Dodaj do ulubionych

Primera Division. Neymar: Chcę grać w Realu Madryt

IP: *.tktelekom.pl 30.06.11, 13:05
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jack Primera Division. Neymar: Chcę grać w Realu Madryt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.11, 13:32
      Dzieciaku, nie ćpaj tyle bo codziennie co innego mówisz, raz że zawsze marzył grać w Chelsea, teraz w Realu..
      • Gość: kakadu Re: Primera Division. Neymar: Chcę grać w Realu M IP: *.rev.atm.com.pl 30.06.11, 15:44
        czyli Neymar można powiedzieć BYŁ dobrze zapowiadającym się piłkarzem...
    • Gość: Dawidek Primera Division. Neymar: Chcę grać w Realu Madryt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.11, 16:09
      To już po chłopaku.
    • johnson123 Primera Division. Neymar: Chcę grać w Realu Madryt 30.06.11, 16:11
      Polecam książki o Barcelonie
    • Gość: Das Primera Division. Neymar: Chcę grać w Realu Madryt IP: *.pharma.unibas.ch 30.06.11, 16:11
      Czyli wybiera kariere aktorska zamiast pilkarskiej.
      • Gość: . Zobaczymy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.11, 17:33
        Zobaczymy na ile jest dobry. Jakbyście nie wiedzieli WSZYSCY którzy sobie w Realu nie radzili potem w innych europejskich klubach także nie dawali rady.
        Tak naprawdę Real to fabryka talentów i kopalnia wielkich gwiazd footballu po CR7, Zidana, Carlosa, Ronaldo, Casillasa, McManamana po te starsze jak Di stefano, puskas itp...

@Das Czemu karierę aktorską? To chyba o Barcy użytkownicy YT robią masę ośmieszających komplikacji z ich amatorską aktorką...
        Raz mówicie, że Real za brutalny, teraz, że aktorzy... Zdecydujcie się? A... Innych argumentów, żeby obrazić ten galaktyczny klub nie macie, więc sięgacie po epitety, którymi określają Barce...
        • Gość: Jaxie Re: Zobaczymy IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.11, 18:07
          Tylko że CR7, Zidane, Carlos, Ronaldo, Mcmanaman, Di Stefano, Puskas byli wielkimi gwiazdami już przychodząc do Realu. A większość takich młodych mega talentów przychodząc to Realu się zmarnowała, Robinho, Drenthe, czy paru innych o których świat po prostu zapomniał.
    • lightcik [...] 30.06.11, 16:20
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: gość portalu Primera Division. Neymar: Chcę grać w Realu Madryt IP: *.dynamic.chello.pl 30.06.11, 17:41
      Każdy piłkarz marzy o grze w Madrycie, najlepszym klubie XX wieku i może jeszcze XXI
      • Gość: Luk Re: Primera Division. Neymar: Chcę grać w Realu M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.11, 19:36
        XX!? Bardzo ciekawa teza.
    • Gość: ja prezydent? IP: *.dynamic.chello.pl 30.06.11, 17:47
      Nie znam takiego państwa Santos, ale skoro mają prezydenta to pewnie istnieje.
    • Gość: seba Primera Division. Neymar: Chcę grać w Realu Madryt IP: *.tktelekom.pl 30.06.11, 18:24
      Uprawiasz sport? Zaprezentuj się na www.pajacyk.pl i "polub" nasz serwis!
      • Gość: xyz Re: Primera Division. Neymar: Chcę grać w Realu M IP: *.c193.msk.pl 30.06.11, 19:14
        Wchodzę codziennie na pajacyka,najeżdżam mu myszką na brzuszek żeby narobić dzieciom smaku, a potem zamykam przeglądarkę.
    • Gość: aron Primera Division. Neymar: Chcę grać w Realu Madryt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.11, 18:36
      kolejny piłkarz idzie na zmarnowanie do tego niby wielkiego żałosnego realu oni tylko graczy niszczą.
    • Gość: gosc Primera Division. Neymar: Chcę grać w Realu Madryt IP: *.mtvk.pl 30.06.11, 18:58
      sport.interia.pl/wiadomosci-dnia/news/neymar-wybral-chce-grac-w-juventusie,1559339
      www.11.pl/rytm-pilki/neymar-chce-grac-w-chelsea
      Więcej nie chce mi sie szukac. Tyle w temacie,dobrze sie zapowiadał ale w Realu tylko ławe bedzie grzał....żal tych piłkarzyn.
      • Gość: ktos Re: Primera Division. Neymar: Chcę grać w Realu M IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.06.11, 19:28
        Jezeli to prawda to glupio robi. Powinien wpierw pojsc na dwa/trzy sezony do Barcelony. Tam Guardiola i społka nauczyli by go symulować, nurkować i prowokować bo Ameryce Południowej tego go raczej nie nauczyli. Dopiero tak przygotowany bedzie sobie poradzic w Europie. No chyba ze ma zamiar grać w Premiership, wtedy nie bedzie mu to tak potrzebne aczkolwiek na pewno sie przyda, chociażby w LM gdzie sędziami są ślepe pajace.
    • Gość: Marian Jane Primera Division. Neymar: Chcę grać w Realu Madryt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.11, 19:40
      Szkoda, pewnie zmarnują kolejny talent, ale jak chcę się mieć ławkę długą i drogą jak kolej transsyberyjska to trudno nic się nie poradzi. Szkoda tych wszystkich zawodników którzy mogli by odnosić sukcesy grając, a tak mogą cieszyć się jedynie z ławy
      • Gość: xxx Re: Primera Division. Neymar: Chcę grać w Realu M IP: *.180.13.67.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.07.11, 13:47
        O tak, z taką grą na pewno będzie siedział na ławce...Wolałbym go w Chelsea lecz o Realu każdy marzy. hehe, a wam już napinacze z Barcy się gacie trzęsą. ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka