godbac51 04.07.11, 10:10 Znowu ta swieta krowa Swierczewski sie odzywa! Juz bylo tak spokojnie i tak fajnie nie bylo w mediach Tomaszewskiego, Iwana, Gmocha to musial Swierczewski wyskoczyc i zaczac pie...c Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
12.12a1 Świrowi zaczyna odbijać. 04.07.11, 10:32 Doświadczenie z życia w drużynie to ma,ale czym innym jest ustawić zespół i przygotować do gry a jeszcze czym innym integrować się z kolegami z boiska przy stoliku. Odpowiedz Link Zgłoś
sympathy64 Piotr Świerczewski: Chcę zastąpić Smudę 04.07.11, 10:46 Co na to bokser Szpilka? Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Piotr Świerczewski: Chcę zastąpić Smudę 04.07.11, 10:59 Świerczewski zapomniał o jednym. Nie jest sztuką wiedzieć co zrobić, żeby piłkarze dobrze grali. Sztuką jest zachęcić piłkarzy, żeby to robili. Odpowiedz Link Zgłoś
bartmanb5 Co za bufon. 04.07.11, 11:05 Zero klasy, czysta arogancja. Przeciętny jako piłkarz. Beznadziejny pseudokomentator i nadęty jako trener. Odpowiedz Link Zgłoś
batura3 Piotr Świerczewski: Chcę zastąpić Smudę 04.07.11, 11:11 Panie Ś - a jakieś naprawdę spektakularne osiągniecia sportowe to Pan ma? :) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel2571 Re: Piotr Świerczewski: Chcę zastąpić Smudę 04.07.11, 11:16 Ja p......, ręce opadają. Wstyd, żenada, niesmak, czasami pusty śmiech mnie ogarnia jak sobie o tym Świerczewskim myślę. Niech coś najpierw osiągnie z byle jaką drużyną. Odpowiedz Link Zgłoś
stary.gniewny Jak się Mourinho dowiedział o Zniczu 04.07.11, 11:30 Pruszków pod ręką Świerczewskiego to po nocach spać nie może Odpowiedz Link Zgłoś
poki442003 prawdę mówi 04.07.11, 11:31 Wie jak wyglądają treningi na Zachodzie, bo przez wiele lat brał w nich czynny udział. Wie również że to co w Polsce jest treningiem, na Zachodzie nazywane jest zajęciami rozruchowymi. Tyle że znając jego niewyparzoną gębę i uwielbienie własnej osoby którykolwiek z piłkarzy będzie chciał dla niego harować? Wątpię Odpowiedz Link Zgłoś
turtlezzz Kapral Świerczewski ma doświadczenie 04.07.11, 11:33 Żąda, by oddać mu pod dowództwo całą armię, bo lepiej od sztabowców poznał zapach prochu. Odpowiedz Link Zgłoś
japoni1 Wyborcza!!! Poknijcie wy sie w ten lep 04.07.11, 11:35 Nie wiem czy po przeczytanniu tego mam wspolczuc bardziej Wam czy Swierczewskiemu Odpowiedz Link Zgłoś
dziejesieliga Piotr Świerczewski: Chcę zastąpić Smudę 04.07.11, 11:39 W PZPN za wybór selekcjonera odpowiada także kilku byłych trenerów, więc ta posada raczej się oddaliła. Skoro Świerczewski ma takie doświadczenie i tyle klas to mógłby najpierw jakiś sukcesik jako trener klubowy odnieść...a przepraszam, już odniósł, utrzymał Znicz w pierwszej lidze ! Odpowiedz Link Zgłoś
strass1 Re: Piotr Świerczewski: Chcę zastąpić Smudę 04.07.11, 11:45 Co to za bufon? Odpowiedz Link Zgłoś
nora_syracuse Jak odróżnić prawdziwego trenera od celebryty ?... 04.07.11, 11:46 Jak odróżnić prawdziwego trenera od celebryty bufona ? Miarą pracy trenera są wyniki na boisku, Miarą braku pracy celebryty jest częstotliwość pojawiania się sponsorowanych artykułów w gazetach. Odpowiedz Link Zgłoś
gabriel Re: Jak odróżnić prawdziwego trenera od celebryty 04.07.11, 12:03 Wygląda na to, że doczekaliśmy się naszego "The Special One" na razie jedynie w gębie. Ale jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
poki442003 Re: Jak odróżnić prawdziwego trenera od celebryty 04.07.11, 12:07 Nasz The Special One? W jego snach, napewno bardzo chciałby taki przydomek uzyskać ale niedoczekanie. Prędzej The Special Down Odpowiedz Link Zgłoś
rowik Zarozumialec 04.07.11, 12:09 Ale zarozumialec bez klasy i odrobiny skromności ale taki był jako piłkarz -taki boiskowy przebojowy chuligan. ...a Mielno poszło w niepamięć? Być piłkarzem /a był średnim/ a być dobrym trenerem, nie mówiąc już o tym żeby być selekcjonerem to jest przepaść i jak się tego nie rozumie to tym gorzej dla niego i świadczy to o tym ,,że nie dorósł i nie dorośnie do tego. Więcej szacunku dla swoich trenerów i wychowawców a mniej chciejstwa i zarozumiałości Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Czy to ten sam Świerczewski, co po pijaku z 04.07.11, 13:11 Majdanem w Mielnie rozrabiał? Jeśli to ten, to z dwojga złego wolę już Smudę, bo ten przynajmniej pijaństwa w kadrze nie toleruje. Odpowiedz Link Zgłoś
oko75 Piotr Świerczewski: Chcę zastąpić Smudę 04.07.11, 13:13 MOzna powiedziec zatem ze znamy juz cały sztab przyszłego selekcjonera, bo pewnikiem asystentami bedą Hajto i Majdan... Odpowiedz Link Zgłoś
pastor he he, Hajto będzie załatwiał fajki, a Majdan 04.07.11, 14:05 cycate blondyny :D Odpowiedz Link Zgłoś
znicz2011 Piotr Świerczewski: Chcę zastąpić Smudę 04.07.11, 13:27 i dzieki "takim" bufonom mamy trenerów ,którzy wiedzą wszystko naj ,bo przecież oni grali tyle lat w piłkę :))) widziałem "treningi" Pana Swierszczewskiego na Zniczu i co tu gadać.....Może znowu za duzo czegoś wypił? Panie Swierczewski-zrób Pan kurs trenera,poczytaj trochę,popraktykuj-najlepiej najpierw z dziećmi (swojego dziecka bym Panu nie dał na trening) a potem zacznij nazywać sie trenerem,nastepnie osiagnij coś jako trener i nabierz pokory.Polskie szkolenie lezy na łopatkach-może uda sie Panu to zmienić.Życze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
janusz36 Re: Piotr Świerczewski: Chcę zastąpić Smudę 04.07.11, 20:06 w kwestii doświadczeń footbolowych przerastasz? jest jeszcze Majewski, który jest problematyczny, ale on ma na szyi medal Mistrzostw Świata, to samo Janas, Kasperczak; Twoim znakiem rozpoznawczym związanym z doświadczeniami piłkarskimi na tym pułapie jest 0:2 z Koreą i 0:4 z Portugalią w pierwszej fazie turnieju... a ile napinania się i przechwałek było przed tym Odpowiedz Link Zgłoś
przeprosispadaj Piotr Świerczewski: Chcę zastąpić Smudę 04.07.11, 14:06 Sezon ogórkowy się zaczął. Pismaki stosują zasadę TzDW - Temat z Dupy Wzięty. CO byle jaki kopacz pierdnie to go od razu do gazety czy na stronę internetową. Trochę pokory gościu. Skończ jakąś szkołę kursy trenerskie, w jakimś klubie bądź asystentem. Potem zacznij być trenerem . Znalazł się Beckenbauer albo inny Rijkaard. Odpowiedz Link Zgłoś
szmeterlok12 Piotr Świerczewski: Chcę zastąpić Smudę 04.07.11, 14:12 Nie chcę mu wypominać tego Mielna, ale co on do tej pory osiągnął jako trener? Nawet papierów trenerskich jeszcze nie wyrobił. Ja bym chciał aby Świr pokazał coś w drugiej czy trzeciej lidze. Od reprezentacji to dzielą go na razie lata świetlne. Odpowiedz Link Zgłoś
wiszowaty Piotr Świerczewski: Chcę zastąpić Smudę 04.07.11, 14:33 Cała drużyna zintegrowana żelem i przedziałkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
brena76 w Birmingham City mówił, że przerasta piłkarzy... 04.07.11, 16:33 i że z Dugarrym będzie tam rządził na boisku... po jednym sezonie mu podziękowali... w jakimś kurorcie pamiętam, że również policja mu nie dorównuje i kazał im spadać na drzewo... Odpowiedz Link Zgłoś