Dodaj do ulubionych

6 x nie, czyli czego nie mówi Kasperczak

• Gość: leo W tej sytuacji 8 punktów przewagi może nie starcz IP: *.tkk.pl / *.tkk.pl 14.12.04, 00:40
      Wiedziałem że przyjście tego pajaca Basałaja nie wróży niczego dobrego.
      • Gość: greg KONIEC WISŁY !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 01:12
        13 grudnia ogłosili stan wojenny ......
        w polskiej piłce klubowej
    • Gość: nowiny Legia czeka! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.12.04, 01:20
      A wiec Kasperczak w Warszawie?
    • Gość: AXR CIUPAL, TY CIECIU! POWODZENIA PANIE HENIU! DZIEKI! IP: *.150.popsite.net 14.12.04, 02:03
      Dziekuje !!! Dziekuje !!! Dziekuje !!! Dziekuje !!! Dziekuje !!! Dziekuje !!!
    • Gość: artur Pan Bogusław Cupiał jest właścicielem klubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 03:34
      Pan Bogusław Cupiał jest właścicielem klubu i podejmuje suwerenne decyzje. To w
      końcu jego pieniądze, zarobione a nie ukradzione jak w wypadku Abramowicza, też
      pasjonata futbolu. Ale za taką kichę jaką Wisła zagrała z Vallerengą Oslo, to
      Abramowicz wysłałby całą Chelsea na Kołymę, żeby popracowali nad formą. Jeżeli
      wydaje się swoje ciężkie pieniądze to można przecież oczekiwać rezultatów, bo
      jak na hobby to jest to jednak zbyt duża ekstrawagancja. W wypadku pana Cupiała
      po porażce z Dynamo został chyba przekroczony próg bólu, nie finansowy ale po
      prostu rozgoryczenia. Nowy zarząd postawił jednak niewłaściwą diagnozę: zamiast
      wymienić połowę składu Wisły na mniej gwiazdorską, ale tańszą i wystarczająco
      skuteczną na naszą siermiężną ligę, wykonano najprostszy ruch: znaleziono kozła
      ofiarnego i pozbyto się trenera. A że to najlepszy z polskich i jeden z
      najlepszych trenerów w ogóle, to już inna sprawa. Niestety obawiam się, że te
      nierozważne decyzje nowego zarządu zabolą bardzo, i to wkrótce, sympatyków
      Wisły i jej właściciela.
    • Gość: gob Re: Kasperczak do Cracowi IP: 206.170.104.* 14.12.04, 03:36
      Filipczak do akcji,nie wypusc z Krakowa najlepszego naszego trenera,zatrudnij
      go to puchary gwarantowane a i Wisle w d. dacie.Jestem kibicem Wisly ale po
      glupocie Cupiala nie mam slow.K byl jedynym czlowiekiem w tej klubie majacym
      pojecie o wielkiej pilce,teraz zostali tylko cingciarze i gonce.
    • Gość: slawou Re: 6 x nie, czyli czego nie mówi Kasperczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 06:53
      Okazuje się, że unicestwianie kolejnych drużyn piłkarskich (po Groclinie czas
      na Wisłę)stało się polską specjalnością. Obawiam się, że w ślad za trenerem
      Kasperczakiem pójdą ci, od których wizerunek Wisły dotąd zależał, tym bardziej,
      że nie kryli swojego zdania i pewnej solidarności z trenerem. A cóż takiego
      prezentuje trener Liczka? Przecież Wdowczyk byłby zdecydowanie lepszy! Jestem
      przekonany, że Wisła się nie podniesie i na wiosnę będzie przegrywać wszystko.
    • Gość: adam Re: 6 x nie, czyli czego nie mówi Kasperczak IP: 157.25.31.* 14.12.04, 07:27
      Ostatnio kibice używają fajnego powiedzenia .Tak jak w reklamie
      ,,WIŚLE GRATULUJEMY LICZKI I WICEMISTRZOSTWA!!!"
    • Gość: naj Re: 6 x nie, czyli czego nie mówi Kasperczak IP: 217.96.24.* 14.12.04, 07:29
      Basałaj taka prazezesura jak komentarze meczów, dno !!!
    • Gość: x No i w końcu Wisła popłynie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 09:42
    • Gość: Brutus a podobno udaje się z trzecim razem-szkoda Kasper. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 11:42
      No to Legia odrobi straty i bedzie mistrzem?! Kasperczak jest najlepszym
      trenerem w naszej lidze! Szkoda. Szkoda. Szkoda. Teraz Wisła zaczyna od
      poczatku. Ciekawi mnie czy Żurawski odejdzie.
    • Gość: mata Re: 6 x nie, czyli czego nie mówi Kasperczak IP: *.gorn.polsl.gliwice.pl 14.12.04, 11:59
      + wymiana pseudomegagwiazd (poziom światowy - okolice peruwiańskiego podwórka)
      • Gość: BORYS Re: 6 x nie, czyli czego nie mówi Kasperczak IP: *.stacje.agora.pl 14.12.04, 13:25
        Jestem z Warszawy. Trzymam za Legią. Ale realnie oceniam, że jedynym w tej
        chwili polskim zespołem, którego stać na zwycięstwa w Europie jest Wisła. I
        dlatego zwolnienie trenera w Krakowie to zła wiadomość. I nie tylko dlatego, ze
        jest dobrym szkoleniowcem, ale przede wszystkim , bo jego wyrzucenie oznacza
        powolne rozwalanie świetnie działającej drużyny. Zgadzam się, że teraz szybko
        odejdą nie tylko Zurawski i Szymkowiak, ale też Frankowski i Majdan. A za trzy
        lata i Cupiał...
        Trudno mi sobie wyobrazić bez nich Wisłę (trenera i piłkarzy). Kto będzie
        strzelał gole???
        PS: Dla tych którzy wykrzyczą, że Kasperczak nie ma sukcesów, że "świetna
        drużyna" a przegrała z Dynamem. Popatrzcie na tabelę ekstraklasy. Ranking
        snajperów. Dynamo to był cholerny przypadek. Jeden na tysiąc, jak porażka
        Brazylii z Polską (22 lat temu???).
        A Kasperczak znajdzie prace, ale wątpię, by w Polsce. Najpewniej znów Francja,
        albo Azja.

• Gość: beryl Re: 6 x nie, czyli czego nie mówi Kasperczak IP: *.usr.onet.pl / *.usr.onet.pl 14.12.04, 14:18
          masz rację, że Kasperczak jest świetnym trenerem. Cupiał zatrudniał go jednak
          do ściśle określonego celu: awans do LM. Przecież mistrzostwa Polski Wisła
          równie dobrze może zdobywać z tańszymi: Smudą, Lenczykiem, Nawałką itd. Skoro
          Dynamo było było przypadkiem to czym były mecze z Valerengą Oslo?
          Mnie Kasperczak rozczarował, nie tym, że nie awnasował z Wisłą do LM, ale tym,
          że zniszczył obiecujących juniorów. Nawet na meczach Wisły II pojawiał się
          tylko wtedy, gdy tymczasowo grali tam jego "gwiazdorzy" :(
    • Gość: kibol Re: 6 x nie, czyli czego nie mówi Kasperczak IP: 158.75.28.* 14.12.04, 14:01
      Dziwię się Panu Ciupiałowi. Ale jak się ma kasę to wolno wszystko. Współczuję
      kibicom Wisły, że moją takiego właściciela klubu. Wstyd! Wisła jest na drodze
      spadku do II-giej ligi (za 3-4 lata). Przestaję Wiśle już kibicować. Cieniasy.
    • Gość: adaś Re: 6 x nie, czyli czego nie mówi Kasperczak IP: *.torun.mm.pl 14.12.04, 14:28
      1. zwolnienie kasperczaka to jest GŁUOPTA. zgadzam się, że skompromitowali się
      w uefa, ale nikt mi nie powie ze ta druzyna nie ma stylu, heniu zrobilo cos z
      polska druzyna, co nie udalo sie wczesniej nikomu innemu, nauczył ich miec swoj
      wlasny styl gry, widac to chociazby po naszej lidze.........wisla.............a
      dalej przepaść...........a porazki z valerenga czy dinamo to wina pilkarzy a
      nie trenera.........tego logicznie sie nie da wytumaczyc..........nie wiem co
      zrobi liczka, ale szkoda henia.......
      na koniec taka uwaga
      czy to nie ironia, ze u nas w kraju trenerzy, ktorzy niewiele potrafia sa
      powazani(P.J.), a ci cos zbudowali odsuwani(teraz heniu w wisle a wczesniej
      engel w reprezentacji )
    • Gość: zzz do dzisiaj byłem wrogiem Legii - Heniu Legia czeka IP: 80.55.171.* 14.12.04, 14:42
      do dzisiaj byłem wrogiem Legii - Heniu Legia czeka
    • Gość: vitos Re: 6 x nie... IP: 212.14.34.* 14.12.04, 14:46
      Heniu, brachu, wpadaj do Szczecina !
    • Gość: wik Re: 6 x nie, czyli czego nie mówi Kasperczak IP: 83.238.67.* 14.12.04, 15:15
      Wszędzie liczą się wyniki,w piłce też i za to przeważnie się płaci.
      Nie ma wyników,więc do widzenia-nie dziwię się Panu Ciupiałowi!
      • Gość: Hip Re: 6 x nie, czyli czego nie mówi Kasperczak IP: *.dip.t-dialin.net 14.12.04, 15:38
        Tobie tez mowomy do widzenia wiku spiku!
    • Gość: marynasz nie zaśmiecajcie internetu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 16:12
      tak idiotycznymi rozmowami. Monika Olejnik juz po pierwszej odpowiedzi powiedziałaby "szkoda Pana czasu i czasu słuchaczy. Dziękuję za rozmowę"
    • Gość: poli dla Kasperczaka "kasa" to podstawa, szkoda !! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 14.12.04, 16:40
      trenuj Emiraty, wymagania mają mniejsze a płacą nieźle
    • Gość: STARY Re: 6 x nie, czyli czego nie mówi Kasperczak IP: *.chello.pl 14.12.04, 17:06
      HENIU DO LEGII I BĘDZIE MAJSTER 2005.
      LEGIA CZEKA.
      CUPIAŁ TY BURAKU
    • Gość: KIBIC Re: 6 x nie, czyli czego nie mówi Kasperczak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 17:15
      BOSSOWIE WISŁY DALI CIAŁA. Dlaczego? Na chwile obecną nie ma lepszego trenera
      niz Henio w Polsce. Ale wiadomo urazona góra musiała znależć kozła ofiarnego i
      pokazac kto tu pociąga za sznurki:( Tylko czemu kosztem całego zespołu.
      Nastepca Henia z całym szacunkiem, wątpię ale to będzie koniec wszystkiego.
      Szkoda bo WISŁA to dobry zespół, tylko jak cos idzie ku lepszemu to u nas się
      to rozwala. PANOWIE BOSSOWIE JESZCZE ZATESKNICIE ZA CZASAMI HENIA W KLUBIE
    • Gość: WISŁA Re: 6 x nie, czyli czego nie mówi Kasperczak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 17:34
      CZYLI KRÓTKO I NA TEMAT - WISŁA POPŁYNEŁA :(
    • Gość: KDA xxxx Re: 6 x nie, czyli czego nie mówi Kasperczak IP: *.ilabs.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 19:20
      Szkoda Wisły bo takiego trenera już nie będzie miała. Jestem kibicem Wisły ale
      nie będę oglądał meczów póki wytrzymam. Panie Cupiał, Pan się nadajesz do
      robienia - tylko kabli !!!!!!!!!
    • Gość: Adam z Bydgoszczy Jestem z Kasperczakiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 22:24
      Jestem z Bydgoszczy ale uważam, że to co pokazała Wisła można nazwać tylko jako
      chamstwo! Kasperczak nie ma sobie równego na krajowym terenie i powinno się
      kogoś takiego szanocać. Panie Heniu niech Pan domaga się swojej kasy i oleje
      Cupiała i reszte pajacy. Nie lubie Legii Warszawa bo doprowadzili do upadku
      takich klubów jak Zawisza Bydgoszcz ale niech Pan tam zostanie trenerem a na
      pewno nikt w taki wredny sposónb z Panem nie postąpi. Panie Cupiał jak chce Pan
      zatrudnic trenera Liczke ok, Pana kasa ale bede się śmiał jak bedzie gorzej jak
      z Kasperczakiem bo na to sie zapowiada porównując dotychczasowe osiągnięcia obu
      trenerów. A zawodnicy Wisłu, którzy mogą z niej odejść niech to czynią bo na
      układy nie ma rady i kiedyś Was może spotkać decyzja pajacy o odejścu w taki
      sposób jak to zrobiono z Waszym trenerem. Pozdrawiam wszystkich

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka