Dodaj do ulubionych

Czy Polska wyjdzie z grupy?

• Gość: mundek nie ma szans. IP: *.chello.pl 06.06.02, 17:53
      Dziś obstawiłem. Portugalia-Polska 3:0, Stany Polska 1:0. I sądzę że się nie
      mylę. :-(
    • Gość: polokokt MOJE DWA ZDANIA NA TEN TEMAT IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 22:10
      Czesc
      Pilka zbytnio mnie nie interesuje, ale jak tak czytam o naszej reprezentacji to
      dochodze do wnisku ze niech lepiej sie spakuja i wracaja do kraju, bo szkoda
      kasy. Narod i tak jest biedny a CI jeszcze tak daja dupy. Nawet mialem jechac
      postawic do buka troche kasy na koree, co by powiekszyc swoj budzet, ale nie
      zdazylem przed meczem.
      Przeciez od zakwalifikowania sie na mistrzostwa ich gra to czysta zenada.
      Pozdrawiam wszystkich kibicow i pewnie sie zemna nie zgodzicie, ale co tam, to
      moje zdanie.
      • Gość: niekibic Re: MOJE DWA ZDANIA NA TEN TEMAT IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 18:18
        nie wyjdzie;)
    • Gość: Leszek Re: Czy Polska wyjdzie z grupy? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.02, 19:41
      Kochani!Wierzmy,że wyjdą.Nasza wiara jest im potrzebna!PRAWDZIWI kibice wierzą
      w swoich piłkarzy dopóki jest choć cień szansy,a mają jej jeszcze sporo!
      Chłopaki w Korei!Wiem,że WYGRACIE,tylko musicie w to UWIERZYĆ!!!Trzymajcie się!
    • crazyfan_bulls Re: Czy Polska wyjdzie z grupy? 07.06.02, 22:19
      oczywiście z portugalią wygra, z usa też i wychodzimy na drugim miejscu. no
      niestety odpadamy w 1/16 bo brak nam dobrych zawodników (nie zostali powołani)
      ale to i tak duży sukces po 16 latach.
      • Gość: HANIA Re: Czy Polska wyjdzie z grupy? IP: 212.116.75.* 08.06.02, 07:28
        zamknij dziubek nie wyjda! (sorry nie moge robicz haczykow itp.)
    • Gość: Bart Re: Czy Polska wyjdzie z grupy? IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 00:50
      TO CO GRAJĄ NASI "PIŁKARZE" POZWALA MI ICH NAZWAĆ-AMATORZY!!!!!! WSTYD DLA
      NARODU POLSKIEGO.
    • Gość: wojt Re: Czy Polska wyjdzie z grupy? IP: *.acn.pl / 10.132.128.* 08.06.02, 01:25
      A jakie to ma znaczenie?
    • Gość: Alek Re: Czy Polska wyjdzie z grupy? IP: *.acn.pl / 10.128.128.* 08.06.02, 07:38
      Wyjdzie być może z grupy elminacyjnej do ME . Teraz to sie może pocałować
      • Gość: ok Re: Czy Polska wyjdzie z grupy? IP: *.zetosa.com.pl 08.06.02, 07:57
        Kibicuję naszym ale jestem pewny, że z grupy nie wyjdziemy. Jesteśmy jednym z
        najsłabszych team-ów na Mundialu (obok Arabii i Ekwadoru). Sukcesem był już sam
        udział w mistrzostwach i niepotrzebnie nadmuchano balon mówiąc o szansach na
        sukces. Poza tym nasze "gwiazdy" nie dorosły do takiej imprezy o czym świadczy
        obwinianie za porażkę innych (sedziego). Pozostanie tylko żal i niesmak...
        • Gość: mać Re: Czy Polska wyjdzie z grupy? IP: *.unizeto.pl 08.06.02, 09:41
          powinni za kare wracać koleją transsyberyjską wielkie gwiazdy, kurwa ich mać!!
    • Gość: kolumb Re: Czy Polska wyjdzie z grupy? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.06.02, 17:44
      Jak Polska wyjdzie z grupy to tak samo jak by ktoś powiedzial że w finale
      zmierzą sie Kostaryka z Tunezją.Oczywiście jestem prawdziwym kibicem i chce by
      Polska awansowała ale nie wierze w to
      • Gość: LINKIN_P Re: Czy Polska wyjdzie z grupy? IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 18:13
        TO JAKI TAM Z CIEBIE KIBOL KOLUMB JAK NIE WIERZYSZ W AWANS. BEZ WIARY NIE MA
        NICZEGO ! WŁAŚNIE PRZEZ TAKICH JAK TY PRZEGRYWAMY !
    • Gość: www. Re: Czy Polska wyjdzie z grupy? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 18:16
      Tylko niepoprawni optymiści i frajerzy mogą w to jeszcze wierzyć. Cały świat
      się z nas śmieje. PZPN i ta cała zgraja "kelnerów" to amatorzy.
      • Gość: LINKIN_P Re: Czy Polska wyjdzie z grupy? (OCZYWIŚCIE !) IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 18:19
        PRZED MUNDIALEM W 74 TEŻ TAK MÓWIONO ! TERAZ MOŻE BYĆ NAWET LEPIEJ.
        • Gość: www.jojo Re: Czy Polska wyjdzie z grupy? (OCZYWIŚCIE !) IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 18:24
          Ile można żyć wspomnieniami. Po dziu ry w nosie mam tych wspomnień. Pojechali
          tam za nasze pieniądze i w cale nie na wczasy.
          • Gość: LINKIN Re: Czy Polska wyjdzie z grupy? (OCZYWIŚCIE !) IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 18:28
            też mam w dupie te wspomnienia. liczy się to co jest teraz i wierzę że polacy
            są wstanie to powtórzyć bo chcę przeżyc to co kibice z lat 70 i 80 !!! POLSKA
            GOLA do jasnej cholery !!!!!!!!!
          • Gość: kolumb Re: Czy Polska wyjdzie z grupy? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.06.02, 18:44
            czy ja napisalem ze nie chce by Polska nie wyszla z grupy?Jezeli tak to chyba
            nie umiesz czytac.Jestem za Polska ale chyba nie rozumiesz ze nie mamy szans z
            Portugalią a ze Usa moze zremsujemy(a z 1 pkt. duzo nie zrobimy).Bylem na
            razie na dwoch meczach Polski ale gdyby ci z PZPNu nie zakochali sie tak w
            stadionie na Lazinkowskiej i przejzeli by na oczy ze na Bulgarskiej jest
            najlepsza publicznosc w Polsce byl bym pewnie na wiekszej liczbie meczów.
    • Gość: wysho SKANDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 18:37
      Cała Plska reprezentacja to kpina. Brak takich piłkarzy jak A.Wichniarek, czy
      K.Kosowski a obecność np. pana A.Bąka to po prostu skandal!!!!!!!. Jeżeli
      prawdziwi profesjonaliści(takimi niby są polscy piłkarze)narzekają na brak sił
      lub szybkośći w czasie meczu to ja się pytam CO ROBILI NA OBOZIE W NIEMCZECH I
      JAK PRZYGOTOWYWALI SIĘ DO MUNDIALU W AZJI?????!!!!! CZYŻBY W BARACH I
      RESTAURACJACH
    • czyzol1 Re: Czy Polska wyjdzie z grupy? 08.06.02, 18:37
      nie ma wyjscia!!!!!!po wygranej usa jest szansa.gang engela:) do boju.jeszcze 2
      mecze-nic straconego.trzeba wierzyc do konca!!!!!!!!
      • Gość: LINKIN_P Re: Czy Polska wyjdzie z grupy? IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 18:48
        MÓWIĘ WAM KURWA ŻE OBYDWA MECZE WYGRAMY !!!!!!!!!!!!!
        • Gość: kolumb Re: Czy Polska wyjdzie z grupy? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.06.02, 19:20
          okay LINKIN_P.chyba sie nie potrzebnie kłócimy.ty chcesz żeby Polska
          awansowala -ja tez chce.Oboje w to wierzymy tylko ze jest we mnie troche
          realisty i źle troszke napisalem wczesniej że nie wierze w to.SORKA
    • Gość: LUCYFER MUSIMY SIE MOCNO MODLIC DO PANA BOGA IP: 129.65.219.* 10.06.02, 03:29
      Tak jak niewolnicy sie modlili do niego przed swoja brutalna smiercia w rekach
      wroga. A bog niestety nie zeszedl na ziemie i ich nie ocalil. Czymam kciuki
      za Polska Druzyne Pilkarska, ale to wszystko zalerzy od nich i jak oni sami nie
      wygraja to nikt im niepomorze; tak jak szescio milionow Polakom kturzy zgineli
      brutalnie w drugiej wojnie swiatowej i innym ludziom swiata ktoze do dzisiaj
      tak gina.
    • Gość: NOSTROD- -MUS: WIDZE ZE UMIECIE PRZEPOWIADAC PSZYSZLOSC IP: 129.65.219.* 10.06.02, 03:37
      ALE TAK NAPRAWDE NIKT SWAS NIEWIE CO SIE STANIE. JA POCZEKAM JESZCZE PARE
      GODZIN I BEDE WIEDZIAL BEZ SPEKULOWANIA BO NIC MI TO NIEDA.
      • Gość: figo Re: -MUS: WIDZE ZE UMIECIE PRZEPOWIADAC PSZYSZLOSC IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.02, 11:56
        polacy nie mają żadnych szabs z portugalią , Portugalia-Polska 2:0
        • Gość: maciek Re: -MUS: WIDZE ZE UMIECIE PRZEPOWIADAC PSZYSZLOSC IP: 195.116.146.* 10.06.02, 12:07

a senegal, a kostaryka, wszystko mozliwe. (pol-por 2:1)
          • Gość: Mała Re: -MUS: WIDZE ZE UMIECIE PRZEPOWIADAC PSZYSZLOSC IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 13:29
            Portugalia - Polska
            3 : 1

niestety :(
    • Gość: miś Re: Czy Polska wyjdzie z grupy? IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 15:04
      MMaażżeenniiaa !!
    • Gość: sterek Re: Czy Polska wyjdzie z grupy? IP: *.p.lodz.pl 10.06.02, 15:08
      juz napewno nie!!!!!!!
    • Gość: Zdegusto Re: Czy Polska wyjdzie z grupy? IP: *.mcc.ac.uk 10.06.02, 15:10
      Nie wyjdzie tylko wyjedzie i to nogami do przodu. Wstyd i hanba. Zal patrzec.
      Przestaje oglodac futbol w wykonaniu obecnej Polskiej druzyny bo mnie to w depresje wpedza!!!
      • tiresias Re: Czy Polska wyjdzie z grupy? 10.06.02, 15:35
        mój trzyletni znajomy w takich sytuacjach mówi "Bam!"
        eee...
    • Gość: cypis_74 Re: Czy Polska wyjdzie z grupy? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 15:38
      Chyba czas zakończyć ten wątek.
    • Gość: |na Re: Czy Polska wyjdzie z grupy? IP: *.mtp.com.pl 10.06.02, 15:40
      NIE. NIE MA SZANS

Niestety, ale nasi piłkarze nie potrafią dostosowac stylu gry do sytuacji na
      boisku.
      Nie umieją grać z zespołami nieznajomymi, jak Korea, nie umieja grac z
      południowcami, jak Portugalia, więc nie maja szans. A USA? Jak na nowicjuszy
      przystało mają zapał i ambicje, a to Polaków niszczy psychicznie.
      Po prostu mamy słaby zespół i tyle.
      PO dzisiejszej przegranej 4:0, to widać bardzo.
      Przykre ale prawdziwe...
    • Gość: Alfons Polska Druzyny Marzy o Koreanskich Dziewczynach IP: *.dsl.snlo01.pacbell.net 10.06.02, 15:40
      Teraz zamiast dmuchania morze byc kop w dupe, alkochol, i do luzka do domu
    • Gość: DUDEK A MORZE WY BYSCIE LEPIEJ ZAGRALI IP: *.dsl.snlo01.pacbell.net 10.06.02, 15:43
      TO NASTEPNYM RAZEM RAZ DWA I SIE ZBIERAZ ... Z TORBAMI NA PYSK.
      • Gość: EWA Re: A MORZE WY BYSCIE LEPIEJ ZAGRALI IP: *.proxy.aol.com 10.06.02, 16:35
        Gość portalu: DUDEK napisał(a):

> TO NASTEPNYM RAZEM RAZ DWA I SIE ZBIERAZ ... Z TORBAMI NA PYSK.

Pytanie juz nieaktualne.......szkoda..po 16 latch zrobili nam cien
        nadzieiiiii,szkoda,ze tylko cien.Ewa
    • Gość: Hania Re: Czy Polska wyjdzie z grupy? IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 10.06.02, 16:51
      Chyba juz nikt nie ma watpliwosci?
      • Gość: Realista Re: Czy Polska wyjdzie z grupy? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 16:59
        Oczywiscie ze moze jeszcze wyjsc z grupy ! Jak ? Wystarczy ze znajda doping u
        Portugalczykow i ze wygramy z USA. gdyby jeszcze znalezli doping w Korei to
        mamy nawet szanse na 1 miejsce.
        • Gość: EDGAR Re: PRZEGRALI bo EDYTA nie śpiewała IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 17:17
          Polacy przegrali bo Edyta nie śpiewała - taka jest moja opinia
          Nie pokazała sexownej bielizny i zabrakło animuszu w zespole
        • Gość: Hania Wysoce prawdopodobny scenariusz! IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 10.06.02, 17:38
          Gość portalu: Realista napisał(a):

> Oczywiscie ze moze jeszcze wyjsc z grupy ! Jak ? Wystarczy ze znajda doping u
          > Portugalczykow i ze wygramy z USA. gdyby jeszcze znalezli doping w Korei to
          > mamy nawet szanse na 1 miejsce.

• Gość: ha,ha, h Re: Czy Polska wyjdzie z grupy? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 17:39
      no już wyszła...do d...
    • Gość: Krajczek Re: Czy Polska wyjdzie z grupy? IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 10.06.02, 19:45
      NIE
      :|
    • Gość: Mozart Re: Czy Polska wyjdzie z grupy? IP: 141.52.124.* 11.06.02, 09:48
      ....Wyszla, ale nogami do przodu
      Pozdrowka M.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka