytywnych akcjach prowadzonytch przez kibiców? nie sprzedaje sie tak jak sensacje które sami wymyślacie co? OBŁUDA Odpowiedz Link Zgłoś
moje_chwile_ulotne Re: Zadym nie było ale bzdury trzeba pisać!!!!! 10.12.09, 15:16 Kto tu coś sam wymyślił ? Paranoja, są burdy, obraża się ludzi, właścicieli, jest wulgarnie i niebezpiecznie a Ty mówisz, że ktoś coś wymyśla ?!?! Brak argumentów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wert Re: Zadym nie było ale bzdury trzeba pisać!!!!! IP: 212.160.148.* 10.12.09, 15:33 brawo pozwoliłeś sobie to wszytsko wmówić i uwierzyłeś w to co pisze GW. Szkoda ze ludźmi jest tak łatwo manipulować. acha bym zapomniał jesteś Polakiem wiec dla wielu jesteś złodziejem. mam nadzieje że juz zrozumiałeś aluzje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legiak Re: Zadym nie było ale bzdury trzeba pisać!!!!! IP: 193.201.167.* 10.12.09, 15:34 Co jest obrażaniem? "www.konieciti.pl" czy "Nie płakałem po Wejchercie" czy co? I gdzie ty widziałeś burdy w Bełchatowie? Kłmczuszku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MP Święta racja! IP: *.law.uj.edu.pl 10.12.09, 14:55 Profesor ma świętą rację! Też uważam, że z rozgrywek ligowych w polskim wydaniu jest więcej szkody niż pożytku. A już kompletnym nieporozumieniem jest dotowanie klubów piłkarskich z publicznych pieniędzy. Jako podatnik nie życzę sobie wydawania moich pieniędzy na żałosną rozrywkę dla kiboli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: key west Re: Święta racja! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.09, 16:01 Dla mnie jestes pajacem i smieciem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azotoks a kogo obchodzi opinia jakiegoś chwasta w szaliku? IP: *.23.54.194.generacja.pl 10.12.09, 16:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4353 Art sonsorowany przez iti w gó,,, wyborcze IP: *.adsl.inetia.pl 10.12.09, 14:56 wazeliny tow waltera Odpowiedz Link Zgłoś
dfgfdg Przestańcie kłamac!!!!!!!!!! 10.12.09, 14:57 Kiedy gazeta przestanie klamac??? Juz wczoraj o tym pisalem... W Bełchatowie policja kazała klubowi wpuścić przyjezdnych bez biletów. To złamanie przepisów. Wszyscy kibice Legii w Belchatowie kupili bilety w kasach, zostali spisani i sfotografowani. Policja stwierdzila tylko ze lepiej niech usiada na trybunie dla gosci, bedzie wiekszy spokoj. Dlaczego nadal oklamujecie ludzi? Przedwczoraj Szadkowski, wczoraj Ciaston, dzisiaj jakis Dybalski. Nie wstyd wam panowie pseudoredaktorzy spojrzec pozniej w lustro? Odpowiedz Link Zgłoś
skunk1906 Artykuł sponsorowany przez ITI - zero obiektywizmu 10.12.09, 14:57 Wypowiadający się karnista to osoba pracujący dla ITI. Stąd takie a nie inne poglądy:) Zero obiektywizmu. P.S. Do dziennikarzy GW: krucjata podjęta przez Waszą gazetę przeciw kibicom odbijać się Wam będzie czkawką. Śnieżna kula już się toczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz skunk 1906 - oszczedzaj sie, chlopcze IP: *.chello.pl 10.12.09, 17:25 kolejny pyskaty dresik, bez pomyslu na zycie, rzucajacy w eter jakies pseudo-grozby - zamilcz, chlopcze, nie lpuj juz w klawiature, przyjmij do swojego kibolskiego lba, ze wczesniej, czy pozniej i tak wy wszyscy skonczycie za kratami, tam gdzie powinni konczyc zwyczajny bandyci. tylko nimi jestescie, wszelkie inne pomysly was nie dotyzca. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Wymieciemy Was ze stadionów, dranie! 11.12.09, 17:54 I tak chołoto przegracie z norma;lnymi ludzmi, chocbysmy musieli Was wszystkich pozamykac na 10 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykibol Gwałt niech się gwałtem ...i prosty przepis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 14:57 wystarczyłoby spowodować by za kazdym razem w przypadku zamieszek użycie przez policję kul gumowych było NORMĄ. no ale policjia nie ma kasy na amunicje i nie ma też decydentów, chłopów z jajami, którzy by na to pozwolili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyantykibol Re: Gwałt niech się gwałtem ...i prosty przepis IP: 193.201.167.* 10.12.09, 15:18 Dobrze, dobrze. Wystarczy już że użyli kul na studentach z Łodzi. ty im lepiej takich pomysłów nie podsuwaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Gwałt niech się gwałtem ...i prosty przepis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 16:06 ty masz za to jaja jak berety:) i wiedze o sytuacji na stadionach jak reszta spoleczenstwa, czyli jakies 5%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsurani bardzo dobrze człowiek prawi IP: 150.254.191.* 10.12.09, 14:59 do kibolskich zwierząt należy STRZELAĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kks Karnista o kibolstwie: Gwałt niech się gwałtem ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.09, 14:59 Może u nas uda się kiedyś odsunąć chuligankę i przemoc (nie tak dawno prowadzący doping na Lechu uderzył w twarz jednego, co nie chciał krzyczeć) ze stadionów, a doping zostanie. I to doping bez wulgaryzmów, bo jak ktoś chce koniecznie pocisnąć piłkarzom albo kibicom drużyny przeciwnej, przy odrobinie oleju w głowie może to zrobić bez bluzgów, co jest często bardziej efektowne. Odpowiedz Link Zgłoś
olias Karnista o kibolstwie: Gwałt niech się gwałtem ... 10.12.09, 14:59 jakieś przymiarki za rządów PiS były. Policja kładła watahy na ziemi. Zaczęły obowiązywać sądu 24-godzinne (wyklęte też przez Gazetę Michnika, której kojarzyło się z zamordyzmem, tyranią i więzieniem opozycjonistów). ale od kiedy nastał nam Słońce Peru faktycznie jakby pały policyjne stały się zwisowe. Cóż, wszak premier to piłkarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Japycz Re: Karnista o kibolstwie: Gwałt niech się gwałte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 15:21 Ale pieprzysz chłopie,za rządów PIS-u to się żyło!!! Pewnie byłeś jakimś prominentnym działaczem i teraz ci żal starych czasów,a o sądach 24-godzinnych to wiesz tyle co kot napłakał i usłyszałeś na konferencji prasowej Ziobry. Odpowiedz Link Zgłoś
mnis Nie wiem jak to zrobili Angole... 10.12.09, 15:06 Nie wiem jak to zrobili Angole, ale z własnych doświadczeń wiem, ze działa. Byłem niedawno na meczu LFC z Fulham na stadionie przy Anfield Rd. i nawet jako samotny Polaczek nie czułem zagrożenia ze strony kiboli. Na meczu ligowym pełno było obcych nacji, dzieci, matek itp. i żadnej zadymy. Nie wiem jak to kiedyś zrobiła Margaret T., ale ja chcę tego w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legiak Re: Nie wiem jak to zrobili Angole... IP: 193.201.167.* 10.12.09, 15:21 W Polsce jest to samo. Przed wejściem ITI do Legii trybuny były pełne kibiców, często z małymi dziećmi, a trybuny rozśpiewane i kolorowe. Zmieniło się to po wejściu ITI. Inna sprawa, że z tą Anglią robisz sobie jaja - wpisz w google odpowiednie słowa i znajdziesz incydenty chuligańskie z Anglii nawet z tego sezonu i to na stadionach, a nie gdzieś tam w lesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Nie wiem jak to zrobili Angole... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 16:27 to chyba kiepsko u ciebie z podstawami angielskiego, jak bluzgow nie slyszales. Uwazasz, ze w Anglii nie ma burd? Nie ma, bo o nich nie wiesz. Gazety o nich nie pisza. A jak Gazietka nie napisze, to twoja wiedza o sytuacji na angielskich trybunach jest ZADNA. Tak samo jak o polskich. Jeszcze 3 lata temu na Lazienkowskiej nie bylo bluzg. Jeszcze przed ITI. Sami kibice wprowadzili ograniczenie wulgaryzmow. Weszlo ITI, zaczeli cisnac, rozdawac zakazy na lewo i prawo (swoja droga bezpodstawnie, wczoraj wiekszosc zakazow zostalo odwolanych, ale o tym Gazietka nie napisze), zechcieli sobie wymienic publicznosc, to nie dziwie sie, ze kibice kulture schowali miedzy bajki. Jakby mnie ktos chcial wyrzucic z mojego domu to tez wulgaryzmy cisnelyby mi sie na usta. Nie ma kobiet i dzieci? Tak, naprawde nie bywasz na polskich stadionach. A zagrozenie ze strony kibicow to jest, ale jedynie w Gazietce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Samo Anfield do pacyfikacji IP: *.bagu.cable.ntl.com 10.12.09, 17:27 Za to na samym Anfield jednak odczuwa się zagrożenie. Bardzo łatwo można dostać co najmniej po ryju. Jak by tak Angole jeszcze potrafili zrobić porządek na ulicach... www.dobrydeal.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: litar Karnista o kibolstwie: Gwałt niech się gwałtem ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.09, 15:09 Jak ktoś myśli że zdjęciem koszulki komuś zaimponuje to oznacza, że jest debilem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłosz Re: Karnista o kibolstwie: Gwałt niech się gwałte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 15:22 jestescie krótkowzroczni, to sie wszystko obróci ale przeciw wam dziennikarzyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bm Karnista o kibolstwie: Gwałt niech się gwałtem ... IP: *.net.autocom.pl 10.12.09, 15:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol88 Karnista o kibolstwie: Gwałt niech się gwałtem ... IP: 85.222.87.* 10.12.09, 15:26 żenujący artykuł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBOL Karnista o kibolstwie: Gwałt niech się gwałtem ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.09, 15:27 ale idiota. ja chodzę na stadion z córeczką, która ma rok i cztery miesiące i się nie boję. Poza tym w słowniku nie ma takiego słowa jak kibol więc prosze dziennikarzy alby nie tworzyli nelogizmów bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu wkoncu ktos ma jaja IP: *.chello.pl 10.12.09, 15:30 niech go zrobia ministrem sprawiedliwosci i niech zrobi porzadek z imbecylami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyMichNick Re: wkoncu ktos ma jaja IP: *.chello.pl 10.12.09, 15:56 szkoda że te jaja ma w ustach i nie swoje tylko ITI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: wkoncu ktos ma jaja IP: *.multimo.pl 10.12.09, 15:59 Racja- poprzyszywać kibolom gwiazdy do dresów i zamknąć ich w gettach. Albo jeszcze lepiej wywieść ich na Madagaskar. Każdy uczciwy obywatel powinien udowodnić, że do 33 pokoleń wstecz w jego rodzinie nie było kiboli. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_wisla Jestem kibolem i jestem z tego dumny! 10.12.09, 15:59 Jestem kibolem i jestem z tego dumny! Kibol to patriota - zarówno wyznawca polskości, jak i przepełniony miłością do swojej "małej ojczyzny", czyli miasta. Kibol to charakterniak - kierujący się zasadami takimi jak honor i wierność swoim ideałom. Kibol to człowiek, który bezinteresownie potrafi zrobić coś dla innych - oddaje honorowo krew, organizuje akcje charytatywne (poszukajcie sobie informacji choćby o tegorocznych mikołajkowych akcjach Wiary Lecha, lub kibiców z Płocka). Grupy kiboli to często ucieleśnienie prawdziwych męskich przyjaźni (takich, gdzie jeden drugiego nie sprzeda za parę banknotów, ani nie będzie bzykał jego żony). Co mamy na drugim biegunie? Pseudodziennikarzy, dla których liczy się jedynie wypłata, a rzetelność i obiektywizm mają gdzieś. Quasi-redaktorów, którzy boją się firmować swoją twarzą swoje opłacane wypociny. Elity dla których główną wartością są pieniądze, a męska "przyjaźń" kojarzy się jedynie z homoseksualnymi relacjami. I strasznie Ci pierwsi przeszkadzają tym drugim. Dlaczego? Odpowiedzcie sobie sami... 95% komentarzy do tego artykułu popiera tych pierwszych. Studiuję kierunek związany z mediami i dziennikarstwem na jednej z lepszych uczelni wyższych w naszym kraju. Większość moich kolegów z roku zauważa obłudę i kłamstwa w artykułach GW na temat "kiboli". Może dajcie już sobie spokój towarzysze? PS. A co do rodzin z dziećmi, kobiet na stadionach. One są, tylko jest ich mniej niż mężczyzn. Dzieje się tak z prozaicznej przyczyny: to głównie mężczyźni interesują się futbolem :) Jeśli się "boją" - jak utrzymujecie - to tylko dlatego, że wierzą w stworzoną przez Was "stadionową rzeczywistość" i na mecz nigdy nie poszli. PS2. A pierwszy raz na stadionie mojego ukochanego klubu byłem... z mamą 7 lat temu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mad_driver Re: Jestem kibolem i jestem z tego dumny! 10.12.09, 16:14 co ty wiesz o honorze pachole jak w pięciu bijecie jednego.... Odpowiedz Link Zgłoś