Dodaj do ulubionych

Inter Baku - Lech Poznań, czyli II runda elimin...

IP: 212.160.91.* 13.07.10, 16:56
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: joj Byle by zimny lech nie pociągnął ich za sobą... IP: *.aster.pl 13.07.10, 17:14
      Byle by święty santo subito zimny lech nie pociągnął ich za sobą...
    • Gość: thorg Inter Baku - Lech Poznań, czyli II runda elimin... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.10, 17:20
      Jaka jest różnica pomiędzy polskimi klubami grającymi w eliminacjach do Ligi Mistrzów, a jądrami????

Nie ma żadnej: zarówno polskie klub oraz jądra zawsze biorą udział, ale nigdy nie wchodzą)))

Stare trochę, ale zawsze przypominam sobie z okazji batalii polskich klubów o Ligę Mistrzów.

Pozdrawiam
    • Gość: kam Brak szans na awans Lecha do LM IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.10, 17:29
      Jeśli Lech awansuje do IV rundy eliminacyjnej LM to będzie już duży sukces.
      Niestety ciągle w Polsce w klubach I ligi panuje zasada kup piłkarza po
      okazyjnej cenie i sprzedaj tak, żebyś miał jak największy zysk. Tragedia, bo
      prezesi sobie zarabiają miliony, a klub mają gdzieś, zero transferów, nawet
      Wichniarek przyszedł za darmo. Nie ma możliwości z taką polityką wejść do LM,
      bo Lech w tym sezonie oprócz Wichniarka i Arboledy nie ma żadnych innych
      gwiazd, jeśli ich możemy gwiazdami nazwać...
      • Gość: yose Re: Brak szans na awans Lecha do LM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.10, 17:36
        Będzie sukces jak zagrają w LE (a i do tego droga na razie daleka).
        • Gość: P-ń Re: Brak szans na awans Lecha do LM IP: *.icpnet.pl 13.07.10, 18:57
          właśnie to kolega ma na myśli. IV runda el.LM i odpadnięcie z niej oznacza
          dostanie się do grupy LE.

meczyk oglądałem, brzydki, ale cieszy wygrana polaków. póki co Ruch i Lech w
          swoich meczach nie zawiodły. czekamy na Jagiellonię i Wisłę.
          • Gość: yose Re: Brak szans na awans Lecha do LM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.10, 19:07
            No ale odpadnięcie w III rundzie QLM też chyba daje prawo startu w jakichś rundach wstępnych LE? Przynajmniej w tamtym roku tak było, że gdyby Wisła przeszła Levadię i odpadła rundę dalej, grałaby w LE.
    • Gość: yose Inter Baku - Lech Poznań, czyli II runda elimin... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.10, 17:34
      Pooglądał sobie człowiek przez miesiąc Mistrzostwa Świata, teraz trzeba się przestawić na oglądanie produktu piłkopodobnego.
      Nasi jak na razie trochę mniej "kaleczą", jest szansa na awans do Ligi Europejskiej!
      • unreleased86 Wyrób piłkopodobny 13.07.10, 17:58
        Hahaha. Niestety muszę się zgodzić z "yose". Przestawienie się z piłki nożnej na
        wyrób piłkopodobny do najprzyjemniejszych nie należy. Patrząc na grę obu drużyn,
        mam ochotę jeszcze raz obejrzeć w boju Słowaków bądź Nową Zelandię. Obydwie
        ekipy prezentowały się na mundialu o niebo lepiej od Lecha.
        • maz-47 Re: Wyrób piłkopodobny 13.07.10, 19:03
          Mam podobne odczucia. Zbyt świeżo w pamięci tkwi poziom gry na mundialu, by nie
          odczuwać degustacji z poziomu tak słabego meczu, jaki zaprezentował Lech z
          mistrzem Azerbejdżanu.
          Nie ma szans na LM, musimy to sobie uświadomić. Różnica między przyzwoitym
          poziomem w Europie, a najlepszymi drużynami w Polsce to przepaść. Nasze
          chciejstwo nic nie pomoże, ani niczego nie zmieni dopóki w polskiej piłce nie
          zaczną się prawdziwe reformy. A te nie zależą już od naszego chciejstwa, niestety...
    • pawko13 Inter Baku - Lech Poznań, czyli II runda elimin... 13.07.10, 17:57
      Tak sobie patrzę na to spotkanie i zastanawia mnie jedna rzecz. Czy komentatorzy tego meczu oglądają jakieś inne widowisko? Bo ja nie zauważyłem tej chwalonej co 10 sekund wspaniałej postawy Wichniarka ani tym bardziej przewagi Lecha!
    • Gość: J. Inter baku - lech poznań - clash of the titans IP: 192.245.119.* 13.07.10, 18:19
      pojedynek o ktorym wnuki sie beda uczyc...
    • Gość: Głos z sali Czy licznik goli u góry strony jest na prąd? IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.10, 18:20
      Bo cuś nie działa
    • Gość: guti Inter Baku - Lech Poznań, czyli II runda elimin... IP: *.pool.mediaWays.net 13.07.10, 18:52
      ku... dokad z taka gra ??? o LG moga tylko marzyc
      • Gość: jozin Re: Inter Baku - Lech Poznań, czyli II runda elim IP: *.chello.pl 13.07.10, 18:58
        najlepiej pod koniec meczu, jak jakis drewniak sie wyjebal po zwodzie czarnego z
        baku :) daleko nie zajdą chlopcy z taka grą
      • Gość: qwe Re: Inter Baku - Lech Poznań, czyli II runda elim IP: *.icpnet.pl 13.07.10, 18:58
        a o Samsungu?
    • Gość: badziewiak66 Nie było tak źle. parę akcji Lecha mogło się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.10, 19:02
      podobać. Niestety od 40 minuty przełączyłem na HBO bo leciał jeden z moich
      ulubionych filmów "Nie zadzieraj z fryzjerem". Polecam gorąco świetną satyrę
      na wszelkie konflikty arabsko-palestyńsko-żydowskie. No i Michael Buffer w
      jednej z głównych ról ( i to całkiem nieźle mu wyszło ). Widziałem dużo ruchu
      w szeregach Lecha. Jak dojdą jeszcze dwaj napastnicy i wróci Arboleda to Lech
      wejdzie do LM o czym jestem święcie przekonany.
      • Gość: yose Re: Nie było tak źle. parę akcji Lecha mogło się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.10, 19:11
        Wiesz, parę wyżej wymienionych akcji mogłoby się podobać, gdyby grali z Interem z Mediolanu.
        Prawda jest taka, że od stanu 1-0 nasi rozpaczliwie cofnęli się pod własną bramkę bojąc się Azerów !
    • Gość: wz Inter Baku - Lech Poznań, czyli II runda elimin... IP: 82.160.150.* 13.07.10, 19:05
      Brawo Lech - za tydzień wydaje się że dopełnienie formalności.
      Do pracy działacze Lecha, koniec opie...nia się i wciskania kitu kibicom,
      Lech to nie Wisła i nawet bez wzmocnień przejdzie II rundę, ale potem może być
      dużo gorzej.

• Gość: sedziapilkarski.pl Pilkarze Interu po meczu wracaja do pracy... IP: *.dyn.optonline.net 13.07.10, 19:13
      ...a nasi pilkarze przed lustro, zelik i na impreze na miasto!
    • Gość: Rekmas Inter Baku - Lech Poznań, czyli II runda elimin... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.10, 19:16
      Tryumf to coś okazałego i błyskotliwego a nie wymęczonego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka