mara571 10.10.10, 08:17 to juz wyglada na sabotaz! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Florydka Grand Prix Japonii Z Czuba i na żywo IP: *.hsd1.fl.comcast.net 10.10.10, 08:18 Sluchaj kondonie co komentujesz,przestan wreszcie sie blaznic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mara572 Re: Grand Prix Japonii Z Czuba i na żywo IP: *.132.rev.vline.pl 10.10.10, 08:20 sabotaz na wyglada juz to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macho UK Re: Grand Prix Japonii Z Czuba i na żywo IP: *.bb.sky.com 10.10.10, 09:08 Żałujcie, że nie oglądacie tego na stronie BBC jest zawsze transmisja live. Tylko trzeba mieszkać w UK. Brytyjscy komentatorzy są najlepsi i znają się na rzeczy. A przede wszystkim nie pie... tak jak Polscy którzy o F1 nie mają pojęcia. Żeby móc oglądać transmisje na BBC live musicie mieć Brytyjskie IP. Pozdro dla Polaków w kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 glupiutki jestes 10.10.10, 09:23 obraz maja wszyscy ten sam: z firmy bylej zony Eccelstona. I bardzo kiepski najczesciej. Pare razy wdzilam relacje BBC. Niezla, ale daleko jej i jej komentatorom do teamu RTL. Odpowiedz Link Zgłoś
calcinus Re: glupiutki jestes 10.10.10, 09:29 bez przesady, Danner tez czesto glupoty wygaduje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polacke Heidfield w F1 i Kubicy zaczely kola odpadac znowu IP: *.zone14.bethere.co.uk 10.10.10, 09:35 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
calcinus Re: Heidfield w F1 i Kubicy zaczely kola odpadac 10.10.10, 09:39 schowaj sie faszysto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macho UK Re: glupiutki jestes IP: *.bb.sky.com 10.10.10, 09:31 Ty chyba żartujesz? To jest dyscyplina Brytyjczyków od zawsze. Nikt nie komentuje z takim entuzjazmem jak właśnie komentatorzy z BBC. Wyśpij się potem, przemyj twarz wodą to może zobaczysz to co większość wie od zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 typowo polskie jest zachwycanie sie entuzjazmem 10.10.10, 09:37 zamiast kompetencja. Czworka, powtarzam czworka komentatorow RTL (miedzy innymi Niki Lauda) ma do dyspozycji duza ekipe techniczna, godzine czasu przed wyscigiem i po wyscigu 45 min. I do tego jednego pajaca, ktory robi wywiady w "Boxengasse". Cholera nie znam polskiego terminu. Odpowiedz Link Zgłoś
calcinus Re: typowo polskie jest zachwycanie sie entuzjazm 10.10.10, 09:46 Powtarzam: bez przesady. Lauda akurat gada niemilosierne bzdury, poza tym BBC tez jakby ma swoich ludzi w "Boxengasse". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macho UK Re: typowo polskie jest zachwycanie sie entuzjazm IP: *.bb.sky.com 10.10.10, 10:33 Dziadek Lauda nie jest dla mnie wyznacznikiem kompetencji. Jego wiedza zatrzymała się lata temu. Do twojej wiadomości bo widzę, że nie masz zielonego pojęcia o F1 w BBC. ZAWSZE przed wyścigiem jest godzinna relacja pokazująca zaplecze F1 zwłaszcza wywiady z ludźmi w "boksach" np. szefem Red-bull, Mclaren, Ferrari no i oczywiście samymi kierowcami i innymi "celebrities" Zrób mi przysługę i następny wyścig oglądnij na stronie BBC. Doskonale wiem, że RTL nadaje relacje jednak jej poziom, a w zasadzie brak emocji komentujących jest mi znany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DSD Re: Grand Prix Japonii Z Czuba i na żywo IP: 109.231.56.* 10.10.10, 08:23 Cóż, można się załamać. Swoją drogą ciekawe że tylu psioczy na 'niszowy' żużel, a jako żywo z porównaniu do żużla wyścigi F1 to albo czysta ruletka, albo czysta technika (wystarczy że przepisy zmienią budowę gaźnika i Luksemburg pokonuje Brazylię w finale Mundialu). No ale miliony (bogatych) much nie mogą się mylić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sith Re: Grand Prix Japonii Z Czuba i na żywo IP: *.tktelekom.pl 10.10.10, 08:25 też pierwsza myśl która przyszła mi do głowy,strasznie dziwna strata koła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotus2008 Tak na trzezwo (choc zaspanie) myslac IP: 89.100.63.* 10.10.10, 08:26 to chyba musial byc sabotaz:-/ Nie pokazuja jak sie to kolo urwalo, ale przeciez jechal za SC, nie mial zadnego kontaktu z innymi bolidami na 1okr., nie mial kontaktu z elementami toru. I nagle po prostu urywa sie kolo. Fajnie, ze Robert broni zespolu, ze wspolpracuje z nim jak zaden inny kierowca ze swoim, ale trzeba sobie powiedziec ze Renault to gowniany team. Po prostu urwalo sie im kolo...Po prostu. Cieszyc sie nalezy, ze nie stalo sie przy szybkosci 300km/h bo wtedy Robert moglby naprawde miec klopoty. Odpowiedz Link Zgłoś
calcinus Re: Tak na trzezwo (choc zaspanie) myslac 10.10.10, 08:35 Ogladalbys F1 troche dluzej to bys sie takim sytuacjom nie dziwił, nie raz i nie dwa takie cos sie juz zdarzylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotus2008 Re: Tak na trzezwo (choc zaspanie) myslac IP: 89.100.63.* 10.10.10, 09:58 Ech.... Wiesz kiedy zaczalem ogladac F1? Kiedy Kubica chodzil do podstawowki. Smieszy mnie troche tez to, ze od trzech sezonow mamy tylu kibicow-fachowcow, co to ogladaja F1 "od zawsze". Moich slow o "sabotazu" nie nalezy brac powaznie, co zreszta tylko Tobie sie przytrafilo. Natomiast slowa o gownianym team'ie jak najbardziej. Renault jest cieniutkim team'em i gdyby nie Kubica, ktory u nich robi za dodatkowego - i calkiem waznego - inzyniera, to Renault bylby na poziomie np.: Lotusa(mimo, ze kocham te marke to jeszcze wiele im brakuje). Najbardziej wkurza, ze jak Robert zrobil jeden, jedyny powazny blad, (ten w pit-stopie, 2-3 wyscigi temu) to Boullier piszczal do mediow, ze "popelnilismy blad" ale takim tonem, ze oskarzal Roberta. Tylko jak gowniany team, z gownianymi inzynierami i gowniana obsluga robi blad za bledem, to wtedy nie mowi nic... A co do sytuacji, to wiem kolego ze bywa ich wiele. Jak juz nadmienilem - ogladalem f1 gdy scigali sie Senna, Prost i Mansell.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bikerz Re: Grand Prix Japonii Z Czuba i na żywo IP: *.8-4.cable.virginmedia.com 10.10.10, 08:26 taaa probowal naprawic bolid w garazu...zostawiajac go na poboczu...brawo redaktorzyny. chyba wasza placa tylko i wylacznie zalezy od klikniec...zenada. a co do samego faktu utraty kola...WIELKI PECH Roberta. sledztwo wykaze dlaczego odpadlo, bo nawet jak sie poluzowalo to nie powinno odpasc od bolidu majac secjalne dodatkowe zabezpieczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
calcinus Re: Grand Prix Japonii Z Czuba i na żywo 10.10.10, 08:27 no bez przesady, niejednemu sie juz takie cos zdarzylo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ambitny Re: Grand Prix Japonii Z Czuba i na żywo IP: *.static.ptr.magnet.ie 10.10.10, 08:31 Szkoda Kubicy, ale Pietrow niezle walnal w bande. No i Massa troche przekozaczyl... -------------------- Zobacz profil F1 2010 - Gra na Facebooku. Najświeższe informacje o F1 2010 - symulacji Formuły 1 firmy Codemasters. www.facebook.com/pages/F1-2010-Gra/149181418444071?ref=sgm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forfiter Re: Grand Prix Japonii Z Czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.10, 08:31 na głównej widnieje piękny tekst gdzie jest napisane "safaty-car" czy to takie trudne jak sprawdzić jak się pisze sejfti? (safety BTW) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lary Grand Prix Japonii Z Czuba i na żywo IP: *.internetunion.pl 10.10.10, 08:32 Robcio! Za dobry jestes na amatorski zespol jakim jest Renault. To juz nie pierwszy raz odstawiaja ten numer. W tamtym sezonie Alonso mial ten sam problem. Przeciez przez bledy mechanikow Kubica stracil z 50 pkt. (pomylili opony, wypuscili Roberta pod Sutila, nie zdazyli raz z wymiana, dlugie zmiany i teraz ten blad...) normalnie plakac sie chce. A tak nabijalismy sie z mechanikow bmw... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megs Re: Grand Prix Japonii Z Czuba i na żywo IP: *.mielec.mm.pl 10.10.10, 08:34 Z zasady nie wierze w teorie spiskowe ale ciężko przekonać samego siebie, że to znów tylko dziwny zbieg okoliczności i wypadek przy pracy. Poza tym co w zespole Renault robią techniczni?!!! Do cholery to nie są zespoły techników z podwórka tylko profesjonaliści!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pzbo Grand Prix Japonii Z Czuba i na żywo IP: *.icpnet.pl 10.10.10, 08:35 kto pisze że Kubica próbował naprawić uszkodzony bolid w garażu ???? redaktorku - pobudka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łojejku łojejku, jejku IP: *.chello.pl 10.10.10, 08:38 i po raz kolejny wydawało mu się, że potrafi jeździć, a dla gazety to temat nr 1 w niedzielny poranek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łojejku, jejku Re: ulżyło? IP: *.chello.pl 10.10.10, 08:55 mylisz się dziecko nie wiadomo czego. po prostu rozwala mnie ta cała sytuacja z Kubicą, który niby jest taki super, na treningach nie ma "lepszych" od niego, a gdy dojdzie do wyścigu, to jak zwykle coś "nie wyszło" albo wyszło tak, jak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i vice versa i vice versa IP: *.chello.pl 10.10.10, 09:16 choć nie wiem, czy wiesz co to znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
calcinus Re: i vice versa 10.10.10, 09:26 dziecko, masz jakies problemy ze sobą? kazdy niedzielny poranek zaczynasz od obrazania innych? wspolczuje... Odpowiedz Link Zgłoś
calcinus Re: ulżyło? 10.10.10, 09:05 po prostu nie masz pojecia o sciganiu dziecko, poczytaj troche i poogladaj to moze cos z tego zrizumiesz, choc wątpie w to, rozumu u ciebie z grosz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łojejku, jejku Re: ulżyło? IP: *.chello.pl 10.10.10, 09:10 tak, oczywiście, a do wszelkich klasyfikacji brane są pewnie pod uwagę wyniki z treningów, a wyścigi oficjalne nie mają znaczenia - chłopcy chcą sobie tylko pojeździć dla relakcu, oczywiście dziecko, tak, masz rację!!. nie mam zamiaru szukać czegokolwiek w googlach o takich duperałach, są o wiele ciekawsze tematy. Odpowiedz Link Zgłoś
calcinus Re: ulżyło? 10.10.10, 09:12 wiec zajmij sie tymi "ciekawszymi tematami" i nie pisz o tym, o czym zielonego pojecia dziecko nie masz, wlacz sobie Disney Channel czy cos :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łojeku, jejku Re: ulżyło? IP: *.chello.pl 10.10.10, 09:15 to może jak masz zielone, różowe, czy inne niebieskie pojęcie na ten temat, to mnie łaskawie oświecisz dlaczego na treningach jest "super" a na oficjalnych zawodach wychodzi "jak zawsze"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łojejku, jejku Re: ulżyło? IP: *.chello.pl 10.10.10, 09:19 zresztą nie, na grzyba mi ta śmieciowa wiedza, nie pisz. EOT. Odpowiedz Link Zgłoś
calcinus Re: ulżyło? 10.10.10, 09:25 dziecko, ty naprawde myslisz, ze on sobie sam celowo to koło odkrecił? Za duzo tych bajek sie naogladales, moze dla odmiany cos poczytaj - to naprawde nie boli dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łojejku, jejku Re: ulżyło? IP: *.chello.pl 10.10.10, 09:36 natomiast ty dzieciaczku, jeśli jesteś już wyrośniętym szkrabem, to naucz się czytać "między wiersami", przeczytaj jeszcze raz __ze zrozumieniem__ moją pierwszą wypowiedź. jeśli sam nie potrafisz jej zinterpretować, to poproś kogoś dorosłego. nigdzie nie napisałem, że sobie sam odkręcił koło, chodziło mi tylko o to, że na treningrach jest super, a na oficjalnych przejazdach wychodzi tak jak zawsze. nie chodzi mi o __ten konktretny__ wyścig, ale o całokształt. Odpowiedz Link Zgłoś
calcinus Re: ulżyło? 10.10.10, 09:38 bo nie rozumiesz dziecko co to jest "trening", zreszta nie rozumiesz kompletnie nic z wyscigow wiec daj sobie spokoj, nie kompromituj sie wiecej i dalej ogladaj ten swoj Disney Channel, dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łojejku, jejku Re: ulżyło? IP: *.chello.pl 10.10.10, 09:48 może i nie rozumiem co to trening, ale nie rozumiem też ____ dlaczego na treningu można być najlepszym, a na nie treningu już nie można ___!!! ale rzeczywiście chyba pójdę oglądać bajki, bo sobie jaja robię, ale czuję, że ci już piana na buźce wystąpiła :) Odpowiedz Link Zgłoś
calcinus Re: ulżyło? 10.10.10, 09:50 piana na pysku to sie tobie jak na razie toczy, a poza tym dziecko wyjasnij mi, kiedy KUB mial najlepszy czas na treningu w tym sezonie? Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: ulżyło? 10.10.10, 10:12 19 maja była środa. Treningi przed zawodami odbywają się w piątki (wyjątkiem jest Monako, gdzie treningi są w czwartki). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łojeku, jejku Re: ulżyło? IP: *.chello.pl 10.10.10, 09:40 dobra EOT idę na teleranek czy innego disneya, tam przynajmniej wiadomo, że to bajka, tutaj powinno być jak w rzeczywistości, a wychodzi bajkowo, EOT. pozdrowionka :) Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: łojejku, jejku 10.10.10, 08:45 Oczywiście, chciał mieć usprawiedliwienie i sobie odkręcił koło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAMIKAZE Grand Prix Japonii Z Czuba i na żywo IP: *.chello.pl 10.10.10, 08:43 KTOŚ UKRADŁ "SZOFEROWI" KOŁO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzeba w tej sprawie powołać KOMISJĘ SEJMOWĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROB Grand Prix Japonii Z Czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.10, 08:49 wlaśnie Robert zjechał ....KONIEC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcello Grand Prix Japonii Z Czuba i na żywo IP: *.toya.net.pl 10.10.10, 08:57 Na homepage'u gazety widnieje zapisa "safaty car" :) nieśmiało proponuje poprawke :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bikerz Re: Grand Prix Japonii Z Czuba i na żywo IP: *.8-4.cable.virginmedia.com 10.10.10, 09:08 'safaty car' i 'Kubica probowal naprawic uszkodzony bolid' - chlopaki spia jeszcze, to nie sa normalne godziny pracy dla nich :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luksusowy_yacht Re: Grand Prix Japonii Z Czuba i na żywo IP: 89.194.32.* 10.10.10, 09:20 kurde nie ogladalem od poczatku, a ciekawi mnie, czy jak probowal naprawic auto wystawil trojkat ostrzegawczy, wlaczyl awaryjne i zalozyl kamizelke odblaskowa? ;) szkoda, ze tak wyszlo, ale tak to juz jest w tym sporcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golaiisz Pech i szczęście jednocześnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.10, 09:24 Pomyslcie co by było jakby mu odpadło przy 300 na godzine - farciaż, moze w Milionerii grać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ambitny Grand Prix Japonii Z Czuba i na żywo IP: *.static.ptr.magnet.ie 10.10.10, 09:28 Cos te kolka za latwo odpadaja - teraz Rosbergowi odlecialo :) -------------------- Zobacz profil F1 2010 - Gra na Facebooku. Najświeższe informacje o F1 2010 - symulacji Formuły 1 firmy Codemasters. www.facebook.com/pages/F1-2010-Gra/149181418444071?ref=sgm Odpowiedz Link Zgłoś
krokodyl-dundee Alonso, Kubica - "team orders" ? 10.10.10, 10:11 Kubica - out (w niejasnych okolicznościach) Alonso - 1 pozycja do przodu W końcówce sezonu, kiedy 5 kierowców zacięcie rywalizuje o zwycięstwo "strata 3 punktów w stosunku do Webbera to wręcz sukces" jak po wyścigu powiedział Fernando A. Przypomina się coś z tym hiszpańskim kierowcą z zeszłego roku? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś