Gość: olo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.10, 16:32 Jak on ma 20 lat to ja testem Ricki Martin...zrobią kolejny klub w bambuka. Radzę zrobić badanie kości. Okaże się ile lat ma ten gość. Pewnie powyżej 25...a ten sezon to jego najlepszy w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jacek bałuty Re: Transfery. Pół Ekstraklasy obserwuje młodego IP: *.wroclaw.mm.pl 19.11.10, 16:45 Przykład tego pacjenta interny Nuku-cośtam z miasta łynczna gość fizjologią po 50-tce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ostoja75 Transfery. Pół Ekstraklasy obserwuje młodego Ni... IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.10, 18:30 W Afryce ma się tyle naszych lat, ile razy spadnie deszcz. Nieraz ojciec zapomni zrobić nacięcie na drzewie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzexon Transfery. Pół Ekstraklasy obserwuje młodego Ni... IP: *.zone8.bethere.co.uk 19.11.10, 18:59 I tak wszystkich pogodzi Jaga, kto by chcial grac np. w takiej Legii??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jah - Flota Re: Transfery. Pół Ekstraklasy obserwuje młodego IP: *.uznam.net.pl 19.11.10, 19:00 zazdrość zżera? gra skutecznie i ma nosa w polu karnym, ciekawe kogo następnego nasz trener cudotwórca wypromuje, bo dziwnym trafem po sezonie zawsze jakoś krótko w klubie i nie wiadomo kto będzie grał, a Flota ciągle w czubie 1 ligi, a niektórzy wróżyli spadek już w pierwszym sezonie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyjozwiak Dać chłopakowi szanse IP: *.acn.waw.pl 19.11.10, 19:36 nie wiem czy ten kolo nadaje się na ekstraklasę ale jak Jóźwiak mówił że prezentuje poziom 4 ligi to na miejscu legii bym go brał. Z Jóźwiaka taki skaut jak z koziej dupy trąba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc Transfery. Pół Ekstraklasy obserwuje młodego Ni... IP: *.chello.pl 19.11.10, 19:36 Hahahaha. Ale ignorancja. Bardziej tych skautow niz autora, choc po trochu tez. Widzieliscie kiedys Charlesa na boisku? To totalna łąmaga niechciana do tej pory w żadnym klubie. Nie wiem czemu w tym sezonie tyle strzela, ma chyba szczescie, ale to nie jest i nie bedzie dobry pilkarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ironia Re: Transfery. Pół Ekstraklasy obserwuje młodego IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.10, 19:58 ja go widzialem na boisku przewyzszal innych grajkow o klase dzieki niemu wygrali ,nie wiem czy to jedyny sezon ale byl zajebisty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba on ma 20 lat ?! :) IP: 83.143.98.* 19.11.10, 20:11 Że tak powiem brutalnie: z ryja to on mi bardziej wygląda jakby miał 30 lat niż 20 ! To chyba w ogóle tak jest, że (nie tylko w Polsce) pojawia się mnóstwo utalentowanych 20-latków z Afryki co wyglądają na co najmniej kilka lat więcej i jak mają 25 lat to ich kariera ma się ku końcowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tss Transfery. Pół Ekstraklasy obserwuje młodego Ni... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.10, 20:57 W zasadzie można bez większych wątpliwości napisać obok tytułu [artykuł sponsorowany]. Klasyka - zima się zbliża, to menedżerowie wietrzą rozmaite okazje, a usłużni dziennikarze klepią paluszkami w laptopy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sliczny70 Glupek Grembocki IP: *.dsl.bell.ca 19.11.10, 21:31 Grembocki to nieudacznik z prowincji! My, Polacy, powinnismy szanowac zawodnikow z Afryki. Jak mozna zapomniec czego dokonal dla Polski Olisadebe???!!! Odpowiedz Link Zgłoś