Dodaj do ulubionych

Trwa mecz Górnik Łęczna - Wisła Kraków

IP: *.aster.pl 21.05.04, 20:17
wisła troszke się nie spisuje jak na ten skład.panie heniu pogonić chłopaków\!
Obserwuj wątek
    • Gość: żuraw |Majdan już wpuścił gola życiowego IP: *.aster.pl 21.05.04, 20:18
      wziął sobie za żone dode z baru - megaścierwo,typical blondi - zawiodłeś mnie
      radek, widać że półmózg z ciebie
      • Gość: apli Re: |Majdan już wpuścił gola życiowego IP: *.au.poznan.pl 21.05.04, 22:37
        zgadzam się z przedmówcą!!! nic dodac nic ująć.
        • Gość: (L)egia Wszyscy sie podkladaja Wisle ... IP: *.sup.waw.pl / *.sup.waw.pl 22.05.04, 08:39
      • Gość: Rah Re: |Majdan już wpuścił gola życiowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 00:23
        Na dzisiejszym meczu Majdan pokazał ile wchodzi Dodzie:)Do łokcia!!:)
    • Gość: woodpecker Re: Trwa mecz Górnik Łęczna - Wisła Kraków IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 21.05.04, 20:22
      Nie zazdrość mu , gdybyś miał Dodę to byś gryzł jej piersi jak surowy boczek .
    • Gość: literat Re: Trwa mecz Górnik Łęczna - Wisła Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 20:29
      co za baranki to wklepuja na "żywo", raz bszczyński i żórawski, a w opisie meczu
      już żurawski, ^c i ^v i kasa leci...
    • Gość: Polak Żórawski hehehehee IP: *.crowley.pl 21.05.04, 20:33
      Patrząc na przekaz obserwatora z Gazety widze, że nowy zawodnik w Wiśle.
      Żórawski :)))))
    • Gość: maks relacja na zywo ŻÓrawski;) jazda!!! IP: *.milc.com.pl / *.milc.com.pl 21.05.04, 20:53
      no ja eni wiem kto tam wpisal w relacji na zywo Zórawski no ale pozdrawiam pana dziennikaŻa ;)))

no zeby nie wiedziec jak sie pisze Zurawski 8-D

jazda jazda Biala Gwiazda
      • akkj Re: relacja na zywo ŻÓrawski;) jazda!!! 21.05.04, 21:08
        Ha, widzę, że nie jestem pierwszy :). Ja też jestem szalenie ciekaw, co to za
        nowy nabytek "ŻÓRAWSKI"????

PS. Boże, skąd "GW" bierze takich analfabetów???
        WSTYD!!!!!
    • Gość: x Skad przeszed do Wisly zOrawski? IP: *.crowley.pl 21.05.04, 21:09
      • Gość: khmer z leha IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 21.05.04, 21:27
    • Gość: gdzieś Re: Trwa mecz Górnik Łęczna - Wisła Kraków IP: 217.113.224.* 21.05.04, 21:29
      Gdzieś mam ten mecz i wszystkie inne.
      • Gość: pol Re: Trwa mecz Górnik Łęczna - Wisła Kraków IP: *.chello.pl 21.05.04, 22:00
        Ja tez.Polska liga jest beznadziejna,ostatni raz mecz ligowy w calosci
        ogladalem chyba 8 lat temu(potem jeszcze kilka razy probowalem cos obejzec ale
        na prawde sie nie da,po prostu kopanina na poziomie III ligi Hiszpanskiej)
        • Gość: Wqrwiony Re: Trwa mecz Górnik Łęczna - Wisła Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 22:57
          Pol! Ty jesteś zwyczajny pipol! Wypierdalaj z tego forum, bo to nie miejsce dla
          takich jak Ty? Dupek zołedny, facet bez jaj, jakiś pognieciony
          pseudointeligent. Nikt Ciebie nie chce na żadnym stadionie, burdele czekają na
          takich jak Ty!
    • Gość: Berig Re: Trwa mecz Górnik Łęczna - Wisła Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 21:58
      a pospieszyli się ze śpiewami "górnik łęczna - Lubelszczyzna jest ci
      wdzięczna"...
    • Gość: cyg@nek Wisła, Wisła, Wisełka! IP: *.enformatic.pl / *.enformatic.pl 21.05.04, 22:08
      Teraz jeszcze "Wiocha Grodzisk" puknie Legię i Galicja znów ma Mistrza!
      Chociaż wolałbym emocje do ostatniej kolejki, więc trzymam kciuki z Legię.
      • Gość: mafe Re: Wisła, Wisła, Wisełka! IP: *.77.classcom.pl 21.05.04, 22:31
        pomimo tego ze calym sercem jestem za wisla mam nadzije ze legia wygra jutro z
        groclinem i mistrza zdobedziemy na reymonta z polonia
    • Gość: apli 1998 pkt Wisły w ekstraklasie IP: *.au.poznan.pl 21.05.04, 22:43
      no to Wiślacy przekroczą próg 2000pkt i może jeszcze zrównają się z Ruchem Ch.?
      jadnak gorsza sytuacja bramkowa nie pozwoli awansować na 2 miejsce w tym
      sezonie...ale co się odwlecze....!!!
    • Gość: Moja rada Re: Trwa mecz Górnik Łęczna - Wisła Kraków IP: *.bb.telus.com 22.05.04, 04:21
      Czy te Leczna mozna jakos zlokalizowac na mapie Polski.Kto takie zadupia
      dopuszcza do ekstraklasy.Przeciez do obciach w calej Europie.
    • Gość: asd Re: Trwa mecz Górnik Łęczna - Wisła Kraków IP: *.chello.pl 22.05.04, 11:58
      Z tekstu: (przy bramce) bramkarz Mioduszewski nawet nie drgnął. A u mnie w
      telewizorze rzucił się i zabrakło ze 20 cm do obrony :) Może warto było
      napisać: nie miał szans?
    • Gość: fiodor STRASZNIE MALA TA NASZA LIGA IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 22.05.04, 12:22
      chybasmy sie nieco zapędzili w tym reformowaniu ligi. co z tego,że silne sportowo i finansowo, jesli są to tylko cztery kluby??? ech!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka