Dodaj do ulubionych

Piotr Świerczewski: Chcę zastąpić Smudę

04.07.11, 10:10
Znowu ta swieta krowa Swierczewski sie odzywa! Juz bylo tak spokojnie i tak fajnie nie bylo w mediach Tomaszewskiego, Iwana, Gmocha to musial Swierczewski wyskoczyc i zaczac pie...c
Obserwuj wątek
    • lee-zack Ech Pietrek, Pietrek 04.07.11, 10:18
      Może najpierw zrób ten dyplom :P
      • jebac_kartofla_smiechem To ten co dziennikarzy lubi napie...ć? 05.07.11, 21:14
    • 12.12a1 Świrowi zaczyna odbijać. 04.07.11, 10:32
      Doświadczenie z życia w drużynie to ma,ale czym innym jest ustawić zespół i przygotować do gry a jeszcze czym innym integrować się z kolegami z boiska przy stoliku.
    • sympathy64 Piotr Świerczewski: Chcę zastąpić Smudę 04.07.11, 10:46
      Co na to bokser Szpilka?
    • sverir Piotr Świerczewski: Chcę zastąpić Smudę 04.07.11, 10:59
      Świerczewski zapomniał o jednym. Nie jest sztuką wiedzieć co zrobić, żeby piłkarze dobrze grali. Sztuką jest zachęcić piłkarzy, żeby to robili.
    • bartmanb5 Co za bufon. 04.07.11, 11:05

Zero klasy, czysta arogancja. Przeciętny jako piłkarz. Beznadziejny pseudokomentator i nadęty jako trener.
      • miroszko Re: Co za bufon. 06.07.11, 09:41
        Zgadzam się. Bufon i pajac.
    • batura3 Piotr Świerczewski: Chcę zastąpić Smudę 04.07.11, 11:11
      Panie Ś - a jakieś naprawdę spektakularne osiągniecia sportowe to Pan ma? :)
    • pawel2571 Re: Piotr Świerczewski: Chcę zastąpić Smudę 04.07.11, 11:16
      Ja p......, ręce opadają. Wstyd, żenada, niesmak, czasami pusty śmiech mnie ogarnia jak sobie o tym Świerczewskim myślę. Niech coś najpierw osiągnie z byle jaką drużyną.
    • stary.gniewny Jak się Mourinho dowiedział o Zniczu 04.07.11, 11:30
      Pruszków pod ręką Świerczewskiego to po nocach spać nie może
    • poki442003 prawdę mówi 04.07.11, 11:31
      Wie jak wyglądają treningi na Zachodzie, bo przez wiele lat brał w nich czynny udział. Wie również że to co w Polsce jest treningiem, na Zachodzie nazywane jest zajęciami rozruchowymi. Tyle że znając jego niewyparzoną gębę i uwielbienie własnej osoby którykolwiek z piłkarzy będzie chciał dla niego harować? Wątpię
    • turtlezzz Kapral Świerczewski ma doświadczenie 04.07.11, 11:33
      Żąda, by oddać mu pod dowództwo całą armię, bo lepiej od sztabowców poznał zapach prochu.
    • japoni1 Wyborcza!!! Poknijcie wy sie w ten lep 04.07.11, 11:35
      Nie wiem czy po przeczytanniu tego mam wspolczuc bardziej Wam czy Swierczewskiemu
    • dziejesieliga Piotr Świerczewski: Chcę zastąpić Smudę 04.07.11, 11:39
      W PZPN za wybór selekcjonera odpowiada także kilku byłych trenerów, więc ta posada raczej się oddaliła. Skoro Świerczewski ma takie doświadczenie i tyle klas to mógłby najpierw jakiś sukcesik jako trener klubowy odnieść...a przepraszam, już odniósł, utrzymał Znicz w pierwszej lidze !
    • strass1 Re: Piotr Świerczewski: Chcę zastąpić Smudę 04.07.11, 11:45
      Co to za bufon?
    • nora_syracuse Jak odróżnić prawdziwego trenera od celebryty ?... 04.07.11, 11:46
      Jak odróżnić prawdziwego trenera od celebryty bufona ?
      Miarą pracy trenera są wyniki na boisku,
      Miarą braku pracy celebryty jest częstotliwość pojawiania się sponsorowanych artykułów w gazetach.
      • gabriel Re: Jak odróżnić prawdziwego trenera od celebryty 04.07.11, 12:03
        Wygląda na to, że doczekaliśmy się naszego "The Special One" na razie jedynie w gębie. Ale jednak.
        • poki442003 Re: Jak odróżnić prawdziwego trenera od celebryty 04.07.11, 12:07
          Nasz The Special One? W jego snach, napewno bardzo chciałby taki przydomek uzyskać ale niedoczekanie. Prędzej The Special Down
    • rowik Zarozumialec 04.07.11, 12:09
      Ale zarozumialec bez klasy i odrobiny skromności ale taki był jako piłkarz -taki boiskowy przebojowy chuligan. ...a Mielno poszło w niepamięć? Być piłkarzem /a był średnim/ a być dobrym trenerem, nie mówiąc już o tym żeby być selekcjonerem to jest przepaść i jak się tego nie rozumie to tym gorzej dla niego i świadczy to o tym ,,że nie dorósł i nie dorośnie do tego. Więcej szacunku dla swoich trenerów i wychowawców a mniej chciejstwa i zarozumiałości
    • guru133 Czy to ten sam Świerczewski, co po pijaku z 04.07.11, 13:11
      Majdanem w Mielnie rozrabiał? Jeśli to ten, to z dwojga złego wolę już Smudę, bo ten przynajmniej pijaństwa w kadrze nie toleruje.
    • oko75 Piotr Świerczewski: Chcę zastąpić Smudę 04.07.11, 13:13
      MOzna powiedziec zatem ze znamy juz cały sztab przyszłego selekcjonera, bo pewnikiem asystentami bedą Hajto i Majdan...
      • pastor he he, Hajto będzie załatwiał fajki, a Majdan 04.07.11, 14:05
        cycate blondyny :D
    • znicz2011 Piotr Świerczewski: Chcę zastąpić Smudę 04.07.11, 13:27
      i dzieki "takim" bufonom mamy trenerów ,którzy wiedzą wszystko naj ,bo przecież oni grali tyle lat w piłkę :))) widziałem "treningi" Pana Swierszczewskiego na Zniczu i co tu gadać.....Może znowu za duzo czegoś wypił?
      Panie Swierczewski-zrób Pan kurs trenera,poczytaj trochę,popraktykuj-najlepiej najpierw z dziećmi (swojego dziecka bym Panu nie dał na trening) a potem zacznij nazywać sie trenerem,nastepnie osiagnij coś jako trener i nabierz pokory.Polskie szkolenie lezy na łopatkach-może uda sie Panu to zmienić.Życze powodzenia.
      • janusz36 Re: Piotr Świerczewski: Chcę zastąpić Smudę 04.07.11, 20:06
        w kwestii doświadczeń footbolowych przerastasz?
        jest jeszcze Majewski, który jest problematyczny, ale on ma na szyi medal Mistrzostw Świata, to samo Janas, Kasperczak;
        Twoim znakiem rozpoznawczym związanym z doświadczeniami piłkarskimi na tym pułapie jest 0:2 z Koreą i 0:4 z Portugalią w pierwszej fazie turnieju... a ile napinania się i przechwałek było przed tym
    • badziewiak66 A co na to Abramowicz ? 04.07.11, 13:59
      Nie dzwoni ?
    • przeprosispadaj Piotr Świerczewski: Chcę zastąpić Smudę 04.07.11, 14:06
      Sezon ogórkowy się zaczął. Pismaki stosują zasadę TzDW - Temat z Dupy Wzięty. CO byle jaki kopacz pierdnie to go od razu do gazety czy na stronę internetową. Trochę pokory gościu. Skończ jakąś szkołę kursy trenerskie, w jakimś klubie bądź asystentem. Potem zacznij być trenerem . Znalazł się Beckenbauer albo inny Rijkaard.
    • szmeterlok12 Piotr Świerczewski: Chcę zastąpić Smudę 04.07.11, 14:12
      Nie chcę mu wypominać tego Mielna, ale co on do tej pory osiągnął jako trener? Nawet papierów trenerskich jeszcze nie wyrobił. Ja bym chciał aby Świr pokazał coś w drugiej czy trzeciej lidze. Od reprezentacji to dzielą go na razie lata świetlne.
    • grabarz_pis najpierw zrób badania psychiatryczne 04.07.11, 14:22
      jak prezes
    • wiszowaty Piotr Świerczewski: Chcę zastąpić Smudę 04.07.11, 14:33
      Cała drużyna zintegrowana żelem i przedziałkiem.
    • brena76 w Birmingham City mówił, że przerasta piłkarzy... 04.07.11, 16:33
      i że z Dugarrym będzie tam rządził na boisku... po jednym sezonie mu podziękowali... w jakimś kurorcie pamiętam, że również policja mu nie dorównuje i kazał im spadać na drzewo...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka