Dodaj do ulubionych

Barcelona - Arsenal

IP: *.opera-mini.net 06.04.10, 22:42
NIE WIERZE MARADONA PRZYNIM TO AVIWA
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomek Re: Barcelona - Arsenal IP: *.as.kn.pl 06.04.10, 22:55
      To Messi jest Galaktyczny a nie Real i Krystyna R. To go przybliza
      do zostania ponownie pilkarzem roku. Brawo !
      • Gość: fas Re: Barcelona - Arsenal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.10, 22:59
        Roku? Co Ty gadasz? Roku, to se może Krystyna zostawać. Dekady! :D
    • Gość: . Messi, Messi, Messi, Messi. IP: *.5-4.cable.virginmedia.com 06.04.10, 22:56
      Czwarty hat trick w roku? Sorry, ale CRonaldo i Rooney przy nim wysiadają.
    • Gość: kibic Liga Mistrzów. Messi, Messi, Messi, Messi IP: 89.25.159.* 06.04.10, 22:59
      jak tu porównywać te kluby, skoro Arsenal zagrał bez van Persiego,
      Gallasa, Gibbsa, Djourou, Ramseya, FABREGASA, Arszawina i Songa !!!!!!
      A w Barcelonie nie było tylko Ibrahimovica, Pique i Puyola.
      Zobaczymy za rok kto jest lepszy.
      • Gość: tomek Re: Liga Mistrzów. Messi, Messi, Messi, Messi IP: *.pub.sarocom.net 06.04.10, 23:07
        i bez Iniesty. Tak szczerze to wszyscy brakujący piłkarze Barcy to jednak lepsi
        kopacze niż brakujący londyńczycy (no może Fabregas jest na podobnym poziomie)
        więc nierównowaga sił nie wynikała z osłabionych składów
      • Gość: mp Re: Liga Mistrzów. Messi, Messi, Messi, Messi IP: *.lanet.net.pl 06.04.10, 23:11
        a co tu porównywać? jakby byli najlepsi graliby w Barcie
      • Gość: Kolo Re: Liga Mistrzów. Messi, Messi, Messi, Messi IP: *.stk.vectranet.pl 06.04.10, 23:13
        W pełni się z Tobą zgadzam. Gdyby Arsenal nie był pozbawiony aż tylu ważnych dla
        tego klubu piłkarzy to by z pewnością pokonał Barcę i nic by im nie dał jakiś
        Mesij. Taki jest moje zdanie i kto się z tym nie zgadza jest po prostu
        głupkiem...
        • Gość: Pio To był sarkazm nie? W pierwszym meczu Barca... IP: 212.191.195.* 06.04.10, 23:28
          Pokazała gdzie ma pełny skład Arsenalu :). Tam brakowało chyba tylko van
          Persiego :P.

A i tak posiadanie piłki było in plus dla Barcelony ;).

Także zejdźcie na ziemię. No i ten karny dla Arsenalu w pierwszym meczu z
          kapelusza... :P
        • Gość: noreq Re: Liga Mistrzów. Messi, Messi, Messi, Messi IP: *.wepol.static.vip-net.pl 07.04.10, 01:20
          pokonać może by nie pokonał, ale na pewno walka była by bardziej wyrównana. uważam, ze od przyszłego sezonu barca i arsenal powinny być rozstawiane, tak jak w tenisie, aby nie trafiać na siebie przed finałem.
          każdy inny przeciwnik zostałby przez londyńczyków pokonany. niestety trafili na barcelonę i messiego który jest na fali

pozdrawiam wszystkich prawdziwych fanów piłki a nie podwórkowych patriotów:)
        • Gość: q Re: Liga Mistrzów. Messi, Messi, Messi, Messi IP: *.net.autocom.pl 07.04.10, 04:00
          > Gdyby Arsenal nie był pozbawiony aż tylu ważnych dla
          > tego klubu piłkarzy to by z pewnością pokonał Barcę i nic by im nie > dał
          jakiś Mesij. Taki jest moje zdanie i kto się z tym nie zgadza
          > jest po prostu głupkiem...

Jestem głupkiem według Twojej logiki, bo się nie zgadzam.
          "Jakiś Messi" może być obecnie zatrzymany albo przez brutalne faule, na co
          Arsenal jakoś nie było stać, albo przez trzech, czterech obrońców. Tyle że wtedy
          kilku innych piłkarzy Barcy zostaje nieobstawionych i sobie strzelają jak chcą.
          Gdyby Arsenal grał w pełnym składzie mecz zakończyłby się 4:1 lub max. 4:3 po
          walce. Ten wczoraj zapamiętam jako 4:1 po 20-minutowej grze i 70 minutach
          leżenia i błagania o najmniejszy wymiar kary ze strony Arsenalu.
        • Gość: Zygi Re: Liga Mistrzów. Messi, Messi, Messi, Messi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.10, 04:45
          Jak ty mozesz kogos nazywac glupkiem nie znajac go taka jest prawda
          ze barca jest lepsza od arsenalu i zgadzam sie z tym ze gdyby byli
          swietnymi zawodnikam to by grali w fcb a nie arsenalu ktory nic nie
          zdobywa !!! "jeden z glupkow"
        • Gość: mlody Re: Liga Mistrzów. Messi, Messi, Messi, Messi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.10, 07:16
          ja się nie zgadzam , uważam po przeczytaniu Twojego komenta że to ty
          jesteś głupkiem, messi - arsenal 4:1 , ave barca, ave messi
        • todeskult Buahaha 07.04.10, 08:54

Buahaha, dobre to co pan gadasz...
    • Gość: MARADONA Liga Mistrzów. Messi, Messi, Messi, Messi IP: *.opera-mini.net 06.04.10, 23:02
      TO MI SIE W GŁOWIE NIE MESSI
    • Gość: Kornik Liga Mistrzów. Messi, Messi, Messi, Messi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.10, 23:13
      W Barcelonie nie było dzisiaj Ibrahimovicia,Puyola,Pique,Iniesty(w
      dwumeczu zagrał 5 minut).Natomiast w zeszłorocznym finale LM z
      Manchesterem w Barcelonie nie mogli zagrać
      Alves,Aibidal,Milito,Marquez a jedyny wówczas doświadczony defensywny
      pomocnik czyli Yaya Toure musiał grać na stoperze poprzez co totalny
      nowicjusz,wychowanek Buaquets został rzucony na głęboką wodę,dostał
      TAKI! test grając w pomocy od pierwszej minuty(do momentu tego finału
      w całej karierze dosłownie kilka sztukowo meczy w 1 zespole Barcelony
      rozegrał).W United jedyną absencją był brak Fletchera i jakoś Barca
      nie płakała tylko...wygrała
      • bnch Re: Liga Mistrzów. Messi, Messi, Messi, Messi 07.04.10, 07:59
        Bo Barcelona jest po prostu lepszą drużyną niż Arsenal (piszę to z pozycji wieloletniego fana Arsenalu). Gdy te drużyny spotkały się w finale CL były realne szanse na zwycięstwo Arsenalu, tyle że przy stanie 1:0 Henry nie strzelił będąc sam na sam z bramkarzem. A potem dwa gole i po zawodach... Wczoraj wątpliwości nie było żadnych - Barca Arsenal zmiotła. Niemniej aż tak bym się nie jarał wielością drużyny, bo 90% zwycięstwa to zasługi Messiego. Facet jest wybitny - szybkość, obunożność, wyczucie gry. Doskonałość. Tyle że jeśli ktoś go wyłączy z gry, to FCB może odpaść. A stawiam że Mourinho coś wymyśli i wyśle dwóch rzeźników do krycia - Samuel i Motta raczej nie będą oszczędzać Messiego.
        • todeskult Re: Liga Mistrzów. Messi, Messi, Messi, Messi 07.04.10, 09:04

Tak, nie ma to jak finezja gry włoskich obrońców... Na szczęcie Inter ma w składzie Materazziego (fakt że gra już ogony: 36 lat robi swoje, nie ma już takiej kondycji, szybkości i wytrzymałości, ale kosić umie jak mało kto). Messi kilka razy mu ucieknie, ten w nerwach że został ośmieszony pośle mu haka kilka razy, pewnie dostanie czerwoną kartkę i taka to będzie gra Interu.
    • Gość: antropoid Liga Mistrzów. Messi, Messi, Messi, Messi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.10, 23:18
      Czy on aby na pewno jest tylko człowiekiem ?
    • kolejorz_nie_ma_szans Liga Mistrzów. Messi, Messi, Messi, Messi 06.04.10, 23:22
      Żeby z Realem udało się tak wygrać choć 0:1 ! Byłoby pięknie
    • Gość: subiektywnie Liga Mistrzów. Messi, Messi, Messi, Messi IP: 83.238.95.* 06.04.10, 23:31
      mimo, że FC Barcelona gra skutecznie, to zupełnie nie podoba mi się sposób w jaki wygrywa
      może to ten 1 mln podań w meczu i granie w głupiego jasia z piłkarzami innych drużyn;/
      być może to przez to, że jest tam ogrom liliputów (ah ta nietolerancja...) i większość stopy ma niewiele niżej niż głowy ;/
      niby dużo bramek, ale styl... ehh coś tu nie gra :/ :P
      • Gość: noreq Re: Liga Mistrzów. Messi, Messi, Messi, Messi IP: *.wepol.static.vip-net.pl 07.04.10, 01:23
        kompleksy? auć! to musi boleć...
        • Gość: subiektywnie Re: Liga Mistrzów. Messi, Messi, Messi, Messi IP: 83.238.95.* 07.04.10, 10:02
          własne zdanie, produkcie masowy:)
    • Gość: mira Liga Mistrzów. Messi, Messi, Messi, Messi IP: *.elpos.net 06.04.10, 23:33
      i nastepny kibic realu i chelski pisze komentarz po meczu gooners
    • Gość: berkowaty co to za bełkot? IP: *.static.adslpremium.ch 06.04.10, 23:47
      chciałem przeczytać relacje, opinie... ale ten bełkot powala

Bart
    • Gość: Jan Re: Barcelona - Arsenal IP: *.as.kn.pl 06.04.10, 23:50
      MEEEEEEEEESSSSSSSSSIIIIIIIIII !!

Koniec imprezy. Dziękuję, dobranoc.
    • redgunner Liga Mistrzów. Messi, Messi, Messi, Messi 07.04.10, 00:09
      Wstydzę się za Arenal. Wstyd mi za takiego menedżera jak Wenger.
      A Messi? Czekam co pokaże na najważniejszej imprezie roku, czekam...
      • Gość: Pep Re: Liga Mistrzów. Messi, Messi, Messi, Messi IP: 83.243.107.* 07.04.10, 01:21
        Oh, redgunner czeka... a messi sra ze strachu po nogach, świat wstrzymuje
        oddech... redgunner czeka... brrrrrr...
      • bnch Re: Liga Mistrzów. Messi, Messi, Messi, Messi 07.04.10, 08:06
        Weź się stary wstydź za siebie i brednie, które piszesz. Porównaj potencjały wczorajszych rywali, zobacz jaką dziurę w obronie robił Silvestre, a potem napisz, jaką taktykę miał Wenger wymyślić. Może frontowy atak? A na koniec zobacz na tabelę Premier League i poszperaj w necie, kiedy na kilka spotkań przed końcem sezonu Arsenal wciąż liczył się w walce o mistrzostwo. To dobry sezon The Gunners, a po nim przyjdzie Chamakh, może przyjdzie jeszcze jakiś dobry obrońca (Gallas jest coraz bardziej kruchy), Vermaelen i Song się jeszcze rozwiną. Przestań więc marudzić jak stara dewota.
    • chruszczow87 nie lubie messiego ani barcy ale 07.04.10, 01:10
      trzeba uczciwie przyznać że powinien dostać złota piłkę wysadzana diamentami, bo
      sama złota to poniżenie dla niego, złotą to może dla rooneya :)
    • Gość: socios Liga Mistrzów. Messi, Messi, Messi, Messi IP: *.net.autocom.pl 07.04.10, 04:16
      Kto ogląda ligę hiszpańską ten wie, że Barca nie jest takim monolitem jak rok
      temu. Martwię się (jako kibic Barcy) mocno o wynik Grand Derby.
      Niemniej Arsenal po bramce Messiego na 1:1 się po prostu położył i czekał na
      najniższy wymiar kary. Drżałem o wynik niecałe 3 minuty :)
      Moim zdaniem dwumecz Inter-Barca to przedwczesny finał (dobrze że podwójny) -
      MU ma dobre szanse przegrać z Bayernem, a nawet jeśli nie, to nieporadność
      obrońców MU źle wróży na tegoroczną przyszłość. Wolałbym obejrzeć finał o
      jakiejś dramaturgii, a nie taki jak rok temu, gdy "wspaniały" MU kompletnie
      zaginął na tle Barcy.
      Mam szczerze nadzieję na dwa pojedynki: Barca-Inter (to już pewne) i
      Barca-Bayern. Bo jakoś MU w roli równoważnego rywala nie widzę
      • Gość: kibic Re: Liga Mistrzów. Messi, Messi, Messi, Messi IP: *.net.autocom.pl 07.04.10, 04:27
        Moim zdaniem dwumecz Inter-Barca to przedwczesny finał
        Zgadzam się - MU prawdopodobmie przegra bez Ronney'a z Bayernem i zostanie
        półfinał francuzi-bayern, potem finał z Interem lub Barceloną.
        Którakolwiek z tych dwóch drużyn będzie w finale to go wygra.
        Inaczej mówiąc kto wygra półfinał Inter-Barcelona jest dla mnie zwycięscą ligi
        mistrzów
        • Gość: frowyz Re: Liga Mistrzów. Messi, Messi, Messi, Messi IP: 94.42.133.* 07.04.10, 06:30
          Oj chlopaki, chlopaki... Strasznie duzo planow na przyszlosc snujecie... A
          wystarczy tylko pare kontuzji i wszystko moze sie zmienic. Ja juz nie pisze o
          kontuzji Messiego ale wystarczy zeby jakis uraz zlapal Xavi albo Alves i bedzie
          bardzo nieciekawie... Marquez pokazal wczoraj, ze rzeczywiscie brakuje mu
          ogrania, zreszta wydaje mi sie, ze caly zespol Bracy zagral jakos tak inaczej
          niz zwykle... Duzo bylo strat na srodku i niecelnych podan. Ja wiem ze Messi to
          wszystko nadrobil ale pamietajcie, ze Inter i byc moze Bayern graja jednak
          bardziej twardo i agresywnie. Bedzie krotkie krycie i kopanie w piszczele... A
          przy tym latwo o kontuzje... Ja bnym tu jeszcze skory na niedzwiedziu nie
          dzielil... Chociaz przyznaje, ze swietowalbym gdyby Barca obronila dwa tytuly...
          • von.g Re: Liga Mistrzów. Messi, Messi, Messi, Messi 07.04.10, 09:09
            Rok temu Chelsea pokazala , ze jesli zagrac twardo w obronie z Barca to ta sie
            mocno gubi. Pozostaje jeszcze pytanie o dyspozycje sedziego , bo ten wczorajszy
            gwizdal w 90% przypadkow gdy chlopczyk sie przewrocil.
        • Gość: Gunner Re: Liga Mistrzów. Messi, Messi, Messi, Messi IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.10, 21:05
          A Manchester wygrywa 2:0 ;))
    • airwolf82 Liga Mistrzów. Messi, Messi, Messi, Messi 07.04.10, 08:53
      airwolf.com.pl
    • Gość: Michel Forza Inter IP: *.hades.net.pl 07.04.10, 13:29
      Niech się Barcelona cieszy ale i tak z nią wygra inter 5-0

Forza
      • Gość: batex Re: Forza Inter IP: *.chello.pl 07.04.10, 15:09
        ta zesra sie a nie wygra
    • Gość: gosc Liga Mistrzów. Messi, Messi, Messi, Messi IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.10, 15:38
      Wiadomo Barcelona była lepsza.Ale sędziemu z kolei nie przeszkadza gdy 2-3
      graczy Barcy ciągnie podcina zahacza gracza, który im uciekł, przeszkadza mu
      natomiast gdy wykonany jest czysty wślizg, w tedy należy się żółta
      kartka(denilson).
    • Gość: gosc Liga Mistrzów. Messi, Messi, Messi, Messi IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.10, 15:50
      Sędzia tendencyjny, pokazywał nawet żółte kartki za faule których nie
      było(Denilson). Natomiast gdy 2-3 graczy przeszkadzało graczowi który im
      uciekł, fauli nie było. Bardzo podobała mi się akcja w której gracz Barcelony
      próbując ciągnąć Ebue za ramię dostał w twarz :)
    • Gość: gosc Liga Mistrzów. Messi, Messi, Messi, Messi IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.10, 15:51
      Znowu napisałem dwie wiadomości zamiast jednej...
    • Gość: lesiu10 Liga Mistrzów. Messi, Messi, Messi, Messi IP: 78.8.35.* 07.04.10, 18:04
      BArca poradzi sobie i z interem.Ciężko bedzie na wyjeździe,może być niespodzianka,ale u siebie znowu bedzie pogrom

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka