Dodaj do ulubionych

El. Ligi Mistrzów. Wisła Kraków zagra z FK Mogr...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.11, 12:20
Niezłe losowanie, mogło być znacznie gorzej.
Obserwuj wątek
    • Gość: asd El. Ligi Mistrzów. Wisła Kraków zagra z FK Mogr... IP: *.adsl.inetia.pl 15.07.11, 12:28
      Mają łatwiej i to 2x niż Lech w zeszłym sezonie. Jak nie przejdą Skonto i tej następnej rundy to padne śmiechem. chociaż Liteks to nie taka popierdółka ale i tak są łatwiejsi od Sparty Praga.
      • Gość: ligowiec Re: El. Ligi Mistrzów. Wisła Kraków zagra z FK Mo IP: *.blast.pl 15.07.11, 12:33
        Może nie wiele choć jednak. W każdym razie powinno skupiać sie tylko na najbliższym meczu. Sparta rok temu była silniejsza niż Lech. Teraz Wisła z Litexem są porównywalne, obe ze wskazaniem na Wisłe.
        • Gość: Whatever go Skonto, go! IP: *.home.aster.pl 15.07.11, 12:58
          nie interesowało mnie to do przeczytania tego artykułu
          ale od teraz trzymam kciuki za Skonto.

Nie lubię jak ktoś dzieli skórę na żywym niedźwiedziu...

Mam nadzieję że Wisła dostanie u siebie 0:2
          No, może być ewentualnie 1:2 najlepiej przy pierwszym golu dla Wisły - żeby redaktorki zaczęły się pultać po pierwszej bramce jaka ta polska piłka jest cacy....
          • Gość: . Re: go Skonto, go! IP: *.aircity.pl 15.07.11, 13:05
            Oczywiście masz prawo kibicować obcym, chociaż... to niemądre :)
            • Gość: Whatever eee tam IP: *.home.aster.pl 15.07.11, 14:42
              oni wszyscy są obcy
              w życiu najczęściej kibicowałem ... słabszym :)
              taki już jestem głupi

jak napisałem powyżej - NIE INTERESUJE MNIE ta rywalizacja bo Wisła jest mi obojętna, dokładnie tak samo jak cała chora przeinwestowana i przereklamowana polska piłka nożna.

Adrenalina mi skoczyła wyłącznie podczas ostatniego sezonu za sprawą Jagiellonii.
              Niestety - znowu "miało być pięknie a skończyło się jak zwykle".

W sezonie 2003-2004 po kuriozalnych i żenujących wyprzedażach jednego z najlepszych, najbardziej bramkostrzelnych i pięknie grających teamów w historii polskiego futbolu - właśnie WISŁY KRAKÓW (Frankowski, Żurawski, Kosowski, Szymkowiak, Cantoro, Uche Kalu, Kuźba, Kałużny, Głowacki, Baszczyński, itepe itede) powiedziałem że to KONIEC polskiej piłki w ogóle.
              Jak widać trafiłem w 10-kę. Wystarczy sprawdzić "sukcesy" futbolowe od 2004 roku.
              • Gość: . Re: eee tam IP: *.aircity.pl 15.07.11, 18:09
                No tak, ale skoro lubisz kibicować słabszym, śmiało możesz kibicować Polakom :)
          • szyfrant.zielonka Re: go Skonto, go! 15.07.11, 13:15
            Nawet jak się przepchają do tej trzeciej rundy, to i tak już będzie koniec. Bułgarzy to za wysokie progi. Poza tym oni też dawno nie grali w LM, więc motywację mają nie mniejszą od Wislaków.
            • Gość: lechistan Re: go Skonto, go! IP: 157.166.216.* 15.07.11, 14:13
              cha, też liczę że skonto skopie dupska tym zarozumiałym pyszałkom z tym gamoniowatym trenerem płaczkiem
      • Gość: (L) Re: El. Ligi Mistrzów. Wisła Kraków zagra z FK Mo IP: *.c193.msk.pl 15.07.11, 13:01
        Lech męczył się z Interem Baku, więc żyj sobie wspomnieniami kuchenkorzu:
        www.wiadomosci24.pl/artykul/lech_poznan_inter_baku_0_1_9_8_150435.html
    • pryszcze.duszy El. Ligi Mistrzów. Wisła Kraków zagra z FK Mogr... 15.07.11, 13:48
      "Wisła Kraków zagra z FK Mogren lub z Liteksem Łowecz"

typowo nadwiślańska nonszalancja, najpierw to trzeba awansować....
      • bez.komentarza Re: El. Ligi Mistrzów. Wisła Kraków zagra z FK Mo 15.07.11, 17:15
        Wisła już awansowała. Gdzie Wasza pewnośc siebie?
    • Gość: Kapitan Bomba IX No to pozamiatane!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.11, 14:06
    • miroskom No to Wisła już popłynęła. 15.07.11, 14:23
    • Gość: ZG El. Ligi Mistrzów. Wisła Kraków zagra z FK Mogr... IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.07.11, 14:26
      III runda eliminacji: Mogren - Skonto :)
    • Gość: cezar85 El. Ligi Mistrzów. Wisła Kraków zagra z FK Mogr... IP: *.bb.sky.com 15.07.11, 14:26
      to ciekawe bo w Czarnogórze i Bułgarii wszyscy marzą o Wiśle
      • Gość: rthrthtrhtr Re: El. Ligi Mistrzów. Wisła Kraków zagra z FK Mo IP: *.ip.netia.com.pl 15.07.11, 15:26
        Gość portalu: cezar85 napisał(a):

> to ciekawe bo w Czarnogórze i Bułgarii wszyscy marzą o Wiśle

zawsze podziwiam tych wszystkich, ktorzy chca wmowic, ze wlasnie sa po lekturze czarnogorskich portali
      • Gość: ty Re: El. Ligi Mistrzów. Wisła Kraków zagra z FK Mo IP: *.zone3.bethere.co.uk 15.07.11, 23:26
        a mnie sie wydaje ze czarnogórcy i bułgarzy trzęsą z lekka porcientami przed Wisłą
        gorzej wylosowac nie mogli
    • pblyskal El. Ligi Mistrzów. Wisła Kraków zagra z FK Mogr... 15.07.11, 14:43
      No tak, oby pierwszą rundę przejść bez strat. Może warto coś postawić. Dla początkujących czytałem coś na blogu sport-i-ty.blogspot.com.
    • Gość: aagaj El. Ligi Mistrzów. Wisła Kraków zagra z FK Mogr... IP: *.opole.hypnet.pl 15.07.11, 14:47
      to Wisła już awnsowała, nic mi o tym nie wiadomo. szybko dzielimy skórę na niedźwiedziu
    • Gość: Marcin El. Ligi Mistrzów. Wisła Kraków zagra z FK Mogr... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.07.11, 14:47
      Szkoda, że nie trafili na kogoś z pary Ekranas-Valetta, bo jak Wisła zaprezentuje w meczu z Liteksem taki sam pozim jak w Rydze to sie okaze ze losowanie wcale nie było ok.
    • Gość: wwww El. Ligi Mistrzów. Wisła Kraków zagra z FK Mogr... IP: *.adsl.inetia.pl 15.07.11, 15:06
      niezłe jajca będa jak wisła przepie... ze sronto u siebie i nie dojdzie nawet do rywalizacji ze litexom, czy innom karen morgen
    • maz-48 El. Ligi Mistrzów. Wisła Kraków zagra z FK Mogr... 15.07.11, 15:14
      Nie ma to jak dzielenie skóry na niedźwiedziu. Jaga też już obmyślała logistykę wyprawy do Gruzji, a tu taki pech. Myślał indyk o niedzieli, a w sobotę mu łeb ucięli.
      Doskonale pamiętam jak Widzew umoczył w pierwszym meczu w Bułgarii, trenerem wtedy był obecny prezio Grzegorz Lato. Widzew awansował tylko dlatego, że Bułgarzy myśleli, że ten rewanż w Łodzi będzie tylko formalnością. Teraz jednak będą chcieli się zrewanżować na innym polskim klubie i już drugi raz takiego błędu nie popełnią. Ale zanim do tego dojdzie, Wisła musi wyeliminować Skonto. Póki co, jeszcze tego nie uczyniła...
    • artur74 Szczęśliwe losowanie Wisły Kraków! 15.07.11, 16:13
      Powiedzmy sobie szczerze, normalnie grająca Wisła Kraków poradzi sobie z Liteksem Łowecz. Najwyższa pora, by dzięki zagranicznym piłkarzom i holenderskiemu trenerowi zacząć ogrywać słabeuszy! Jest szansa, trzeba ją tylko wykorzystać! Łatwiej już nie będzie.
      • maz-48 Re: Szczęśliwe losowanie Wisły Kraków! 15.07.11, 16:18
        Paradoksalnie, im jest łatwiej, tym większe kompromitacje i upokorzenia przeżywamy...
    • Gość: maroovka Re: El. Ligi Mistrzów. Wisła Kraków zagra z FK Mo IP: 82.160.244.* 15.07.11, 16:31
      Niezłe losowanie, ale nie dla Wisły tylko dla Skonto, bo z historycznego punktu widzenia, to zespół z Rygi przejdzie dalej. Wszyscy cieszą się już na myśl następnej rundy jakby rewanż ze Skonto był czystą formalnością.
      • Gość: mervel Re: El. Ligi Mistrzów. Wisła Kraków zagra z FK Mo IP: *.adsl.inetia.pl 15.07.11, 16:43
        no bo będzie czysta formalność....
        wisła grając na jednej nodze ograła ich na WYJEŹDZIE, więc u siebie dokopie spokojnie awans.
        co nie zmienia faktu że obrona wygląda słabiutko.
    • Gość: przechodzień Zawsze to samo. Jakiś klub o którym nikt nie IP: *.krawarkon.pl 15.07.11, 16:52
      słyszał. A potem kompromitacja. Na szczęście do tego nie dojdzie ponieważ w meczu ze Skonto Wisła przegra 1:2
    • bez.komentarza El. Ligi Mistrzów. Wisła Kraków zagra z FK Mogr... 15.07.11, 17:04
      Bardzo dobre losowanie. Obydwa zespoły są słabsze od Wisły, poza tym w przedsezonowym sparingu Wisła już wygrała z Litexem. Rewanż ze Skonto to tylko formalność. Myślę, że będzie bezbramkowy remis albo 1-0/2-0 dla Wisły. Czekam na IV rundę, bo jestem pewny, że Wisła do niej dojdzie.

Naprawdę świetne losowanie. Trzymam kciuki za Wisłę. Szansa na awans do LM jest spora.
    • bez.komentarza :) 15.07.11, 17:13
      Niesamowite - większość piszących chce, żeby Wisła przegrała:)

www.youtube.com/watch?v=Zbzfxa5ci6o
      Od kiedy piszę na forum sportowym gazeta.pl jeszcze nie spotkałem kogoś, z kim można porozmawiać o piłce normalnie, bez wyzywania się, bez dawania upustu swojej frustracji, bez pogardy i szyderstwa:) Polska mentalność jest niesamowita - pomyśleć, że przez 123 lata Polski nie było na mapie świata, a mimo to przetrwał polski język i polskie społeczeństwo, a teraz Polak chce, żeby Polakom się nie udało i na złość życzy dobrze obcokrajowcom:)

Sorry, ludzie, jesteście ciężko chorzy:) Życzcie źle Wiśle, kibicujcie Skonto, a Wisła i tak przejdzie Skonto i tak awansuje do IV rundy. Jestem tego pewny i czekam z niecierpliwością na rewanż ze Skonto i mecze III rundy. Jeżeli ktoś czeka na mecz ze Skonto i liczy, że Wisła przegra - wow, zaawansowane stadium zaburzeń psychicznych:]

Wisła idzie do IV rundy, pozdrawiam normalnych ludzi.
      • Gość: ddevil Re: :) IP: 62.40.89.* 15.07.11, 17:50
        Ok, no to rzeczowo - Skonto BYĆ MOŻE Wisła przejdzie. Ale patrząc na dokonania polskich klubów, w tym Wisły, w pucharach nie wypada się cieszyć z wylosowania liteksu bo jest klubem zwyczajnie lepszym i co smutne - z mocniejszej (sportowo) ligi. Mieszkałem dwa lata w Bułgarii, regularnie chodziłem na mecze Levskiego Sofia i wierz mi takich graczy jak Dembele to w Wisle nie ma - jest zgraja przeciętniaków skrzykniętych przez sprawnego dyrektora sportowego dowodzona przez ambitnego młodego trenera. To nie jest siła, która przejedzie po kimkolwiek - każde zwycięstwo jest powodem do radości. I fakt, paranoją jest cieszenie się z porażki polskiego klubu, ale sorry - coś tu nie styka, Ci ludzie zarabiają mnóstwo pieniędzy! A zawodzą regularnie, co rok. Mega się ucieszę z awansu wisły, ale się go nie spodziewam bo to by było wbrew logice. A mówienie o fazie grupowej ligi mistrzów to jakieś ciężkie nieliczenie się rzeczywistością - i jedna z głównych przyczyn porażek polskich klubów. BO ONI WCIĄŻ WIERZĄ, ŻE SĄ LEPSI OD KARABACHU, LEVADII CZY LITEKSU! BZDURA. AWANSOWAĆ MOGĄ TYLKO JAK BĘDĄ ZAPIEPRZAĆ JAK SAMOCHODZIKI BO SĄ MIERNOTAMI. A miernota jak chce osiągnąć sukces to musi robić więcej, a nie patrzeć kto będzie w V rundzie.
        • Gość: 45 Re: :) IP: *.zone3.bethere.co.uk 15.07.11, 23:33
          a na wisłę chodziłes ze porównujesz? litex lepszy od wisły? haaha pod jakim względem?
          jestres smieszny w swojej naiwnosci podszytej zawiscią
          • Gość: ddevil Re: :) IP: *.167.broadband2.iol.cz 16.07.11, 12:21
            pod sportowym :) A z odpowiedzią w stylu "jesteś śmieszny" to może dasz spokój? Nic w ten sposób nie udowadniasz. Na jakiej podstawie uważasz, że Wisła jest lepsza? No bo chyba nie wyników w pucharach ani gry w pierwszym meczu ze Skonto?
      • Gość: nitro(L) Re: :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.11, 17:51
        Piszą to kibice drużyn (malutkich zawistników) typu cracovia czy amica/słowik wronki, którzy wiedzą, iż Wisła awansując do LM odjedzie im na długo i daleko. Stąd obawy i frustracje wylewane na forach. MP zabolało bardzo, ewentualna LM czy grupa w LE będzie dla nich tragedią.
    • Gość: jajajakies Do kibicow Lecha IP: *.speed.planet.nl 15.07.11, 22:58
      No i gdzie sa teraz ci napinacze co to tak gadali ze Lech i tylko Lech w pucharach cos moze pokazac?! Dzisiaj Lech pokazal gdzie gdzie w szeregu jest jego miejsce...z trzecia liga niemiecka nie potrafi wygrac xD ZAL! nawet Jaga by wam wpie...la 3 bramki xD
      • vanderbilt Re: Do kibicow Lecha 15.07.11, 23:19
        Nie podpuszczaj jej, jesli nie masz nic innego do powiedzenia, inaczej bede musial ja zabic.

Vanderbilt
    • Gość: Miki Re: El. Ligi Mistrzów. Wisła Kraków zagra z FK Mo IP: *.ip.netia.com.pl 16.07.11, 00:18
      Ocb z tym podziałem na grupy, w IV rundzie będzie losowanie przeciwników wewnątrz grup, czy A vs B?
    • Gość: paul El. Ligi Mistrzów. Wisła Kraków zagra z FK Mogr... IP: 82.160.71.* 16.07.11, 00:58
      "Wisła i Śląsk wygrały swoje mecze po 1:0, wiec mogą się zastanawiać z kim zagrają w następnej rundzie." LOL. Litex łatwy? A co my Barcelona? Losowanie wymarzone dla Legii, dla reszty dobre, ale to nie oznacza, że będzie spacerek. Od 15 lat takie redaktorzyny wmawiają nam, że polskie kluby to europejskie potęgi, żeby później wypisywać nagłówki "kompromitacja, katastrofa, sensacja...". Nie rozumiem jak można tak lekceważyć najlepszą drużyny Łotwy, a w szczególności Bułgarii. Jestem optymistą, co do najbliższych meczów w pucharach, ale zdaję sobie sprawę, że łatwo nie będzie.
      • Gość: hj Re: El. Ligi Mistrzów. Wisła Kraków zagra z FK Mo IP: *.zone3.bethere.co.uk 16.07.11, 02:03
        no tak ale przynajmniej nie jest to barcelona ,real,panatinajkos
    • Gość: realnie No to koniec balu IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.11, 14:36
      panno lalu .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka