Gość: OLO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.10, 23:26 Lech jest sam sobie winien bo skupił się na przedłużajacych się negocjacjach z transferem Lewego. Zamiast szukać wzmocnień zrobili łapankę na ostatnią chwilę i nie ma kto grac teraz w ataku... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rince Skąd wiedziałem, że Wyborcza wyrzyga taki a nie IP: 91.210.246.* 21.07.10, 23:32 inny artykuł? Lech wygrał, większej kompromitacji nie może sobie towarzysz szmaciak redaktor Wybiórczej wyobrazić... Jak tam wasza Legia? Zdrowa aby, mając oddanych kibiców na stadionach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Re: Skąd wiedziałem, że Wyborcza wyrzyga taki a n IP: *.cdma.centertel.pl 21.07.10, 23:41 Ja chyba oglądałem ten sam mecz co redaktor i inny niż Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Mam pytanie... IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.07.10, 23:45 ..kto strzelałby karne, gdyby obaj bramkarze wykorzystali swoje okazje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spioch Re: Mam pytanie... IP: 210.55.182.* 21.07.10, 23:52 trenerzy ... :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Mam pytanie... IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.07.10, 23:54 a coś mądrego masz do powiedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leh Leh to potenga !!!! Nikt mu nie podskoczy !!!! IP: *.zone14.bethere.co.uk 22.07.10, 00:26 na pszud leh !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Leh to potenga !!!! Nikt mu nie podskoczy !!! IP: 89.243.43.* 22.07.10, 00:30 Gość portalu: leh napisał(a): > na pszud leh !! Idioto naucz sie pisac po polsku, pisze sie na pszut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Leh to potenga !!!! Nikt mu nie podskoczy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.10, 12:41 Pisze się na pszót Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Leh to potenga !!!! Nikt mu nie podskoczy !!! IP: 83.143.165.* 23.07.10, 09:17 obciach i nic więcej. Ze Spartą dopiero to będzie porażka, lepiej nie oglądać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lissu Re: Mam pytanie... IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.10, 00:33 Borek dla Lecha a potem Kołton dla Interu, a jak to nie pomoże to Komorowski z Kaczyńskim, a po nich Macierewicz z Palikotem. A tak na poważnie to piątka rezerwowych chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzesinki Re: Mam pytanie... IP: *.ip.netia.com.pl 22.07.10, 07:29 II runda tych samych zawodników! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pwkam Re: Mam pytanie... IP: 193.58.232.* 22.07.10, 00:04 Od początku, ci co strzelali pierwsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Mam pytanie... IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.07.10, 00:19 czyli 2 'piątki', bramkarz i znowu 'piątki'? czy bramkarz + 4 ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SF Re: Mam pytanie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.10, 12:46 Cała drużyna z pola, a potem bramkarz. Powtarza się karne w takiej samej kolejności, jakby zaczynało się od pierwszej serii. Bodajże na ostatnim Pucharze Narodów Afryki była taka sytuacja, tam karnych było jeszcze więcej niż wczoraj w Poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SF Re: Mam pytanie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.10, 12:51 Albo i nie w PNA, w każdym razie oglądałem stosunkowo niedawno taki mecz, tylko nie mogę sobie przypomnieć, kto grał i gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrop Re: Mam pytanie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.10, 00:08 ronaldo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Mam pytanie... IP: 89.243.43.* 22.07.10, 00:29 Gość portalu: ciekawy napisał(a): > ..kto strzelałby karne, gdyby obaj bramkarze wykorzystali swoje okazje? Peszko i mecz trwalby az do 18 wrzesnia bo nie wpadlaby zadna bramka, wtedy sedziowie byliby zmuszeni rzucic monete. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Skąd wiedziałem, że Wyborcza wyrzyga taki a n IP: *.chello.pl 21.07.10, 23:48 Może i jesteś kibicem, ale ślepym i w dodatku chamem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: He he he Re: Skąd wiedziałem, że Wyborcza wyrzyga taki a n IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.10, 23:54 Lech przegrał. 0-1 o czym wiedzą wszyscy którzy oglądali ten "mecz". Taki wynik zostanie zapisany w protokole, który trafi do UEFA i na podstawie którego UEFA zapisze punkty Polsce. A to, że przeszliście w karnych mistrza Azerbejdżanu to jak rozumiem zapisane zostanie w annałach lechickich jako niewątpliwy sukces. Szkoda tylko, że dziś zapominacie o tym, iż Wisła odpadając w zeszłym roku z Levadią meczu nie przegrała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chyba cie... Re: Skąd wiedziałem, że Wyborcza wyrzyga taki a n IP: 80.48.90.* 22.07.10, 00:01 przegrali na wyjezdzie 0-1 "znafco" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc Re: Skąd wiedziałem, że Wyborcza wyrzyga taki a n IP: *.icpnet.pl 22.07.10, 00:09 daj wiślackiej pale sie cieszyć, to najważniejszy dzień w ich sezonie, Lech przegrał, a więc już jest do pokonania. szkoda że wisła nei zrobila tego od 20o8 roku BOLI i BĘDZIE BOLEĆ - MISTRZ MISTRZ KOLEJORZ ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx faktycznie... mistrz jak jasna doopa;) IP: 193.109.212.* 22.07.10, 07:33 takiego goowna nie gra nawet legia, kompromitacja, szkoda że azreom sienie udało, oszczędziliby polskiej piłce wstydu w następnej rundzie... sparta jest poza zasięgiem lech nawet gdyby grali w 15! to będą łatwe pieniądze u booków chociaż myślę, że zaden nie będzie przyjmował zapisów na spartę powyżej 1,01 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... znafco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.10, 08:56 dwa remisy to TYLKO 2 pkty, a zwyciestwo i porazka to juz 3 hahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Lech wyrzygał coś gorszego 22.07.10, 00:09 Dziadostwo do potęgi entej. Inter prawie nic nie grał. Wystarczyło wykorzystać niektóre świetne sytuacje, dobić piłkę na pustą, nie strzelać jak idiota na siłę (dwóch takich idiotów się znalazło). Mogliście to spokojnie wygrać ale nie wy łajzy, wy wolicie odpaść. Dziady! Ten awans to nic. Przez was łajzy Polska nie zdobyła punktów do rankingu. Słów nie mam. Za co wy bierzecie pieniądze? A kochani działacze Lecha. No jak się pozwala odejść Lewandowskiemu to się ma to co macie. Takich zawodników zatrzymuje się za wszelką cenę. Niemcy tak robią i dlatego mają tak silną ligę. No ale ogólnie macie stadion paralityka. Nie no ładny jest tylko czemu z jednej strony jest jakby mniejszy. Nie dało się zbudować z każdej strony po równo? Zresztą po co wam stadion jak wy z głupimi Azerami z Azji wygrać nie potraficie i hańbicie naszą piłkę. Ech, kiedy mistrza Polski zdobędzie ktoś na poziomie a nie takie atrapy klubów piłkarskich jak Wisła przed rokiem czy to... Żadne brawa wam się nie należą. Daliście d... i cieszcie się, że się udało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Lech wyrzygał coś gorszego IP: 69.86.212.* 22.07.10, 04:57 Z tym stadionem, to zdaje się że zaczęli go budować na 30 tysięcy, ale jak prawie kończyli pierwszą trybunę okazało się, że Ukraina wygrała Polsce Euro, tak wiec wtedy zmienili projekt na ok. 44 tysięcy - i ta zbudowana najwcześniej trybuna już została. Zdaje się, że dzieki zwiększonej pojemności dostaną ćwierćfinał. Ale jak tak będą grać, to tam tylko będzie słychać echo pierdzących w ławkę rezerwowych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juz Re: Lech wyrzygał coś gorszego IP: *.cust.tele2.se 22.07.10, 06:20 Z niewolnika nie ma pracownika, dlatego Lewandowski musial isc dalej i sie pilkarsko rozwijac. Z tymi punktami moze i tez dobrze wyjdzie, bo to sprowadzi kopaczy na ziemie, a przy okazji zwiedza egzotyczne kraje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mig [...] IP: *.icpnet.pl 22.07.10, 01:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Skąd wiedziałem, że Wyborcza wyrzyga taki a n IP: *.aster.pl 22.07.10, 07:51 osleples, bezrozumny balwochwalco? to ze jestes kibicem lecha oznacza rowniez ze zaakceptujesz ten obciach ktory wczoraj zafundowali calej Polsce bez mrugniecia okiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dom&nik Wro Re: Skąd wiedziałem, że Wyborcza wyrzyga taki a n IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.07.10, 08:15 a co ma Legia do syfiastej gry Lecha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d3ks Re: Skąd wiedziałem, że Wyborcza wyrzyga taki a n IP: *.toya.net.pl 22.07.10, 09:36 Z tym, że się mylisz kolego lech wcale nie wygrał. To, że cudem po karnych awansował nie zmienia faktu, że mecz przegrał i to z mistrzem Azerbejdżanu. I to jest kompormitacja!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Czubku, Lech przegrał u siebie 0:1 z byle kim 22.07.10, 10:39 Gość portalu: Rince napisał(a): > (...) Lech wygrał, większej kompromitacji nie może sobie > towarzysz szmaciak (...) Nawet bramki przez 120 minut nie był w stanie strzelić. Nie spuść się czasem z miłości do tej szmacianej (jak wszystkie z polskiej, he, he, he, "ekstraklasy") drużynki. Niestety, nie dla psa kiełbasa, nie dla polskich MIZDRZÓW Liga Mistrzów. Niewiele gorszy od Lecha Ruch nie daje rady drużynie z Malty (to państwo ma 1/100 ludności Polski), a redaktora, który tę żałość po prostu opisuje, jakiś gó...arz pozwala sobie nazywać szmaciakiem, bo mu przerywa kretyńskie sny o potędze. Odpowiedz Link Zgłoś
kingaps Re: Skąd wiedziałem, że Wyborcza wyrzyga taki a n 22.07.10, 13:31 Gość portalu: Rince napisał(a): > inny artykuł? Lech wygrał, większej kompromitacji nie może sobie towarzysz > szmaciak redaktor Wybiórczej wyobrazić... > > Jak tam wasza Legia? Zdrowa aby, mając oddanych kibiców na stadionach? Nie masz się co unosić. Po prostu Lech był słaby. Teraz można Wam pośpiewać, to samo co śpiewaliście Wiśle. LIGA MISTRZÓW, LIGA MISTRZÓW TAKI @#$% ! -------------------------- SOROBAN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jivs [...] IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.10, 23:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Lech Prawie jak Wisła z Levadią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.10, 23:35 ku... uspokujcie sie sparta zagra otwarta piłke zlekcewrzy lecha i to jest dla nas szansa bedzie jescze joel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁUKASZ Re: Lech Prawie jak Wisła z Levadią IP: *.chello.pl 21.07.10, 23:35 NIE TYLKO W ATAKU, TO CO WYRABIAŁA OBRONA LECHA WOŁA O POMSTĘ DO NIEBA. AJWYZSZA PORA, ABY ZAPYTAĆ PREZESA LECHA - GDZIE OBIECANE WZMOCNIENIA. PRZECIEŻ TA DRUŻYNA NIE MA ŁAWKI REZERWOWYCH I GRAŁA CAŁĄ DOGRYWKĘ BEZ NAPASTNIKA!!! WSTYD I KOMPROMITACJA:-( NA TAKIEGO LECHA NIE WARTO PRZYCHODZIĆ NA STADION. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Lech Prawie jak Wisła z Levadią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.10, 09:01 "NA TAKIEGO LECHA NIE WARTO PRZYCHODZIĆ NA STADION" to idz se na lecha do baru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;x Re: Lech Prawie jak Wisła z Levadią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.10, 13:17 To jest myśl... koszt mniejszy, a satysfakcja gwarantowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyndalski_ Lech Prawie jak Wisła z Levadią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.10, 23:41 Przeszliście i to najważniejsze... Gratuluje! ale czekam na radykalną poprawę gry, bo to co pokazaliście to żenada! Co najwyżej na polską ligę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antropoid Lech Prawie jak Wisła z Levadią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.10, 23:45 Jaka liga taki mistrz - dno wklęsłe. Powinni byli odpaść, byłaby to zasłużona kara za głupotę i podwórkową amatorszczyznę działaczy. To niewiarygodne - kolejny klub, który się wzmacnia od lat co sezon, żeby zdobyć tytuł, zapowiada szumnie atak na LM, a kiedy wreszcie mistrzostwo zdobędzie - sprzedaje za prę milionów euro najlepszego zawodnika nie kupując w zamian nikogo sensownego, a pieniądze dusi w skarpecie. Tak to wygląda jak się przygotowania do sezonu zaczyna za pięć dwunasta, a ze wzmocnieniami czeka do rozpoczęcia rozgrywek. O długich wakacjach po rozegraniu na wiosnę "aż" 13 meczów ligowych nie warto nawet wspominać. Rankingi jednak nie kłamią - w porównaniu z zachodnią Europą jesteśmy pod każdym względem w epoce kamienia łupanego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: Lech Prawie jak Wisła z Levadią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.10, 23:50 Jestem fanem Lecha, ale co jakiś czas przełączałem na inny program by się nie denerwować że tak kiepsko grają. No a te karne to naprawdę porażka !!! Dobrze że bramkarz się zachował :) w takim stylu to nie mamy szans na dalsze rozgrywki ;( Pozdrawiam wszystkich kibiców Lecha :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antropoid Re: Lech Prawie jak Wisła z Levadią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.10, 23:50 Zresztą nie tylko z zachodnią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris peszko totalna nędza IP: *.ip.netia.com.pl 21.07.10, 23:47 co wyrabia peszko to niemożliwe trener zamiast zmienić go na nic lepszego kiełba to zdejmuje niezłego Wichniarka i gra bez napadu drużyna broni się zamiast atakować i spotyka ich kara teraz trzeba przekuć tą ,,porażkę" w zwycięstwo mając taką zasłonę przed Spartą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krytyk Re: peszko totalna nędza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.10, 23:54 Peszko przynajmniej się starał i szarpał. Że nie ma teraz kondycji i szybkości takiej jak w zeszlym sezonie to inna sprawa. Wichniarek grał na maxa 80 minut i na więcej chyba nie miał siły. Do zdjęcia po pierwszej połowie byli Injac i Djordjevic za beznadziejne straty bez presingu rywala. Oddawali piłki za darmo. Problem w tym że na ławce nie siedzą lepsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: peszko totalna nędza IP: *.chello.pl 22.07.10, 02:19 Peszko, Injac, Dziurdziewić czy jak mu tam mają po dwa kołki zamiast nóg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowac Wszyscy totalna nędza!!! IP: 91.212.2.* 22.07.10, 11:06 Krytyk Kris - co wy pitolicie??? Wichniarek grał dobrze 80 min?? Peszko biegał??? - żart Wichniarek jakby dobrze grał to powinien wykorzystywać sytuacje!! Początkowo myślałem, że choć wojtas się odnajdywał ale sytuacja gdzie przy wrzutce w pole karne (co prawda nie kierowanej do niego - jeśli jakiekolwiek do kogoś były celnie kierowane) zatrzymuje sie przed polem karnym rywala zamiast wchodzić. To że peszko biegał to fakt ale co z tego?? niektórzy też biegali wzdłuż boiska grzejąc siebie bo gorąca ława dupe parzyła i co z tego??? Nie chodzi o bieganie a o gre. KIepskie podania, kiepskie przejęcia, kiepskie strzały CAŁEJ DRUŻYNY. Pisze to jako stary kibic i wiem co pisze... I nie jest winą/przyczyną w tym akurat meczu z ogórami sprzedanie Lewego o co wszyscy huczą na forach... Ludzie, jak oglądało się lecha wiosną, to Lewy nie zawsze zachwycał, długo nie udawało mu się nic strzelić, ale grał cały ZESPÓŁ. Bez wykończenia akcji nie ma bramek a teraz mimo, że trzon zespołu pozostał nie ma gry. MIerna pociecha z tego wszystkiego, że Kotor będzie podbudowany jako mała iskierka w czarnej dziurze! PS.Jestem i zawsze będę kibicem lecha i to nie prowokacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: peszko totalna nędza IP: 89.243.43.* 22.07.10, 00:34 Gość portalu: kris napisał(a): > co wyrabia peszko to niemożliwe trener zamiast zmienić go na nic lepszego > kiełba to zdejmuje niezłego Wichniarka i gra bez napadu drużyna broni się > zamiast atakować i spotyka ich kara teraz trzeba przekuć tą ,,porażkę" w > zwycięstwo mając taką zasłonę przed Spartą Bi Zielinski to kawal glupiego fiuta, a nie trener. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Kto policzy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.10, 23:48 Kto policzy ile niewymuszonych błędów miał Injac i Djordjevic ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc2 Historyczne zwycięstwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.10, 23:50 Myślę że dzisiaj Lech wygrał bardzo szczęśliwie z zespołem o klasę lepszym od siebie i należy się z tego cieszyć. To doskonałe doświadczenie dla piłkarzy Lecha, którzy mieli się szansę zmierzyć z klasowym przeciwnikiem i odnieść historyczny sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vortem W poszukiwaniu straconego napastnika... IP: *.icpnet.pl 22.07.10, 00:02 Chciałem podziękować Kotorowi - bronił (i strzelał :)) jak natchniony. Zadziwiające, że jak ma mocną konkurencję w obsadzie bramki, to akurat jest bezkonkurencyjny...:) Dzisiejszy mecz wygrał w pojedynkę i to - co akurat jest b. smutne - dosłownie. Były obiecanki-cacanki, że pieniądze z transferu Lewego pójdą w całości na wzmocnienia ataku - wyszło jak zwykle. I co z tego, że były akcje, mniej lub bardziej (choć raczej mniej) sprawne próby, jeśli Peszce i Kriwcowi ewidentnie brakowało skutecznego egzekutora. Wichniarek zaprezentował "formę" z ostatniego sezonu w Berlinie, tzw. "Emeriten Party", a Kiełb to jednak nie ten poziom. A, w każdym razie nie dziś. Z taką grą, od Sparty dostaną baty jak Ateny w wojnie peloponeskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: W poszukiwaniu straconego napastnika... IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.10, 00:36 Inna sprawa, że takiego rywala powinni przejść nawet bez obiecanych wzmocnień. Pierwsza jedenastka w optymalnej formie jest całkiem OK, ale ktoś zawsze będzie kontuzjowany, ktoś złapie kartki, albo po prostu będzie bez formy. I co wtedy? Życzę powodzenia ze Spartą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: W poszukiwaniu straconego napastnika... IP: 89.243.43.* 22.07.10, 00:47 Gość portalu: artur napisał(a): > Inna sprawa, że takiego rywala powinni przejść nawet bez obiecanych wzmocnień. > Pierwsza jedenastka w optymalnej formie jest całkiem OK, ale ktoś zawsze będzie > kontuzjowany, ktoś złapie kartki, albo po prostu będzie bez formy. I co wtedy? > Życzę powodzenia ze Spartą. I tutaj wkracza trener, ktorego praca i obiowaizkiem jest to, zeby przygotowac wszystkich pilkarzy do tego, by byli zdolni wejsc na boisko i rozegrac poprawnie mecz. Niestety Zielinksi nie jest trenerem, tylko fiutem oszukujacym swojego pracodawce, pilkarzy i kibicow. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i ... i bucem 22.07.10, 01:48 Gość portalu: jo napisał(a): > Gość portalu: artur napisał(a): > > > Inna sprawa, że takiego rywala powinni przejść nawet bez obiecanych wzmoc > nień. > > Pierwsza jedenastka w optymalnej formie jest całkiem OK, ale ktoś zawsze > będzie > > kontuzjowany, ktoś złapie kartki, albo po prostu będzie bez formy. I co w > tedy? > > Życzę powodzenia ze Spartą. > > I tutaj wkracza trener, ktorego praca i obiowaizkiem jest to, zeby przygotowac > wszystkich pilkarzy do tego, by byli zdolni wejsc na boisko i rozegrac poprawni > e > mecz. Niestety Zielinksi nie jest trenerem, tylko fiutem oszukujacym swojego > pracodawce, pilkarzy i kibicow. ... na dodatek aroganckim bucem bez chocby cienia pokory, nie znaszacym krytyki. Odpowiedz Link Zgłoś
klosowski333 Re: Lech Prawie jak Wisła z Levadią 22.07.10, 00:05 Straszny wstyd, no, ale taka jest rzeczywistosc polskiej pilki noznej. Lech jest fatalnie przygotowany do sezonu za co odpowiada sztab trenerski z Zielinskim na czele. Zielinski jest trenerem godnym tej ligi czyli beznadziejnym. Rozumiem, ze nie ma pelnowartosciowego napastnika, poza Wichniarkiem, do dyspozycji, ale ustawienie zespolu od poczatku bylo katastrofalne. Nie wiem jak gra Sparta, w sumie moglem ja dzisiaj obejrzec, bo Polsat mecz Sparty tez na innym swoim kanale transmitowal, ale nie sadze by Lech mial cos do powiedzenia w dwumeczu. W tydzien sie formy nie zbuduje, mozna troche inaczej poukladac taktycznie zespol, ale watpie by Zielinskiego bylo na to stac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Lech Prawie jak Wisła z Levadią IP: *.cdma.centertel.pl 22.07.10, 07:50 Tak to jest jak zamienia się trenera z pomysłem na Zielińskiego... Może Lech zatrudniłby jakiegoś trenera na poziomie z zagranicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legia !!! Tak to jest jak mistrzem zostaje wioskowa drużyna IP: *.chello.pl 22.07.10, 00:15 Przypadkowo mistrz, klub który NIGDY w pucharach europejskich nie osiągnął żadnego sukcesu. Z czym do ludzi, wsioki. Odpowiedz Link Zgłoś
hog1 Re: Tak to jest jak mistrzem zostaje wioskowa dru 22.07.10, 00:19 odezwał sie warszawiak w 4 pokoleniu eheeheh :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Tak to jest jak mistrzem zostaje wioskowa dru IP: 89.243.43.* 22.07.10, 00:36 Gość portalu: Legia !!! napisał(a): > Przypadkowo mistrz, klub który NIGDY w pucharach europejskich nie osiągnął > żadnego sukcesu. Z czym do ludzi, wsiok A co idioto w pucharach europejskich wygrala Legia? BUA HA H A H A H AH AH A H A H A HA H AH A H AH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzo Re: Tak to jest jak mistrzem zostaje wioskowa dru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.10, 01:13 Nie jestem z Warszawy, ale Legię w 1/4 LM mistrzów widziałem, ale ty widocznie jesteś za młody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L) do Jo - Co Osiągnęła Legia W Pucharach IP: 80.48.90.* 22.07.10, 02:00 Ćwierćfinał Pucharu Zdobywców Pucharów 1964/1965 Półfinał Pucharu Europy 1969/1970 Ćwierćfinał Pucharu Europy 1970/1971 Ćwierćfinał Pucharu Zdobywców Pucharów 1982/1983 Półfinał Pucharu Zdobywców Pucharów 1990/1991 Ćwierćfinał Ligi Mistrzów 1994/1995 Co osiągnął Kuchenkorz ? NIC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: do Jo - Co Osiągnęła Legia W Pucharach IP: 89.243.43.* 22.07.10, 02:18 Gość portalu: (L) napisał(a): > Ćwierćfinał Pucharu Zdobywców Pucharów 1964/1965 > Półfinał Pucharu Europy 1969/1970 > Ćwierćfinał Pucharu Europy 1970/1971 > Ćwierćfinał Pucharu Zdobywców Pucharów 1982/1983 > Półfinał Pucharu Zdobywców Pucharów 1990/1991 > Ćwierćfinał Ligi Mistrzów 1994/1995 > > Co osiągnął Kuchenkorz ? NIC Gowno wielkie interesuja mnie osiagniecia Lecha, pytanie bylo co wygrala Legia a ty mi tutaj glupi bucu wyjezdzasz z lista co Legia przegrala. BUA HA H A H H A H A H AH AH AH AH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L) W takim razie IP: 80.48.90.* 22.07.10, 03:49 14 Mistrz Polski Górnik Zabrze który doszedł do finału Pucharu Zdobywców Pucharów eliminując kilku znakomitych przeciwników jest równy takim klubom jak Unia Janikowo i Ruch Radzionków bo ŻADEN POLSKI KLUB NIGDY NIC NIE WYGRAŁ W PUCHARACH MATOLE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kivi spokojnie IP: *.alc-bsr1.chi-alc.il.cable.rcn.com 22.07.10, 04:13 panowie spokojnie wlasnie Lech osiagnal sukces ..pokonal Azerow!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bez uprzedzeń Warszawo, nie ucz Poznania, jak osiągnąć sukces. IP: *.182.163.173.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.07.10, 02:58 Nie uczcie nas Warszawiacy sukcesu. Bo te sukcesy zawdzięczacie naszej wspólnej wszystkich Polaków kasie pompowanej w Legię przez wszystkie lata PRL-u. Bo Legia to był klub pełniący funkcję propagandową, stołeczny, wojskowy, zbieżny z linią PZPR, co by sobie centralni partyjni dygnitaże mogli przyjść i dowartościować się, i co by Ludowe Wojsko Polskie było dowartościowane oraz zwarte i gotowe bronić linii Partii czołgami i pałami). A i tak gó... z tego zawsze wychodziło... Teraz skończyło się i widać tę warszawską światową klasę, solidność i hardość w grze Legii 2010... Nawet sentyment działaczy centrali PZPN nie pomoże!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L) Re: Warszawo, nie ucz Poznania, jak osiągnąć sukc IP: 80.48.90.* 22.07.10, 03:57 zabawny nick jak na kogoś komu ślina leci przy pisaniu posta z wykrzywionej z nienawiści poznańskiej mordy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Tak to jest jak mistrzem zostaje wioskowa dru IP: 89.243.43.* 22.07.10, 02:16 Gość portalu: gonzo napisał(a): > Nie jestem z Warszawy, ale Legię w 1/4 LM mistrzów widziałem, ale ty widocznie > jesteś za młody. Pytanie jest, co w pucharach eupopejskich wygrala Legia, a nie komu dala dupe w cwiercfilalach i zeby bylo wszystko jasne, nie jestem kibicem Lecha, Wisly ani zadnej polskiej i niepolskiej druzyny, poprostu lubie pilke i kibicuje kazdej polskiej druzynie i smieszy mnie takie kibolskie pajacowanie, bo gdy gra kadra wasze kibolskie bucowate odzywki sa tyle warte, co wasze wygolone puste i zakute lby. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C2S Lech Prawie jak Wisła z Levadią IP: 63.80.152.* 22.07.10, 00:21 Bez przesady z ta "kompromitacja i wstydem". Faktem jest, ze bramkarz Interu wyciagnal cudem kilka 100-procentowek na poczatku meczu (potem jeszcze pare w drugiej polowie). Gdyby nie on to Lech prowadzilby 3:0 po 10 minutach. Inter zrobil w calym meczu 2-3 dobre akcje i raz im sie udalo... Lech zamykal ich czesto na polowie ale bez dobrych napastnikow i odrobiny szczescia nie mogli nic wykonczyc... Zagrali slabo ale przynajmniej sie starali; kompromitacja bym tego nie nazwal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robi Re: Lech Prawie jak Wisła z Levadią IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.07.10, 01:42 problem polega na tym że identycznie to wyglądało rok temu z levadią, no i jakos wtedy poznaniacy smiali się wisły, no to teraz może się nauczą pokory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Lech Prawie jak Wisła z Levadią IP: 89.243.43.* 22.07.10, 00:25 Gość portalu: OLO napisał(a): > Lech jest sam sobie winien bo skupił się na przedłużajacych się negocjacjach z > transferem Lewego. Zamiast szukać wzmocnień zrobili łapankę na ostatnią chwilę > i nie ma kto grac teraz w ataku... To jedna sprawa, drugim problemem jest Zielinski, ktory zupelnie nie potrafi przygotowac druzyny do gry w pilke, co bylo idealnie widac po grze calej druzyny i poszczegolnych pilkarzy. Dzialacze Lecha musza koniecznie rozwazyc zmiane trenera, bo z Zielinskim zupelnie nigdzie nie zadja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaq Zielinski to porazka IP: 217.153.169.* 22.07.10, 00:36 Ten trener nie ma koncepcji na gre. Caly mecz zamiast sensownie grac krotkimi podaniami, lech wrzucal pilki do przodu. Metoda na afere lub na konia jest stosowana raczej od +90 minuty jak sie prezgrywa. Niestety ale jezeli lech nie zmieni trenera to raczej nie maja czego szukac, ani w LM, LE ani nawet w ekstraklasie. Zawodnicy lecha nie sa zli. Po prostu trener nie potrafi ich przygotowac ani fizycznie, ani taktycznie, ani psychicznie, a to jest najwazniejsze, bo kto nie ma w glowie zakodowanej walki do upadlego to nie ma nic wartosciowego do zaprezentowania na boisku. Tak dzisiaj wygladala gra lecha i jest to powazny problem. Mam nadzieje ze wywala zielinskiego, ktory jest slabym trenerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Zielinski to porazka IP: 89.243.43.* 22.07.10, 00:40 Gość portalu: zaq napisał(a): > Ten trener nie ma koncepcji na gre. Caly mecz zamiast sensownie grac krotkimi > podaniami, lech wrzucal pilki do przodu. Metoda na afere lub na konia jest > stosowana raczej od +90 minuty jak sie prezgrywa. Niestety ale jezeli lech nie > zmieni trenera to raczej nie maja czego szukac, ani w LM, LE ani nawet w > ekstraklasie. Zawodnicy lecha nie sa zli. Po prostu trener nie potrafi ich > przygotowac ani fizycznie, ani taktycznie, ani psychicznie, a to jest > najwazniejsze, bo kto nie ma w glowie zakodowanej walki do upadlego to nie ma > nic wartosciowego do zaprezentowania na boisku. Tak dzisiaj wygladala gra > lecha i jest to powazny problem. > Mam nadzieje ze wywala zielinskiego, ktory jest slabym trenerem. W 100% zgadzam sie z twoimi slowami. Pisalem o tym juz od roku i wiekszosc kibicow Lecha wieszalo Ch...e na mnie, dzisiaj debile maja to czego chcieli, czyli niezlych pilkarzy i trenera, ktory z tymi pilkarzami nie potrafi zupelnie niczego zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
kewiz Re: Zielinski to porazka 22.07.10, 10:45 W Polsce trenerami nazywa się tych gości, którzy na zachodzie nie mieli by nawet uprawnień do podawania piłek. Zieliński to jakiś taki właśnie koleś od podawania piłek, ale nie nazywajcie go trenerem, dla trenerów to obraza. W 100% się zgadzam, w Polsce nie ma trenera ŻADNEGO! z prawdziwego zdarzenia, był tylko "w chwilach" przebłysku Smuda. Jeśli trener to tylko zagranica. Gość portalu: jo napisał(a): > Gość portalu: zaq napisał(a): > > > Ten trener nie ma koncepcji na gre. Caly mecz zamiast sensownie grac krot > kimi > > podaniami, lech wrzucal pilki do przodu. Metoda na afere lub na konia jes > t > > stosowana raczej od +90 minuty jak sie prezgrywa. Niestety ale jezeli lec > h nie > > zmieni trenera to raczej nie maja czego szukac, ani w LM, LE ani nawet w > > ekstraklasie. Zawodnicy lecha nie sa zli. Po prostu trener nie potrafi ic > h > > przygotowac ani fizycznie, ani taktycznie, ani psychicznie, a to jest > > najwazniejsze, bo kto nie ma w glowie zakodowanej walki do upadlego to ni > e ma > > nic wartosciowego do zaprezentowania na boisku. Tak dzisiaj wygladala gra > > lecha i jest to powazny problem. > > Mam nadzieje ze wywala zielinskiego, ktory jest slabym trenerem. > > W 100% zgadzam sie z twoimi slowami. > Pisalem o tym juz od roku i wiekszosc kibicow Lecha wieszalo Ch...e na mnie, > dzisiaj debile maja to czego chcieli, czyli niezlych pilkarzy i trenera, ktory > z > tymi pilkarzami nie potrafi zupelnie niczego zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
007_james Lech Prawie jak Wisła z Levadią 22.07.10, 00:39 To była masakra.... Z taką grą daleko nie zajdą.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Lech Prawie jak Wisła z Levadią IP: *.wroclaw.vectranet.pl 22.07.10, 00:42 Prawie robi różnicę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Lech Prawie jak Wisła z Levadią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.10, 00:54 Prawie robi wielką różnicę... Wisła odpadła, a Lech gra dalej. Więc jakby nie było nie ma co porównywać. Sparta jest do ogrania, lecz nie formą z tego rewanżowego meczu z Interem. Pierwsze 10-15 minut nie wskazywały na taki horror, jednak wszystko skończyło się szczęśliwie. Teraz trzeba przywieźć korzystny wynik z Pragi i liczyć, że w Poznaniu trybuny poniosą piłkarzy do lepszej gry. Gry, która da szansę, na pokonanie ostatniej przeszkody do upragnionej Ligi Mistrzów. I pamiętajcie - prawie, robi wielką różnicę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarko Polscy kibice na forum to stada debili IP: 89.242.126.* 22.07.10, 00:54 WSTYD DZISIAJ MOZE BYC TYLKO ZA TO CO TUTAJ PISZECIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: Lech Prawie jak Wisła z Levadią IP: *.aster.pl 22.07.10, 00:55 Ja nie wiem. Łykacie to tak spokojnie. Lech przegrywa z mistrzem Azerbejdząnu, Ruch remisuje z maltańską La Valettą... a wy to zjadacie jak świnia pomyje... To jakaś mega kpina... jakiś matrix... Odpowiedz Link Zgłoś
jaculski Jaki wstyd?!?!?! 22.07.10, 01:28 Czy wy wiecie jakie pieniadze Azerowie wala w pilke? Do pomazenia w Polsce... Ciesze sie, ze przeszli i nie kumam o co chodzi luciom ktorzy mowiea ze na obczyznie nie ma komu kibicowc bo wstyd. Mieszkam w Anglii i w pracy wiedza ze moj klub spadl do 2(czyt. 3 ) ligi. Lechowi powodzenia!, Peszce gradu goli(!) a Petrze powrotu na ich miejce(ekstraklasa!) Support Your Local Team! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Co Lech przejął z Amiki? IP: *.naklo.vectranet.pl 22.07.10, 01:47 Brak ambicji. Dotyczy to przede wszystkim właściciela i sztabu działaczy, udziela się niektórym piłkarzom, niestety. We Wronkach piłkarze zarabiali nieźle, a presji na wynik żadnej. Wystarczy górna połowa tabeli, do pucharów najlepiej trafić przez PP, a nie przez ligę, bo tak łatwiej. Presji kibiców zero. Tylko wynik finansowy z tego kiepski. Wpływy z biletów symboliczne, dużo kasy idzie na wypłaty i utrzymanie obiektów. Kasy z transferów nie za dużo. Jak się z tego wycofać i wyjść z twarzą? Kupmy sobie Lecha! Tylko ci cholerni kibole mają ambicję i chcą mistrzostwa. Trudno, zatrudniamy najlepszego speca - Franca Smudę. Kibice wniebowzięci. Kasa leci . Tylko z Francem jest problem - On jest za ambitny. Przecież jak się osiąga takie sukcesy w pucharach to się sprzedaje, a nie kupuje drogich zawodników. No i mamy trenera Jacka "Jeden-Zero" Zielińskiego. Wystarczyło na Niego spojrzeć w czasie dzisiejszego meczu. Patrzył i nie rozumiał co się dzieje na boisku. Franc w takich momentach krzyczał na zawodników i gestykulował. To im pomagało. A Zieliński? Rezygnacja. Ale taki trener pasuje Zarządowi. Nie stawia się. Ma jakieś wyniki. Przeważnie 1:0. Dokąd zmierza tak rządzony klub? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jhgf Re: Co Lech przejął z Amiki? IP: 80.48.151.* 22.07.10, 10:34 To Amika przejęła Lecha i zmieniła nazwę. Tak tylko przypominam Odpowiedz Link Zgłoś
daniel_z_lodzi Lech Prawie jak Wisła z Levadią 22.07.10, 01:54 oglądając końcówkę meczu czułem zażenowanie, nie tylko grą lecha, ale również reakcją kibiców i komentatorów polsatu, którzy cieszyli się, jakby lech pokonał piłkarskiego potentata, awansowaliśmy, ok, ale jaka to była gra, jaki styl, de facto jednak ten mecz przegraliśmy, jeśli chodzi o 90 minut gry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Lech Prawie jak Wisła z Levadią IP: *.proxnet.pl 22.07.10, 07:46 Właśnie. Komentatorzy podniecali się jak by chodziło o fazę grupową LM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wstyd mi za was... Lech Prawie jak Wisła z Levadią IP: *.dsl.telepac.pt 22.07.10, 02:00 za was kiboli oczywiscie... hiszpania na MS tez polegla ze szwacaria w pierwszym meczu... mimo ze estem kibicem wisly, gratuluje lechowi i zycze im awansu do LM... pozdro Odpowiedz Link Zgłoś