Gość: zburzony Re:skalak21 IP: *.robnet.pl 11.03.04, 17:35 co ty pird*****, ten gosc w porowaniu z basalajem jest super komentatorem, jest jak oaza wiedzy w pustyni kretynstwa basalaja!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Szpakowski wraca do TVP? IP: 194.29.176.* 11.03.04, 17:45 jestem całkowicie za... kolo jest wporzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigdyy Re: Szpakowski wraca do TVP? IP: *.toya.net.pl 11.03.04, 18:09 ale i tak jest lepszy od wszystkich teraz komentatorow w publicznej. byleby tylko juz kiełbasaj (basałaj) nie komentowal meczow bo musze wtedy wylaczac glos......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANDRZEJ Re: Szpakowski wraca do TVP? IP: *.acn.pl 11.03.04, 18:23 DAREK JESTEŚ NAJLEPSZY .WYCHOWAŁEM SIĘ NA TOBIE.LUDZIE ON POTRAFIŁ ZROBIĆ ATMOSFERE I ŻYŁ MECZEM,TO ZE ROBIŁ BŁĘDY TO NIC A KTO ICH NIE ROBI.BASAŁAJ I JASINA WYPAD. A BOREK MNIE WKURZA BO U NIEGO JEST ZA DUŻO STATYSTYKI.PO GRZYBA MI STATYSTYKA PODCZAS MECZU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaemi juz pare godzin minelo a GW ani slowem,ze Sikora IP: *.lodz.mm.pl 11.03.04, 18:31 zajal 3 miejsce w sprincie w Holmenkollen w biatlonowym Pucharz Swiata skandal.... a za to zwyciestwo Maiera jest tlustym drukiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Szpakowski wraca do TVP? IP: *.lodz.mm.pl 11.03.04, 19:05 Przede wszystkim facet, chociaż sam uprawiał sport, to się na nim kompletnie nie zna i wygaduje bzdury. Po drugie, podczas transmisji popija i pod koniec z reguły już zawsze bełkotał. Często nawet zaczynał po pijanemu. Ja go nie chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SŁAWEK Re: Szpakowski wraca do TVP? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 19:07 lubię Darka za jego lapsusy, pozostali są bardziej fachowi ale przez to nudni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOJTEK SZPAKOWSKI JEST NAJLEPSZY!!!!!!! IP: 213.17.150.* 11.03.04, 19:29 JEST JESZCZE MATEUSZ BOREK Z POLSATU TEŻ DOBRY!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andru Re: Szpakowski wraca do TVP? IP: *.kalisz.mm.pl 11.03.04, 19:30 Redaktor SZpakowski zdecydowanie powinien znowu komentować piłkę.Kiedyś mogło się wydawać,że jest denerwujący ale teraz go brakuje.Na pewno jest lepszy od mdławego Basałaja.Basałaj może zna się na menadżerce,ale z komentowaniem powinien dać sobie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Szpakowski wraca do TVP? IP: *.rene.com.pl / *.rene.com.pl 11.03.04, 19:35 Szpaku błagam nie wracaj!!! Dać szansę młodym; pogonić Szaranowicza i Zydorowicza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wk Re: Szpakowski wraca do TVP? IP: 80.241.130.* 11.03.04, 19:38 Znowu zobaczy w Wandzika z Panathinaikosu w ataku na bramkę Legii (ćwierćfinał Ligii Mistrzów kilka lat temu). Ewentualnie bedzie uzależniał komentowanie meczów polskich drużyn od poziomu ich gry.Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAN Dariusz Szpakowski jest najnajlepszy!!! IP: *.net / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 19:38 Nie mogę już słuchać Jasiny!!! Szpaku wróć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys Re: Szpakowski wraca do TVP? IP: *.elsat.net.pl / *.elsat.net.pl 11.03.04, 19:42 A ja go lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic(ka) bez komentarza... IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.04, 20:07 cóż...znowu wrócę do oglądania meczów z wyłaczoną fonią i komentarzem z radia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędruś Re: Szpakowski wraca do TVP? IP: 80.51.249.* 11.03.04, 20:18 A ja uważam, że to skandal jak się obeszli ze Szpakowskim. Może się on podobać lub nie ale wyrzucić gościa???? Myślę, że to robota Kwiatkowskiego i tego bufona od sportu!!! Hańba dla TVP. Ale mam nadzieję, że to się zmieni za rządów nowego prezesa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwt NIE! NIE! TYLKO NIE TO!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.04, 20:18 Naprawdę. Teraz to już na pewno zrezygnuję z telewizora w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petrrek Re: historia ziemi w nawiązaniu do komentatorów tv IP: *.lomza.sdi.tpnet.pl 11.03.04, 20:40 jak mistrz SZPAQ.jest dinozaurem to basałaj razem z jego kumplami to pierwsze organizmy żywe rozwinięte w paleozoiku!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Szpakowskiego Re: Szpakowski wraca do TVP? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 20:42 Wyrzucenie Szpakowskiego i pozwolenie na komentowanie reprezentacji Basałajowi to było najgorsze, co mogła zrobić telewizja. Szpakowski to jedyny komentator, który potrafi oddać emocje, to co robi Basałaj to nie komantarz, tylko chłodna, naładowana faktami relacja. Zero emocji. Basałaj nie czuje meczu, nie czuje piłki w ogóle. Komentator nie ma ciągle powtarzać w jakim klubie grał zawodnik piętnaście lat temu przez trzy miesiące i ile kartek tam dostał, ma się wczuć w grę, oddać emocje. To umie robić tylko Szpakowski. Jestem w 100% za powrotem Szpaka do TV i do komentowania reprezentacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrack Re: Szpakowski wraca do TVP? IP: *.lomza.sdi.tpnet.pl 11.03.04, 20:46 jak szpaq jest dinkiem, to basałaj i jego ferajna to jakieś trylobity z paleozoiku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sneer Re: Szpakowski wraca do TVP? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.04, 21:01 Kilka lat oglądania meczów w TVP po Szpakowskim i nie znam żadnego komentatora. Wszystko jakieś takie mydłki bez osobowości. Szpakowski wracaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szejot Re: Szpakowski wraca do TVP? IP: *.zamosc.mm.pl 11.03.04, 21:01 taktyka i praktyka Pana Szpakowskiego w relacji meczu piłkarskiego jest taka:prawdopodobnie ma jakiegos asystenta tłumacza który przygotowuje mu tłumaczenia z różnych gazet na temat drużyn,meczu,piłkarzy.Oprócz tego sam P.Szpakowski przygotowuje sobie notatki(różne wiadomości,ciekawostkiitp).Obstawia się tym wszystkim koło mikrofonu i zaczyna się mecz.Najpierw komentator tytułem wstępu około 15 minut opowiada to co wie co przygotował nie zważając na to że piłka w grze(przerywa tylko wtedy gdy juz jakis gol lub strzał.Potem naogół było tak np R.Carlos podaje do Raula (i koniec tego co sie dzieje na boisku, a zaczyna sie opowiadanie).Raul lat tyle i tyle, bramek tyle, zarabia tyle,a chce go kupic ktos, a kosztuje tyle itd itp.a jak pilka blisko bramki to uwaga!!!! Zidane !(i znowu tak samo)Zidane urodzil sie..zarabia,kosztuje itd itp Prasa pisala...Kiedyś miałem nerwy i nagranie magnetowidowe sprawdzilem co do minuty.Okazało się że na 90min meczu, a około 60 min gdy piłka była w grze, to komentarz P.Szpakowskiego dotyczący piłki w grze (to co na boisku) stanowił około 20 min .Jest to b.wygodne pozwala ukryć nieznajomość piłkarzy (kto jest kto), niektórym pokazuje sie swoją wiedzę na tematy piłkarskie (całe abc,encyklopedia, znajomość języków/asystent/ słynne szira /shearer/).Ale to chyba jest na inną audycję w studio, a nie w czasie meczu gdzie większość ludzi ogląda na 21 cali i nie zawsze widać kto podał,kto strzelal,faulował iip, nie wszyscy znają sylwetki piłkarzy i zadaniem komentatora jest mówić kto jest przy piłce a w przerwach w grze mogą być komentarze.Tak mi się wydaje,a jeżeli ktoś lubi to co robi Pan Sz.to się ucieszy jak wróci niezmieniony, bo ja ściszę głos albo przełączę na radio.Wiem, że nie kazdy ma POlsat Sport ale To co robi Pan Borek to jest to i Pan Sz.powinien odbyć u niego praktykęi staż i zdać egzamin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac SZPAKU!!! CZEKAMY NA CIEBIE!!!! IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 11.03.04, 21:14 Czekam na pana Szpakowskiego z utęsknieniem. Jak słysze komentarze Basałaja robi mi się nie dobrze. Przecież mecz to emocje ! To nie wykład na uczelni. Szpaku ,choć trzeba przyznać ,że czasem ględził głupoty , to posiadał ten właściwy. barwny głos. Zawsze lubiłem jak komentował mecze. Jak przeżywał. A pamiętacie: Szansa!!!!! Aj Jezus ! Maria! Widać ,że żył meczem, że nie był tylko w pracy. A Basałaj..... szkoda gadać! Darek! Wracaj!!!!! I nie przejmuj się głupotami ,które tu niektórzy wypisują!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarod Re: Szpakowski wraca do TVP? IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 11.03.04, 21:17 archaiczy,to słowo pasuje raczej do tych pajaców którzy dzisiaj komentuja mecze.szpaku jest najlepszym komentatorem,na jakiego nas stać.Nie wiem dlaczego zamilkł,moze ktoś wie,niech sie wypowie.wypowiedzi w rodzaju:następny pajac ,który bierze kase za kiepską gadkę to niech spadaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Kosiorek Re: Szpakowski wraca do TVP? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 21:25 tak tak tak sto razy tak za powrotem Szpaka .To jest najlepsza pilkarska wiadomosc tego roku BRAWO DAREK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciszewski Re: złe pytania do ankiety!!! Zdecydowanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 21:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciszewski Re: Złe pytania!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 21:29 Pytania do ankiety są zdecydowanie fatalne!!??> Odpowiedz Link Zgłoś