Dodaj do ulubionych

Forma REALU MADRYT

28.12.04, 14:10
Fani Realu Łączcie się:)! Jak sądzicie, czy to są chwilowe kłopoty Realu i ma
on szansę odzyskać prowadzenie w hiszpańskiej lidze, czy może Królewscy
przeszli drogę od bohatera do zera i już nie powrócą na szczyt. A i którego
zawodnika najbardziej lubicie? Figo rządzi:)
Obserwuj wątek
    • Gość: ? Re: Forma REALU MADRYT IP: 204.52.187.* 28.12.04, 14:32
      Figo rządzi, figo radzi, figo nigdy cie nie zdradzi... chyba że jesteś akurat
      kibicem Barcy i gdzie indziej jest większa kasa...
    • Gość: MŁODY Re: Forma REALU MADRYT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 15:05
      Real to najwieksza KICHA tego roku. Faworyci wszystkich rozgrywek nie moga sie przełamac. Majac w składzie tak wielkie gwiazdy wszyscy oczekiwali od Królewskich Wszystkich mozliwych Trofeł. A tu ... real nie moze wygrac z nizej utytułowanymi zespołami takimi jak chociazby Sevilla!! Klub z Madrytu to ogromny nie wypał. Mało co nie odpadli z LIGI MISTRZÓW. W tej rundzienie maja szans na awans. Moga sie juz pozegnac! Nie ma co ich porownywac do najlepszych klubów bo to poprostu CIOTY!!!!!
      • Gość: col3 Re: Odpowiedź na list MŁODEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 19:27
        A co jesteś kibicem Barcelony, że tak wyśmiewasz REAL? Nie obchodzi mnie czy
        klub jest na 1 miejscu, czy przegrywa mecze. Ja po prostu lubię REAL i
        nieobchodzi mnie co ty o tuym sądzisz MŁODY.
        • Gość: TruikiTrak Re: Odpowiedź na list MŁODEGO IP: 5.5.* / 80.58.19.* 08.01.05, 09:08
          Jak sie zmieni myslenie Florentino to bedzie dobrze. Z samymi galacticos
          niewiele mozna zrobic, bo trzeba niestety liczyc sie z kontuzjami, a taki raul
          Bravo tez np. musi wiecej grac coby sie ograc i nauczyc czegos od starszych
          kolegow. A real na szczescie ma fanow takich jak Atletico

PZDR

www.bet-at-home.com/pclick.asp?pid=11930 Zarejestruj sie, obstaw i
          wygraj szmal.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka