Dodaj do ulubionych

Lech Poznań - Legia Warszawa: 25 tys. biletów r...

30.03.04, 18:30
Stałem 1,50h ale dostałem - opłacało się!! Szkoda tylko,że Lotto to jedyny
sklep w centrum , gdzie można dostać bilety. Fajne były miny wiary która
pytała "Za czym ta kolejka?" No coż, jedni stoją za 10 kilogramami cukru by
zarobić 10 zł - my wybraliśmy Niłość do drużyny - BEZCENNE!
DZISIAJ LECHA NIE POKONAAA NAWET SŁYNNA BARCELONAAA!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Klaudiusz Lech Poznań - Legia Warszawa: 25 tys. biletów IP: *.kopernet.org / *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.04, 18:43
      To jest niezle az milo sie patrzy na tą liczbe miejmy nadzieje ze na innych
      stadionach tez bedzie komplet widzow ...polska liga sie rozkreca !
      • Gość: tom 25 tys.było już w 1994 na Legia -Górnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.04, 22:57
        taka mała korekta
        • Gość: Adieu Re: 25 tys.było już w 1994 na Legia -Górnik IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 31.03.04, 08:16
          w 1986r. 2 kwietnia na Bułgarskiej 30 tys. na meczu z Legią!!
        • Gość: mlx może się nie znam... IP: *.echostar.pl 31.03.04, 10:37
          ale wytłumacz mi jak na Łazienkowską mogło wejść 25 tysięcy?
          • Gość: gmb Re: może się nie znam... IP: *.punkt.pl 31.03.04, 11:24
            nie znasz się, przed remontem na stadionie były ławki i mogło tyle osób wejść
            • Gość: RobertS Re: może się nie znam... IP: *.waw.pdi.net 31.03.04, 12:04
              Na Śląskim przed remontem wchodziło 100 tysięcy ( sam bylem jednym z nich na
              meczu z ZSRR w 1983 roku ) a teraz 42 tysiące ! Na Legię wchodziło 25 a teraz
              15 tysięcy.
        • Gość: ziom Re: 25 tys.było już w 1994 na Legia -Górnik IP: *.telmax.com.pl 31.03.04, 12:20
          a umiesz dodać 25 tys. już sprzedanych i 1 tys. które jeszcze są do sprzedaży,
          a które na pewno się sprzedadza?
    • Gość: kinia@karolcia Re: Lech Poznań - Legia Warszawa: 25 tys. biletów IP: *.icpnet.pl 30.03.04, 19:00
      bilety rozchodzily sie jak swieze buleczki,ale w pyrze juz nie bylo takich
      problemow no i kolejek:)bilety mamy!!!!!w górę serca....:)
    • Gość: eryk Re: Lech Poznań - Legia Warszawa: 25 tys. biletów IP: *.icpnet.pl 30.03.04, 19:22
      A ja nie mam biletu. I wygląda na to, że nie będę mieć. Kto mi odpali? Daje
      pięć dych
      • Gość: achu Re: Lech Poznań - Legia Warszawa: 25 tys. biletów IP: *.icpnet.pl 30.03.04, 20:01
        Spróbuj jutro w Cafe Pyra!! Pozdrawiam wszystkich, którym proponowałem dzisiaj
        na końcu kolejki bilety po 3 dychy - spuściłem je po 21 kumplom...
    • Gość: Dawidek Lat 10 Re: Lech Poznań - Legia Warszawa: 25 tys. biletów IP: *.sympatico.ca 30.03.04, 19:24
      Znowu ta LALA na zdjeciu...
    • Gość: art Re: Lech Poznań - Legia Warszawa: 25 tys. biletów IP: *.u-strasbg.fr 30.03.04, 19:25
      super, zeby tak bylo w innych miastach, nasza liga sie naprawde rozkreca,
      zajebiscie, moze to przelozy sie na reprezentacje:) i na cala gospodarke:)
      Nie jestem z Poznania, ale szanuje was i podziwiam poznaniacy,
      uklony
      • Gość: pty-hu Re: Lech Poznań - Legia Warszawa: 25 tys. biletów IP: 83.144.76.* 30.03.04, 20:54
        A nas czeka jutro walka bo 1,100 biletow rozejdzie sie w 1 godzince sprzedazy
        oj nie dobrze znow bedzie walka na łokcie ale nic TYLKO LEGIA
    • Gość: IGI BRAWO! JESIENIĄ ZAPRASZAMY LEGIE DO SZCZECINA!!!!! IP: *.astermedia.pl / *.astermedia.pl 30.03.04, 19:48
      PARE LAT TEMU NA LEGII TEZ BYLO W SZCZECINIE 25000. JESIENIĄ ZAPRASZAMY LEGIE
      DO SZCZECINA - sytuacja sie powtorzy!!!!!
      • Gość: Kibic Wy nie awansujecie, a Legia nie spadnie... IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 30.03.04, 22:07
        Wyluzuj chłopcze. Może i macie lewą kasę, ale to jeszcze nie wszystko...
      • Gość: PASISTY C R A CO V I A - A R KA- L E C H IP: *.b.dial.de.ignite.net 31.03.04, 07:30
    • Gość: igi A w nastepnym sezonie Lech bedzie w II lidze haha! IP: *.astermedia.pl / *.astermedia.pl 30.03.04, 19:49
      • Gość: antek remont pewnie bedzie znow potrzebny IP: 168.208.215.* 30.03.04, 19:52
        nie wpuszczali, teraz wpuszcza i to co poprawili beda musieli pewnie remontowac
        od nowa... znajac polskie klimaty
      • Gość: Franek Tandetny prowokator Igi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 20:37
        Zrozum nienajmądrzejszy Igi, że w ekstraklasie powinny grać takie kluby jak
        Legia, Lech, Wisła czy właśnie Twoja Pogoń. Tam są kibice, tam jest atmosfera
        pierwszoligowa. Twoja głupia radość na Twój wyimaginowany spadek Lecha do II
        ligi świadczy po prostu o Twojej głupocie. Jak wiesz w tym roku spadaja 2 ekipy
        i 1 walczy w barażach. Na Twojej nieszczęście Lech jest poza tą strefą. Kibicem
        piłkarskim jesteś miernym. I zaskoczę Ciebie jeszcze jednym - ja cieszę się, że
        Pogoń wraca do I ligi. A dlaczego, to zacznij czytać jeszcze raz. Wierzę w
        Twoja przemianę!
        • Gość: igi Re: Tandetny prowokator Igi IP: *.astermedia.pl / *.astermedia.pl 30.03.04, 23:10
          Racja, zwracam honor, ale podroczyc sie zawsze mozna...
          • Gość: Franek Igi równy chłop! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 23:33
            Igi! Jestem pod wrażeniem! Równy z Ciebie chłop! Kibicujmy swoim drużynom,
            szanujmy inne! Do zobaczenia jesienią w ekstraklasie!
            • Gość: igi Pozdrowionka ze Szczecina dla Franka!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.03.04, 08:51
    • Gość: gas BRAWO KIBICE - TERAZ PORA NA PILKARZY IP: *.Emf.McGill.CA 30.03.04, 20:07
      .
      • Gość: XYZ HEHEHE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 20:23
        hehehehehe
        juz to widze jak po meczu 25 tys pyr bedzie stalo i zadalo zwroty za bilety
        hehehe

LEGIA MISTRZ
        • Gość: Jasco No brawo!!! IP: 213.199.217.* 30.03.04, 20:30
          Ja stalem w kolejce 2,5h:D wiec chyba najdluzej z was:) a na pewno Lech nie
          przegra bo nasz doping zniszczy Legie:D PS:na ten mecz bylo stanowczo za malo
          biletow i za maly stadion:( budujcie dalej, bo zapotrzebowanie na pilke w
          Poznaniu jest znacznie wieksze! LECH KOLEJORZ
    • Gość: czytelnik nieciekawie wyszło Panie Redaktorze... IP: 213.199.201.* 30.03.04, 20:27
      ...to sformułowanie

"Po raz pierwszy od wielu lat na trybunach będą kibice Legii (długo nie
      wpuszczano kibiców gości pod pretekstem remontu stadionu)."

1.Takie zestawienie sugeruje,że od wielu lat nie bylo kibiców Legii na meczach
      w Poznaniu z powodu remontu stadionu;tak jakby Lech nie zaliczył dwóch sezonów
      w II lidze i jakby w rundzie jesiennej zeszłego 2002/2003 sezonu kibice Legii
      nie mieli zakazu wyjazdów po rozróbach na meczu z Widzewem
      (a może się mylę?)

2.Budowa czwartej trybuny nie była żadnym "pretekstem".Tam faktycznie nie dało
      się zorganizować miejsca dla kibiców przyjezdnych.Kto jak kto ale Pan,Panie
      Redaktorze powinien to wiedzeć.

pozdrawiam
      • Gość: rm Re: nieciekawie wyszło Panie Redaktorze... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.04, 23:04
        > ...to sformułowanie
        >
        > "Po raz pierwszy od wielu lat na trybunach będą kibice Legii (długo nie
        > wpuszczano kibiców gości pod pretekstem remontu stadionu)."
        >
        > 1.Takie zestawienie sugeruje,że od wielu lat nie bylo kibiców Legii na
        meczach
        > w Poznaniu z powodu remontu stadionu;tak jakby Lech nie zaliczył dwóch
        sezonów
        > w II lidze i jakby w rundzie jesiennej zeszłego 2002/2003 sezonu kibice Legii
        > nie mieli zakazu wyjazdów po rozróbach na meczu z Widzewem
        > (a może się mylę?)

Trochę się mylisz. Kibicom Legii zakaz stadionowy wydano pod pretekstem
        wrzucenia na bieżnię obok płyty boiska stroboskopów na meczu w Płocku.

> 2.Budowa czwartej trybuny nie była żadnym "pretekstem".Tam faktycznie nie
        dało
        > się zorganizować miejsca dla kibiców przyjezdnych.Kto jak kto ale Pan,Panie
        > Redaktorze powinien to wiedzeć.
        >
        > pozdrawiam

No tak, acz akurat z Legią to nie miało nic wspólnego
    • Gość: bartezZz Re: Lech Poznań - Legia Warszawa: 25 tys. biletów IP: *.echostar.pl 30.03.04, 20:28
      jestem ciekaw co "leszek" zrobi z ta cala kasa za bilety???
    • Gość: Azteks Re: Lech Poznań - Legia Warszawa: 25 tys. biletów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 20:30
      Miło, ze taka sporo kibiców bedzie na meczu, szkoda, że nia ma w Polsce tylu
      stadionów takich ja w Poznaniu,
    • Gość: Tez Mam Bilet :) Re: Lech Poznań - Legia Warszawa: 25 tys. biletów IP: *.icpnet.pl 30.03.04, 20:38
      lotto nie jest jedynym sklepem.Sprobujcie w Top Golu przy PKS. zero kolejek bo
      malo wiary o nim wie. Niestety na Legie pewnie juz nie bedzie :(
    • Gość: Jasco LECH LECH IP: 213.199.217.* 30.03.04, 20:48
      PS: pozdrawiam wszystkich z dzisiajeszej kolejki z polwiejskiej, stojacych od
      godziny 14 do 16:30:D Do zobaczenia na meczu:D
    • Gość: A Re: Lech Poznań - Legia Warszawa: 25 tys. biletów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 20:55
      Co to za bzdury. Na godzinę 15.30 sprzedano 15500 biletów. To pierwsza sprawa.
      Druga sprawa, to od jakiego 87 roku!!! Co za debil to pisał? Na meczu Legia-
      Górnik w 1994 roku było 28 000 ludzi (oficjalnie)
      • Gość: pk Re: Lech Poznań - Legia Warszawa: 25 tys. biletów IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.03.04, 21:05
        > Na meczu Legia-Górnik w 1994 roku było 28 000 ludzi (oficjalnie)

Na jakim stadionie? Na Lazienkowska wejdzie przeciez obecnie max 15 tys. To
        jakim cudem mialo sie tam zmiescic 28?
      • Gość: Jare Re: Lech Poznań - Legia Warszawa: 25 tys. biletów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 21:12
        Drogi A!
        Fakty są zupełnie inne. Na decydującym o mistrzostwie meczu Legia - Górnik w
        1994 r. było niespełna 20 tysięcy widzów (oczywiście, że oficjalnie)! Na
        Łazienkowskiej wówczas to był komplet! Trzymajmy się więc faktów. Może byś
        przeprosił tego "debila". To taka głupia mania obrażania każdego z byle powodu
        i czesto bez powodu. A1 Okaż się facetem z ... jadrami!
        Pozdrawiam wszystkich uczestników sobotniego wydarzenia na Bułgarskiej!
        • Gość: rychu Re: Lech Poznań - Legia Warszawa: 25 tys. biletów IP: *.icpnet.pl 31.03.04, 00:04
          Przesada, przesada!! W Warszawie na Górniku było niespełna 20 tysięcy, ale w
          legendzie urosło to do 28 tys. i pokutuje do dziś. W Białymstoku na Jadze
          wchodziło na ścisk 25 tys., ale do dziś jak widać ludzie powtarzają powstałe
          wtedy mity o 32 tysiącach. A fakty są takie, że oba stadiony nie pomieściłyby
          tylu ludzi, ilu podają mity.
          Ale nie spierajmy się o liczby. To i tak były tłumy
      • Gość: ajzol Re: Lech Poznań - Legia Warszawa: 25 tys. biletów IP: *.icpnet.pl 30.03.04, 21:13
        Tak pamiętam. Ale wtedy nie było 28 tysięcy tylko 64 tysiące:) (rozumiem, że
        wd zisiejszym "Fakcie" tak napisali, dziecko drogie).
        A i jeszcze pamiętam, że nikt nie miał odwagi kolejny raz otworzyć ryja jak
        Legia kupiła sobie majstra. Górnik powinien żądać przeprosin i zwrotu tytułu,
        he he he he
      • Gość: egon Re: Lech Poznań - Legia Warszawa: 25 tys. biletów IP: *.icpnet.pl 30.03.04, 23:57
        co ty gadasz, skoro już w poniedziałek klub wydał komunikat o sprzedaniu 17 500
        biletów; to we wtorek ktoś oddał te 2 tysiące??
    • Gość: Kibic Lecha Re: Lech Poznań - Legia Warszawa: 25 tys. biletów IP: *.futuro.pl 30.03.04, 20:57
      Ja kupilem bilet juz w Czwartek bo wiedzialem ze beda takie kolejki!!! ale mam
      bilecik i jedziemy na LEGIE!!!!!!!!!!!! taki mecz zdaza sie raz na rok!!!
      dodatku ponad 28tys. ludzi jak mowi Owsiak bedzie sie dzialo!!!
    • Gość: lechfan dodrukować jeszcze ze 2 tysiące!!!!!! IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 30.03.04, 21:08
      jakoś się zmieścimy!!!!!
    • Gość: CWKS i tak dostaniecie po dupie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 30.03.04, 21:09
      25 tys bulgarskich dziwek z bulgarskiej zobaczy jak leszek dostaje po dupie,ot
      i wszystko
      • Gość: Franek Pewna Bułgarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 23:40
        Niedaleko stadionu Lecha w Lasku Marcelińskim przyjmuje chętnych panów pewna...
        Bułgarka. CWKS, być może ona jest stworzona wprost dla Ciebie! Ale ona jest
        jedna nie 25 tysięcy! A na stadionie w sobotę zasiądzie 25 tysiecy, ale
        porządnych kibiców Lecha i ok. tysiąca równie porządnych kibiców Legii.
        Chłopie! Zacznij odróżniać miłość do swojej drużyny od patologicznego
        fanatyzmu! Czy lubisz jak Tobie obrażają Legię. Nie rób drugiemu co Tobie nie
        miłe! To proste! Pozdrawiam i licze na Twoja zmianę!
      • Gość: ratheq Re: i tak dostaniecie po dupie IP: *.fh-pforzheim.de 31.03.04, 13:11
        Trochę przesadziłeś koleś. Ja też jestem Legionistą ale czas skończyć z takimi
        tekstami. Wprowadzamy teraz super zasadę śpiewania na meczach tylko o Legii i
        nie lżymy innych drużyn. Tak powinniśmy trzymać a jeśli masz inne zdanie to
        krzyż ci na drogę.
    • Gość: janne Re: Cała wieś przyjdzie oglądać legendę ligi. IP: *.acn.waw.pl 30.03.04, 21:12
      Jak widać nawet w Poznaniu wiedzą co dobre. Wielkie wydarzenie bo Legia do nich
      przyjeżdża hehehe.... Na Lecha to nawet pies z kulwą nogą w Polsce się nie
      wybierze jak np. w Płocku. Ale bedą mieć miny jeżeli Legia z nimi pojedzie....
      • Gość: Darek Re: Cała wieś przyjdzie oglądać legendę ligi. IP: *.htc.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.04, 09:45
        masz racje w 100%
        • Gość: mlx Co chłopaki?Jakieś małomiasteczkowe kompleksy? IP: *.echostar.pl 31.03.04, 10:41
          Może by na Legię kiedyś przyszło 25 tysięcy kibiców? Może by kiedyś nie wyrwali
          krzesełek na własnym (!) stadionie? W końcu to taka metropolia:))) Pozdrawiam
          chłopaki!
    • Gość: wojciechz Ylonek Re: Lech Poznań - Legia Warszawa: 25 tys. biletów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 21:21
      przyjdzie 25 tys smierdziuchów(lechici) na stadion i tak LEgai wygra !!
    • Gość: 89-620 strzel Re: Lech Poznań - Legia Warszawa: 25 tys. biletów IP: *.petrus.pl 30.03.04, 21:41
      Wniosek jest jeden.W Poznaniu warto inwestować w piłkę.Trzeba tylko prawdziwych
      inwestorów.dobrych działaczy i mądrej polityki kadrowej w drużynie.a za dwa
      trzy lata KKS mistrzem jest.
    • Gość: Trendy Brawo Kibice Lecha ! IP: 5.2.* / *.chello.pl 30.03.04, 21:41
      To coś niesamowitego jaką popularnością musi cieszyć się Legia wśród
      poznańskich sympatyków "kopanej". Jeśli Legia wygra i w Poznaniu, a nowemu
      właścicielowi klubu nie skończą się pieniądze, to ja kibic Legii, warszawianin
      od 30-tu lat jestem spokojny o mistrzostwo Polski w 2004 roku. Zdobyć go może
      tylko Legia. Na tym przykładzie, co może z drużyną zrobić perspektywa wypłaty
      stałych, realnych, namacalnych pieniędzy?
    • Gość: Do Pana NAWROTA! Re: Lech Poznań - Legia Warszawa: 25 tys. biletów IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.04, 21:49
      Co Pan pisze?!Jak od wielu lat nie było kibiców?!Tylko w poprzedniej rundzie
      bowiem trwała budowa trybuny i nie było fizycznie miejsca!O tym, że kibice w
      Poznaniu bardzo ubolewali nad tym faktem już Pan nie wspomniał.Taki mecz bez
      gości to nie to samo.Ceniłem Wyborczą za obiektywizm...wstyd!
      Z powazaniem A.
    • Gość: rob-konin Na serio nie ma już biletów?Chciałem jeszcze jutro IP: *.icpnet.pl 30.03.04, 21:55
      kupić w Poznaniu.Proszę o odpowiedz.
    • Gość: Jaga W Białymstoku na meczu z Widzewem było 35 tys !!!! IP: *.iig.pl / *.iig.pl 30.03.04, 22:02
      Nie byliście tam barany i nic nie wiecie, więc nie piszcie bzdur o 25 tys.
      Było całe 10 tys więcej. Ja sam stałem w czwartym rzędzie na koronie stadionu i
      ledwo widziałem pół boiska. Ale i tak miałem lepiej od tych co "wisieli" na
      drzewach. Ech... to były piękne czasy.
      • Gość: Białostocczanin Ja z biletem 4h przed meczem stałem już na rogu... IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 30.03.04, 22:11
        Taki był ścisk już 4 godziny wtedy przed spotkaniem. Ale do cholery. W 1987
        roku ostatni mecz z Igloopolem Dębica pamięta ktoś ? 32 tysiące ! To też była
        jazda, ale zdaje się GW zapomina o takich faktach.
      • Gość: bodzio Re: Ciekawe ilu was leszcze przyjedzie na Legię ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.04, 10:49
        cieniasy, zaliczycie kilka brameczek u siebie i będzie po waszym pucharze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka