Gość: się dzieje IP: 212.160.91.* 13.07.10, 16:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: joj Byle by zimny lech nie pociągnął ich za sobą... IP: *.aster.pl 13.07.10, 17:14 Byle by święty santo subito zimny lech nie pociągnął ich za sobą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thorg Inter Baku - Lech Poznań, czyli II runda elimin... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.10, 17:20 Jaka jest różnica pomiędzy polskimi klubami grającymi w eliminacjach do Ligi Mistrzów, a jądrami???? Nie ma żadnej: zarówno polskie klub oraz jądra zawsze biorą udział, ale nigdy nie wchodzą))) Stare trochę, ale zawsze przypominam sobie z okazji batalii polskich klubów o Ligę Mistrzów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kam Brak szans na awans Lecha do LM IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.10, 17:29 Jeśli Lech awansuje do IV rundy eliminacyjnej LM to będzie już duży sukces. Niestety ciągle w Polsce w klubach I ligi panuje zasada kup piłkarza po okazyjnej cenie i sprzedaj tak, żebyś miał jak największy zysk. Tragedia, bo prezesi sobie zarabiają miliony, a klub mają gdzieś, zero transferów, nawet Wichniarek przyszedł za darmo. Nie ma możliwości z taką polityką wejść do LM, bo Lech w tym sezonie oprócz Wichniarka i Arboledy nie ma żadnych innych gwiazd, jeśli ich możemy gwiazdami nazwać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yose Re: Brak szans na awans Lecha do LM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.10, 17:36 Będzie sukces jak zagrają w LE (a i do tego droga na razie daleka). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-ń Re: Brak szans na awans Lecha do LM IP: *.icpnet.pl 13.07.10, 18:57 właśnie to kolega ma na myśli. IV runda el.LM i odpadnięcie z niej oznacza dostanie się do grupy LE. meczyk oglądałem, brzydki, ale cieszy wygrana polaków. póki co Ruch i Lech w swoich meczach nie zawiodły. czekamy na Jagiellonię i Wisłę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yose Re: Brak szans na awans Lecha do LM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.10, 19:07 No ale odpadnięcie w III rundzie QLM też chyba daje prawo startu w jakichś rundach wstępnych LE? Przynajmniej w tamtym roku tak było, że gdyby Wisła przeszła Levadię i odpadła rundę dalej, grałaby w LE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yose Inter Baku - Lech Poznań, czyli II runda elimin... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.10, 17:34 Pooglądał sobie człowiek przez miesiąc Mistrzostwa Świata, teraz trzeba się przestawić na oglądanie produktu piłkopodobnego. Nasi jak na razie trochę mniej "kaleczą", jest szansa na awans do Ligi Europejskiej! Odpowiedz Link Zgłoś
unreleased86 Wyrób piłkopodobny 13.07.10, 17:58 Hahaha. Niestety muszę się zgodzić z "yose". Przestawienie się z piłki nożnej na wyrób piłkopodobny do najprzyjemniejszych nie należy. Patrząc na grę obu drużyn, mam ochotę jeszcze raz obejrzeć w boju Słowaków bądź Nową Zelandię. Obydwie ekipy prezentowały się na mundialu o niebo lepiej od Lecha. Odpowiedz Link Zgłoś
maz-47 Re: Wyrób piłkopodobny 13.07.10, 19:03 Mam podobne odczucia. Zbyt świeżo w pamięci tkwi poziom gry na mundialu, by nie odczuwać degustacji z poziomu tak słabego meczu, jaki zaprezentował Lech z mistrzem Azerbejdżanu. Nie ma szans na LM, musimy to sobie uświadomić. Różnica między przyzwoitym poziomem w Europie, a najlepszymi drużynami w Polsce to przepaść. Nasze chciejstwo nic nie pomoże, ani niczego nie zmieni dopóki w polskiej piłce nie zaczną się prawdziwe reformy. A te nie zależą już od naszego chciejstwa, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
pawko13 Inter Baku - Lech Poznań, czyli II runda elimin... 13.07.10, 17:57 Tak sobie patrzę na to spotkanie i zastanawia mnie jedna rzecz. Czy komentatorzy tego meczu oglądają jakieś inne widowisko? Bo ja nie zauważyłem tej chwalonej co 10 sekund wspaniałej postawy Wichniarka ani tym bardziej przewagi Lecha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Inter baku - lech poznań - clash of the titans IP: 192.245.119.* 13.07.10, 18:19 pojedynek o ktorym wnuki sie beda uczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Głos z sali Czy licznik goli u góry strony jest na prąd? IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.10, 18:20 Bo cuś nie działa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guti Inter Baku - Lech Poznań, czyli II runda elimin... IP: *.pool.mediaWays.net 13.07.10, 18:52 ku... dokad z taka gra ??? o LG moga tylko marzyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozin Re: Inter Baku - Lech Poznań, czyli II runda elim IP: *.chello.pl 13.07.10, 18:58 najlepiej pod koniec meczu, jak jakis drewniak sie wyjebal po zwodzie czarnego z baku :) daleko nie zajdą chlopcy z taka grą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwe Re: Inter Baku - Lech Poznań, czyli II runda elim IP: *.icpnet.pl 13.07.10, 18:58 a o Samsungu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: badziewiak66 Nie było tak źle. parę akcji Lecha mogło się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.10, 19:02 podobać. Niestety od 40 minuty przełączyłem na HBO bo leciał jeden z moich ulubionych filmów "Nie zadzieraj z fryzjerem". Polecam gorąco świetną satyrę na wszelkie konflikty arabsko-palestyńsko-żydowskie. No i Michael Buffer w jednej z głównych ról ( i to całkiem nieźle mu wyszło ). Widziałem dużo ruchu w szeregach Lecha. Jak dojdą jeszcze dwaj napastnicy i wróci Arboleda to Lech wejdzie do LM o czym jestem święcie przekonany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yose Re: Nie było tak źle. parę akcji Lecha mogło się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.10, 19:11 Wiesz, parę wyżej wymienionych akcji mogłoby się podobać, gdyby grali z Interem z Mediolanu. Prawda jest taka, że od stanu 1-0 nasi rozpaczliwie cofnęli się pod własną bramkę bojąc się Azerów ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wz Inter Baku - Lech Poznań, czyli II runda elimin... IP: 82.160.150.* 13.07.10, 19:05 Brawo Lech - za tydzień wydaje się że dopełnienie formalności. Do pracy działacze Lecha, koniec opie...nia się i wciskania kitu kibicom, Lech to nie Wisła i nawet bez wzmocnień przejdzie II rundę, ale potem może być dużo gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sedziapilkarski.pl Pilkarze Interu po meczu wracaja do pracy... IP: *.dyn.optonline.net 13.07.10, 19:13 ...a nasi pilkarze przed lustro, zelik i na impreze na miasto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rekmas Inter Baku - Lech Poznań, czyli II runda elimin... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.10, 19:16 Tryumf to coś okazałego i błyskotliwego a nie wymęczonego. Odpowiedz Link Zgłoś