drupal Ekstraklasa. Lech idzie na zakupy przed Ligą Mi... 13.05.10, 11:47 widać, że drużyny austriacko-rosyjskie (Wisła, Legia) nie dają rady i ton nadają niemieckie (Lech, Ruch). Zaborowe podziały wciąż żywe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BRA Ekstraklasa. Lech idzie na zakupy przed Ligą Mi... IP: *.dip.t-dialin.net 13.05.10, 11:52 Od Sobiecha sie odwalcie on nie jest dowos piepszone PYRY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henry Re: Ekstraklasa. Lech idzie na zakupy przed Ligą IP: *.146.13.125.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.05.10, 12:19 To znajdź Ruchowi sponsora wtedy nie będziecie sprzedawać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henry Re: Ekstraklasa. Lech idzie na zakupy przed Ligą IP: *.146.13.125.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.05.10, 12:24 To załatw Ruchowi sponsora, wtedy nie będziecie sprzedawać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Ekstraklasa. Lech idzie na zakupy przed Ligą Mi... IP: 85.112.198.* 13.05.10, 11:59 tnij.org/gt17 photo lewandowaskeigo w koszulce borussi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melas Po ch...... sprzedaja Lewandowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.10, 12:17 kupic to se moga ale dodatkowo a nie sprzedawac najlepszych i liczyc na odkrycie ameryki. bedzie dupa jak zwykle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TRŚL Sobiech?! IP: *.sileman.net.pl 13.05.10, 12:19 "Cel numer jeden to Artur Sobiech. Do polityki transferowej Lecha napastnik Ruchu pasuje znakomicie. " Jak go puścicie do Lecha to bydzie fest lipa... bo ino ich wzmocnicie. Walczcice o te puchary i po nastepnym sezonie go od razu na zachód za wiynkszo kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berti Ekstraklasa. Lech idzie na zakupy przed Ligą Mi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.10, 12:29 niech zostawią trochę na sędziów, bo się odwrócą i będzie tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Ekstraklasa. Lech idzie na zakupy przed Ligą Mi... IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.10, 12:45 LECH nie podazal za akcjami slabiutkiego Ruchu w Chorzowie a mysli o lidze mistrzow. HM.Lech nawet punktu by nie zdobyl a nawet bramki w lidze mistrzow bylby dostarczycielem punktow.Nawet ten murzynek ledwo co zipal w chorzowie a kriwcowi tak sie udalo bo Ruch stanal w miejscu czekajac na przerwanie meczu a w pyrlandii sie podniecaja.LECH MISTRZEM WIELKOPOLSKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Ekstraklasa. Lech idzie na zakupy przed Ligą Mi... IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.10, 12:53 17 lat temu to legia zostla ukarana wraz z lksem ,za mecze kupione wiec przyznano maistra lechowi ktory byl trzeci w tabeli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mistrz Ekstraklasa. Lech idzie na zakupy przed Ligą Mi... IP: *.016.c85.petrotel.pl 13.05.10, 13:09 Za wysokie progi i już. Stwórz własną potęgę militarną w najlepszej strategicznej grze na przeglądarkę! Desert Operation Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomeno2 Ekstraklasa. Lech idzie na zakupy przed Ligą Mi... IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.10, 13:51 po pierwsze to powinni zmienić TRENERA.on nic więcej tej drużynie nie da! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WWA Ekstraklasa. Lech idzie na zakupy przed Ligą Mi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.10, 13:57 nie mam nic do Lecha ale to już przesada z tą lechomanią przecież oni na Sobiecha wydadzą 2 miliony i starczy im jeszcze na 2 dobrych grajków a ja niemam pojęcia czemu robicie wielkie halo. a prezes Poloni Warszawa powiedział że chce wydać 15 mln na transwery czemu o tym nie pisaliście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huligan Ekstraklasa. Lech idzie na zakupy przed Ligą Mi... IP: *.146.9.74.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.05.10, 14:22 kupcie Jopa-strzela takie piekne bramki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terry Ekstraklasa. Lech idzie na zakupy przed Ligą Mi... IP: 194.187.32.* 13.05.10, 14:56 17 lat temu legia kupila cosik pod Wawelem a lech dostal tytul przy zielonym stoliczku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc MariuszJop.pl IP: 95.108.18.* 13.05.10, 15:05 MariuszJop.pl Mariusz Jop, ale ale! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doda! Ekstraklasa. Lech idzie na zakupy przed Ligą Mi... IP: *.chello.pl 06.09.10, 14:45 url9.pl/pijana-doda-bez-majtek Odpowiedz Link Zgłoś