Dodaj do ulubionych

Milan Baros i Vladimir Smicer chcą grać przeciw...

IP: 194.214.18.* 21.06.04, 17:20
That's the spirit! Dokopać Niemiaszkom, za rodinu!
Obserwuj wątek
    • Gość: czehoo brawo czesi-wyslac niemcow do domu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 18:40
      • Gość: polococta pepiki IP: *.olsztyn.mm.pl 21.06.04, 19:11
        boję się że pepiki z talerz knedli oddadzą miejsce w cwierćfinale szkopom
        • cza_ha Re: pepiki ?? do to ho !! 21.06.04, 19:28
          Trochę więcej szacunku dla CZECHów, którzy raz za razem rozkładają Holendrów.
          • Gość: polococta Re:do czachy IP: *.olsztyn.mm.pl 21.06.04, 19:53
            Jak pogonią niemiaszków (nawet jak zremisują) sam jestem w stanie zjećś talerz knedlików.Byle by nie przypomnieli sobie ,w jakich klubach graja na codzień(wiesz o czym piszę) za taki mecz jaki zagrali z holendrami miejsce w ćwierćfinale jest dla obu drużyn a nie dla nieudaczników z niemiec,
            • cza_ha Re:do polcoty 22.06.04, 19:39
              możesz już przygotować sobie knedliki i wsuwać w czasie meczu -bez pivka+popitki
              Niemcy są ciency, jak na żadnym turnieju - na meczu z Łotwą pokazali się z
              kiepskiej strony i tak zostanie.(wiem, że kilku podstawowych Czechów nie zagra)
    • Gość: ja Re: Milan Baros i Vladimir Smicer chcą grać przec IP: 81.210.100.* 21.06.04, 23:54
      Z całym szacunkiem do Czechów,grali wyśmienicie ale oddadzą macz dla Niemców.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka