Dodaj do ulubionych

Ekstraklasa. Bakero zastąpi Jacka Zielińskiego ...

28.10.10, 19:35
ha ha ha ha
no to będzie min 3 trenerów w tym sezonie w leszku
Obserwuj wątek
    • Gość: alek Ekstraklasa. Bakero zastąpi Jacka Zielińskiego ... IP: 78.145.18.* 28.10.10, 19:36
      To dobra wiadomosc. Z zielinskim Lech przyjedzie do Krakowa i moja Wiselka bedzie mogla wystawic trampkarzy i nakopac Lechowi 7:0 ale z drugiej strony zaluje, bo liczyem na dobre widowisko sportowe ;)
      • Gość: gość Re: Ekstraklasa. Bakero zastąpi Jacka Zielińskieg IP: 80.65.247.* 28.10.10, 22:20
        skąd ty się urwałeś krakusiku??????z kaktusa?bo chyba nie ze smyczy ;-)))))))
        • Gość: kw Re: Ekstraklasa. Bakero zastąpi Jacka Zielińskieg IP: 81.219.93.* 29.10.10, 00:32
          Przepraszam, ale Bakero będzie trenerem Lecha ?? Przecież tego klubu już nie ma ! Co najwyżej ten nieudacznik może być trenerem Amiki !!!
      • Gość: ja Re: Ekstraklasa. Bakero zastąpi Jacka Zielińskieg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 22:22
        pacanie lech nie przyjezdza do krakowa, tylko gra u siebie -.-
      • Gość: Joaquin Jakie 139 bramek?? IP: *.limes.com.pl 29.10.10, 09:08
        Jakie 139 bramek?? Dla Barcelony??
        Panie redaktorze proszę o korektę!! Na prawdę nie macie w redakcji lepszych źródeł niż Wikipedia??
    • Gość: kaskader Ekstraklasa. Bakero zastąpi Jacka Zielińskiego ... IP: *.237.spine.pl 28.10.10, 19:39
      Jak Bakero rzeczywiście zostanie trenerem Lech to ten sezon, LE mają już z głowy. Jedyne co im pozostanie to walka w Pucharze Polski.
      Nie jestem fanem trenera Zielińskiego, ale uważam, że powinni mu dać szansę przynajmniej do końca rundy.
      Kurde, że też w Polsce nie ma klubów w których trenerzy pracują po kilka lat (patrz przykład: Manchester United)
      • Gość: trav Re: Ekstraklasa. Bakero zastąpi Jacka Zielińskieg IP: 109.95.238.* 28.10.10, 21:56
        w Polsce są trenerzy, którzy pracują KILKA lat i to w KILKU klubach obecnie. a to, że Sir Alex jest trenerem od tylu lat jest ewenementem na skalę światową
      • maz-47 Re: Ekstraklasa. Bakero zastąpi Jacka Zielińskieg 28.10.10, 23:06
        Też myślę, że Bakero w ty, sezonie Lecha nie zbawi, ale jeśli w Lechu pogodzą się z faktem, że w tym sezonie żadnych sukcesów nie będzie, ani awansu do pucharów, to w dalszej perspektywie będzie to dobre posunięcie. Ciekawe tylko czy poznańskim działaczom starczy cierpliwości...
    • Gość: polonista Ekstraklasa. Bakero zastąpi Jacka Zielińskiego ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 19:39
      Miałeś JW złoty róg, ostał Ci się jeno sznur! Kurcze, mam mieszane uczucia - zazdrość połączona z wkurzeniem, że pan Rutkowski ma więcej rozsądku niż nasz sponsor. Mam nadzieję, że się mylę, oj, jak bardzo chciałbym się mylić!
      • Gość: :D Re: Ekstraklasa. Bakero zastąpi Jacka Zielińskieg IP: *.chello.pl 28.10.10, 23:27
        to samo pomyslałem, cholerka, zazdroszczę lechowi teraz! to dobry ruch jest!
    • Gość: polonista Ekstraklasa. Bakero zastąpi Jacka Zielińskiego ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 19:40
      I jeszcze jedno, trudno raczej spodziewać się wygranej KSP 10 listopada :-(((
      • Gość: Paweł Re: Ekstraklasa. Bakero zastąpi Jacka Zielińskieg IP: 46.112.102.* 28.10.10, 22:14
        Ludzie to jest bardzo dobre posunięcie. Bo Zieliński okazał się nieodpowiedzialnym trenerem który poczuł smak super gry w LE i nie wiadomo co sobie pomyślał (mistrzostwo? Haha) .I który o mały włos do LM się nie dostał... I przez to na 100% olał sobie Ekstraklasę , bo po co się starać tutaj? jak w LE jest jego kochany zespól.... Teraz zagrali z Cracovią i tak nie rewelacyjnie... Bo była niedokładna chaotyczna gra. Techniki tam nie widziałem. Granie na pałę i byle do przodu jak to Krzynówek powiadał...
        • pereiro Re: Ekstraklasa. Bakero zastąpi Jacka Zielińskieg 29.10.10, 00:35
          Bzdura. Jeśli ktoś poczuł majstra i olał wszystko, to raczej działacze. Sprzedać Lewego zdążyli, ale na zakupy nie starczyło im już czasu. Nie da się dobrze grać na kilku frontach, bez wakacji, mając do dyspozycji 13 piłkarzy.
    • Gość: jan Ekstraklasa. Bakero zastąpi Jacka Zielińskiego ... IP: 178.123.11.* 28.10.10, 19:45
      Spiros marangos ma dowody juz tylko na 9mln euro lapowki z tych 9 3 schowane byly w pluszowym misiu tak marangos powiedzial w wywiadzie dlia Gazzetta dello sport
    • Gość: cez58 Ekstraklasa. Bakero zastąpi Jacka Zielińskiego ... IP: *.chello.pl 28.10.10, 19:45
      Fatalnie. On nie jest żadnym trenerem. No i pracę dla brata trzeba będzie załatwić. Najlepiej u Cegielskiego.
    • Gość: OLO tonący brzytwy sie chwyta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 19:51
      On był bardzo dobrym piłkarzem, ale jako trener w dwóch już klubach zawiódł. Marketing marketingiem, ale na ławce trenerskiej Lecha powinien zasiadać ktoś kto ma do tego odpowiednie kwalifikacje i jakieś już sukcesy odnotował.
      • Gość: kibic Re: tonący brzytwy sie chwyta... IP: *.icpnet.pl 29.10.10, 00:38
        Lech mogłby zatrudnic Koemanna. Lepszy trener. Ale szkoda kasy. Transferów zero. I na trenera załuja. Zielinski nic nie winien ze Lech sprzedał Lewego i nikogo nie kupił. Jak lech nie wygra meczów to sprzedampiekarnie i dam piłkarzom po trzy bułki i bede kibicować Warcie. Za rok derby!
    • Gość: Piotrek Jak Hose Maria dostał tą robotę?? IP: *.microsoft.com 28.10.10, 19:55
      Czy był jakiś konkurs?? Dlaczego władze Lecha podjęły taką pochopną i ryzykowną decyzję?? Przecież to początkujący trener! Co z tego że z Hiszpanii...
      • Gość: three-gun-max Re: Jak Hose Maria dostał tą robotę?? IP: *.chello.pl 28.10.10, 21:05
        TĘ analfabeto TĘ ROBOTĘ imbecylu...
        • Gość: Treb Re: Jak Hose Maria dostał tą robotę?? IP: *.lexell.com.pl 28.10.10, 21:12
          Obie formy są już poprawne ignorancie!
          • Gość: Shadok Myśliciel Re: Jak Hose Maria dostał tą robotę?? IP: *.acn.waw.pl 28.10.10, 22:44
            Nie są i mam nadzieję, że nigdy nie będą - tĘ robotĘ ma (biernik), tĄ robotĄ się zajmuje (narzędnik). Nie kaleczcie pięknej polskiej mowy, trolle...
          • Gość: Piotrek Re: Jak Hose Maria dostał tą robotę?? IP: *.microsoft.com 28.10.10, 22:44
            hmm, imbecylu? Skoro nie znasz języka polskiego i poprawiasz innych to jak mam ciebie nazwać - głąbie? Miałem wyobraź sobie jedne z najlepszych ocen z gramatyki i ortografii w szkole więc mi tu nie zajeżdżaj z takimi tekstami!
            • Gość: Shadok Re: Jak Hose Maria dostał tą robotę?? IP: *.acn.waw.pl 28.10.10, 22:55
              To chyba nie do mnie, Piotrku, tylko do tego przygłupa, który nie zna gramatyki?:)))
              • pereiro Re: Jak Hose Maria dostał tą robotę?? 29.10.10, 00:42
                Gość portalu: Shadok napisał(a):

> To chyba nie do mnie, Piotrku, tylko do tego przygłupa, który nie zna gramatyki
                > ?:)))

Wygłupiłeś się podwójnie. Nie tylko nie znasz gramatyki, ale w dodatku wydaje Ci się, że każdy post pod Twoim postem jest na niego odpowiedzią. Co za głupek :/
            • Gość: google's geek Te prymusek z microsoftu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 23:21
              ...o polityce bezpieczeństwa firmy nie słyszałeś?
              Nie uczyli cię w tym mikrosofciku, ze nie wysyła się postów z firmy, bo widać część twojego adresu?

A co do ocen, to miałeś i co z tego, skoro pracujesz w takiej g... firmie jak microsoft, szaraczku? I to na poślednim stanowisku...Ech...

> hmm, imbecylu? Skoro nie znasz języka polskiego i poprawiasz innych to jak mam
              > ciebie nazwać - głąbie? Miałem wyobraź sobie jedne z najlepszych ocen z gramaty
              > ki i ortografii w szkole więc mi tu nie zajeżdżaj z takimi tekstami!

• pereiro Re: Jak Hose Maria dostał tą robotę?? 29.10.10, 00:40
              Gość portalu: Piotrek napisał(a):

> hmm, imbecylu? Skoro nie znasz języka polskiego i poprawiasz innych to jak mam
              > ciebie nazwać - głąbie? Miałem wyobraź sobie jedne z najlepszych ocen z gramaty
              > ki i ortografii w szkole więc mi tu nie zajeżdżaj z takimi tekstami!

To oznacza tylko i wyłącznie tyle, że miałeś polonistę imbecyla:
              poradnia.pwn.pl/lista.php?id=10995
      • Gość: barburia Czy wy w tym microsofcie już nie macie IP: 80.51.132.* 28.10.10, 22:25
        co do roboty?
        • Gość: sprzedampiekarnie Re: Czy wy w tym microsofcie już nie macie IP: *.icpnet.pl 29.10.10, 00:36
          Pewnie ze nie maja co robic. Siedza i bułki wcinaja i bawia sie officem i nudza szukajac sensacji w necie.
      • Gość: dobroczyńcA Re: Jak Hose Maria dostał tą robotę?? IP: *.icpnet.pl 29.10.10, 00:42
        prywatna firma nie robi konkursów. wiec jaki konkurs? na polskim rynku nie ma dobrych trenerów a on nie chciał duzej kasy. Dogadali sie i jest w Lechu. Jak lech sie od dna nie odbije i nie wygra 3 meczy to sprzedampiekarnie i zaczne kibicowac klubom z czech. A bułki rozdam głodującym w somalii.
    • Gość: dg Ekstraklasa. Bakero zastąpi Jacka Zielińskiego ... IP: 78.149.73.* 28.10.10, 19:59
      Brawo! Gratuluję!
      Najlepszy moment na zmianę trenera, Wisła i Man City już zacierają ręce. Ach, kiedy w polskiej piłce zapanuje spokój , a ktoś w końcu zrozumie że najważniejsza jest konsekwencja.
      Lech ma szansę wyjść z grupy w LE, ciągle walczy o PP a w lidze ma jeszcze 60pkt do zdobycia (w zeszłym sezonie wystarczyło 65 do zdobycia tytułu, chyba nikt kto się zna na piłce nie sądzi że Jagiellonia i Korona będą wygrywać wiecznie - to słabe drużyny są). Tymczasem ktoś bardzo mądry postanowił wymienić mózg drużyny, Brawo. Zanim Bakero się zorientuje co gdzie i jak, to Lech straci kolejne punkty i frustracja będzie coraz większa.
      • Gość: kk Re: Ekstraklasa. Bakero zastąpi Jacka Zielińskieg IP: *.internetia.net.pl 28.10.10, 20:05
        Amika poznań też słabą druzyna była a zdobyła tytuł...
      • Gość: le ming Re: Ekstraklasa. Bakero zastąpi Jacka Zielińskieg IP: 178.73.49.* 28.10.10, 20:17
        > Lech ma szansę wyjść z grupy w LE,

?????
        To żart?
        • Gość: Ważny redaktor gw Re: Ekstraklasa. Bakero zastąpi Jacka Zielińskieg IP: *.acn.waw.pl 28.10.10, 22:57
          Tak, to żart, gw ma poczucie humoru :)))
      • Gość: Chłodny Web Re: Ekstraklasa. Bakero zastąpi Jacka Zielińskieg IP: *.ists.pl 28.10.10, 23:35
        Klasyka. Gest iście populistyczny, bo rzekomo wszyscy widzą, jaki on beznadziejny. Niezorientowana osoba z zewnątrz, której z Polonią zeszło sporo czasu, zanim doszło do czegoś składniejszego, wejdzie teraz zamiast kozła ofiarnego i zbawi drużynę. No i w dodatku to chamstwo. Powiedzieć komuś przed dość istotnym meczem w lidze i klluczowymi w LE za pasem, że ten najbliższy to tak z braku laku sobie poobserwuje z ławeczki. Pięknie. Ni mniej ni więcej, tylko: "nie staraj się Jacek, bo to i tak nie ma sensu". Niezły timing. Sęk w tym, że po odpadnięciu z LE już nie będzie można zwalić winy na tego trenera, bo tu akurat była druga pozycja i tylko jedna porażka.

Konsekwencję to oni widzą raczej jedynie w serii własnych życzeń. Niekończącej się opowieści samych sukcesów. Tyle, że to jakaś bajka. Jakoś nikt nie wylicza tych błędów taktycznych. Nikt nie zająknie się na temat tego, czy taka krótka ławka mu dawała jakieś szanse na 3:3 z Turynem, czy nawet 2:0 z Salzburgiem i jednocześnie czołówkę ligi. Najłatwiej mu zarzucić, że się tym podniecił, pewnie po grymasie na jego twarzy. Wiadomo, że na świecie się gra co 3 dni, ale na świecie to jest po kilku na jedną pozycję. Trener jak trener. Nie jestem jego piewcą, ale ta zmiana na tym etapie jest destrukcyjna i tyle.
      • Gość: polonista Re: Ekstraklasa. Bakero zastąpi Jacka Zielińskieg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.10, 02:15
        Zasadniczo zgoda, ale bez jakiejkolwiek ironii pragnę przypomnieć co się stało dziwnego w meczu Legia - Polonia, gdy tenże był pierwszym meczem oficjalnym trenera. Styl jaki nada drużynie Jose będzie wkurzał Poznaniaków, ale jeśli będą mieli więcej cierpliwości niż JW ucieszą się nie raz. Mecz 10 listopada to pokaże i będzie mnie to bardzo bolało.
    • Gość: LARSEN Ekstraklasa. Bakero zastąpi Jacka Zielińskiego ... IP: *.9-3.cable.virginmedia.com 28.10.10, 20:10
      Szkoda bo z Z ielinskim w L EUR. Lech szczescia troche mial. Teraz to juz bedzie katastrofa , najpierw z ME. CITY .
    • Gość: Jachu83 Re: Ekstraklasa. Bakero zastąpi Jacka Zielińskieg IP: *.icpnet.pl 28.10.10, 20:31
      To bardzo dobra informacja.
      Pan Zielinski jest dobrym trenerem ale pozyskanie Wichniarka to byl blad przez ktory straci posade.
      Pomysł z Bakero bardzo mi sie podoba.
      Mysle ze chlopaki sie odbuduja a swoja droga przyda sie nowa jakosc w naszym Leszku.
      • Gość: Chłodny Web Z liścia Jackowi - motywacja na Wisłę IP: *.ists.pl 28.10.10, 23:46
        Zapewne będą mieli szansę się odbudować już z Wisłą w najbliższy weekend. No, bo przecież trener, który już wie, że go zwolnili, bardziej się stara i wynik jest tylko konsekwencją. Bardzo mądry krok - sprzedać niusika prasie. Lepsze to jeszcze od sytuacji, kiedy Latong zwalniał trenera w wywiadzie. Bakero w 3 minuty rozgryzie sprawę przed meczem z Polonią i kolejnymi w LE i ekstrze. Bo przecież nagle mu przybędzie piłkarzy, a Ci eksploatowani nagle dostaną nowych sił witalnych. Bakero to fajny i medialny kolo. Początkujący trener i fajnie mu dawać szansę w lidze, w której chce pracować. Tyle, że nie w ten sposób.
    • Gość: bolec Hesus Maria... To nic nie da :( IP: *.microsoft.com 28.10.10, 20:31
      TO wina PIŁKARZYN
      • Gość: gosc Re: Hesus Maria... To nic nie da :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 21:04
        ale duzo latwiej (i taniej) jest zmienic jednego trenera niz kilkunastu pilkarzy
    • Gość: AFC Ekstraklasa. Bakero zastąpi Jacka Zielińskiego ... IP: *.starachowice.vectranet.pl 28.10.10, 20:35
      To jest koniec Lecha Poznań ,Bakero to słaby trener bardzo słaby np Polonie jeszcze bardziej rozje*ał
      • Gość: w dom, Bóg w dom Re: Ekstraklasa. Bakero zastąpi Jacka Zielińskieg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 20:50
        Rozje**ł Polonie? Ciekawe jak? Ratując ją przed spadkiem z Ekstraklasy a później zaprowadzając ją na szczyt tabeli. To że został zwolniony to była głupota właściciela Polonii a nie konsekwencja złej postawy Bakero.
        • Gość: Chłodny Web Re: Ekstraklasa. Bakero zastąpi Jacka Zielińskieg IP: *.ists.pl 28.10.10, 23:49
          Styl zwolnień w tej lidze jest w ogóle żenujący. To jakby osobny temat.
    • Gość: kibic Kim jest Bakero pokaże jego praca w Lechu. IP: *.torun.mm.pl 28.10.10, 20:35
      Kim jest Bakero pokaże jego praca w Lechu.

Przychodząc do Polonii Bakero dostał zadanie - utrzymać Polonię w lidze i dokonał tego.
      Po drodze były jakieś różnice zdań pomiędzy trenerem a właścicielem klubu, które zapewne nie przełożyły się na podniesienie poziomu współpracy.

Ostatecznie w Polonii zatrudniono Pana Janasa, przygotowując go na zmiennika Bakero. Czekano tylko na pratekst. Taki stan rzeczy zwyczajnie nie mógł sprzyjać efektywnej pracy Hiszpana. Podobnie zresztą jak brak dobrej infrastruktury treningowo-sportowej na Polonii.

Przewagą Hiszpana nad innymi trenerami z zagranicy jest to, że zna on już realia naszej piłki. To czy jest on dobrym czy złym trenerem okaże się ostatecznie po jego wiosennej pracy w Lechu.

Lech zapewne chce powtórzyć rozwiązanie, które wcześniej z powodzeniem zastosowała między innymi Korona Kielce, zatrudniając trenera Sasala. Zatrudnią go jeszcze przed zimą, by mógł poznać drużynę i zaplanować zimowy okres przygotowawczy w oparciu o faktyczną znajomość potencjału piłkarzy, a także zimowe transfery.

Bardzo możliwe iż kontrakt Bakero będzie zakładał klauzulę nakazującą trenerowi awans do LE. Lech potrzebuje iwentów by wypełnić swój stadion, dlatego LE to konieczne minimum dla rozwoju klubu. Obecny sezon będzie najpewniej spisany na straty, dlatego włodarze klubu zapewne liczą na jak najlepszą - jak najbardziej widowiskową grę zespołu w lidze i jak najskuteczniejszą grę w PP.
      • Gość: Ja Ja Re: Kim jest Bakero pokaże jego praca w Lechu. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.10.10, 22:07
        A sądzisz, że Bakero ma wystarczająco DUŻE JAJA, by podołać roli trenera Mistrza Polski i aspiracjom jakie mają kibice w Poznaniu i władze Lecha?
      • Gość: Chłodny Web Re: Kim jest Bakero pokaże jego praca w Lechu. IP: *.ists.pl 28.10.10, 23:51
        "Obecny sezon będzie najpewniej spisany na straty"

Niektórym chłodnym umysłom ciężko się pogodzić z taką logiką.
      • Gość: ddevil Re: Kim jest Bakero pokaże jego praca w Lechu. IP: 217.18.249.* 29.10.10, 09:04
        No patrzcie, jednak ktoś coś rozsądnego napisać potrafi.
    • Gość: makso52010 Re: Ekstraklasa. Bakero zastąpi Jacka Zielińskieg IP: 188.33.147.* 28.10.10, 20:42
      nie jestem pewien czy to dobra decyzja, najpierw chwycic za mordę gwiazdeczki
    • Gość: archi75 Ekstraklasa. Bakero zastąpi Jacka Zielińskiego ... IP: 94.254.193.* 28.10.10, 21:09
      To są jakieś jaja!!!!!!!! Kto to jest Bakero? Co on osiągnął jako trener ? Uratowanie Polonii W. to jest SUKCES????? ŻART!!!!! Lech zasługuje na lepszego trenera!!!!Jestem zagorzałym kibicem Lecha ale kompletnie nie rozumiem prezesów klubu!!!!!!
      • tomyorke Re: Ekstraklasa. Bakero zastąpi Jacka Zielińskieg 28.10.10, 21:20
        Trudno o bardziej idiotyczną decyzję. To skandal co wyrabia Rutkowski. Lech jest Mistrzem Polski i zasługuje na szkoleniowca wybitnego, z doświadczeniem i udokumentowanymi sukcesami. Najpierw w Lechu grać w Pucharach uczył się Zieliński teraz będzie Bakero.
        Hiszpańscy Kibice pękali ze śmiechu kiedy Bakero trafiał do Polski. Teraz okazuje się, że nie mając sukcesów jak trener, ale mając nazwisko można robić nadal karierę.
        Szkoda, tęsknota za Smudą trwa
      • Gość: fankks Welcome to Lech Poznań Mr. Bakero!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 21:26
        spadniecie z krzeseł ciule krakowskie, warszawskie itd. Bakero jest spoko trener, Polonię na pewno do mistrza by poprowadził a tak zrobi to z Lechem i jeszcze wejdzie do półfinalu LE!!! Witamy Bakero!!!
    • gawor4 no i bardzo dobrze! 28.10.10, 21:22
      żal dupę ściskał co Zieliński zrobił z Lechem !
      • Gość: Piotrek Re: no i bardzo dobrze! IP: *.chello.pl 28.10.10, 22:38
        Wywalczył MP. Bakero nic nie zrobi, bo jest słabym treneiro.
      • Gość: jyts Re: no i bardzo dobrze! IP: 80.87.32.* 29.10.10, 00:28
        Tak zal dupe sciska, przeciez wygral tylko mistrzostwo polski i zajmuje 2 miejsce w grupie smierci ligi europejskiej
    • Gość: mietek Ekstraklasa. Bakero zastąpi Jacka Zielińskiego ... IP: *.kwidzyn.mm.pl 28.10.10, 21:27
      bakero wy****dalaj do barcy!!!!!!!! nikt cie w lechu nie chce!!!!!!!! a zielinski moze zostac do konca sezonu-jak nie bedzie majstra to tez do widzenia
    • 12.12a1 Ekstraklasa. Bakero zastąpi Jacka Zielińskiego ... 28.10.10, 21:27
      Jest pewna niepisana zasada,że dobry piłkarz nie będzie dobrym trenerem,ale mam nadzieję że Bakero przełamie ten stereotyp.Pokazał już że potrafi uratować zespół,który po równi pochyłej jechał do I Ligi,czego wystraszył się sam właściciel i groził,że wycofa się z piłki jak jego zespół nie utrzyma się w Ekstraklasie.Myślę,że uda mu się coś przyzwoitego z Lechem osiągnąć ale po drodze musi sprawić porządne i bezlitosne bęcki byłemu zespołowi aby utrzeć nosa zadufanemu Wojciechowskiemu i pokazać sępiącemu na fuchę Dżanasowi miejsce w szeregu.
      • Gość: Robi Re: Ekstraklasa. Bakero zastąpi Jacka Zielińskieg IP: *.kielce.hypnet.pl 28.10.10, 21:52
        A np. Laurent Blanc? Mistrz świata z 98 roku, potem mistrz Francji z Bordeaux, obecnie selekcjoner. Didier Deschamps - takoż samo mistrz z 98, potem finalista CL z 2004 z AS Monaco. Pepe Guardiola - nie musze pisac, bo to widać. Nie zawsze się to sprawdza
      • Gość: kukurydziany joe Re: Ekstraklasa. Bakero zastąpi Jacka Zielińskieg IP: 46.112.176.* 28.10.10, 22:16
        Tutaj się mylisz. Jest wiele przykładów, ze dobry zawodnik stawał sie dobrym trenerem.
        • 12.12a1 Re: Ekstraklasa. Bakero zastąpi Jacka Zielińskieg 28.10.10, 22:26
          Zgadza się,ja tylko piszę o stereotypach a takie są.
      • Gość: Pulo Czyżby? IP: *.olsztyn.mm.pl 28.10.10, 22:28
        Fabio Capello, Carlo Ancelotti, Trapattoni, Frank Rijkard itp.
      • bmc3i Re: Ekstraklasa. Bakero zastąpi Jacka Zielińskieg 28.10.10, 23:47
        12.12a1 napisał:

> Jest pewna niepisana zasada,że dobry piłkarz nie będzie dobrym trenerem,ale mam
        > nadzieję że Bakero przełamie ten stereotyp.Pokazał już że potrafi uratować zes
        > pół,który po równi pochyłej jechał do I Ligi,czego wystraszył się sam właścicie
        > l i groził,że wycofa się z piłki jak jego zespół nie utrzyma się w Ekstraklasie
        > .Myślę,że uda mu się coś przyzwoitego z Lechem osiągnąć ale po drodze musi spra
        > wić porządne i bezlitosne bęcki byłemu zespołowi aby utrzeć nosa zadufanemu Woj
        > ciechowskiemu i pokazać sępiącemu na fuchę Dżanasowi miejsce w szeregu.

ta zasada jest do duszy. Przyklad Guardiola, czy Tigana.

• Gość: lesiomar Re: Ekstraklasa. Bakero zastąpi Jacka Zielińskieg IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.10, 00:01
        Nie jest regułą że dobry piłkarz nie może być dobrym trenerem -M.Platini był świetnym piłkarzem a potem jako trener repr. Francji zdobył wszystko co mógł - mistrzostwo świata i mistrzostwo europy; jego kolega klubowy z Juwentusu - Boniek niestety był miernym trenerem, ale jest dobrym działaczem i biznesmenem - może byłby dobry jako prezes PZPNu ?? pozdr
      • Gość: gosc Re: Ekstraklasa. Bakero zastąpi Jacka Zielińskieg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.10, 08:20
        zapomniałeś o trenerze FC Barcelona - Pepe Guardioli - dobry zawodnik wyśmienity trener
        • pereiro Re: Ekstraklasa. Bakero zastąpi Jacka Zielińskieg 29.10.10, 10:00
          Gość portalu: gosc napisał(a):

> zapomniałeś o trenerze FC Barcelona - Pepe Guardioli - dobry zawodnik wyśmienit
          > y trener

Nikt taki nigdy nie trenował Barcy. Był, owszem, Josep Guardiola, zwany przez kolegów "Pep". Skończcie z tym Pepe.
    • Gość: FF Ekstraklasa. Bakero zastąpi Jacka Zielińskiego ... IP: *.147.164.146.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.10.10, 22:16
      niezłe jaja :D
    • Gość: antyplotkarz Na pewnym portalu wiadomość została sprostowana IP: *.microsoft.com 28.10.10, 22:46
      Podobno Bakero wcale nie zastąpi Zielińskiego - to plotka!
      • Gość: lol Re: Na pewnym portalu wiadomość została sprostowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 23:05
        skąd wiesz?
    • modlitwa Ekstraklasa. Bakero zastąpi Jacka Zielińskiego ... 28.10.10, 22:57
      Może mi trochę głupio, bo lubię Lecha. Uczciwie mówiąc kocham Widzew, ale Lecha
      na prawdę lubię i nie rozumiem dlaczego jest na 3 miejscu od końca w ekstraklasie.
      Kilka lat temu proponowałem bezpłatną pomoc Wiśle - ligę wygrała Legia teraz nie
      wiem komu co proponować - może komuś z Lecha ..., ale zapewne i tak nikt mnie
      nie wysłucha ...

Paweł Jan
    • Gość: z5 Ekstraklasa. Bakero zastąpi Jacka Zielińskiego ... IP: *.sqy-bng-012.adsl.virginmedia.net 28.10.10, 23:03
      Dla mnie na naszym podworku w gre wchodzil Bakero badz Probierz.Jak wiadomo jaga Probierza nie posci a poza tym ten gosc ma ambicje i kasa mu umyslu nie przycmi. Z druzyny kt ciagnela ogony zrobil dobry zespol i wcale sie nie zdziwie jak utrzymaja forme. Bakero to podobnie jak Petrescu przychodzil do wisly wiec warto dac szanse przed koncem rundy. Dana teraz trudno wyrwac bo sobie marke wyrobil i coz... Czasu juz nie ma a o lepszego trenera trudno w tym momencie. Ja Zieline bym zmienil po zdobyciu tytulu ale wielu w euforii zdobycia mistrza widzialo w nim cudotworce. Coz potrzeba nam odwaznych zmian a moment zawsze bedzie nie odpowiedni. Gdyby nasz zespol byl odpowiednio zmotywowany to w meczu z MC wynik bylby korzystny. Chlopaki zagrali tak jak w lidze bez wiary w wlasne umiejetnosci.Adebayor biegal bez pokrycia wiec ten hat-trick dalismy mu w prezencie. Mam nadzieje ze nowy trener to zmieni czy to Bakero czy ktos inny. Panu Zielinskiemu dziekujemy
    • Gość: dancin' (L) O, fajnie! To wisła-lech IP: *.acn.waw.pl 28.10.10, 23:11
      O, fajnie! To zdech - skisła remisik i Legia do przodu!!!
      • gawor4 Re: O, fajnie! To wisła-lech 29.10.10, 09:55
        nie Legia tylko Legła do przodu. Popraw się.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka