Gość: djmerfi IP: *.aster.pl 21.05.04, 20:17 wisła troszke się nie spisuje jak na ten skład.panie heniu pogonić chłopaków\! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: żuraw |Majdan już wpuścił gola życiowego IP: *.aster.pl 21.05.04, 20:18 wziął sobie za żone dode z baru - megaścierwo,typical blondi - zawiodłeś mnie radek, widać że półmózg z ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apli Re: |Majdan już wpuścił gola życiowego IP: *.au.poznan.pl 21.05.04, 22:37 zgadzam się z przedmówcą!!! nic dodac nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L)egia Wszyscy sie podkladaja Wisle ... IP: *.sup.waw.pl / *.sup.waw.pl 22.05.04, 08:39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rah Re: |Majdan już wpuścił gola życiowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 00:23 Na dzisiejszym meczu Majdan pokazał ile wchodzi Dodzie:)Do łokcia!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woodpecker Re: Trwa mecz Górnik Łęczna - Wisła Kraków IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 21.05.04, 20:22 Nie zazdrość mu , gdybyś miał Dodę to byś gryzł jej piersi jak surowy boczek . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: literat Re: Trwa mecz Górnik Łęczna - Wisła Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 20:29 co za baranki to wklepuja na "żywo", raz bszczyński i żórawski, a w opisie meczu już żurawski, ^c i ^v i kasa leci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Żórawski hehehehee IP: *.crowley.pl 21.05.04, 20:33 Patrząc na przekaz obserwatora z Gazety widze, że nowy zawodnik w Wiśle. Żórawski :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maks relacja na zywo ŻÓrawski;) jazda!!! IP: *.milc.com.pl / *.milc.com.pl 21.05.04, 20:53 no ja eni wiem kto tam wpisal w relacji na zywo Zórawski no ale pozdrawiam pana dziennikaŻa ;))) no zeby nie wiedziec jak sie pisze Zurawski 8-D jazda jazda Biala Gwiazda Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: relacja na zywo ŻÓrawski;) jazda!!! 21.05.04, 21:08 Ha, widzę, że nie jestem pierwszy :). Ja też jestem szalenie ciekaw, co to za nowy nabytek "ŻÓRAWSKI"???? PS. Boże, skąd "GW" bierze takich analfabetów??? WSTYD!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdzieś Re: Trwa mecz Górnik Łęczna - Wisła Kraków IP: 217.113.224.* 21.05.04, 21:29 Gdzieś mam ten mecz i wszystkie inne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Trwa mecz Górnik Łęczna - Wisła Kraków IP: *.chello.pl 21.05.04, 22:00 Ja tez.Polska liga jest beznadziejna,ostatni raz mecz ligowy w calosci ogladalem chyba 8 lat temu(potem jeszcze kilka razy probowalem cos obejzec ale na prawde sie nie da,po prostu kopanina na poziomie III ligi Hiszpanskiej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony Re: Trwa mecz Górnik Łęczna - Wisła Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 22:57 Pol! Ty jesteś zwyczajny pipol! Wypierdalaj z tego forum, bo to nie miejsce dla takich jak Ty? Dupek zołedny, facet bez jaj, jakiś pognieciony pseudointeligent. Nikt Ciebie nie chce na żadnym stadionie, burdele czekają na takich jak Ty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Berig Re: Trwa mecz Górnik Łęczna - Wisła Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 21:58 a pospieszyli się ze śpiewami "górnik łęczna - Lubelszczyzna jest ci wdzięczna"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Wisła, Wisła, Wisełka! IP: *.enformatic.pl / *.enformatic.pl 21.05.04, 22:08 Teraz jeszcze "Wiocha Grodzisk" puknie Legię i Galicja znów ma Mistrza! Chociaż wolałbym emocje do ostatniej kolejki, więc trzymam kciuki z Legię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mafe Re: Wisła, Wisła, Wisełka! IP: *.77.classcom.pl 21.05.04, 22:31 pomimo tego ze calym sercem jestem za wisla mam nadzije ze legia wygra jutro z groclinem i mistrza zdobedziemy na reymonta z polonia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apli 1998 pkt Wisły w ekstraklasie IP: *.au.poznan.pl 21.05.04, 22:43 no to Wiślacy przekroczą próg 2000pkt i może jeszcze zrównają się z Ruchem Ch.? jadnak gorsza sytuacja bramkowa nie pozwoli awansować na 2 miejsce w tym sezonie...ale co się odwlecze....!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moja rada Re: Trwa mecz Górnik Łęczna - Wisła Kraków IP: *.bb.telus.com 22.05.04, 04:21 Czy te Leczna mozna jakos zlokalizowac na mapie Polski.Kto takie zadupia dopuszcza do ekstraklasy.Przeciez do obciach w calej Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Trwa mecz Górnik Łęczna - Wisła Kraków IP: *.chello.pl 22.05.04, 11:58 Z tekstu: (przy bramce) bramkarz Mioduszewski nawet nie drgnął. A u mnie w telewizorze rzucił się i zabrakło ze 20 cm do obrony :) Może warto było napisać: nie miał szans? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiodor STRASZNIE MALA TA NASZA LIGA IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 22.05.04, 12:22 chybasmy sie nieco zapędzili w tym reformowaniu ligi. co z tego,że silne sportowo i finansowo, jesli są to tylko cztery kluby??? ech! Odpowiedz Link Zgłoś