Gość: zs IP: *.146.255.186.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.01.11, 20:22 A ty kolego jesteś dziennikarskim bublem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ANTYKORUPCJA swieta prawda~!wkoncu ktos im powiedzial w ryj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.11, 20:48 prawde~!~! arka wszystko zgapia za Lechia, nawet przeciwnika "z histori" buahaha, to tez pokazuje jaka historie maja kluby;d arka to smiech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gdynianin My nie dostalismy 7-miu bramek... IP: *.lublin.mm.pl 21.01.11, 22:16 i nie gwalcilismy bydla po wsiach przed meczami w V lidze jak prawdziwi kibice LG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: My nie dostalismy 7-miu bramek... IP: *.ip.jarsat.pl 21.01.11, 23:58 Osobniku pokrzywdzony przez los może tylko przypomnę ci że to piłkarz arki został skazany za gwałt na gdyńskiej plaży - więc może zanim coś napiszesz to daj sobie na wstrzymanie. W Siwiałce nikt bydła nie gwałcił - a na plaży w gdyni piłkarz arki zgwałcił małolatę Korupcja Gwałty Procesy o kase za awans - co awansem nie był ehhhhhh wstydziłbym się kibicować tej patologii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lg Otwarcie stadionu w Gdyni - ten rywal to bubel IP: *.84-48-226.nextgentel.com 21.01.11, 20:51 JAKA DRUŻYNA TAKI STADION Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz śnieg kubickiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.11, 20:52 ile twoja matka musiała śniegu zjeść żeby takiego bałwana urodzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łato Re: Otwarcie stadionu w Gdyni - ten rywal to bube IP: *.dynamic.chello.pl 21.01.11, 21:13 sam jesteś bubel (biało - zielony) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś kubicki najwiekszy bubel to ty że w takim ścierwie IP: *.dynamic.chello.pl 21.01.11, 22:16 jak GW piszesz swoje marne komentarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubicki-RowerowyP Kubicki! Żałosny dziennikarzyna z kompleksami... IP: *.lublin.mm.pl 21.01.11, 22:20 Jak byl Dzien Otwarty stadionu w Gdyni - zadnego artykulu czy zdjecia, ze 15 tys osob sie odwiedzilo stadion. Jak startowała sprzedaż karnetów - artykuł o pilkarzykach, co chca kase za awans. Jak ma startowac sprzedaz biletow na mecz otwarcia - żenująca publikacja. panie Kubicki, trzymaj się z dala od stadionu w Gdyni, bo tak jak ty nie lubisz Gdyni, tak Gdynia nie lubi ciebie. Siedz w Gdańsku lepiej kozioleczku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawda w oczy kole Re: Kubicki! Żałosny dziennikarzyna z kompleksami IP: *.dynamic.chello.pl 21.01.11, 22:39 Nic dodać, nic ująć ! Dawno w GW nie czytałem tak krótkiego, lecz zasadnego komentarza. Wojciech Szczurowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczury Południa Mój ulubiony felieton to Górlikowskiego o... IP: *.lublin.mm.pl 21.01.11, 22:46 Szczurach Południa jak to pięknie nazwał Lwy Pół Nocy. Lepszy niż kabaret Potem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zażenowany ten artykuł to bubel.. IP: *.cable.net-inotel.pl 21.01.11, 23:36 bublem to jest ten artykuł. napisany szybko, tanio i z błędami... "nielubianą drużyną"... analfabetów z dala od klawiatury... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Arki Re: Otwarcie stadionu w Gdyni - ten rywal to bube IP: *.dynamic.chello.pl 21.01.11, 23:45 TAK-TO PRAWDA.REDAKTORZE kUBICKI-JESTEŚ PAN BUBLEM,ALE NIE DZIENNIKARSKIM, A SZERZEJ-LUDZKIM BUBLEM. TO ARKI SPRAWA-Z KIM CHCE ZAGRAĆ. GOŚCIA-A BEROE JEST ( BĘDZIE GOŚCIEM ) NIE OBRAŻA SIĘ. TO ELEMENTARNE ZASADY DOBREGO WYCHOWANIA I KULTURY-KTÓREJ PANU BRAKUJE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikee bubel nie bubel.. IP: *.echostar.pl 21.01.11, 23:49 zawsze to lepsze od nożowników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: three-gun-max Re: bubel nie bubel.. IP: *.dynamic.chello.pl 22.01.11, 14:02 a co masz do Cracovii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Otwarcie stadionu w Gdyni - ten rywal to bubel IP: *.ip.jarsat.pl 21.01.11, 23:52 Wypociny Kubickiego są jak zwykle poniżej poziomu Żuław.... Jednak tym razem ma chłopina trochę racji - no bo co to jest ta bułgarska drużyna ? Otwarcie stadionu to jest fajna, znacząca uroczystość, a tu przyjedzie gość praktycznie nie wiadomo skąd. Szczuras chce poklasku tylko to się liczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz J Re: Otwarcie stadionu w Gdyni - ten rywal to bube IP: *.szczecin.mm.pl 22.01.11, 00:59 I pomyśleć, że chciałem to napisać "A ty kolego jestes bublem dziennikarskim" :)) Kubicki... co? Ty @^@# ! Odpowiedz Link Zgłoś
brunek38 Otwarcie stadionu w Gdyni - ten rywal to bubel 22.01.11, 01:54 Panie że tak zażartuje "redaktorze" Kubicki od lat interesuję się piłką nożną ale o panu jakoś nie słyszałem. Posłużyłem się googlami ale one o Panu też nic nie wiedzą. Także bardzo proszę o zajęcie się czymś innym niż to co teraz Panu nie wychodzi , bo kogo Arka Gdynia zaprasza na otwarcie stadionu w Gdyni to jest chyba sprawa jej i jej kibiców a porównywanie tego pomysłu do pomysłu Lechii Gdańsk to żenada i bezsensowna prowokacja. Wstyd za taki artykuł na sport.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Otwarcie stadionu w Gdyni - ten rywal to bube IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 22.01.11, 03:43 A ja myslalem ze w Gdyni sami madrzy ludzie,ale widac i glupcy sie trafiaja i buraki probujacy byc namiastka zachodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojciech Re: Otwarcie stadionu w Gdyni - ten rywal to bube IP: *.interkar.pl 22.01.11, 08:07 Polska piłka generalnie jest na takim poziomie w Europie że nikt nie zainteresuje się otwarciem stadionu Arki, Legii, Lechii, Wisły czy nawet Lecha gdyby nawet zaproszono Barcelone czy Real.Tym bardziej że jestem pewien Iż tego typu kluby zgarnęły by grubą kasę a jak pokazuje życie przysłali by swój drugi garnitur na trening. Dlatego od samego początku byłem za meczem otwarcia z Lechem z odpowiednią oprawą. Skoro jedna nie ma tej opcji to zaproszenie Beroe jest jest jak najbardziej słuszne ze względów finansowych jak również historycznych.Dlatego nie zgadzam się z treścią tego artykułu i uważam za bardzo tendencyjny. Dla mnie zerowe znaczenie ma czy będzie mecz otwarcia czy nie najważniejsze jest to że takie stadiony wreszcie w Polsce powstają a tragedią jest to że niektórzy dziennikarze tego nie rozumieją a co dopiero głupki wpisujące się pod tym pożal się boże artykułem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaźwiec tak Was boli śledzie... IP: *.tmark97.revers.nsm.pl 22.01.11, 08:09 że koleś prawde napisał? On tego nie zrobił, żeby się na Arce wyładować tylko dlatego, że mu zależy na waszym klubie i ma dość patrzenia jak marnowany jest jego potencjał... A stadion to jest bubel - czas sie z tym pogodzić - w Krakowie i Lubinie można było ale w Gdyni po raz kolejny urzędnicy popisali się niegospodarnosćią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gdynianin W Krakowie???? IP: *.lublin.mm.pl 22.01.11, 10:23 masz na mysli miejski stadion dla Wisly za 500mln, gdzie brakuje 100mln na wykonczenie, budzet dawno przekroczony, jedna trybuna nieczynna bo projekt stadionu sprzeczny z zasadami bezpieczenstwa, a ponadto barierki przed KAŻDYM krzeselkiem na trybunie, bo gosc nie dal 2cm wiecej odstepu miedzy rzedami? bubel to jest cos wlasnie takiego za kilkaset mln a nie efektywne wydanie 80 mln na stadion z miejskich pieniedzy. my w Gdyni nie bedziemy musieli doplacac po kilkadziesiat mln rocznie do hali czy stadionu ani splacac miliardowych dlugow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: three-gun-max Re: W Krakowie???? IP: *.dynamic.chello.pl 22.01.11, 13:59 oh czyzbyś był i widział? taki zorientowany, proszę proszę. Nie porównuj stadionu klasy elite do kurniczka na kilka tysięcy ludzi z łaski swojej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaźwiec Re: W Krakowie???? IP: *.tmark97.revers.nsm.pl 22.01.11, 22:06 a w Krakowie nie ma drugiego klubu? Ze stadionem na 15 tys? Ja pierdziu ale kibiców ma Arka - nawet nie wiedzą że ich zgoda istnieje :) beka z was śledzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkur..... Otwarcie stadionu w Gdyni - ten rywal to bubel IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.01.11, 08:35 Kto na takie rzeczy pozwala. To nie pierwszy wyskok tego pana kiedy z POGARDĄ pisze o Arce czy innych klubach. Odpowiedz Link Zgłoś
00kasia0 Re: Otwarcie stadionu w Gdyni - ten rywal to bube 22.01.11, 09:44 Ten Pan wykazuje się ignorancją dziennikarską i brakiem profesjonalizmu. Rozumiem że można nie pałac miłością do Arki , ale trzeba być bezstronnym wygłaszając opinie na łamach prasy z poważaniem wierny kibic Arki Katarzyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww kubicki IP: *.gdynia-laczpol.mm.pl 22.01.11, 12:04 Panie KUBICKI jest pan żenujący. Trzeba było sie zapytać kibiców Arki o opinie'. którzy akurat za tą opcją są w wiekszosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Otwarcie stadionu w Gdyni - ten rywal to bubel IP: *.dynamic.chello.pl 22.01.11, 13:18 Kubicki jest słabym dziennikarzem i nie warto czytać jego wypocin. Artykuł i jego autor to bubel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TAGdynia Otwarcie stadionu w Gdyni - ten rywal to bubel IP: *.lublin.mm.pl 22.01.11, 15:01 Bubel = G.Kubicki, lubi tylko jątrzyć, taki ma charakterek, zamiast widzieć pozytywy, będzie szukał negatywu. Taki człowieczek, niby dziennikarz. Proponuje aby podpisywał się od dzisiaj - BUBEL. Będzie wiadomo o kogo chodzi :-))) Pozdrawiam - TAG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: Otwarcie stadionu w Gdyni - ten rywal to bube IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.11, 17:30 ty kubicki wez sie czep tramwaju i przestan pisac o arce jak ci sie nie podoba. skoro ten rywal to bubel to twoje artykuly to rowniez bubel - przykre ale prawdziwe ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr_gg Otwarcie stadionu w Gdyni - ten rywal to bubel IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.11, 19:47 Mój komentarz jest taki: 1. zgadzam się z opinią, że artykuł jest nie na miejscu. 2. Ale zgadzam się, że mecz otwarcia to organizacyjny bubel. 3. Mecz z Wisłą zdecydowanie podniósłby rangę uroczystości otwarcia bez względu na animozje miedzy kibicami. Jednak decyzja zarządu Arki powoduje, że popierają tę animozje kibicowskie, tak nie powinno być. Jest to patologiczna decyzja, wspierająca propagandowo szowinizm kibicowski. Mam pełną świadomość tego, iż mecz otwarcia z Wisła byłby duży wyzwaniem organizacyjnym, ale wykonalnym, bardziej godnym uroczystości otwarcia stadionu, tym bardziej, że wcześniej nie planowano innego. Zarząd Arki poszedł na łatwiznę i w ten sposób powstał bubel, nie ma co ukrywać tandetny mecz otwarcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tedi Otwarcie stadionu w Gdyni - ten rywal to bubel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.11, 19:57 a ten kubicki to PEDAŁ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KS Spróbuj się tylko na tym meczu pokazać! IP: *.dynamic.chello.pl 22.01.11, 22:35 Byś musiał mieć niezły tupet i odwagę blado-zielony pachołku, żeby się w Gdyni na tym meczu pokazać. A kto ci w ogóle dał pozwolenie, aby porównywać synów Rudolfa do Arki? Oni nie są tego godni! Poza tym, wolę mecz otwarcia stadionu Arki z udziałem Arki, niż toitoi areny z udziałem reprezentacji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vadim Re: Spróbuj się tylko na tym meczu pokazać! IP: *.static.hnet.pl 22.01.11, 23:08 Tylko ten stadion nigdy nie był, nie jest i nie będzie Arki. Stadion jest Bałtyku, a Wasze pastwisko jest obecnie prywatnym rancho s-ki Krauze&Szczursescu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubel, bublem po Otwarcie stadionu w Gdyni - ten rywal to bubel IP: *.dynamic.chello.pl 22.01.11, 23:08 gdynsku pogania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krytykot w gdyni krytyka wszelka zakazana IP: *.dynamic.chello.pl 23.01.11, 00:48 Oj jakie to gdyńskie typowo! Wypomnieć wam coś, skrytykować, to już się obrażają i wyzywają od najgorszych. Przecież Gdynia jest najlepsza, jak to, krytykować, nas, wielką GDYNIĘ?????? A miejcie te swoje Beroe Stara Zagora. Tak, jasne, gdzie tam lechijnemu Juventusowi do 8-mej drużyny bułgarskiej Serie 1, nie? Beka z was, śledzie... :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś