antusiowa_mama 17.05.08, 08:04 jak na złość, od kiedy mój roczniak nauczył się ładnie spać w nocy, to ja mam poroblem ze spaniem. Wczoraj spałam chyba ze 3 godziny. Dziś lepiej, ale sen bardzo płytki i co chwile się budziłam. Jeszcze kilka nocy i bede się snuć jak zombi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zniemczyk Re: bezsenność :/ 17.05.08, 08:16 to moja pierwsza ciąża, więc nie będę się wymądrzać wydaje mi się jednak, że przy Antosiu po prostu odzwyczaiłaś się od długiego snu - to uczucie jest mi znane może daj sobie więcej czasu... postaraj się też ew.: - nie leżeć, jeśli i tak czujesz, że nie zaśniesz - nadrób wtedy zaległości w książkach, posłuchaj dobrej muzyki - przejść się wieczorem na dłuższy, lekko męczący spacer - powinnaś po nim szybko zasnąć ww. sposoby działały przed ciążą i teraz też a jeśli wypróbujesz tego rodzaju metody, to daj znać, co podziałało - z pewnością wykorzystam w przyszłości Odpowiedz Link Zgłoś
j04nn4 Re: bezsenność :/ 17.05.08, 13:00 Niestety ja też mam problemy ze snem. Już męża wyprowadziłam do pokoju małej i spi razem z nią, żeby mi było wygodniej, ale i tak buydzę się kilkanaście razy w nocy i nie mogę zasnąć a rano jak wstaje to półprzytomna. nie mam siły głowy podnieść. Ale w pierwszej ciąży tez miałam taki okres. Także na wesoło w ciąży dolegliwość ciążowa, jak się dziecko urodzi to karmienie. Potem nocne koszmary, wybudzenia, przeżywanie przez sen tego co miało miejsce w dzień. Następnie troszke spokoju a potem wypady naszych pociech na dyskoteki i do pubów i znów noce nie przespane. Taki nasz los. Mój mąż ostatnio się śmiał ze wyśpimy się w trumnie. Pozdrawiam Asia 3 letnia Maja i 18 tyg brzusio Odpowiedz Link Zgłoś