Dodaj do ulubionych

Orest Lenczyk: Trener Bakero ma problem

• ludendorf Re: Orest Lenczyk: Trener Bakero ma problem 24.09.11, 16:39
      @lechfan

A ci co tak nerwy puszczają trzeba było bronić tradycji i herbu swojego klubu przed przejęciem ich przez Amicę Wroniki to dziś nikt nie kwestionowałby nazwy Lech. Jak dla mnie to wszystko jedno Amicolech czy Amica Poznań nie pasuje mi tylko trzecia nazwa którą podałeś
    • Gość: bull Re: Orest Lenczyk: Trener Bakero ma problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.11, 20:12
      pilka nozna to najbardziej nieprzewidywalny sport druzynowy, lech nie gral zle po prostu nie mial szczescia ! gra niezle tylko nic akurat nie wpadlo !
    • Gość: Jankes Re: Orest Lenczyk: Trener Bakero ma problem IP: *.dynamic.chello.pl 24.09.11, 21:56
      Bez obrony grając otwartą piłkę przegramy z Cracovią.Tylko walcząc o remis możemy wygrać mecz na wyjeżdzie ale trzeba murować i grać z kontry na otwarcie się jesteśmy za słabi zresztą z tą defensywą i bramkarzem cały czas jesteśmy otwarci.
    • Gość: Lech Re: Orest Lenczyk: Trener Bakero ma problem IP: 95.108.110.* 24.09.11, 22:22
      Lenczyk zawsze fachowo się wypowiada i tutaj się nie myli, liczą się bramki, a nie podawanie i posiadanie piłki..
      @ ludendorf ciekawe jak wygląda stosunek wrocławskich kibiców do waszych zgód...?
      Też gadasz o Motorze- Sapartakus, O Lechii-Olimpia, a o Opavie- SK Hanácká Slavia? Pochwal się :) sami przybiliście już piątki z Drzymała, a teraz dziewice zgrywacie, nie ośmieszaj się.
    • Gość: Ja Re: Orest Lenczyk: Trener Bakero ma problem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.11, 02:57
      Po Lechu z LE 2010/11 nie ma już śladu. Co ciekawe w tym czasie zwolniono trenera i zatrudniono p. Bakero. Przypadek??? Chyba nie. Kotor popełnił błąd przy golu na 3:0. 2 poprzednie to 100% wina obrony( przy drugim był kompletnie zasłonięty co widać na powtórkach)Z drugiej strony gdyby nie on z Wisełką byłoby minimum 4:0. Cracowię łatwo pukniecie??? Zobaczymy. Oni walcza o byt i gryzą trawę w odróznieniu od pseudogwiazd z Leszka. Pozdrawiam,obiektywny kibic Wisły.
    • ludendorf Re: Orest Lenczyk: Trener Bakero ma problem 25.09.11, 14:17
      @Lech

Tyle że zgody zawiera się między kibicami drużyn i tylko kibicami a nie z jakąś spółką sportową. Nie interesuje mnie jak prezesi wspomnianych przez ciebie drużyn prowadzą swój biznes i nie mam na to żadnego wpływu. Dla mnie liczy się tylko żeby herb i tradycje drużyny której ja kibicuje nie kupił żaden klub ze wsi tak jak w 2005 wasz herb kupiła Amica z Wronek. Historie innych sportowych spółek mnie nie interesują choć to smutne jeśli podobny przypadek dotyczy drużyny z której kibicami mamy zgodę
    • ludendorf Re: Orest Lenczyk: Trener Bakero ma problem 25.09.11, 14:24
      @Lech

A piątkę z Drzymałą przybijał Dutkiewicz z ekipą nie kibice Śląska. Jednym z powodów jego rezygnacji z pomysłu fuzji były właśnie protesty kibiców wrocławskich. Czy kibice dawnego Lecha protestowali przeciw sprzedaży tradycji i herbu ich zespołu???
    • Gość: Ten który wie. Re: Orest Lenczyk: Trener Bakero ma problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.11, 21:34
      Uwielbiam ten wasz lament poznaniaczki. Wiem, wiem robicie wszystko by odwrócić uwagę od faktu, że sprzedaliście swój klub i kibicujecie Wronkom. No cóż to nie grzech ale WSTYD.Nikt go Wam nigdy nie odbierze i nic go nie zmaże. Błazny.
      Niebieskie pionki jesteście Amica Wronki! Heh !
    • Gość: Jankes Re: Orest Lenczyk: Trener Bakero ma problem IP: *.dynamic.chello.pl 26.09.11, 02:13
      Kretyn.
    • Gość: sat666n Re: Orest Lenczyk: Trener Bakero ma problem IP: *.0.fullrate.dk 26.09.11, 09:30
      @ludendorf
      dawno tu nie widzialem wiekszego debila :)...a wierz mi, ze konkurencja jest wielka..."zgody zawiera sie pomiedzy kibicami etc"... snij dalej, matole :)
      • ludendorf Re: Orest Lenczyk: Trener Bakero ma problem 08.10.11, 15:25
        Ale o czym miałbym śnić gigancie merytorycznych i wyważonych wypowiedzi o sprzedaży herbu Śląska Wrocław jakiejś wiejskiej drużynce tak jak pozwoliliście zrobić ze swoim Lechem???
    • Gość: Ten który wie Re: Orest Lenczyk: Trener Bakero ma problem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.11, 12:21
      @Jankes
      Ja rozumiem Twoją/Waszą frustrację. W końcu każda sprzedająca się kobieta nazwie kretynem człowieka który jej powie że się sprzedaje.
      Z innej beczki. Wasze czarne kurteczki bardziej pasują do naturalnego koloru wrony niż te policyjne niebieskie narzutki. Także brawo, brawo.
    • Gość: Jankes Re: Orest Lenczyk: Trener Bakero ma problem IP: *.dynamic.chello.pl 26.09.11, 23:37
      Tak,że potwierdzasz,że jesteś matołem,a dyskutować nie zamierzam bo nie będę się zniżał do poziomu matolskiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka