Dodaj do ulubionych

Liga Mistrzów. Kiler, który zabił Mourinho

IP: *.4web.pl 28.04.11, 19:50
ku... co ty pie...sz nie masz pojęcia o piłce i tyle śmieszny dziennikarzu
Obserwuj wątek
    • Gość: nudy Stec jak zawsze widzi tylko jedną stronę medalu IP: *.cable.net-inotel.pl 28.04.11, 20:15
      • alfonso.perez Re: Stec jak zawsze widzi tylko jedną stronę meda 28.04.11, 20:17
        wkoncu jakis glos rozsadku
        • heyjoe23 Re: Stec jak zawsze widzi tylko jedną stronę meda 28.04.11, 21:20
          Kiedys mecze Real - Barca byly swietem. Od momentu jak druzyne objal ten arogant, zamieniaja sie w jakies pole walki. Zauwazcie, ze to nie tak, ze Real "od zawsze" byl dolowany jak gral z Barca. To sie dzieje od momentu, gdy druzyne trenuje ten bufon. Przypominacie sobie jak grala Chelsea z Barcelona? Tez czesto w 10tke. Wedlug mnie koles nie majac idei na prowadzenie gry nastawia swoich zawodnikow agresywnie, co musi skutkowac czerwonymi kartkami przeciw takiej druzynie jak Barcelona. I nie zmieni tego fakt, ze niektorzy z graczy Barcy symuluja. Tego przepisy nie zabraniaja (aczkolwiek dopuszczaja karanie), podobnie jak nie zabraniaja wyczekiwac na prowadzenie gry przez rywala. Jak sie ustawia druzyne u siebie tak, ze przeciwnik ma 72% posiadania pilki, to sie zbiera to, co Real zebral w tym wlasnie meczu. Jak jest taki kozak, to niech nastawi swoich grajkow tak samo jak Barcelona (niech bedzie typ "ofensywnie, ale symulujemy"). Nie zrobi tego, bo tego nie potrafi. Druzyny bufona graly skutecznie, ale zeby bola, jak sie je oglada. Oczywiscie zdobywaja trofea. Ale ja mam prawo takiego podejscia nie lubic.
    • Gość: Mourino Chequetero Liga Mistrzów. Kiler, który zabił Mourinho IP: *.range81-135.btcentralplus.com 28.04.11, 20:19
      Niechaj żyje nam po wsze czasy Stec Rafał - mistrz mowy polskiej, niezgłębiona skarbnica wiedzy i wieszcz współczesny! :)
      • kazek100 Re: Liga Mistrzów. Kiler, który zabił Mourinho 28.04.11, 20:43
        Ale masz jakieś argumenty?

Nie pamiętasz za co Pepe dostał tę dyskwalifikację? Podpowiem Ci - skopanie po placach leżącego obrońcy Getafe to wyczyn, za który kara, jaka nań nałożono, i tak wydaje się bardzo łagodna.

Pamiętam, jak Terry, w czasch gdy Mourinho prowadził Chelsea, deklarował wprost przed meczem z Barcą, że będą zawodnikow Barcy faulować. taka pilkarska kultura, ot duch sportowy, tfu...

Oczywiście to się zaczęło juz wcześniej. Wszyscy pamiętamy, jak dwa lata temu na Camp Nou defensywa Realu nawet nie udawala, że gra w piłkę - polowali tylko na nogi Messiego. Za co spotkała ich odgórna kara - po golu tegoż próbujący go powstrzymać Canavaro tak wyrżnąl w słupek, że sam zrobil sobie krzywdę. Gdybym nie był ateistą, powiedziałbym - opatrzność...

Ramos zawsze był zawodnikiem grającym zbyt ostro, przez co wielokrotnie oslabial swą drużynę.

Ale dopiero Mourinho zrobił z tej ekipy zwykłą bandę bezsilnych, więc naładowanych agresją gnojków. Gdybym byl fanem Realu, jako pierwszy domagałbym się zwolnienia tego "specjalisty".
        • Gość: rt Re: Liga Mistrzów. Kiler, który zabił Mourinho IP: 178.73.48.* 28.04.11, 20:45
          Oglądając mecz odnosiłem wrażenie że Mourinho oduczył tych świetnych piłkarzy atakować (ale bramkę przeciwnika)
    • Gość: qNick Liga Mistrzów. Kiler, który zabił Mourinho IP: 178.73.48.* 28.04.11, 20:22
      Nie zgodzę się tylko z tezą, że Barcelona czekała w środku pola na to, co się stanie. Po prostu jest pod formą i brakowało ruchu, mało było tych genialnych przebłysków, które charakteryzowały tę ekipę na początku sezonu. No i brakowało Iniesty do takiej gry.
    • dabljuzi Stec to debil 28.04.11, 20:22
      ale teraz takich promuje sie wszedzie
      • Gość: ekspert Re: Stec to debil IP: *.warszawa.vectranet.pl 28.04.11, 20:26
        "W środę Pepe zatracił się w boju o jedną wyprostowaną nogę za daleko. I niezależnie od dyskusji, czy czerwona kartka była słuszna w 100, czy w 90 proc."

Przeczytałem tylko tyle i nie wypada się nie zgodzić. Kolejny debil dziennikarz.
        • Gość: rt obaj nie macie racji IP: 178.73.48.* 28.04.11, 20:40
          i jeszcze do tego robicie z siebie debili (i to chamskich) nie podając żadnych argumentów na poparcie swoich chamskich debilnych wyzwisk pod adresem Steca który napisał mądrze
          • Gość: kempes z debilem się nie dyskuje IP: *.warszawa.vectranet.pl 28.04.11, 21:11
            nawet jak jest zatrudniony w GieWu - po prostu stwierdza się fakt, iż jest taki jaki jest i tyle.
            • zbig1113 Re: z debilem się nie dyskuje 29.04.11, 06:57
              A więc stwierdzam fakt. kempes, jesteś idiotą, więc nie mam zamiaru podejmować z tobą dyskusji.
      • szpila-3 Re: Stec to debil 28.04.11, 22:39
        TAK JAK NIEJAKIEGO STECA NIEZNOSZE , TAK POD TYM ARTYKULEM POdPISuje sie " obiema recyma i wszystkiemi nogymi " !!! . ZRESZTA OBA " ZESPOLY ?" TO NIEZLA KICHA . I MAM W DUPIE FANOW OBU " DRUZYN " ? I ICH OPINIE I KOMENTARZE .
      • Gość: Demon Barber Re: Stec to debil IP: *.tvsat364.lodz.pl 28.04.11, 23:46
        W dyskusji z dablljuzi (WZ?) nie masz szans, jak zawsze w dyskusji z idiota. Najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
        • dabljuzi A teraz wymysl cos samemu 29.04.11, 05:52
          ciolku
          • zbig1113 Re: A teraz wymysl cos samemu 29.04.11, 07:00
            Dajbuzi, po co ma wymyślać coś, co już zostało wymyślone?
      • Gość: Jan Re: Stec to debil IP: *.150.134.134.internetia.net.pl 29.04.11, 08:30
        To prawda. Jak można pisać takie bzdety, to ile nóg ma ten Pepe?
      • Gość: ziel Re: Stec to debil IP: *.ip.netia.com.pl 29.04.11, 08:51
        nie polemizuje z Twoją opinią, pewnie Steca znasz osobiście...
        jednak nie można odmówić autorowi, że artykuł napisany jest poprawnie, argumenty na poparcie sentencji choćby chybione zostały uzasadnione, więc gdzie ten debilizm?
      • Gość: gość Re: Stec to debil IP: *.254.88.24.manx.net 29.04.11, 09:10
        oho :-))) mistrz riposty i wiedzy wszelakiej niejaki dabljuzi się dzisiaj zupełnie nie wysila :-)))to juz nie masz pomysłów na cięższe inwektywy?a może zwyczajnie....aaaaa już wiem,kibicujesz realkowi,uwielbiasz tego bufona i zarozumialca z Portugalii i zupełnie zaćmiło umysł po meczu który tak żałośnie "przedreptała" twoja super śmieszna drużyna....hahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!no cóż niekiedy budzi się we mnie świnia,i uwielbiam kopać po głowach takich leżących malkontentów jak ty
      • Gość: egon Re: Stec to debil IP: 212.180.184.* 29.04.11, 09:40
        Pewnie, że można napisać debil, dołożyć jeszcze parę inwektyw... zamiast napisać coś mądrego.. ale jak ma się kłopoty z myśleniem, to pozostaje tylko obrażanie
    • Gość: antosn2 Re: Liga Mistrzów. Kiler, który zabił Mourinho IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.04.11, 20:26
      racja , jak ktos kto pisal niedawno o Boskim Ronaldinho o ktorym nagle sluch zaginal zaczyna piac o nadprzyrodzonych wyczynach messiego , zwykly dynamiczny rajd gdyby poszukac na kopy mozna znalesc , przy rozbitej druzynie po 1 zero , a szukanie spisku , powiem tak nieslychanie czesto sedziowie myla sie na korzysc Barcelony , a nieslychanie rzadko wreczaja im kartki chociaz te naleza sie im o wiele czesciej , takie ludowe podanie o szkoleniu sedziow w ktorym jako przyklad druzyny czysto grajacej podaje sie barce , ---a z atakowaniem sedziego przez pilkarzy to PAnie Stec ja widzialem tylko jak jedna druzyna osaczala sedziego wymuszajac kolejne zazwyczaj niesluszne kartki czy rzuty wolne i wszyscy wiedza ktora , co chwile pokazywali jak ich gracze wyskakuja z lawki i żebrza o kare dla przeciwnika
      • Gość: rt Re: Liga Mistrzów. Kiler, który zabił Mourinho IP: 178.73.48.* 28.04.11, 20:33
        Messi znokautował reala

Obie jego bramki były wspaniałe - ze względu na błyskawiczną szybkość - rzadko widywaną (no jakoś Ronaldo, nawet Ronaldo, bo drogi i wielki, dawno tak szybko się nie przemieścił na boisku:)))

• kazek100 Re: Liga Mistrzów. Kiler, który zabił Mourinho 28.04.11, 20:45
        Jeżeli, jak napisałeś, druzyna po 1:0 jest "rozbita", to znaczy, że Mourinho z psychiki swoich zawodników zrobił tortillę.

I pewnie stąd bierze się ich chora agresywność.

Acha, wklej mi gdzies linki do paru takich rajdow, ale w meczach na tym poziomie wymagań/stawki. Bo raczej to sa puste słowa.
      • Gość: kris Re: Liga Mistrzów. Kiler, który zabił Mourinho IP: *.66.251.86.tmi.telenormobil.no 28.04.11, 21:04
        ...no i oczywiscie nie jesteś fanem Realu. Może Stec przesadza z metaforami, ale ogólnie trudno się z nim nie zgodzić.

"ja widzialem tylko jak jedna druzyna osaczala sedziego
        > wymuszajac kolejne zazwyczaj niesluszne kartki czy rzuty wolne" - heh
        • Gość: antosn2 Re: Liga Mistrzów. Kiler, który zabił Mourinho IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.04.11, 21:29
          jestem nie pisalem ze nie , ale za takie same przewinienia pilkarze barcelony nie dostawali kartek , a do wczesniejszych wypowiedzi --jezeli szybkosc jest taka finezja to kazdego sprintera nazwiecie wirtuozem , to było znakomita akcja(ale Zidane czy Ronaldinho mieli zagrania które powtarzaly miliony , a przebiec pare metrów , nie pol boiska jak Maradona to nie wirtuozeria) ale w footbolu zeby mowic o kims boski jak o Diego musi on zrobic cos znaczacego robic różnice , a jak widac po reprezentacjii Argentyny(ktorej jestem fanem) Messi bez Barcelony bylby skazany na podobny status jak Sneider czy Ronaldinho w Milanie , I MEssi i Masherano mogli równie dobrze nie skonczyc tego meczu jak alves przy bardziej bezstronnym sedziowaniu
    • Gość: just see Re: Liga Mistrzów. Kiler, który zabił Mourinho IP: 77.87.1.* 28.04.11, 20:27
      www.youtube.com/watch?v=LCr9_c4rRbU
    • Gość: just see pepe morderca IP: 77.87.1.* 28.04.11, 20:28
      www.youtube.com/watch?v=LCr9_c4rRbU
    • Gość: rt Re: Liga Mistrzów. Kiler, który zabił Mourinho IP: 178.73.48.* 28.04.11, 20:30
      dokładnie tak, b.dobrze napisane
      • Gość: rt Re: Liga Mistrzów. Kiler, który zabił Mourinho IP: 178.73.48.* 28.04.11, 20:35
        Mourinho próbował zepsuć futbol i prawie mu się udało, a może nawet udało bo psuje go dalej na konferencjach prasowych, po wyjściu z klatki na stadionie ha ha (i nieprawda R.Stec że zdolności pijarowskie są ozdobą i koniecznością dla trenera współczesnego!)
    • stix Prawda o Lidze Mistrzów. 28.04.11, 20:37
      Z jakich krajów byli ćwierćfinaliści?
      Lata 2001-2010 (Liga Mistrzów - 10 sezonów)
      1.Anglia (Arsenal Chelsea Leeds Liverpool Man Utd)
      2.Hiszpania (Barcelona Deportivo Real Valencia Villarreal)
      3.Włochy (Inter Juventus Milan Roma)
      4.Niemcy (Bayern Leverkusen Schalke)
      5.Francja (Bordeaux Lyon Monaco)
      6.Holandia (Ajax PSV)
      7.Portugalia (Benfica Porto)
      8.Grecja (Panathinaikos)
      9.Rosja (CSKA)
      10.Turcja (Fenerbahce Galatasaray)
      Bilans - 10 krajów - 28 drużyn
      ----------------------------------------------------------------
    • Gość: sk gość Liga Mistrzów. Kiler, który zabił Mourinho IP: *.wroclaw.mm.pl 28.04.11, 20:38
      a ja tym razem zgadzam się z analizą od siebie mogę dodać tylko dwa adekwatne do sytuacji Mourinho stare powiedzenia do wyboru: kto mieczem wojuje ten od miecza ginie lub kto sieje wiatr zbiera burzę wybierzcie sami które trafniejsze. I nie przeczę że w konstruowaniu destrukcyjnej taktyki Mou jest mistrzem, ale wyobraźcie sobie że wygrywa i wszyscy chcą go naśladować czyli rozgrywki w lidze mistrzów i nie tylko wyglądają jak najgorsza wersja Serie A z ich catenaccio
      • Gość: robi Re: Liga Mistrzów. Kiler, który zabił Mourinho IP: *.leaseweb.com 28.04.11, 21:13
        ech ludzie, ludzie, mam wrażenie że niektórzy to jedyne mecze jakie widzą w ciągu roku z udziałem Realu to Gran Derbi, otóż moi drodzy Real również potrafi grać dobrą piłkę, z tym że Mourinho ma świadomość że mimo wszystko Barca ma lepszych piłkarzy i pójście z nimi na otwartą grę to nie jest dobry pomysł, w ten własnie sposób wygrywał wczesniej Ligę Mistzów - potrafił dostosować taktykę do wymogów danego meczu. Można dyskutować czy czasem wczoraj nie zjadł własnego ogona, ale prawda jest taka że dopóki grali 11 na 11 to Barca też g...o grała
        • alicja.30.tysiecy Re: Liga Mistrzów. Kiler, który zabił Mourinho 28.04.11, 22:12
          Ale remis 0:0 na swoim stadionie, to porażka.
          • Gość: prosty chłop ot, ciekawostka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.04.11, 23:22
            to może napisz coś więcej o tej logice. bardzo to ciekawe. a jeśli jest remis po pierwszej polowie to też porażka i czyja?
            • Gość: dd Re: ot, ciekawostka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.11, 01:21
              gospodarza
    • Gość: le Ming Liga Mistrzów. Kiler, który zabił Mourinho IP: 178.73.49.* 28.04.11, 20:42
      "I niezależnie od dyskusji, czy czerwona kartka była słuszna w 100, czy w 90 proc."

Nie można od tej kwestii abstrahować, bo to czerwona kartka spowodowała, jak pan pisze, "klęskę jego strategii". Pan sobie oddziela te dwie sprawy, bo tak się je panu wygodniej rozważa, ale ta druga wypływa wprost z tej pierwszej - czyli z pobłażliwości sędziów wobec Barcelony. I Mou ma rację, że taki fantastyczny team, jaki dziś ma Barcelona, nie powinien musieć korzystać z takich protez, żeby wygrywać z kim chce i jak chce. Chyba że jednak nie jest aż taki fantastyczny...
      • Gość: rt Re: Liga Mistrzów. Kiler, który zabił Mourinho IP: 178.73.48.* 28.04.11, 20:43
        Każdy wie że Real zasłużył na co najmniej 2 czerwone kartki (i maksymalnie 3) w tym meczu, a dostał tylko 1. Ani ty ani ta krowa Mou nie szanują tego faktu:))
        • Gość: le Ming Re: Liga Mistrzów. Kiler, który zabił Mourinho IP: 178.73.49.* 28.04.11, 20:48
          O wejściu Busquetsa (wyprostowaną nogą) w Xaviego Alonso zapominamy? I to celnym wejściu, bo w odróżnieniu od Pepe, Busquets nie kopnął piłki, a sieknął rywala korkami w podudzie? Pisałem w innym wątku, że jest teraz moda na lubienie Barcelony, ale doprawdy, nie przesadzajcie...
          • Gość: rt Re: Liga Mistrzów. Kiler, który zabił Mourinho IP: 178.73.48.* 28.04.11, 20:53
            człowieku, kogo ty bronisz, drużyny której nie kazano być przy piłce i nie była przez prawie 80% meczu bo zajmowała się zupełnie czym innym?
            • Gość: le Ming Re: Liga Mistrzów. Kiler, który zabił Mourinho IP: 178.73.49.* 28.04.11, 20:57
              A ty? Bronisz Busquetsa-brutala, czy Alvesa-symulanta? Otwórz oczy.
              Ja uważam, że sędzia poważnie wypaczył przebieg rywalizacji i wynik meczu. I myślę, że kierował się przy tym sympatią dla Barcelony.
              • Gość: rt Re: Liga Mistrzów. Kiler, który zabił Mourinho IP: 178.73.48.* 28.04.11, 21:04
                obaj się zgodzimy że Barca atakowała, a Real się bronił, jak ktos się broni przez większość czasu to więcej fauluje (a już zwłaszcza Real napalony przez Mou na starcie Barcy), widziałem wiele drużyn grających lepiej od Realu i w 11 i w 10

Real to szmaciarze jak na forsę która na nich wydano, pożegnaj się z tym pseudoklubem
                • Gość: le Ming Re: Liga Mistrzów. Kiler, który zabił Mourinho IP: 178.73.49.* 28.04.11, 21:30
                  > Real to szmaciarze jak na forsę która na nich wydano

Bo do Barcelony te panienki, które wychodzą na boisko, to nie dość, że przyszły za darmo, to jeszcze pewnie za darmo w niej grają :-)))
                  • Gość: Puuf Re: Liga Mistrzów. Kiler, który zabił Mourinho IP: *.aster.pl 29.04.11, 05:34
                    Być wielokrotnie poknanym przez panienki - kogo to robi z pilkarzy realu w twoim macho-world? :D
          • Gość: kris Re: Liga Mistrzów. Kiler, który zabił Mourinho IP: *.66.251.86.tmi.telenormobil.no 28.04.11, 21:09
            Jest jedno małe ALE - Busquets kopnął Alonso, mógł mu nabić najwyżej siniaka, Pepe zaatakował nakładką Alvesa, mógł mu złamać nogę...
            • kazek100 Re: Liga Mistrzów. Kiler, który zabił Mourinho 28.04.11, 21:21
              trafne
            • Gość: le Ming Re: Liga Mistrzów. Kiler, który zabił Mourinho IP: 178.73.49.* 28.04.11, 21:28
              Pepe zaatakował piłkę (i trafił, a mimo to dostał kartkę, i to czerwoną). Busquets zaatakował Alonso (i trafił, a mimo to nie dostał żadnej kartki). I to jest różnica, która chyba ci umyka.
              • kazek100 Re: Liga Mistrzów. Kiler, który zabił Mourinho 29.04.11, 09:50
                Problem polega jednak na tym, że piszesz nieprawdę (gdybys pisał prawdę, sprawa wyglądała by inaczej).

Pepe jak bandyta szedł do przodu wyciągniętymi korkami. Każdy kto ogląda piłke dłużej niz tydzień potrafi wymienić zawodników, którym taki bandytyzm złamal albo omal nie złamał kariery. Na szczęście w tym wypadku to się nie stało.
    • muzus Liga Mistrzów. Kiler, który zabił Mourinho 28.04.11, 20:48
      >Tak sie sklada, ze mieszkam w Hiszpanii i obswerwuje to wszystko z bliska.
      Wywod Steca jest wysoce nieobiektywny i az zal go czytac.
      Widac jego sympatie culé, ktore przewazaja nad rozsadkiem. Jak powiedzial Adebayor: "pilkarze Barcy plakali i rzucali sie na ziemie jak dzieci".
      Swoja impertynencja wyludzili kartki. Warto tez wspomniec, ze sedzia jest fanem Messiego od ktorego chcial poprosic koszulke podczas Mundialu. To moze dlatego nie dal mu kartek za gre reka?
      Mourinho mowi prawde, a prawda boli jak widac.
      • Gość: rt Re: Liga Mistrzów. Kiler, który zabił Mourinho IP: 178.73.48.* 28.04.11, 20:50
        nieprawda, Stec był zawsze fanem Cristiano Ronaldo, uważał go za bardzo wielkiego (choć Ronaldo okazał się tylko bardzo dobry
      • Gość: berg Re: Liga Mistrzów. Kiler, który zabił Mourinho IP: *.internetia.net.pl 28.04.11, 21:08
        Porównajmy:
        Barca: Messi powinien dostać żółta kartkę, ale nia za rękę (przypadkową) tylko za brzydki faul - naskoczył na obrońcę Realu
        Real: Czerwona kartka dla Arbeloi za faul bez piłki (uderzenie łokciem) na wychodzącym na pozycję Pedro (Arbaloa dostał żółtą)
        Czerwona kartka dla Adebayora za brutalny naskok na obrońce Barcy i uderzenie w twarz (dostał tylko żółtą)
        Czerwona kartka dla Marcelo za celowe i chamskie naskoczenie na noge Pedro. Nie było żadnej reakcji sędziego.
        Wymieniać dalej? Jak np. uporczywe wymuszanie fauli przez Di Marię?
        Sędzia dla piłkarzy Realu był za bardzo pobłażliwy od początku więc skończyło sie jak się skończyło. Real powinien kończyc w siódemkę. Czyli koniec meczu.
        Kibice Realu! Wy naprawdę nie widzicie że Mourinho zabija futbol? A Barca wygrała mecz bo po prostu była lepsza?
        • Gość: xman Re: Liga Mistrzów. Kiler, który zabił Mourinho IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.04.11, 23:45
          to bardzo ciekawe co piszesz - podasz proszę czym się kierowałeś klasyfikując atak Adebayora jako brutalny, a Messiego bez tego przymiotnika. Pedro wychodził na pozycję, ale dużo wcześniej akcja została przerwana innym faulem. Marcelo spacer chamski, ale ja nie mam pewności czy umyślny - rozumiem, że dla Ciebie obiektywnego widza to oczywiste, a wymuszanie fauli przez diMarię mnie tak samo irytowało jak to samo w wykonaniu barcelońskich gwiazd Sergio, Alvesa i Pedro. Futbol to nie tylko atak, ale i obrona, jeśli jest inaczej to nie powinno dopuszczać się istnienia bramkarzy? A co do kartki Pepe. Zauważ, że kontaktu nie było a Alves tak przeżył zamiar nakładki, że aż z tego potencjalnego bólu wykonał obrót w powietrzu. Czysty talent.
      • Gość: wagar Re: Liga Mistrzów. Kiler, który zabił Mourinho IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.11, 21:42
        Z bliska czasami widać gorzej.
        Kto sieje deszcz ten zbiera burzę. Murinio rozpętał wojnę totalną i zginął od własnej broni. Zgadzam się ze Stecem w 100 %
      • Gość: ... Re: Liga Mistrzów. Kiler, który zabił Mourinho IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.11, 21:46
        "Mourinho mowi prawde jak widac" - to jest za to szczyt obiektywizmu :))
      • Gość: aga Re: Liga Mistrzów. Kiler, który zabił Mourinho IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.11, 22:08
        taaaaaaa a moj sasiad widzial UFO,
      • Gość: ABC Re: Liga Mistrzów. Kiler, który zabił Mourinho IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.11, 08:25
        Moralnym zwycięzcą nie jest ani jeden, ani drugi zespół. Roztrząsanie kto ma racje a kto nie jest błędem logicznym. Każdy i tak będzie bronił swojej drużyny. Jedyną obiektywną oceną meczu jest jego wynik. FC Barcelona 2:0 Real Madryt. Temat zamknięty
        ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
    • Gość: rt Re: Liga Mistrzów. Kiler, który zabił Mourinho IP: 178.73.48.* 28.04.11, 21:02
      a czerwona dla Pepe była całkowicie ok (to tylko zasługa refleksu Alvesa że uratował nogę)

Adebayor - to ciekawszy przypadek - wyglądał mi na prostego człowieka który się tak nasłuchał gadki motywacyjnej Mourinho (zetrzecie ich w proch i tak dalej), że zachowywał się jak małpa na boisku - z łapskami skacząc do twarzy najpierw Puyola potem tego drugiego, czegoś takiego dawno nie widziałem

Mourinho robi z piłkarzy sektę
      • Gość: ech Re: Liga Mistrzów. Kiler, który zabił Mourinho IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.11, 21:34
        real to sekta, dołączcie do jedynego prawdziwego kościoła barcelony
        żałosne to wasze wzajemne opluwanie się tak samo jak żałosny był ten mecz, w jednym mogę zgodzić się ze Stecem, to było niegodne półfinału
        swoja drogą czy pepe dostałby czerwoną kartkę gdyby alaves po prostu pobiegł dalej zamiast paść na ziemię i tarzać się tam udając że został sfalowany? poważnie mam gdzieś real i barcelone, ale jak sobie pomyśle o tym to mi się niedobrze robi
        czy ktoś jeszcze pamięta gest di canio? porównajcie sobie to z tym co zrobił alaves
        i reszta
    • Gość: kempes idź Stec spać... IP: *.warszawa.vectranet.pl 28.04.11, 21:10
      i przestań p...lić trzy po trzy...
      • Gość: rt Stec nie napisał jednak IP: 178.73.48.* 28.04.11, 21:13
        - ja bym napisał - że Mourinho jest naprawdę szamanem, tak ogłupił tych Ronaldo, Adebayor i tak dalej że widać było że to są jacys ludzie jak w hipnozie, nie robiący tego co zawsze robili na boisku, tylko coś zupełnie innego, wyobrażam sobie że mają nieźle po... w głowach teraz
        • Gość: xman Re: Stec nie napisał jednak IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.04.11, 23:52
          no widzisz, ja odnoszę takie samo wrażenie - o tym w głowie - czytając Twoje posty.
    • thomasseyr Rzeczywiście mecze są coraz gorsze w LM 28.04.11, 21:28
      Mam nadzieję, że nie zrobi się z CL druga Formuła 1, która jest po prostu śmiertelnie nudna i przewidywalna, a umiejętności kierowców są bez znaczenia. W LM natomiast mecze są zbyt jednostrone. Ja pamiętam 2 ciekawe i emocjonujące pojedynki w tej edycji : Real-Milan w fazie grupowej i dwumecz Bayern-Inter. Poza tym emocji tyle co kot napłakał. Platini wprowadził nowe zasady do LM, umożliwiając tym słabszym awans i zaistnienie, ale zamiast wyrównania poziomu, LM zaczyna być teatrem kilku potęg, reszta jest bez szans. I szczerze powiedziawszy nie da się tego momentami oglądać.
      • Gość: dd Re: Rzeczywiście mecze są coraz gorsze w LM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.11, 01:15
        To nie oglądaj i będziesz miał spokój:)
    • Gość: Vincenty Re: Liga Mistrzów. Kiler, który zabił Mourinho IP: *.fpt.vn 28.04.11, 21:35
      tu piszecie o takim czyms a zobaczcie co ten gosciu ma do powiedzenia o wypadku helikoptera z 12 Polkami w Hong Kongu
      www.youtube.com/watch?v=mrJl4KwVykU
    • Gość: Roman7282 Liga Mistrzów. Kiler, który zabił Mourinho IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.11, 21:40
      Nie wiem kim jest ten STEC bo rzadko czytam portal gazeta.pl, ale z artykułu wyłania się kolejny fanboj Barsy. Chłopak pewnie siedział nabuzowany adrenaliną i klepał w klawiaturę jak nawiedzony leming PO krytykujący PiS czy też moher PiS krytykujący PO. Myślę, że na tak poważnym portalu warto by zamieszczać wyważone i poważne komentarze dziennikarzy, a nie fanbojów jednej drużyny jakim niewątpliwie jest Pan STEC.
    • Gość: ;x Liga Mistrzów. Kiler, który zabił Mourinho IP: *.lokis.net.pl 28.04.11, 21:51
      Redaktora Steca znowu czytać się nie da, ale ma rację, że ten mecz to była jakaś popelina. Żeby nie te faule, przepychanki i całkiem zgrabny rajd Messiego, to mielibyśmy mecz bez historii.
    • Gość: ;x Liga Mistrzów. Kiler, który zabił Mourinho IP: *.lokis.net.pl 28.04.11, 22:01
      A swoją drogą, redakcja sport.pl mogłaby trochę mniej ostentacyjnie koncentrować się na cyrku Real kontra Barcelona.
      Nagłówek na stronie głównej głosi 'FINAŁY niegodne Ligi Mistrzów', a w samym tekscie spotkaniu Schalke z United poświęcono dokładnie jedno zdanie.
    • Gość: octopus Kiler, który zabił osmiornice IP: *.hsd1.mi.comcast.net 28.04.11, 22:44
      A mnie najbardziej interesuje czy zabili ta osmiornice?
    • mieetek Liga Mistrzów. Kiler, który zabił Mourinho 28.04.11, 23:02
      Przez sam widok tego żałosnego dziennikarzyna muszę brać środki przeciwwymiotne.
      • Gość: JA Re: Liga Mistrzów. Kiler, który zabił Mourinho IP: *.barn.cable.virginmedia.com 29.04.11, 00:44
        DEBEST CZYTALEM TYCH ZNAWCOW I MYSLALEM JAKI MECZ ONI OGLADALI
    • Gość: ap stado chorych dekli na forum hehehe IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.04.11, 00:24
      którym wydaje się że to co gra real to piłka nożna, ot typowe kibolki dla których każdy mecz oznacza kilka butelek piwa ale oczywiście na wszystkim się znają i wszystko wiedzą lepiej, dla takich chlorów taki były tłumacz i prostak przez przypadek będący trenerem realu jest bogiem ale co się dziwić jak tak samo są umysłowo kreatywni jak i on heheheh
    • piotr33k2 Re: Liga Mistrzów. Kiler, który zabił Mourinho 29.04.11, 00:27
      miedzy realem a barcelona jest dokładnie tak sama roznica jak miedzy mesim a ronaldo czyli że jeden to kreator gry i najlepszy od czasów maradony piłkarz na świecie a drugi czyli ronaldo to piłkarski celebryta na którego cały zespół musi pracować zeby strzelił bramke co trzeba przyznac umie robic nieżle ale takich było przed nim wielu i wielu bedzie po nim i nawet teraz jest sporo ,ale sam nic nie jest w stanie stworzyc a mesiemu nigdy nie dorówna . real wiedział że piłkarsko z barcelona nie ma szans więc grał a raczej wojował na boisku tak zeby było jak najmniej czystej piłki a najwiecej walki i wojny .
    • Gość: Mackan Liga Mistrzów. Kiler, który zabił Mourinho IP: *.dynamic.chello.pl 29.04.11, 01:26
      Stec to debil do kwadratu! Jego wypocin czytać się nie da, chyba że ktoś ma skłonności sado-masochistyczne! Precz z jego przeintelektualizowanymi wywodami! Jak będę chciał poczytać Freuda, to go poczytam, ale Stec to BARAN!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka