Gość: SQWER1901 IP: *.opera-mini.net 06.04.10, 22:42 NIE WIERZE MARADONA PRZYNIM TO AVIWA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomek Re: Barcelona - Arsenal IP: *.as.kn.pl 06.04.10, 22:55 To Messi jest Galaktyczny a nie Real i Krystyna R. To go przybliza do zostania ponownie pilkarzem roku. Brawo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fas Re: Barcelona - Arsenal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.10, 22:59 Roku? Co Ty gadasz? Roku, to se może Krystyna zostawać. Dekady! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Messi, Messi, Messi, Messi. IP: *.5-4.cable.virginmedia.com 06.04.10, 22:56 Czwarty hat trick w roku? Sorry, ale CRonaldo i Rooney przy nim wysiadają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Liga Mistrzów. Messi, Messi, Messi, Messi IP: 89.25.159.* 06.04.10, 22:59 jak tu porównywać te kluby, skoro Arsenal zagrał bez van Persiego, Gallasa, Gibbsa, Djourou, Ramseya, FABREGASA, Arszawina i Songa !!!!!! A w Barcelonie nie było tylko Ibrahimovica, Pique i Puyola. Zobaczymy za rok kto jest lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Liga Mistrzów. Messi, Messi, Messi, Messi IP: *.pub.sarocom.net 06.04.10, 23:07 i bez Iniesty. Tak szczerze to wszyscy brakujący piłkarze Barcy to jednak lepsi kopacze niż brakujący londyńczycy (no może Fabregas jest na podobnym poziomie) więc nierównowaga sił nie wynikała z osłabionych składów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Re: Liga Mistrzów. Messi, Messi, Messi, Messi IP: *.lanet.net.pl 06.04.10, 23:11 a co tu porównywać? jakby byli najlepsi graliby w Barcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Re: Liga Mistrzów. Messi, Messi, Messi, Messi IP: *.stk.vectranet.pl 06.04.10, 23:13 W pełni się z Tobą zgadzam. Gdyby Arsenal nie był pozbawiony aż tylu ważnych dla tego klubu piłkarzy to by z pewnością pokonał Barcę i nic by im nie dał jakiś Mesij. Taki jest moje zdanie i kto się z tym nie zgadza jest po prostu głupkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio To był sarkazm nie? W pierwszym meczu Barca... IP: 212.191.195.* 06.04.10, 23:28 Pokazała gdzie ma pełny skład Arsenalu :). Tam brakowało chyba tylko van Persiego :P. A i tak posiadanie piłki było in plus dla Barcelony ;). Także zejdźcie na ziemię. No i ten karny dla Arsenalu w pierwszym meczu z kapelusza... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noreq Re: Liga Mistrzów. Messi, Messi, Messi, Messi IP: *.wepol.static.vip-net.pl 07.04.10, 01:20 pokonać może by nie pokonał, ale na pewno walka była by bardziej wyrównana. uważam, ze od przyszłego sezonu barca i arsenal powinny być rozstawiane, tak jak w tenisie, aby nie trafiać na siebie przed finałem. każdy inny przeciwnik zostałby przez londyńczyków pokonany. niestety trafili na barcelonę i messiego który jest na fali pozdrawiam wszystkich prawdziwych fanów piłki a nie podwórkowych patriotów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Liga Mistrzów. Messi, Messi, Messi, Messi IP: *.net.autocom.pl 07.04.10, 04:00 > Gdyby Arsenal nie był pozbawiony aż tylu ważnych dla > tego klubu piłkarzy to by z pewnością pokonał Barcę i nic by im nie > dał jakiś Mesij. Taki jest moje zdanie i kto się z tym nie zgadza > jest po prostu głupkiem... Jestem głupkiem według Twojej logiki, bo się nie zgadzam. "Jakiś Messi" może być obecnie zatrzymany albo przez brutalne faule, na co Arsenal jakoś nie było stać, albo przez trzech, czterech obrońców. Tyle że wtedy kilku innych piłkarzy Barcy zostaje nieobstawionych i sobie strzelają jak chcą. Gdyby Arsenal grał w pełnym składzie mecz zakończyłby się 4:1 lub max. 4:3 po walce. Ten wczoraj zapamiętam jako 4:1 po 20-minutowej grze i 70 minutach leżenia i błagania o najmniejszy wymiar kary ze strony Arsenalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zygi Re: Liga Mistrzów. Messi, Messi, Messi, Messi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.10, 04:45 Jak ty mozesz kogos nazywac glupkiem nie znajac go taka jest prawda ze barca jest lepsza od arsenalu i zgadzam sie z tym ze gdyby byli swietnymi zawodnikam to by grali w fcb a nie arsenalu ktory nic nie zdobywa !!! "jeden z glupkow" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: Liga Mistrzów. Messi, Messi, Messi, Messi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.10, 07:16 ja się nie zgadzam , uważam po przeczytaniu Twojego komenta że to ty jesteś głupkiem, messi - arsenal 4:1 , ave barca, ave messi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARADONA Liga Mistrzów. Messi, Messi, Messi, Messi IP: *.opera-mini.net 06.04.10, 23:02 TO MI SIE W GŁOWIE NIE MESSI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kornik Liga Mistrzów. Messi, Messi, Messi, Messi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.10, 23:13 W Barcelonie nie było dzisiaj Ibrahimovicia,Puyola,Pique,Iniesty(w dwumeczu zagrał 5 minut).Natomiast w zeszłorocznym finale LM z Manchesterem w Barcelonie nie mogli zagrać Alves,Aibidal,Milito,Marquez a jedyny wówczas doświadczony defensywny pomocnik czyli Yaya Toure musiał grać na stoperze poprzez co totalny nowicjusz,wychowanek Buaquets został rzucony na głęboką wodę,dostał TAKI! test grając w pomocy od pierwszej minuty(do momentu tego finału w całej karierze dosłownie kilka sztukowo meczy w 1 zespole Barcelony rozegrał).W United jedyną absencją był brak Fletchera i jakoś Barca nie płakała tylko...wygrała Odpowiedz Link Zgłoś
bnch Re: Liga Mistrzów. Messi, Messi, Messi, Messi 07.04.10, 07:59 Bo Barcelona jest po prostu lepszą drużyną niż Arsenal (piszę to z pozycji wieloletniego fana Arsenalu). Gdy te drużyny spotkały się w finale CL były realne szanse na zwycięstwo Arsenalu, tyle że przy stanie 1:0 Henry nie strzelił będąc sam na sam z bramkarzem. A potem dwa gole i po zawodach... Wczoraj wątpliwości nie było żadnych - Barca Arsenal zmiotła. Niemniej aż tak bym się nie jarał wielością drużyny, bo 90% zwycięstwa to zasługi Messiego. Facet jest wybitny - szybkość, obunożność, wyczucie gry. Doskonałość. Tyle że jeśli ktoś go wyłączy z gry, to FCB może odpaść. A stawiam że Mourinho coś wymyśli i wyśle dwóch rzeźników do krycia - Samuel i Motta raczej nie będą oszczędzać Messiego. Odpowiedz Link Zgłoś
todeskult Re: Liga Mistrzów. Messi, Messi, Messi, Messi 07.04.10, 09:04 Tak, nie ma to jak finezja gry włoskich obrońców... Na szczęcie Inter ma w składzie Materazziego (fakt że gra już ogony: 36 lat robi swoje, nie ma już takiej kondycji, szybkości i wytrzymałości, ale kosić umie jak mało kto). Messi kilka razy mu ucieknie, ten w nerwach że został ośmieszony pośle mu haka kilka razy, pewnie dostanie czerwoną kartkę i taka to będzie gra Interu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antropoid Liga Mistrzów. Messi, Messi, Messi, Messi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.10, 23:18 Czy on aby na pewno jest tylko człowiekiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolejorz_nie_ma_szans Liga Mistrzów. Messi, Messi, Messi, Messi 06.04.10, 23:22 Żeby z Realem udało się tak wygrać choć 0:1 ! Byłoby pięknie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: subiektywnie Liga Mistrzów. Messi, Messi, Messi, Messi IP: 83.238.95.* 06.04.10, 23:31 mimo, że FC Barcelona gra skutecznie, to zupełnie nie podoba mi się sposób w jaki wygrywa może to ten 1 mln podań w meczu i granie w głupiego jasia z piłkarzami innych drużyn;/ być może to przez to, że jest tam ogrom liliputów (ah ta nietolerancja...) i większość stopy ma niewiele niżej niż głowy ;/ niby dużo bramek, ale styl... ehh coś tu nie gra :/ :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noreq Re: Liga Mistrzów. Messi, Messi, Messi, Messi IP: *.wepol.static.vip-net.pl 07.04.10, 01:23 kompleksy? auć! to musi boleć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: subiektywnie Re: Liga Mistrzów. Messi, Messi, Messi, Messi IP: 83.238.95.* 07.04.10, 10:02 własne zdanie, produkcie masowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira Liga Mistrzów. Messi, Messi, Messi, Messi IP: *.elpos.net 06.04.10, 23:33 i nastepny kibic realu i chelski pisze komentarz po meczu gooners Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berkowaty co to za bełkot? IP: *.static.adslpremium.ch 06.04.10, 23:47 chciałem przeczytać relacje, opinie... ale ten bełkot powala Bart Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Barcelona - Arsenal IP: *.as.kn.pl 06.04.10, 23:50 MEEEEEEEEESSSSSSSSSIIIIIIIIII !! MEEEEEEEEESSSSSSSSSIIIIIIIIII !! MEEEEEEEEESSSSSSSSSIIIIIIIIII !! Koniec imprezy. Dziękuję, dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
redgunner Liga Mistrzów. Messi, Messi, Messi, Messi 07.04.10, 00:09 Wstydzę się za Arenal. Wstyd mi za takiego menedżera jak Wenger. A Messi? Czekam co pokaże na najważniejszej imprezie roku, czekam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pep Re: Liga Mistrzów. Messi, Messi, Messi, Messi IP: 83.243.107.* 07.04.10, 01:21 Oh, redgunner czeka... a messi sra ze strachu po nogach, świat wstrzymuje oddech... redgunner czeka... brrrrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
bnch Re: Liga Mistrzów. Messi, Messi, Messi, Messi 07.04.10, 08:06 Weź się stary wstydź za siebie i brednie, które piszesz. Porównaj potencjały wczorajszych rywali, zobacz jaką dziurę w obronie robił Silvestre, a potem napisz, jaką taktykę miał Wenger wymyślić. Może frontowy atak? A na koniec zobacz na tabelę Premier League i poszperaj w necie, kiedy na kilka spotkań przed końcem sezonu Arsenal wciąż liczył się w walce o mistrzostwo. To dobry sezon The Gunners, a po nim przyjdzie Chamakh, może przyjdzie jeszcze jakiś dobry obrońca (Gallas jest coraz bardziej kruchy), Vermaelen i Song się jeszcze rozwiną. Przestań więc marudzić jak stara dewota. Odpowiedz Link Zgłoś
chruszczow87 nie lubie messiego ani barcy ale 07.04.10, 01:10 trzeba uczciwie przyznać że powinien dostać złota piłkę wysadzana diamentami, bo sama złota to poniżenie dla niego, złotą to może dla rooneya :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: socios Liga Mistrzów. Messi, Messi, Messi, Messi IP: *.net.autocom.pl 07.04.10, 04:16 Kto ogląda ligę hiszpańską ten wie, że Barca nie jest takim monolitem jak rok temu. Martwię się (jako kibic Barcy) mocno o wynik Grand Derby. Niemniej Arsenal po bramce Messiego na 1:1 się po prostu położył i czekał na najniższy wymiar kary. Drżałem o wynik niecałe 3 minuty :) Moim zdaniem dwumecz Inter-Barca to przedwczesny finał (dobrze że podwójny) - MU ma dobre szanse przegrać z Bayernem, a nawet jeśli nie, to nieporadność obrońców MU źle wróży na tegoroczną przyszłość. Wolałbym obejrzeć finał o jakiejś dramaturgii, a nie taki jak rok temu, gdy "wspaniały" MU kompletnie zaginął na tle Barcy. Mam szczerze nadzieję na dwa pojedynki: Barca-Inter (to już pewne) i Barca-Bayern. Bo jakoś MU w roli równoważnego rywala nie widzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Liga Mistrzów. Messi, Messi, Messi, Messi IP: *.net.autocom.pl 07.04.10, 04:27 Moim zdaniem dwumecz Inter-Barca to przedwczesny finał Zgadzam się - MU prawdopodobmie przegra bez Ronney'a z Bayernem i zostanie półfinał francuzi-bayern, potem finał z Interem lub Barceloną. Którakolwiek z tych dwóch drużyn będzie w finale to go wygra. Inaczej mówiąc kto wygra półfinał Inter-Barcelona jest dla mnie zwycięscą ligi mistrzów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frowyz Re: Liga Mistrzów. Messi, Messi, Messi, Messi IP: 94.42.133.* 07.04.10, 06:30 Oj chlopaki, chlopaki... Strasznie duzo planow na przyszlosc snujecie... A wystarczy tylko pare kontuzji i wszystko moze sie zmienic. Ja juz nie pisze o kontuzji Messiego ale wystarczy zeby jakis uraz zlapal Xavi albo Alves i bedzie bardzo nieciekawie... Marquez pokazal wczoraj, ze rzeczywiscie brakuje mu ogrania, zreszta wydaje mi sie, ze caly zespol Bracy zagral jakos tak inaczej niz zwykle... Duzo bylo strat na srodku i niecelnych podan. Ja wiem ze Messi to wszystko nadrobil ale pamietajcie, ze Inter i byc moze Bayern graja jednak bardziej twardo i agresywnie. Bedzie krotkie krycie i kopanie w piszczele... A przy tym latwo o kontuzje... Ja bnym tu jeszcze skory na niedzwiedziu nie dzielil... Chociaz przyznaje, ze swietowalbym gdyby Barca obronila dwa tytuly... Odpowiedz Link Zgłoś
von.g Re: Liga Mistrzów. Messi, Messi, Messi, Messi 07.04.10, 09:09 Rok temu Chelsea pokazala , ze jesli zagrac twardo w obronie z Barca to ta sie mocno gubi. Pozostaje jeszcze pytanie o dyspozycje sedziego , bo ten wczorajszy gwizdal w 90% przypadkow gdy chlopczyk sie przewrocil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gunner Re: Liga Mistrzów. Messi, Messi, Messi, Messi IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.10, 21:05 A Manchester wygrywa 2:0 ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
airwolf82 Liga Mistrzów. Messi, Messi, Messi, Messi 07.04.10, 08:53 airwolf.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michel Forza Inter IP: *.hades.net.pl 07.04.10, 13:29 Niech się Barcelona cieszy ale i tak z nią wygra inter 5-0 Forza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batex Re: Forza Inter IP: *.chello.pl 07.04.10, 15:09 ta zesra sie a nie wygra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Liga Mistrzów. Messi, Messi, Messi, Messi IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.10, 15:38 Wiadomo Barcelona była lepsza.Ale sędziemu z kolei nie przeszkadza gdy 2-3 graczy Barcy ciągnie podcina zahacza gracza, który im uciekł, przeszkadza mu natomiast gdy wykonany jest czysty wślizg, w tedy należy się żółta kartka(denilson). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Liga Mistrzów. Messi, Messi, Messi, Messi IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.10, 15:50 Sędzia tendencyjny, pokazywał nawet żółte kartki za faule których nie było(Denilson). Natomiast gdy 2-3 graczy przeszkadzało graczowi który im uciekł, fauli nie było. Bardzo podobała mi się akcja w której gracz Barcelony próbując ciągnąć Ebue za ramię dostał w twarz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Liga Mistrzów. Messi, Messi, Messi, Messi IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.10, 15:51 Znowu napisałem dwie wiadomości zamiast jednej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesiu10 Liga Mistrzów. Messi, Messi, Messi, Messi IP: 78.8.35.* 07.04.10, 18:04 BArca poradzi sobie i z interem.Ciężko bedzie na wyjeździe,może być niespodzianka,ale u siebie znowu bedzie pogrom Odpowiedz Link Zgłoś