Dodaj do ulubionych

Liga Europejska. Legia też w TV 4

17.08.11, 15:28
W najbardziej beznadziejnej jakosci obrazu - tv4 nie da sie nawet ogladac w 21 calach nie wspominajac juz o telewizorac 30paro czy 40parocalowych. Juz lepsza jakosc jest w tvp sport
Nie pojmuje czemu meczy legii nie pokazuje nsport?
Obserwuj wątek
    • Gość: widz Liga Europejska. Legia też w TV 4 IP: *.108.152.244.wlantech.pl 17.08.11, 15:31
      Brawo polsat! Dobra decyzja!
    • Gość: MK Re: Liga Europejska. Legia też w TV 4 IP: *.pani-teresa.com.pl 17.08.11, 15:54
      martica napisała:
      > Nie pojmuje czemu meczy legii nie pokazuje nsport?

Pewnie dlatego że nie ma do nich praw.
      Europejskie puchary to nie liga polska.
      • Gość: Ja Re: Liga Europejska. Legia też w TV 4 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.11, 16:29
        A nsport ma prawa do jakiejś ligi krajowej?
        • Gość: heeeeeeeeeeeeee Re: Liga Europejska. Legia też w TV 4 IP: *.internetia.net.pl 17.08.11, 17:05
          mają - do ligi Orlik 2011 - Donald Tusk i jego kamanda. Pokazują tylko skróty sejmowe, komentuje Beata Tadla.
    • Gość: ccypis48 Re: Liga Europejska. Legia też w TV 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.11, 16:14
      widać dziecko że nigdy nie oglądałaś sportu na tv4
    • Gość: marcin Re: Liga Europejska. Legia też w TV 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.11, 16:41
      zawsze możesz oglądać w internecie w jakości HD. Marudy zawsze się znajdą - typowe dla nas!
    • Gość: baca bez jajek? IP: *.home.aster.pl 17.08.11, 16:49
      najnowszy dowcip: UWAGA!
      spotkało sie trzech prezydentów: Obama, Putin i komorowski!
      Obama mówi: ja oba mam!
      Putin na to:ja też mam dwa plus jaja tygrysa!
      Komorowski drapie sie po głowie i ciagnie za wasy, po czym mówi:
      A ja mam fujare gajowego i drzwi od stodoły!!!
      Buahahahahaha!!!
      • Gość: heeeeeeee Re: bez jajek? IP: *.internetia.net.pl 17.08.11, 17:07
        ale nasz prezydent POtrafi latać na tych drzwiach od stodoły, a Putin to ino Migami.
    • Gość: BZDURA! Re: Liga Europejska. Legia też w TV 4 IP: 195.205.87.* 17.08.11, 16:55
      Bzdura. TV4 można oglądać przez naziemną cyfrówkę. SUPER JAKOŚĆ. (80% Polski od 31.07)
    • Gość: przeciez Re: Liga Europejska. Legia też w TV 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.11, 16:57
      hehe,
      odbieram tv4 w cyfrowej jakości w naziemnej telewizji cyfrowej DVB-T w MUXie 2. Jak masz nowy tv z dekoderem mpeg4 to przeszukaj pasmo na zwykłej antenie dachowej.

Więcej znajdziesz tu emitel.pl
    • Gość: special a czemu Walter nie POkazuje IP: *.internetia.net.pl 17.08.11, 17:04
      tego żałosnego klubiku w swojej telewizji? Chciał tylko dostać tereny w centrum Warszawy, a klubik to mu koło ci.ki lata:))))))
      • tajemnicapanstwowa Re: a czemu Walter nie POkazuje 18.08.11, 05:55
        za rok bedziesz inaczej spiewal :)

zero ligi mistrzow i ligi europejskiej po za TVNem, nSport i najprawdopodobniej TVP, ktore wezmie nie wiecej niz jeden mecz w tygodniu.

nie dostaniesz nawet eleminacji, wiec ciesz sie tym co masz :D
    • banton Wszyscy na Spartak! 17.08.11, 17:11
      jak w temacie! Zróbmy taką jazdę, żeby każdy z naszych zdawał sobie sprawę, o co gra, a zbieranina z Moskwy, żeby zapamiętała swoją porażkę dobrze.
    • Gość: mix Liga Europejska. Legia też w TV 4 IP: *.starachowice.vectranet.pl 17.08.11, 17:32
      A po co ten mecz ???
    • maz-48 Re: Liga Europejska. Legia też w TV 4 17.08.11, 18:31
      "Nie pojmuje czemu meczy legii nie pokazuje nsport?"

Od 4 rundy kwalifikacyjnej prawami do obydwu pucharów (LM, LE) zarządza UEFA i tylko telewizje, które wcześniej nabyły prawa do pokazywania tych rozgrywek mogą te decydujące rundy pokazywać. n-sport posiada prawa tylko do LM, tj. główny pakiet i może pokazywać wszystkie mecze na swoich kodowanych kanałach. Polsat posiada tylko prawa do jednego meczu tygodniowo (z reguły jest to mecz środowy) na kanale otwartym (nie może go kodować) i skrótów z pozostałych spotkań.
      Prawa do LE na wyłączność również posiada Polsat i będzie pokazywał najważniejsze mecze w Polsacie Sport, a jeśli będą występować w tych rozgrywkach polskie drużyny, to będą pokazywane w tv4 (Legia) i Polsacie otwartym (Śląsk). Tak będzie dziś i zawsze o ile i Legia i Śląsk zakwalifikują się do fazy grupowej.
      Jedyna nierozwiązana kwestia zostaje, jeśli Wisła awansuje do fazy grupowej LM, bo nie wiadomo, kto będzie pokazywał wtorkowe mecze Wisły (drużyny w LM grają na przemian raz we wtorki, raz w środy). Polsat może pokazywać tylko środowe mecze, chyba że TVN zdecyduje się pokazać w swoim kanale. Nikt chyba nie wyobraża sobie, że wtorkowe mecze Wisły będą tylko w n-sport...
      • Gość: Karroru Re: Liga Europejska. Legia też w TV 4 IP: *.play-internet.pl 18.08.11, 17:22
        A ja sobie wyobrażam. Nsport ma prawa więc pokaże a reszta niech sobie radio włączy. ja też muszę słuchać w radiu ekstraklasy bo nie mam Cyfry itd. Pozostaje na osłodę mecz Poniedziałowy. Nie po to płacę abonament,żeby teraz lm leciała za free.
    • Gość: widz Liga Europejska. Legia też w TV 4 IP: *.play-internet.pl 17.08.11, 19:58
      a kto chciałby was oglądać .... lepiej się nie kompromitujmy i tak nikt z was nie przejdzie dalej ... no chyba że Śląsk. Legła i Skisła tak nie przejdą więc o co ta wojna?
      • Gość: bdnjhutyfr Re: Liga Europejska. Legia też w TV 4 IP: *.play-internet.pl 17.08.11, 20:02
        Święta prawda....
        • Gość: Socyn Re: Liga Europejska. Legia też w TV 4 IP: *.icpnet.pl 18.08.11, 11:25
          jak sam sobie odpowiadasz to idź do lekarza
    • Gość: mecz TV online Liga Europejska. Legia też w TV 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.11, 21:47
      www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110817/SPORT_NOZNA/91894338
    • Gość: kolo Liga Europejska. Legia też w TV 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.11, 22:25
      wie ktos czemu pi.zdy z Lecha zasiada na tym meczu razem z kibicami Spartaka? czy pier.do.lony lech to nadal polski klub? watpie...
      • Gość: Miś Re: Liga Europejska. Legia też w TV 4 IP: *.internetia.net.pl 17.08.11, 22:51
        Kibice Lecha maja zgode ze Spartakiem i wespra go w dopinku,tak przynajmniej zapowiadają na forach.
        • tajemnicapanstwowa Re: Liga Europejska. Legia też w TV 4 18.08.11, 05:56
          w czym ich wespra?

chyba w napince...
    • Gość: Warka z Tych Re: Liga Europejska. Legia też w TV 4 IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.08.11, 08:03
      martica napisała:
      > W najbardziej beznadziejnej jakosci obrazu - tv4 nie da sie nawet ogladac ......

Nie wazna jakość obrazu lecz jakość gry Legii. A jak chce się mieć idealny przekaz "kolorów" i ich "ostrość" to proponuje udać się na mecz, są jeszcze wolne miejsca na obrzeżach stadionu.
    • Gość: obejrzyj w necie Liga Europejska. Legia też w TV 4 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.11, 13:00
      www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110817/SPORT_NOZNA/91894338
    • Gość: ASDF Re: Liga Europejska. Legia też w TV 4 IP: *.ambit24.net 18.08.11, 17:08
      prosta odpowiedz: tv4 nadaje w 4:3, i pewnie masz rozciagniety obraz nieproprocjonalnie-stad ten efekt
    • Gość: Mariusz Liga Europejska. Legia też w TV 4 IP: *.play-internet.pl 19.08.11, 10:19
      dobrze TV4 i polsat lepiej oglądać drużyny polskie walczące o awans albo w grupach niż te meksykańskie seriale co lecą codziennie fajnie by było gdyby jeszcze rewanż pokazała legii warszawa w moskwie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka