Dodaj do ulubionych

Ekstraklasa. Milion złotych kosztował jeden pun...

• Gość: bols tercet IP: *.lmds.dialog.net.pl 15.03.11, 10:38
      Trzech trenerów to tercet nie kwartet!!!Ciołki
    • rzewuski1 Re: Ekstraklasa. Milion złotych kosztował jeden p 15.03.11, 11:23
      BOS nikt cie nie ostrzegał?
      przecież ten prezes wywalał trenerów gdy ci wygrywali mecze
      a ty przegrywałeś
      • Gość: Diskolopowiec Zenon IP: *.ists.pl 15.03.11, 15:30
        Oj. Przecież co za problem wpaść na chwilę i wziąć sobie kesz, jeśli leży? Zapewne go ostrzegali, ale skoro JW głupi, to niech płaci. Ja tam nie widziałem stresu na facjacie Theo, na żadnym meczu. Na wszystkich miał wyraz co najmniej Zenona z Kition.
    • Gość: okoni Ekstraklasa. Milion złotych kosztował jeden pun... IP: *.ip.netia.com.pl 15.03.11, 12:03
      czy bukmacherzy przyjmują już zakłady za ile dni wyleci Stokowiec?
    • antropoid Pan Józek - hodowca drobiu z Chociul... 15.03.11, 12:05
      Z tym składem i kasą wpompowaną w zespół to powinna być spokojnie pierwsza czwórka ligi, ale facet wyraźnie nie jest w stanie pojąć, że swoim narwaństwem tylko paraliżuje piłkarzy. Biegają po tym boisku jak ze spętanymi kulasami, z paniką w oczach, żaden nie gra na miarę swoich możliwości i sprawiają wrażenie, jakby zamiast o wygraniu meczu myśleli tylko o tym co będzie, jak znowu spieprzą sprawę...
    • Gość: Jean Paul Ekstraklasa. Milion złotych kosztował jeden pun... IP: *.w90-18.abo.wanadoo.fr 15.03.11, 12:17
      Ja amator pilki noznej no i kibic polskich zespolow, jestem urodzony w Francji ,mam 62lata sam gralem w amatorskich zespoach ale jak widze jak prezes Poloni co miesiac zmienia trenerow to ja mowie ze ten ty na sporcie i pilce wcale sie niezna zwolnic trzeba jego,to nie wszystko ze pan prezes ma pelno forsy ze wszystko wie !!!! u nas trener reprezentacji z 1998roku byl stale krytykowany ale federacja dala jemu szanse i w koncu Francja zostala mistrzem swiata !!!a w Polsce po 4ech meczach jest winny trener to sie go wywala ITD z takiemi prezesami jak prezes Polonii w polsce nigdy nie bedzie silnych klubow ,chyba prezes Polonii ma taka kase ze wykupi cala Barcelone razem z trenerem!!!!!!!!!!
    • Gość: Tadeusz Ekstraklasa. Milion złotych kosztował jeden pun... IP: *.adsl.inetia.pl 15.03.11, 12:30
      Zycze Widzewowi zeby wygral z Polonia i to bardzo wysoko, wtedy moze Pan Wojciechowski zrozumie, ze to nie wina trenerow, a jego gwiazd, bo "nazwiskowo" rzeczywiscie powinni bic sie o mistrza. Realia pokazane sa na boisku i tu tkwi caly problem Wojciechowskiego. Zmienic i to natychmoiast doradcow, wyrzucic ich na zbity pysk, bo oni doradzaja tylko aby ich kieszen byla pelna.
    • Gość: grag Wojciechowski sprzedaj klub... IP: *.adsl.inetia.pl 15.03.11, 13:43
      ...wiadomo żze to modne ale to nie jest dobre. To co wy robicie z Polonią to jedna wielka farsa. Taka podnieta była a oni już Bossa wyrzucili buhahahaha
    • Gość: art Kadra mogła im pomóc IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.03.11, 13:47
      Przynajmniej kilku z nich zaliczyłoby efektywny trening :)
    • Gość: jax oooo, następny "trener z pasją" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.11, 00:30
      jeden taki już pokazal jesienią jak się taka "pasja" kończy.

Życzę p. Stokowcowi wytrzymania 3 kolejek (bo na więcej się nie zanosi ;). Na miejsce już czeka Doktor Śmierć (tfu, chcialem napisac Doktor Laptop :)
      • Gość: wojtek Re: oooo, następny "trener z pasją" IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.11, 12:01
        w 2000 r Polonia kupiła sobie "miszcza" a teraz już się nie da.JW nie może zrozumieć dlaczego teraz już nie można :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka