Dodaj do ulubionych

Hiszpania - Portugalia i Rosja - Grecja - składy

IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 20.06.04, 20:41
Kto na aucie??Gruby czy Bolec?Tak czy owak jeden konkurent do piwek mniej:))))
Obserwuj wątek
    • Gość: Zigzag Re: Hiszpania - Portugalia i Rosja - Grecja - skł IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.06.04, 21:03
      Cholera jasna, jakbyście nie mogli zrobić "ME na żywo"

A nie na pierwszej stronie tak wynikami po oczach...

Przeca tylko jeden jest w telewizji...

W mordę...

• gandalv Bravo Rosja - gieroje!!! 20.06.04, 21:23
      • gandalv Piłka nożna jest jednak piękna. Bravo Rosja, bravo 20.06.04, 22:38
        Portugalia.

POZdrovkaaaaaaa
        • Gość: Darek Piłka nożna piękna, bo sowieci wygrali... żal... IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 20.06.04, 22:52
          Lecz się chłopcze na nogi, bo na głowę już za późno...
          • Gość: MlodyJorg Chopy z... IP: *.proxy.aol.com 21.06.04, 02:13
            Portugalczycy pokazali, ze maja cojones. Brawo.
    • Gość: loco szpakowski i mielcarski - duet "poliglotów", co.. IP: *.chello.pl 20.06.04, 21:13
      nawet nazwisk piłkarzy nie potrafią prawidłowo przeczytać! Zamiast pić wino i
      chędożyć dziwki mogliby sie przygotować do meczu! Juz wczoraj nie moglem
      sluchac, ze Nistelrooy to Nisterlooy (Mielcarski&szpak), do tego szpak ma
      wyraźne problemy z angielskimi nazwiskami, Rooney to "Runi", Harghraves - tego
      to za cholere nie potrafi prawidlowo wymowic i za kazdym razem wychodzi mu
      inaczej. Kt tam wysłał tego imbecyla sie zapytuje?!
      • Gość: kibic Re: szpakowski i mielcarski - duet "poliglotów", IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 21:26
        bo szpak i mielcarski to dwa "heroje" i mowią "wery czysto" jak to mowi
        mielcarski
        • Gość: snake Re: szpakowski i mielcarski - duet "poliglotów", IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 21:43
          mnie najbardziej irytuje u szpaka jak mówi: Vincete...ale i tak jest o 10 klas
          lepszy od reszty dekli-komentatorów!!!!!!!!!
      • Gość: easyman Re: szpakowski i mielcarski - duet "poliglotów", IP: *.crowley.pl 20.06.04, 22:42
        Gosciu wyluzuj, co prawda Szpakowski wali blad za bledem ale akurat z
        przykladami trafiles jak kula w plot! Rooney to wlasnie "runi", tak to powie
        kazdy Angol, Amerykanin powie "runej". Warto sie doklasztalcic zanim sie cos
        pisze na forum. Jak masz watpliwosci posluchaj sobie BBC.
        • Gość: szybki romek Re: szpakowski i mielcarski - duet "poliglotów", IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.06.04, 22:54
          od szpaka to wara, to jest gosc !
      • Gość: kamyk1 Re: szpakowski i mielcarski - duet "poliglotów", IP: *.k-raj.com.pl 21.06.04, 02:55
        To niech sie jeszcze portugalskie nazwiska nauczą wymieniać:
        Figo = Figu
        Nuno Gomes = Nunu Gomysz
        Nie napiszę jak się wymawia imię Rui - bo bardzo brzydko - tu więc mogą nie
        testować wymowy :)
      • Gość: hector Re: szpakowski i mielcarski - duet "poliglotów", IP: *.Rozanka.WROC.PL / *.rozanka.wroc.pl 21.06.04, 09:03
        Cuda zdarzają się też red. Szpakowskiemu przy nazwiskach niemieckich. Umlautów -
        zero, np. "Worns" z "o", jak w polskim "koza". Na dodatek Schweinsteinger
        z "n" przed "g" - i on to w dodatku jeszcze potrafi wymówić. Niemiec by tego
        chyba nie wymówił. A, zapomniałem - dopełniacz od Heskey to "Heskiego". Moze
        red. Szpakowski ma polarnego psa i mu się myli.
      • Gość: Miki Re: szpakowski i mielcarski - duet "poliglotów", IP: *.aster.pl 21.06.04, 09:59
        Chyba trochę przesadziłeś. Zgłaszam ten tekst do moderacji. Ja nie bronię
        Szpakowskiego, bo też wyłapałem jego błedy ( wszystko zależy od meczu Rosja -
        Bułgaria. A o ile wiem, to Bułgaria gra w grupie z Francją i Anglią, a nie
        Hiszpanią, Rosją i Portugalią ), ale to nie powód, aby kogoś obrażać. Dlatego
        uważam Loco, że jesteś wyjątkowo wulgarny, a na mnie i podejrzewam, że na
        innych uczetnikach forum, wrażenia to nie robi.
        Dlatego zgłaszam ten tekst do moderacji.
      • Gość: raddan4 W innych krajach nie jest lepiej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.06.04, 12:00
        Pamiętam jak oglądałem kiedyś relacje z ligi niemieckiej i komentator niemiecki
        czytał "Tomas Hażto". Pamiętam też jak kiedyś Borek (to były chyba mistrzostwa
        świata 2002) czytał "Dżon Dal Tomason".
    • Gość: Lope Re: Hiszpania - Portugalia i Rosja - Grecja - skł IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.06.04, 21:20
      Takie tam szarpanie to H-P...
      Czy ktoś wyjaśnil w tv dlaczego nie gra Morientes ?
      • Gość: Lope Re: Hiszpania - Portugalia i Rosja - Grecja - skł IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.06.04, 22:52
        Podsumowując: brawo dla Nuno Gomesa, czerwona kartka dla trenera Hiszpanii za
        Morientesa i defensywną grę psującą bez efektu punktowego piękno tej gry, żólta
        kartka komentarz. Szpakowski jest głosicielem teorii że w meczach o wszystko
        nie ma ładnych akcji, jest to teoria którą praktyka piłkarska od dziesięcioleci
        obala w setkach meczy, on tego nie zauważa.
        • Gość: Miki Re: Hiszpania - Portugalia i Rosja - Grecja - skł IP: *.aster.pl 21.06.04, 14:56
          Cześć Lope, Miki pozdrawia.
          Zgadzam się z Tobą. Co prawda ja bardzo lubię mecze z udziałem Szpakowskiego,
          ale kilka wpadek i ja wyłapałem. Nie będę mówił o dykcji w wymianie nazwisk, bo
          mnie może by nie lepiej wyszło, ale walnął się w tym:
          - o ostatecznej kolejności zdecyduje mecz Rosji z Bułgarią. O ile ja wiem,
          Bułgaria będzie grała jutro w ramach rozgrywek grupy C.
          - i to co Ty zauważyłeś. W meczach o wsyzstko nie ma ładnych akcji. No, mecz
          może traci na pięknie, ale kilka ładnych akcji udało mi się wychwycić.
          Ale tak jak ci kiedyś Tu na forum pisałem, wolę Szpakowskiego, aniżeli Jasinę,
          Iwańskiego ( choć powoli się wyrabiają i Szpakowi rośnie konkurencja ), ale już
          nie mogę ścierpieć Basałaja. Ten facet to mnie usypia.
          Moje typy tych drużyn, co awansują:
          Gr. B: Francja, Chorwacja
          Gr. C: Szwecja, Dania
          Gr. D: Czechy, Łotwa
          Pozdrwiam Cie Lope i pozostałych na forum.
    • Gość: killfile Kto wie jak się wyłącza Mielcarskiego? IP: router.kraszewskiego* / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 21:20
      Trzeba dokładnie podawać, celnie strzelać, skutecznie bronić. Czy jest sens
      powtarzać rzeczy oczywiste?
      • Gość: md Re: Kto wie jak się wyłącza Mielcarskiego? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 20.06.04, 23:11
        a wedlug mnie to komentarze Mielcarskiego i jego wiedza sa iskierka na to ze
        mozna dobrze komentowac sport w Polsce. bo przy wyczynach wszysktkich
        pozostalych telewizyjnych zanudzaczy, tzn. bezplciowych komentatorow on sie
        zdecydowanie wyroznia. pozdrawiam i polecam komentarze pana zimocha z radia.
        klasa, szkoda ze nie jest w tv
    • Gość: jaceloth ogłaszam konkurs... IP: *.icpnet.pl 20.06.04, 21:37
      za kim dziś trzyma monsieur Szpaku???
      a)za portugalią
      b)za gospodarzami euro 2004
      c)trzyma się za jaja
      • morsa 1:0 dla Portugalii 20.06.04, 22:03
        Moze wreszcie rusza do gry.....
      • Gość: Miki Re: ogłaszam konkurs... IP: *.aster.pl 21.06.04, 13:36
        Zgłosiłem Twój tekst do moderacji. Nie jestem jakimś tam fanem Szpakowskiego,
        ale lubię go, przynajmiej wolę jego mecze, aniżeli mecze Jasiny i Iwańskiego.
        Ale tak czy tak, to nie jestem zwolennikiem obrażania ludzi na forum. Uważam,
        że za smarkacz jesteś, aby takie pseudożarty sobie robić. Podejrzewam, że moja
        córka dużo młodsza od Ciebie dużo więcej mądrego by powiedziała niż Ty.Uważam,
        że jest to forum dla kulturalnych ludzi, a Ty na pewno tej kultury osobistej z
        domu nie wyniosłeś.
    • Gość: osa Re: Hiszpania - Portugalia i Rosja - Grecja - skł IP: *.zar.vectranet.pl / 213.77.5.* 20.06.04, 22:04
      Komentator nie ma prawa drzeć mordy! Co wyprawia Szpakowski? Jak mu nie wstyd.
      Krzyki, piski, wrzaski. To jakaś baba histeryczka! Zwolnić z pracy na zbity
      (krzyczący) pysk! Nie da się tego słuchać!!! "Thoooorez, Thooorez, słuuuupek".
      Szlag mnie trafia!
      • morsa Re: Hiszpania - Portugalia i Rosja - Grecja - skł 20.06.04, 22:07
        Wylacz fonie.....
        Albo wlacz radio.
        Sa rozne sposoby.....

Tyle cztam opinii na temat komentatorow,
        ze chcialabym ich posluchac ;-))
        • morsa Re: Hiszpania - Portugalia i Rosja - Grecja - skł 20.06.04, 22:16
          Ogladam dunska TV -
          chyba przeciwienstwo.
          Spokojny komentarz, prawie flegmatyczny:
          "Strzal dobry. Rozny dla Portugalii."
          To wszystko - z takim spokojem, jakby czytali
          instrukcje obslugi czegostam.
          • Gość: Ya Re: Hiszpania - Portugalia i Rosja - Grecja - skł IP: *.79.159.53.adsl.suoe.tiscali.dk 20.06.04, 22:53
            he he, ja mam do wyboru dunska, szwedzka, norweska lub niemiecka. Dunski
            komentarz jest strawny tylko wtedy jak graja dunczycy, w przeciwnym razie mozna
            zasnac z nudow nawet podczas pasjonujacego meczu. To jak czytanie instrukcji
            obslugi odkurzacza.
        • Gość: raddan4 Szpakowski IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.06.04, 00:00
          Ja w przeciwieństwie do wielu forumowiczów lubię Szpakowskiego. Ma niski,
          ciekawy i charakterystyczny głos, bardzo dobrze przekazuje emocje panujące na
          boisku choć często myli nazwiska piłkarzy i bywa stronniczy. Ale wolę jego niż
          tych innych którzy strasznie nudzą i prowadzą komentarz dla ociemniałych typu
          podanie do X, strzał Y, teraz rzut rożny dla drużyny A, a teraz aut dla B etc.

Myślę, że taki "skandynawski" komentarz bez chociażby przeciągłego "Gooooool"
          to katorga dla kibiców
          • Gość: ewa Re: Szpakowski IP: *.nadzikimzachodzie.pl / 62.233.233.* 21.06.04, 00:19
            Masz rację, trochę emocji w komentarzu nie zaszkodzi. Czy ktoś z Was pamięta
            Ciszewskiego z jego "Ajajaj, proszę państwa!!!"
          • Gość: hector Re: Szpakowski IP: *.Rozanka.WROC.PL / *.rozanka.wroc.pl 21.06.04, 09:14
            Mnie osobiście nóż się w kieszeni otwiera jak słyszę to 'goooooooool' czy inne
            wrzaski - zresztą na ogół o kilka sekund spóźnione. Nasi komentatorzy niech
            lepiej zatańczą sambę - wtedy będą pardziej południowoamerykańscy. Czy ktoś mi
            wytłumaczy, czemu nasi sprawozdawcy muszą cały czas coś pieprzyć? Jeśli tylko
            mam możliwość, przełączam na kanały zagraniczne, bo tam przynajmniej można
            usłyszeć atmosferę stadionu. A nasze "gwiazdy mikrofonu" nawijają jak
            nakręcone. I to w dodatku truizmy typu "piłka jest okrągła" i "dopóki piłka w
            grze", o fonetyce nie wspominając (vide powyższe wypowiedzi)
          • Gość: Miki Re: Szpakowski IP: *.aster.pl 21.06.04, 13:19
            Mnie osobiście też odpowiada Szpakowski. Ba, nawet się bardzo cieszę, że
            wrócił. Chociaż Jasina i Iwański powoli zaczynają się wyrabiać, ale muszą się
            jeszcze dużo nauczyć od Szpakowskiego.
            Jednakże szanuję tych, którzy go nie lubią jako komentatora i wolą innych.
            Szanuję wszystkich, z wyjątkiem kolegi Loco ( patrz kilka opinii wyżej pod
            tytułem Szpakowski i Mielcarski ..... ) , który po prostu obraził Szpakowskiego
            i Mielcarskiego. A można kogoś nie lubić, mieć inne zdanie, ale nie jestem
            zwolennikiem obrażania kogoś na forum.
    • Gość: frytz Re: Hiszpania - Portugalia i Rosja - Grecja - skł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 22:31
      Dlaczego szpakowski tak dże ryja? czy on ma nasrane na banii?? do dupy z
      komentarzem.
      • morsa Re: Hiszpania - Portugalia i Rosja - Grecja - skł 20.06.04, 22:37
        Czyli Grecja i Portugalia
    • Gość: Borek No i Hiszpanie do domu IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 20.06.04, 22:46
      Troche szkoda. Napewno nie moga zgonic na sedziego ;)
      • Gość: ciosmen Re: No i Hiszpanie do domu IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 20.06.04, 22:50
        Mogą podziękować Saezowi. Dla mnie ten gosc to pomyłka. Valeron cały mecz na
        ławie Morientes właściwie też.Baraja grał do dupy całe mistrzostwa a ten ciągle
        go wystawia. Na co Saez liczył wpowadzając go w 2 połowie?? Skąd on sie urwał???
        Nie mogę tego pojąć.
        • Gość: Borek Re: No i Hiszpanie do domu IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 20.06.04, 22:55
          Tez sie dziwilem dlaczego nie wystawil wczesniej Valerona i Morintesa.
    • Gość: cyg@nek Czy ktokolwiek ma pojęcie.... IP: *.enformatic.pl / *.enformatic.pl 20.06.04, 22:47
      ...jakie są zasady awansu z grupy, bo dziennikarze TV i GW nijak nie potrafią
      tego wyjaśnić.
      • Gość: Borek Re: Czy ktokolwiek ma pojęcie.... IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 20.06.04, 22:51
        Jesli dobrzre policzylem, to roznica strzelonych - straconych jesta ta sama,
        ale Grecy maja wiecej strzelonych....
      • Gość: ewa Re: Czy ktokolwiek ma pojęcie.... IP: *.nadzikimzachodzie.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.04, 22:53
        Awansują dwie pierwsze drużyny. Najpierw bierze sie pod uwagę liczbę punktów
        zdobytych w trzech meczach. Przy równej liczbie punktów oblicza się tzw. bilans
        bramkowy - stosunek bramek strzelonych do straconych. Jeżeli dwie drużyny z tą
        samą liczbą punktów mają ten sam bilans bramkowy, przechodzi ta, która
        strzeliła więcej bramek /sprawdź na Grecji i Hiszpanii/
        • Gość: frytz Re: Czy ktokolwiek ma pojęcie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 23:00
          źle kobieto!! napierw suma zdobytych ptk. w trzech meczach, potem wynik
          bezpośredniego meczu!!!
          • Gość: ewa Re: Czy ktokolwiek ma pojęcie.... IP: *.nadzikimzachodzie.pl / 62.233.233.* 20.06.04, 23:10
            Are you sure?
    • Gość: walibi Szpaku, przestań sie wydzierać przy byle okazji IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.04, 22:48
      jak kastrowany bo mi ogląd meczów psujesz. Kto tego człowieka wysłał na ME i po
      co ???
    • Gość: raddan4 Cristiano Ronaldo !!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.06.04, 22:48
      Skąd oni wytrzasnęli tego dzieciaka??? On jest genialny...ten luz, swoboda,
      nonszalancja, kiwka na 2 metrach, bez pośpiechu z poniżającą przeciwnika
      pewnością siebie, niebywały repertuar zwodów...
    • Gość: 2by4 Re: Hiszpania - Portugalia i Rosja - Grecja - skł IP: *.acn.waw.pl 20.06.04, 22:48
      Grecja???? a nie Hiszpania? onet podaje co innego
    • Gość: uno HISZPANIA IP: *.acn.waw.pl 20.06.04, 22:49
      jednak Hiszpania
      • morsa Nie 20.06.04, 22:53
        Portugalia - 6 punktow
        Grecja - 4 punkty - 4 bramki
        Hiszpania - 4 punkty - 2 bramki
        Chyba proste jak drut
    • anpio Mistrzostwa bez Hiszpanów są do ...pupy. 20.06.04, 22:52
      Mistrzostwa bez Hiszpanów są do ...pupy.
      • Gość: ya Re: Mistrzostwa bez Hiszpanów są do ...pupy. IP: *.79.159.53.adsl.suoe.tiscali.dk 20.06.04, 22:55
        od 5.000 lat wszystkie Mistrzostwa sa w pewnym momencie bez Hiszpanow, i jakos
        nie narzekamy.
    • Gość: Wojtas Szkoda Hiszpanow!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 20.06.04, 22:55
      Szkoda Hiszpanow bo byloby piekne widowisko Francja-Hiszpania albo Anglia-
      Hiszpania a tak Grecy ze swoim antyfutbolem, niemiecka brutalna obrona zepsuja
      widowisko i bedziemy mieli wyniki 1:0, 1:1 albo co kolo tego. Chcialem zeby
      obie druzyny tj. Portugalia i Hiszpania wyszly z grupy no ale coz jest jak jest
      zobaczymy oby byly jeszcze takie mecze jak Holandia - Czechy bo za to pilke sie
      kocha!!!
      • Gość: ya Re: Szkoda Hiszpanow!! IP: *.79.159.53.adsl.suoe.tiscali.dk 20.06.04, 22:57
        regularnie co 2 lata mowimy : "szkoda Hiszpanow", ta ich porazka to chyba
        normalka
    • Gość: Ajatolla Re: Hiszpania - Portugalia i Rosja - Grecja - skł IP: 66.171.221.* 20.06.04, 22:55
      Hej Polacy, a ja sie dziwie pzez caly czas ze nikt z Forum jeszcze nie rugal
      Zydow! Jak to !? Ajatollah
      • Gość: ya Re: Hiszpania - Portugalia i Rosja - Grecja - skł IP: *.79.159.53.adsl.suoe.tiscali.dk 20.06.04, 22:59
        Izrael sie nie zakwalifikowal, to sie Zydom udalo. Ale jak dorobia sie
        skuteczniejszej druzyny to ich zjedziemy ze az milo.
        • Gość: snake Re: Hiszpania - Portugalia i Rosja - Grecja - skł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 23:04
          masz rację!!!! już myślałem ze jesteś antysem, ale napisałeś "Zydom" z dużej
          litery i to mnie uspokoiło;-)
          • Gość: ya Re: Hiszpania - Portugalia i Rosja - Grecja - skł IP: *.79.159.53.adsl.suoe.tiscali.dk 20.06.04, 23:11
            spoko :)))
    • Gość: Jasco NO JAK TO???!! IP: 213.199.217.* 20.06.04, 22:56
      Portugalia ktora przegrala z Grecja wchodzi do 1/4 finalu:/ To sie w glowie nie
      miesci zeby Hiszpani nie bylo dalej, a zeby jakas Grecja wparowala zamiast nich
      :( ech, szkoda gadac
    • Gość: greco Re: Hiszpania - Portugalia i Rosja - Grecja - skł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 22:56
      Hiszpania - totalny antyfutboll i żenada. Zblazowana gwiazda Realu - Raul to
      zero i papierowy tygrys. Hiszpania obok Niemców to najbrzydziej grająca druzyna
      w Europie.
    • Gość: gab roznica w bramkach IP: 62.121.129.* 20.06.04, 23:06
      "roznica w bramkach jest taka sama" ??? zawsze wiedzialam ze na forum sportowym wyborczej wypowiadaja sie "znawcy" ciency jak dupa weza, ale zeby bramek nie umiec policzyc? 2-2 hiszpania 4-4 grecja i grecja awansuje.
      a szpakowski jest jedynym komentatorem, ktorego da sie sluchac. robi mi sie slabo jak ktorys tam z tych innych wymawia nazwisko holendra z s u p e r do k l a d n o s c i a czyli "koky", horror!!! krew scina sie w zylach. juz wole dziesiec wersji jednego nazwisko w stylu "runiejemu", w wykonaniu szpaka. a to ze sie drze, to akurat jest najfajniejsze, podnosi adrenaline. szpak musi zostac!
      • Gość: snake Re: roznica w bramkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 23:11
        to fakt! Debil Iwański(czy jak mu tam) pewnie do dzisiaj ma dizubek naustach od
        wymawiania koky, ale za to słychać, że długo pracował (założę się, ze nocami)
        nad francuskim!!! no i te anegdoty o zdjęciach czyjejś żony. KOSZMAR
      • Gość: Borek Re: roznica w bramkach IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 20.06.04, 23:14
        > "roznica w bramkach jest taka sama" ???
        A nie jest? ;-) 2-2=0 i 4-4=0 ;-)
        • Gość: gab Re: roznica w bramkach IP: 62.121.129.* 21.06.04, 12:44
          ok sorry, twoja skladnia byla dla mnie zbyt skomplikowana ;) zwracam honor aczkolwiek nadal uwazam ze wiekszosc "znawcow" z forum wyborczej to ludzie o inteligencji pantofelka... ;)
      • Gość: mloda Re: roznica w bramkach IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 20.06.04, 23:30
        > "roznica w bramkach jest taka sama" ??? zawsze wiedzialam ze na forum
        sportowym
        > wyborczej wypowiadaja sie "znawcy" ciency jak dupa weza, ale zeby bramek nie u
        > miec policzyc? 2-2 hiszpania 4-4 grecja i grecja awansuje.

A co by było gdyby mecz Portugalia-Hiszpania zakończył się wynikiem 3:2 ?
        • Gość: Miguel Re: roznica w bramkach IP: *.centertel.pl 21.06.04, 09:49
          Weszłaby Hiszpania, bo jest wyzej w rankingu UEFA.
    • Gość: SEVEN GRAJA JAK NIGDY PRZEGRYWAJA JAK ZAWSZE IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 20.06.04, 23:06
      ja sie juz przyzwyczailem i od mundialu 2002 im po prostu nie kibicuje.. ot milo mi patrzec na
      ich gre i ciesze sie jak wygrywaja, ale zawsze przegrywaja, wiec po co sie nerwowac?
      hiszpanie sa sami sobie winni- walneliby ruskim jednego gola wiecej, a mieli od ch... sytuacji, i
      byliby w cwiercfinale
      • Gość: SIX Re: GRAJA JAK NIGDY PRZEGRYWAJA JAK ZAWSZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 23:09
        Seven, czy ty ocipiałeś??? Hiszpanioe grali pieknie?? KIEDY??? 15LAT TEMU??
        • Gość: SEVEN Re: GRAJA JAK NIGDY PRZEGRYWAJA JAK ZAWSZE IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 20.06.04, 23:19
          nigdzie nie napisalem ze graja pieknie, tyle ze milo popatrzec na ich gre-> chyba nie widziales
          meczu z rosja, mogli walnac spokojnie druga bramke
          co do tytulu to takie powiedzenie, nie ja je wymyslilem, ale pasuje.. zreszta hiszpanie grali
          dziwnym skladem /bez valerona, morientesa/, to i szlo im gorzej
          • Gość: jenisej A najlepsi i tak CZESI !!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.04, 00:30
            No pewnie ze Hiszpania pieknie nie grala, pieknie graja tylko Czesi, alez maja
            fantastyczna druzyne. Czesi, do boju !!!!!!!!!!!!!!!
    • anpio Grek Zorba o Hiszpanach: 20.06.04, 23:12
      Jaka piękna katastrofa...
    • Gość: milenko A TVP nie podala winyk meczu Rosja-Grecja IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 20.06.04, 23:12
      W doba internetunie podac winik.tylko gadec z goszcmy w studio....
    • Gość: ja Vicente IP: *.swietochlowice.org / *.swietochlowice.org 20.06.04, 23:20
      czy ktos mi moze wytlumaczyc, czemu szpakowski czyta nazwisko tego pilkarza
      Vincente?? Ja nie wiem skad on sobie tam to "n" znalazl. Slepych biora do
      komentowania meczow??? Juz sie go nie chce wiecej czepiac, bo ogolnie jest
      beznadziejny, ale to akurat mnie strasznie denerwuje. DO tego w ktoryms
      przypadku uzyl "Vincent", szkoda slow na szpakowskiego
      • Gość: ewa Re: Vicente IP: *.nadzikimzachodzie.pl / 62.233.233.* 20.06.04, 23:37
        Pewnie z emocji mu się myli. A swoją drogą cieszę się, że nie zawiódł jedyny
        chyba sędzia, który panuje nad prowadzonymi przez siebie meczami i nie wydaje
        kontrowersyjnych decyzji.
        • Gość: kow3l Re: Vicente IP: 81.210.124.* 21.06.04, 12:32
          Nie zgadzam sie, sedzia byl taki sobie. Poza tym nigdy nie wiadomo kiedy siegnie
          po zolty kartonik. Brak mu bylo tego co Pierluigi Collinie. Puyol Chyba z 10
          razy byl faulowany dosc ostro, bo portugalczycy widzieli, ze sedzia tylko karze
          faulami, a za kartki wyjac nie chce. Wystarczyl tylko dosc przyapdkowy i
          niezlosliwy ani tym bardziej kwalifikujacy sie na kartke faul Puyola i sedzia
          siegnal po kartonik. Zreszta bylo duzo sytuacji kwalifikujacych sie na kartke i
          sedzia nie pokazujac ich zaostrzal atmosfere. Nie mowie, ze jest slabym sedzia,
          ale sa lepsi. Zreszta i tak wiadomo, ze we wszystkich punktacjach prowadzonych
          przez specjalistow prowadzi wyraznie Pierluigi Collina. Chyba nikt nie dalby
          czerowej kartki Barthezowi za faul (ktory kwalifikowal sie absloutnie na
          czerwona kartke) w finale Pucharu UEFA. Poza tym Pieruigi doskonale "czuje" gre
          i pokazuje, ze pilkarze nie moga rzadzic, a temu sedziemu kilka razy w tym meczu
          sytuacja wymknela sie spod kontroli
    • Gość: cyg@nek Coś tu się nie zgadza. IP: *.enformatic.pl / *.enformatic.pl 20.06.04, 23:32
      Grecy mają 4 pkt i stosunek bramek 0, a Hiszpania ma też 4 pkt i stosunek
      bramek +1. W bezpośrednim meczu było 1:1. To chyba awansowali Hiszpanie a nie
      Grecy.
      • Gość: Borek Re: Coś tu się nie zgadza. IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 20.06.04, 23:33
        > Grecy mają 4 pkt i stosunek bramek 0, a Hiszpania ma też 4 pkt i stosunek
        > bramek +1

Czemu +1 ?
      • Gość: milenko Greci strzelili wieciej bramek IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 20.06.04, 23:34
        Greci-4 a Espania-2
      • Gość: ewa Re: Coś tu się nie zgadza. IP: *.nadzikimzachodzie.pl / 62.233.233.* 20.06.04, 23:41
        Może nie policzyłeś, że Hiszpanie dziś stracili jedną.
        • Gość: cyg@nek Oczywiście walnąłem się w rachunku. IP: *.enformatic.pl / *.enformatic.pl 20.06.04, 23:43
          Dzięki za wskazanie błędu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka