Gość: mikehp IP: *.icpnet.pl 20.06.04, 14:45 No a sedzia pietnastym :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Czesi grają w trzynastkę IP: *.net / *.net 20.06.04, 14:56 A kto czternastym??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taktyk Re: Czesi grają w trzynastkę IP: *.ists.pl / *.gemini.net.pl 20.06.04, 15:13 czternastym kibicem byl permanentny pech holendrow i niezwykla umiejetnosc przegrywania meczow w ktorych graja pieknie:(((((( a sedzia wypaczyl wynik meczu, ja juz nie mowie ze holendrzy powinni byli wygrac (bo czesi zasluzyli na remis swoja walka mimo 0:2) ale gdyby byl karny w oppierwsszej polowie to po zabawie, a kartka tez z kosmosu sie wziela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrmef18 Re: Czesi grają w trzynastkę IP: *.localdomain / 212.244.168.* 20.06.04, 15:19 potwierdzam wypowiedz taktyka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deks Re: Czesi grają w trzynastkę IP: *.swic.dialup.inetia.pl 20.06.04, 15:45 Sędzia był słaby zgadza się ale mylił się też na korzyść Halendrów: druga bramka i pozycja spalona; faul w polu karnym Holendrów na czaskim obrońcy, brutalny faul na Rosickim za który nie było drugiej żółtej kartki. Bądźmy w miarę obiektywni;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tlen Re: Czesi grają w trzynastkę IP: *.zamek.gda.pl 20.06.04, 15:58 Troszke obiektywizmu. Najwazniejsze, ze ogladalismy wspanialy mecz, w ktorym zagraly 2 bardzo dobre druzyny, z ktorych lepsza , bardziej zdeterminowana okazala się repreza Czech. I nie ma co zwalac na sedziego , ktory mylil sie w obie strony / puszczenie ewidentnego faulu na Jiranku w polu karnym, problematyczna decyzja z uznaniem 2 bramki Holendrow/. Wydaje mi sie, ze 4 lata temu postawa Colliny i karny z sufitu dla Holendrow w 89 minucie znacznie bardziej wypaczyla wynik gry niz wczorajsze gwizdanie Hiszpana. A Holendrzy powinni miec pretensje glownie do Advocata, ktory zdjal najlepszego w ich zespole Robbena i caly czas nie korzysta z uslug Maakaya. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deks Re: Czesi grają w trzynastkę IP: *.swic.dialup.inetia.pl 20.06.04, 16:05 Tlen ma racją w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Czesi grają w trzynastkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.04, 16:16 Czy Brueckner ich karze (daje kary), czy im cos kaze (kazuje)? Albo w GW pracuje coraz wiecej dysortografikow, albo przecietniakow. Odpowiedz Link Zgłoś