Dodaj do ulubionych

Barcelona bez Cocu i Reizigera

IP: 80.51.254.* 25.05.04, 21:04
Czytam o tych planowanych transferach to aż nie wiem co się ze mną dzieje!
Strasznie mi się dusza raduje! :DD BARCA RZĄDZI! Wreszcie się odrodzili i
zaczynają marsz po wszystkie trofea jakie tylko "staną" im na drodze! :) Ach,
Ballack i jeszcze powiedzmy Trezeguet bo to już raczej więcej niż pewne choć
nikt oficjalnie nie informuje... jeszcze wróci z wypożyczenia Riquelme
(oczywiście zaaklimatyzowany do warunków hiszpańskich), to ja już w ogóle
mogę powiedzieć kibicom realu... że hmm... no po prostu mi Was szkoda! :))
Buahahahaha
Obserwuj wątek
    • Gość: zzzz Re: Barcelona bez Cocu i Reizigera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 21:22
      tia, bedzie bardzo milo. jeszcze powinni kupic van der vaarta z ajaxu, jakiegos
      srodkowego obronce np. Edmilsona (odchodzi z lyonu) no i joaquina z betisu.
      Davids musi zostac, a trezeguet jak chce to niech tez przychodzi:P. I wtedy
      taki sklad: Valdes - Belletti, Puyol, Edmilson, van Bronckhorst - Joaquin,
      Xavi, Davids, Quaresma - Ronaldinho, van der Vaart (Trezeguet, Saviola). I
      barca wygra wszystko:D. I tak ma byc - barca rullezzz :PPP
      • Gość: kaos Re: Barcelona bez Cocu i Reizigera IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 25.05.04, 21:34
        panie zetzetzetzet, skad pan bierze takie super hyper megacool idee? :))))))
        oto moja ekipa:
        valdes;
        puyol,bronckhorst,cannavaro,ktos tam z ajaxu
        ronaldinho, cocu, davids,ktos na skrzydlo (moze by tak sneijder?)
        totti jako wysuniety pomocnik (ew. aimar)
        ibrahimovic (ew henry :) )

cheerio ;)
        • Gość: czehoo BARCA RULEZZ.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 21:57
          • Gość: pol Re: BARCA RULEZZ.. IP: *.chello.pl 25.05.04, 22:42
            Tylko nie Balack prosze!!! Roberto Carlos,Ruud Van Nistelroy i Henrik Larsson
            to moje typy.Inna sprawa ze nawet bez wzmocnien w przyszlym sezonie nikt nam
            nie podskoczy :).P.S. Wyobrazam sobie miny kibicow stolecznych gdyby Carlos
            poszedl do Barcy:)
    • Gość: fan barcy Re: Barcelona bez Cocu i Reizigera IP: *.anax.pl / *.pl 25.05.04, 22:44
      No ja nie wiem, czy to tak dobrze. Poza Cocu i Reizgerem odchodza: Luis
      Enrique, Kluivert, Overmars. Dwoch ostatnich nie szkoda, ale Cocu. Poza tym nic
      nie wiadomo o Davidsie. Jak on nie przyjdzie, to bedzi kiepsko (nie
      zapominajmy, ze bez niego Barcelona byla w tym sezonie 11). Boje sie, ze z
      Trezegueta i Ballacka moze nic nie wyjsc i barca nie bedzie miala po prostu kim
      grac. Dobrze gdyby chociaz wrocil Riquelme. Mam nadzieje, ze Beguiristain (ktos
      pamieta jego dwie bramki w champions league przeciwko Monaco w 1993:) ) wie co
      robi i zna sie na pilkarzach. Bo jak sprowadzi kolejnego Giovaniego czy Motte,
      to chyba przestane kochac Blaugrana.
      • a.adas Re: Barcelona bez Cocu i Reizigera 25.05.04, 22:56
        van Bronkchorst przychodzi za darmo? Arsenal sporo za niego zapłacił Rangersom.
        Nie za bardzo wiem, gdzie by się zmieścił van der Vaart - w Ajaksie gra
        ofensywnego pomocnika (przy dwóch napastnikach) albo cofniętego napsatnika.
        Czyli na pozycjach Savioli i Ronaldincho. To już Sneider byłby lepszy, ale
        niech jeszcze rok, dwa pogra w Amsterdamie i idzie do Valencii:) - razem z
        kumplami z Ajaksu de Jongiem - może nie tak dobry jak wymienieni, ale ogromnie
        pożyteczny, może łatać dziury po prawej stronie i na środku oraz Heitingą - w
        wieku dwudzietu lat podstawowy stoper reprzezentacji.
        Podobny problem jak w Realu - przydałby się klasowy środkowy obrońca. No i
        skrzydłowi.
        Valencii i tak nie przeskoczą:) Chyba mam jakąś pomarańczową obsesję:)
        • Gość: humbak Re: Barcelona bez Cocu i Reizigera IP: *.ghnet.pl 26.05.04, 00:42
          No właśnie! Real, Barca, Real, Barca... A kto ma tytuł? I ni musieli szastać
          kasą (której im zresztą brakuje). Oby tylko sobie z finansami poradzili, to
          Real iBarca mogą se kupować kogo chcą. I tak łatwo im nie pójdzie.
      • Gość: fan barcy Aitor/ Txiki IP: *.anax.pl / *.pl 26.05.04, 20:38
        Sorry. Moj blad. Zasugerowalem sie tekstem artykulu. Owszem byl ktos taki jak
        Aitor Beguiristain, ale to nie on jest dyrektorem sportowym barcy, tylko Txiki
        Begiristain. Tak mi cos nie pasowalo. Swoja droga mogliby zastanowic sie nad
        tym co pisza. Szkoda ze Gazeta zaklada, ze nitk nie zna sie na tyle, zeby
        zauwazyc roznice.

Aha Beletti jest juz nie chyba, ale na pewno zawodnikiem barcy.
    • Gość: steco srac na barce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 22:55
      klajfert jest spoko typ nie wiem dlaczego chca sie go pozbyc! za rajzihera
      niech kupia salgado z realu bo bedzie do wziecia!
      • Gość: romuś z trampkarzy a ja ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 23:21
        ja tesz kcem grać w Barcelonie !!!
        weście mnie, weście !
        • Gość: humbak Re: a ja ??? IP: *.ghnet.pl 26.05.04, 00:43
          Idż do Ajaksu... Tam lepiej szkolą.
          • a.adas Re: a ja ??? 26.05.04, 01:17
            A potem Barca wykupuje całe roczniki szkółki piłkarskiej:)
          • Gość: Junior Re: a ja ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 23:23
            A najlepiej do Legły Warszawa, tam zrobią z Ciebie pijaka i obiboka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka