Dodaj do ulubionych

Aleksandar Tonew podpisał umowę z Lechem

IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.11, 20:34
Fajną ma koszulkę. Już go lubię :)
Obserwuj wątek
    • Gość: KKS Aleksandar Tonew podpisał umowę z Lechem IP: 88.220.102.* 16.06.11, 20:34
      Brawo! Rób to co robiłeś w CSKA a będę zadowolony i spokojny o to że podniesiesz jakość zespołu, i sam staniesz się lepszym piłkarzem ; )
    • Gość: trifon Re: Aleksandar Tonew podpisał umowę z Lechem IP: *.icpnet.pl 16.06.11, 20:42
      Koszulka wymiata!
    • Gość: blacha Re: Aleksandar Tonew podpisał umowę z Lechem IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.11, 20:53
      koszulka chyba z filmu 'Oni żyją' :)
    • Gość: Adaś Re: Aleksandar Tonew podpisał umowę z Lechem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.11, 20:58
      Właśnie rozmawiałem o tej koszulce KOZAK! :D
    • Gość: lech Re: Aleksandar Tonew podpisał umowę z Lechem IP: 85.221.161.* 16.06.11, 20:59
      blacha-masz problemy ze wzrokiem to z filmu "Scarface"
    • Gość: Majcher Re: Aleksandar Tonew podpisał umowę z Lechem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.11, 21:03
      Dlaczego do ku**Y lech ma osobny serwis??!!
    • Gość: lech Re: Aleksandar Tonew podpisał umowę z Lechem IP: *.icpnet.pl 16.06.11, 21:04
      Dawidziuk mógł spytać Toneva gdzie kupił koszulkę i mogliby na samym końcu newsa napisać.
    • Gość: lech Re: Aleksandar Tonew podpisał umowę z Lechem IP: *.icpnet.pl 16.06.11, 21:05
      Majcher ku... synku mówiłem ci żebyś nie korzystał z twojej neostrady po zażyciu leków XD
    • Gość: chyp Re: Aleksandar Tonew podpisał umowę z Lechem IP: *.icpnet.pl 16.06.11, 21:16
      Majcher - a dlaczego ku** ty masz osobny internet?
    • Gość: TonevFajnyJest Re: Aleksandar Tonew podpisał umowę z Lechem IP: *.z.net.pl 16.06.11, 21:23
      Majcher... dobranockaa się kończy po 19 a ty o 21:03 ;o Mama jak się dowie to będzie krzyczeć ;((

On podniesie ta drużynę i na duchu i fizycznie :D
    • Gość: badrel Re: Aleksandar Tonew podpisał umowę z Lechem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.11, 21:24
      Spodnie ma podarte. Bida musi być w tej Bułgarii. Biedne dziecko, w końcu się naje w Polsce, a jak będzie padało to mu dach nie będzie przeciekał.
    • Gość: wz Re: Aleksandar Tonew podpisał umowę z Lechem IP: 82.160.150.* 16.06.11, 21:55
      Już się gubię w tych newsach z Lecha. Napisali w tym artykule że może być to jedyne wzmocnienie tego lata. Dwa artykuły niżej jest a bardzo prawdopodobnym przyjściu Radzewicza - może i nie będzie wzmocnienie, ale mimo wszystko dajcie mu szanse :)
    • Gość: sdfre Re: Aleksandar Tonew podpisał umowę z Lechem IP: *.icpnet.pl 16.06.11, 21:56
      wielkopolskifutbol.pl/
    • Gość: czibamba Re: Aleksandar Tonew podpisał umowę z Lechem IP: *.idc.net.pl 16.06.11, 22:02
      ten Tonev myśle że będzie dobrym wzmocnieniem, a co do Radzewicza to on jest napewno lepszy od tego Wilka więc jak jest do wzięcia za darmo to powinni go wziąść
    • epox Re: Aleksandar Tonew podpisał umowę z Lechem 16.06.11, 22:52
      oj panowie czytajcie ze zrozumieniem ..... jeśli piszą o jedynym wzmocnieniu to piszą prawdę .... oczywiście kupią innych zawodników ale nie będą to wzmocnienia
    • Gość: Bolek Re: Aleksandar Tonew podpisał umowę z Lechem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.11, 22:58
      ale panowie powiedzcie, bo ja sie nie roientuje. Jako kto on przychodzi? Środkowy pomocnik ?? (których mamy tak na marginesie aż nadto) czy skrzydłowy i na którym skrzydle gra? To jak z nim jest ?? Bo Kriwiec zawsze był w BATE środkowym pomocnikiem a w Lechu na siłe zrobili z niego lewego pomocnika.

JAK NAPRAWDĘ JEST Z TYM TONEVEM?
    • Gość: mihail Re: Aleksandar Tonew podpisał umowę z Lechem IP: 62.21.18.* 16.06.11, 23:20
      Lewe skrzydło lub za napastnikiem, jak Stilic teraz.
    • Gość: Bolek Re: Aleksandar Tonew podpisał umowę z Lechem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.11, 23:35
      czyli tak naprawde nie wiadomo. Ciekawe gdzie czuje się najlepiej. Jak jest sie do wszystkiego to jest się najczęściej do niczego. Najczęściej, bo tylko wybitni zawodnicy potrafią grac na najwyższym poziomie w różnych miejscach na boisku
    • Gość: kolos Re: Aleksandar Tonew podpisał umowę z Lechem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.11, 23:49
      Możecie wejść na wislakrakow.pl/forum ???? bo ja jakoś nie moge, chyba serwer zablokowany i jakieś prace konserwacyjne
    • Gość: mauro Re: Aleksandar Tonew podpisał umowę z Lechem IP: *.icpnet.pl 17.06.11, 00:07
      Mogę wejść. Ale nie wchodzę
    • Gość: s Re: Aleksandar Tonew podpisał umowę z Lechem IP: 95.108.120.* 17.06.11, 00:11
      @kolos Sprawdz wisla.unimil/forum , albo gts.wisla.milicja.pl/kabel
    • Gość: kolos Re: Aleksandar Tonew podpisał umowę z Lechem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.11, 00:12
      mauro weź sie nie wydurniaj :P możesz wejść na tą strone ( wiem, że wisły ale tylko o to mi chodzi)
    • Gość: Marazzz Re: Aleksandar Tonew podpisał umowę z Lechem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.11, 00:13
      Ja czesto wchodze na forum wisły i działa. Tara chyba nie
    • Gość: Jankes Re: Aleksandar Tonew podpisał umowę z Lechem IP: *.dynamic.chello.pl 17.06.11, 00:32
      A ta łąka za nim to dopiero coś.To ma zostać więc gra na klepisku stanie się naszą specjalnością szkoda,że nie będzie można normalnie grać w piłkę,a w Poznaniu murarze będą mieli ułatwione zadanie przez to klepisko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka