shmondon Re: Reprezentacja Polski. Tomaszewski donosi na S 11.10.11, 02:00 Pan Tomaszewski nie jest jeszcze posłem RP. Został wybrany na posła. Posłem będzie po złożeniu przysięgi. Odpowiedz Link Zgłoś
03halina15 Reprezentacja Polski. Tomaszewski donosi na Smudę 11.10.11, 02:38 tak trzymac Panie Janku Tusk bral udzial w Nocnej zmianie i jest ok' Odpowiedz Link Zgłoś
03halina15 Reprezentacja Polski. Tomaszewski donosi na Smudę 11.10.11, 02:38 tak trzymac Panie Janku Tusk bral udzial w Nocnej zmianie i jest ok' Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Reprezentacja Polski. Tomaszewski donosi na Smudę 11.10.11, 03:26 jASIU..zostal p...OSLEM z PiS Odpowiedz Link Zgłoś
mniklasp Re: Reprezentacja Polski. Tomaszewski donosi na S 11.10.11, 03:57 czyli wiekszosc tu uwazaja ze pan Smuda nie wzial pieniedzy i ma studia trenerskie? czy tak jest?prosze o glosy Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski.1 Re: Reprezentacja Polski. Tomaszewski donosi na S 11.10.11, 04:24 Mi Snuda może mieć ukończone Telewizyjne Technikum Rolnicze. Ważne są wyniki a nie papiery. Za korupcję musi odpowiadać Odpowiedz Link Zgłoś
marqin Reprezentacja Polski. Tomaszewski donosi na Smudę 11.10.11, 05:49 a jamyślałem, że problemy z psychiką dotykają tylko bokserów, którzy w trakcie kariery dostają tysiące ciosów w głowę. Ale Jasiu wszystkich ich przebija. Panie Tomaszewski - ziomkowie spod Wawelu lub namiotu smoleńskiego czekają na Pana, proszę donich dołączyć 10 listopada. Odpowiedz Link Zgłoś
asraz Reprezentacja Polski. Tomaszewski donosi na Smudę 11.10.11, 06:04 Czy to jest Pan Tomaszewski, czy jakieś spasione byczysko. Gębusia jak u tatara du@a. Odpowiedz Link Zgłoś
lutek47 Reprezentacja Polski. Tomaszewski donosi na Smudę 11.10.11, 06:55 Jak patrzę teraz na Tomaszewskiego to widzę komika Jasia Fasole!! Odpowiedz Link Zgłoś
wykiwany mafijne układy w polskim sporcie 11.10.11, 07:12 PZPN to wyjątkowe bagno na tle innych związków sportowych. Wielkie pieniądze przelewajace sie przez Polski Zwiazek Piłki Nożnej przyciągneły do niego liczne kreatury i spowodowały zeszmacenie się nawet tych którzy ideowo byli związani ze sportem. Kiedy Listkiewicz pokazał że potrafi postawić na baczność rząd, fetor bijący od tego towarzystwa rozniósł się po całej Polsce. Świński łeb Palikota jest nadal nadal aktualnym symbolem. Tomaszewski ma racje, ale się źle do tego zabiera. Gnój należy wyrzucać widłami, inaczej człowiek może się pobrudzić, a goowno jak się przyklei , to nawet po zmyciu śmierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: mafijne układy w polskim sporcie 11.10.11, 07:14 Jasiu - nie podbieraj Jarkowi prochów !!! Odpowiedz Link Zgłoś
panama69 Reprezentacja Polski. Tomaszewski donosi na Smudę 11.10.11, 07:45 Leniuszek Smuda nie chce odpowiadać na niewygodne pytania ? A jaką łaskę robi do cholery ? Nigdy nie byłem zwolennikiem Tomaszewskiego ale z tym że trzeba rozpędzić tą PZPN-owską mafię to ma rację. A jeśli Smuda fałszuje dokumenty to powinien ponieść odpowiedzialność karną. Odpowiedz Link Zgłoś
papigo Reprezentacja Polski. Tomaszewski donosi na Smudę 11.10.11, 07:56 Hehe, zobaczycie jak nam skopia dupe na ME 2012 Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Reprezentacja Polski. Tomaszewski donosi na Smudę 11.10.11, 08:09 Został posłem to i znieważać będzie mógł bezkarnie Odpowiedz Link Zgłoś
fezojr Reprezentacja Polski. Tomaszewski donosi na Smudę 11.10.11, 08:23 Jasiu za to czego Ty i Twoi koledzy z boiska dokonałeś w latach 70 należą Ci się wielkie WIELKIE dzięki, ale dzisiaj się rozdrabniasz robisz z siebie śmiecia. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskabalbina Czemu teraz jak jesteś posłem ?? 11.10.11, 08:28 a czemu Panie Janku nie zrobił Pan tego jak nie był Pan posłem ?? Bał się Pan konsekwencji prawnych, bo teraz masz Pan immunitet poselski i łatwo Wszystkich oskarżać. Odpowiedz Link Zgłoś
cree-is-me Można się bujać z immunitetem przez 4 lata 11.10.11, 09:26 No i uzbierać z poselskiej pensyjki na zasądzone odszkodowanie dla Smudy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jurakuz ale Smuda ma mature w końcu czy nie? 11.10.11, 08:30 jak nie ma to nie ma prawa prowadzić reprezentacji.krótko i na temat Odpowiedz Link Zgłoś
cree-is-me Nie ma prawa, bo co? 11.10.11, 09:30 Jest jakaś specjalna szkoła wydająca zaświadczenia, że ktoś się nadaje na trenera, albo nie? Nie pasuje ci weryfikacja poprzez wyniki pracy i ew. szybkie rozwiązanie kontraktu? Jak na razie Smuda daje sobie całkiem niźle radę i TO go legitymizuje, a nie jakieś "papierki". A może wolałbyś głupiego Jasiana jego miejscu? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
anasz Re: Reprezentacja Polski. Tomaszewski donosi na S 11.10.11, 09:09 Sądząc po fizys, to raczej nie Jasio, tylko stary Jan z nadciśnieniem, może nawet cukrzycą typu II? Powinien uważać żeby jakas żyłka nie pękła. I macie rację, ciekawe kiedy się dowiedział o ewentualnych przekrętach: dziś, przed tygodniem, czy może dużo wcześniej? Odpowiedz Link Zgłoś
politykowski Reprezentacja Polski. Tomaszewski donosi na Smudę 11.10.11, 09:24 Tomaszewski świetnie rzucał się na murawę, teraz rzucił się świetnie na kupę pisowskiego łajna Odpowiedz Link Zgłoś
cree-is-me Czyżby kilejna ballada o głupim Jasiu? 11.10.11, 09:24 "...podpisuje wielomilionowe kontrakty, ale nie ma matury (...)" Za to Tomaszewski jest przygłupem i chamidłem, ale posłem został. Też do prokuratury? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
canisparvus Ballada? 11.10.11, 11:21 Ballady nie znam. Ale baśnie o głupim Jasiu kończyły się zawsze dobrze. Okazywało się, że wcale nie jest głupi, a jego mądrzy bracia zostawali nieudacznikami. Odpowiedz Link Zgłoś
1939-tenrok Reprezentacja Polski. Tomaszewski donosi na Smudę 11.10.11, 09:27 Jeżeli to jest jego wejście w ławy poselskie,to gratuluję marginesowi który go wybrał. Odpowiedz Link Zgłoś
canisparvus Margines jest częścią społeczeństwa 11.10.11, 11:24 Margines jest częścią społeczeństwa i powinien mieć reprezentację w sejmie. Dlatego do sejmu dostała się partia pana Palikota. Vivat demokracja. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 no to Smuda zamiast przygotowywac 11.10.11, 09:37 się do euro będzie włóczył się po sadach Tomaszewski miałeś tyle czasu i siedziałeś cicho , mogłeś to robić wcześniej kto ci płaci by rozwalać reprezentacje przed euro? Odpowiedz Link Zgłoś
pogodny100 Reprezentacja Polski. Tomaszewski donosi na Smudę 11.10.11, 09:39 Jasiu nie szalejbo zle natym wyjdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
f_crane On NIE JEST posłem 11.10.11, 10:36 On NIE JEST posłem, przynajmniej na razie... Ślubowanie przespałem, czy może chciaż oficjalne ogłoszenie wyników? Na razie jest ym, kim był wcześniej, czyli plującym na wszystkich oszołomem, byłym członkiem komunistycznego PRON. Za chwilę będzie plującym na wszystkich panem posłem chowającym się za immunitetem, no, ale jeszcze nim nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
ludwik.filip Reprezentacja Polski. Tomaszewski donosi na Smudę 11.10.11, 11:04 tomaszewski -ZDZICZAŁ ! DOŁĄCZYŁ DO WATAHY ! myśliwi do dzieła ! Odpowiedz Link Zgłoś
ask70 Reprezentacja Polski. Tomaszewski donosi na Smudę 11.10.11, 11:29 Niech też doniesie do Kaczyńskiego, bo w swojej najnowszej książce przyznał się że nie zdał 10 klasy i o tego momentu cała jego jego edukacja jest nielegalna łącznie z doktoratem.Nielegalne przejście z klasy do klasy podobno załatwiła mu mama. Odpowiedz Link Zgłoś
siekiera-live Reprezentacja Polski. Tomaszewski donosi na Smudę 11.10.11, 11:35 Ale czerwone wredne, zerowe kundle mają okazje sobie poszczekać. Ci sportowcy, którzy weszli do sejmu od RUDEGO PROSTEGO ZERA tuska to geniusze? Prawda jest taka, że oni są oślepieni przez słońce Peru. Nie dorastają Tomaszewskiemu do pięt Odpowiedz Link Zgłoś
toop_toop Reprezentacja Polski. Tomaszewski donosi na Smudę 11.10.11, 11:44 dobrze Jasiu, rób porządek, wybaczam ci nawet ze jestes w PISIE, w moim sercu jestes na równi ze Stefanem Niesiołowskim, gratuluje odwagi i ciętego jezyka Odpowiedz Link Zgłoś