Gość: socoow IP: *.rcb.vectranet.pl / 10.4.1.* 01.06.02, 16:55 za to, że na forum piłkarskim rozmawiamy nie o mistrzostwach, tylko o tym jak te mistrzostwa zobaczyć pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: POLSAT Re: dziękuje polsatowi IP: *.chello.pl 01.06.02, 18:02 Gość portalu: socoow napisał(a): > za to, że na forum piłkarskim rozmawiamy o tym jak > te mistrzostwa zobaczyć > Proszę skorzystać z oferty POLSAT SPORT i dołączyć do elitarnego grona jego abonentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: dziękuje polsatowi IP: *.chomiczowka.net.pl 01.06.02, 22:03 Gość portalu: POLSAT napisał(a): > Proszę skorzystać z oferty POLSAT SPORT i dołączyć do elitarnego grona jego > abonentów. Albo elita, albo Polsat :)))) Kto dziś wygra? KIEPSCY!!! Gratuluję dobrego samopoczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzoR Re: dziękuje polsatowi IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.02, 22:04 Gość portalu: POLSAT napisał(a): > Gość portalu: socoow napisał(a): > > > za to, że na forum piłkarskim rozmawiamy o tym jak > > te mistrzostwa zobaczyć > > > > Proszę skorzystać z oferty POLSAT SPORT i dołączyć do elitarnego grona jego > abonentów. Elita???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLSAT Re: dziękuje polsatowi IP: *.chello.pl 01.06.02, 22:08 Gość portalu: gonzoR napisał(a): > Elita???????? Jak najbardziej !! Zapraszam do dołączenia do niej!! Odpowiedz Link Zgłoś
jennie Re: dziękuje polsatowi 01.06.02, 22:07 Gość portalu: POLSAT napisał(a): > Proszę skorzystać z oferty POLSAT SPORT i dołączyć do elitarnego grona jego > abonentów. Ja jestem /na szczescie/ w elicie abonentow Cyfry+.. (bez obrazy, rzecz jasna, dla nie-abonentow C+ ;)) i mimo wszystko nie zamierzam sie znalezc w "elicie" Polsatu.. :O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: dziękuje polsatowi IP: 193.0.110.* 01.06.02, 22:17 Człowiek płaci pierdol... abonament i musi oglądać kurew... teletasiemce zamiast Mistrzostw Świata.Ta nasza telewizja to wiecznie coś spierd...a potem tylko żale,że nie dopuszczono ich do głosu...gówno prawda...przehandlowali za MŚ ze dwie telenowele i na nakręcenie paru odcinków "Złotopolskich" zostało.Nikt już się z prawdziwym kibicem w Polsce nie liczy.A Pan Solorz to chyba sam w domu mistrzostwa ogląda bo nikt chyba gównianego dekodera Polsatu nie kupił...i tylko jemu opłaceni przez niego komentatorzy komentują na żywo:-)))A po mistrzostwach będą cały rok pokazywać powtórki z Mistrzost bo nic innego nie mają.Chociażby coś na Polsacie i TV4 na żywo pokazywali.Złamasy. Ogólnie polski kibic w butelkę nabity.Taka jest przykra prawda.Przepraszam za wulgaryzmy..ale mnie kur...poniosło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLSAT Re: dziękuje polsatowi IP: *.chello.pl 01.06.02, 22:23 Gość portalu: kibic napisał(a): .A Pan Solorz to > chyba sam w domu mistrzostwa ogląda bo nikt chyba gównianego dekodera Polsatu > nie kupił...i tylko jemu opłaceni przez niego komentatorzy komentują na > żywo:-))) Polsat sport oglądają także setki tysięcy abonentów TV kablowej UPC w całej Polsce. > > Ogólnie polski kibic w butelkę nabity. Jeśli będzie oglądał Polsat Sport, nie będzie nabity !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: dziękuje polsatowi IP: 193.0.110.* 01.06.02, 22:32 Gość portalu: POLSAT napisał(a): > Gość portalu: kibic napisał(a): > .A Pan Solorz to > > chyba sam w domu mistrzostwa ogląda bo nikt chyba gównianego dekodera Pols > atu > > nie kupił...i tylko jemu opłaceni przez niego komentatorzy komentują na > > żywo:-))) > > Polsat sport oglądają także setki tysięcy abonentów TV kablowej UPC w całej > Polsce. Bo UPC myśli o swoich abonentach(Polakach) i nieodpłatnie pragnie im pokazać MŚ..a ten frajerski POLSAT szuka teraz komu opchnąć by jak najmniej stracić.Żenujące...jak się nie potrafi to się do zakupu tak poważnej imprezy nie bierze!!! > > > > Ogólnie polski kibic w butelkę nabity. > > Jeśli będzie oglądał Polsat Sport, nie będzie nabity !! > Będzie nabity podwójnie bo za miesiąc przyjdzie mu włożyć rękę w nocnik jak będzie musiałprzez najbliższy rok oglądać powtórki z mundialu 2002 za 80 zł miesięcznie!!! Sram na POLSAT nie obejrzę więcej tej żałosnej stacji! Na żywo nawet meczu nie mogą pokazać...tylko w tym zasranym POLSAT SPORT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: dziękuje polsatowi IP: *.chomiczowka.net.pl 01.06.02, 22:29 Nie dramatyzuj. Nikt nie wytrzyma takiej dawki futbolu naraz a ladowac sie w jakis dekoder tylko dlatego, zeby zobaczyc max 7 (oby!!! :-)) meczów Polaków to trochę przydużo zwłaszcza, że te ostatnie puści TVP2. Tak, że ja mogę nie oglądać nic poza tym, świat się nie zawali. Dla mnie i tak kluby (Legia i ManUtd) stoja na pierwszym miejscu. Polsat straszy, że oglądanie MŚ na innych stacjach jest nielegalne (pokaż mi taki paragraf) ale ja mam to gdzieś. Jak będę miał ochotę, to włączę sobie TF1 i obejrzę co zechcę a jak nie, to mogę nic nie ogladać - i nie będzie mnie dupa piekła, że muszę, bo zapłaciłem. Same plusy :) Do Polsata: To wam sie przyda jako badanie rynku. Zapotrzebowanie na sport jest. Na dekodery - niekoniecznie. Doradzam zastanowienie się nad tym. Można inaczej, zapewniam. Odpowiedz Link Zgłoś