Dodaj do ulubionych

MŚ 2010. Sfrustrowany Malouda, konflikt z trene...

IP: *.ias.bredband.telia.com 12.06.10, 11:28
trener francji slynie z racjonalnego myslenia - pewnie ulozyl tarota, wyszlo
mu ze malouda nie powienien grac i tyle:)
Obserwuj wątek
    • Gość: K. Re: MŚ 2010. Sfrustrowany Malouda, konflikt z tre IP: 212.180.165.* 12.06.10, 11:36
      W ogóle sie nie dziwię (Maloudzie).

Ten Gourcuff jest tak cienki, że aż zęby bolą - miał chyba 90% zesputych zagrań, przeciwnicy kiwali go też jak dziecko.

Mam wrażenie że jego obecność wynika głównie z jakiegoś fizycznego podobieństwa do Zidane'a.
      • bnch Re: MŚ 2010. Sfrustrowany Malouda, konflikt z tre 12.06.10, 12:49
        Widać, że wielki znawca z Ciebie, skoro oceniasz świetnego zawodnika po jednym meczu. Drużyna Francji to jest trup. Wczorajszy mecz pokazał, że tam nie ma zupełnie woli walki. Zastanawiałem się po meczu z Chinami, który Francja przegrała kilka dni przed mistrzostwami, czy to wypadek przy pracy, czy są po prostu słabi. Chyba jednak to drugie. Pozostaje pytanie, czy denna gra zaprowadzi ich do odpadnięcia (tak jak w 2002 roku - 1 punkt, 0 goli), czy też do finału MŚ. W 2006 ledwo wyszli ze słabej grupy, remisując z Koreą i Szwajcarią, a potem wygrywając z Togo, a ostatecznie się podnieśli i grali świetnie. Chociaż nie wierzę, że zdarzy się to w tym roku.
    • Gość: observer Anelka jest przereklamowany IP: *.icpnet.pl 12.06.10, 12:02
      Nie dziwie sie ze to jego pierwsze mistrzostwa. Anelka jest jednym z najbardziej
      przereklamowanych pilkarzy na swiecie. Nie jest ani zwrotny ani szybki.
      Wystawianie go w wyjsciowej jedenastce to porazka...
    • Gość: ja MŚ 2010. Sfrustrowany Malouda, konflikt z trene... IP: *.b-ras2.lmk.limerick.eircom.net 12.06.10, 13:10
      proste maluda nie jest bialy ....a musza wcisnac kilku bialych ...
    • Gość: Rico MŚ Slon Dominik IP: *.dip.t-dialin.net 12.06.10, 13:13
      z jedna szpica 75 min chcial wygrac
    • Gość: m. Niektórzy na boisku nie dostrzegali Gourcuffa IP: *.aster.pl 12.06.10, 13:56
      Kilku Francuzów (?)udawało, że grają w dziesięciu. To tak się podchodzi do
      najważniejszej piłkarskiej imprezy, hm? "Czarnoskórzy piłkarze rodem krajów
      afrykańskich z oddaniem i dumą służą nowej ojczyźnie" :-D

Oby się Malouda z Anelką nie przeliczyli jak Blanc zostanie trenerem.
    • karim72 MŚ 2010. Sfrustrowany Malouda, konflikt z trene... 12.06.10, 13:59
      Ja nie rozumiem akim cudem Domenech tak dlugo utrzymal sie na
      stanowisku trenera Francji. Zespol ma dobrych, czasem swietnych
      pilkarzy, a jako kadra od lat gra zdecydowanie ponizej oczekiwan.

Szkoda tej reki Henry'ego, moze by Francji wogole nie bylo na MS, na
      co, wydaje sie, zupelnie nie zasluguja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka