Dodaj do ulubionych

FRA-SEN a KOR-POL

IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 04.06.02, 16:02
Francja tez przegrala pierwszy mecz i to z druzyna, z ktora zakladali ze beda
tylko liczyc bramki. Nikt tam nie obraza pilkarzy i nie komentuje w takim stylu
jakby Francuzi juz pakowali walizy. Takich kibicow jak wy to sie powinno...ehh
szkoda slow na takich szmaciarzy jak wy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jorland Re: FRA-SEN a KOR-POL IP: *.niedziela.pl / 192.168.1.* / *.niedziela.pl 04.06.02, 16:04
      Gość portalu: Glazer napisał(a):

> Francja tez przegrala pierwszy mecz i to z druzyna, z ktora zakladali ze beda
      > tylko liczyc bramki. Nikt tam nie obraza pilkarzy i nie komentuje w takim stylu
      >
      > jakby Francuzi juz pakowali walizy. Takich kibicow jak wy to sie powinno...ehh
      > szkoda slow na takich szmaciarzy jak wy.

To kibicuj pacanie, kto ci broni?

• Gość: Zezik Re: FRA-SEN a KOR-POL IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 16:42
        Szkoda slow na ciebie... skonczyles 3 klasy podstawowki czy 4???
    • Gość: Kocur Re: FRA-SEN a KOR-POL IP: *.acn.pl / 10.130.128.* 04.06.02, 16:04
      Francja przagrała, ale Francja GRAŁA.
      A Polska to co robiła to GRĄ NAZWAĆ NIE MOŻNA - dostrzegasz różnicę.???

Mecz można przegrać, ale mecz trzeba ZAGRAĆ - a Polacy to grali owszem ale
      raczej w "Dwa Ognie" a nie w Piłkę - Żółci robili z nimi co chcieli.
      • Gość: Glazer Re: FRA-SEN a KOR-POL IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 04.06.02, 16:08
        A czego sie spodziewales? Ze Swierczewski nagle zostanie wirtuozem rozgrywania,
        a Kozminski na prawej bedzie gral tak jak na lewej? Moze ze Waldoch i Hajto
        nagle beda zwrotniejsi od Koreanczykow? Patrzcie realistycznie, a
        nie "zyczeniowo".
      • Gość: vd Re: FRA-SEN a KOR-POL IP: *.krakow.topware.pl 04.06.02, 16:09
        Francja to nie najlepszy przyklad bo Francja dala swoim kibicom juz
        wystarczajaco duzo satysfakcji a takiej druzynie sie wybacza duzo wieksze
        potkniecia, natomiast nasze sukcesy pilkarskie skonczyly sie rowno 20 lat temu,
        i zal jest dlatego ze zbyt duzo (jak zwykle) obiecywano, mowiono i przechwalano
        sie potem pokazujac zenujacy pseudopilkarski poziom
        • Gość: Glazer Re: FRA-SEN a KOR-POL IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 04.06.02, 16:15
          A czego oczekiwales? Ze przed meczem nasi powiedza: "wychodzimy do meczu z
          Korea bo musimy a i tak nam dokopia"?
    • Gość: maciek Re: FRA-SEN a KOR-POL IP: 195.116.146.* 04.06.02, 16:09

Francja to mistrz swiata i europy, jedna przegrana o niczy nie swiadczy.
      Polska nie jest mistrzem...
    • kingaps Re: FRA-SEN a KOR-POL 04.06.02, 16:12
      Między naszymi orłami a kogutami jest taka różnica że oni wyjdą z grupy jeśli
      nie z I miejsca to z II, a nasi mogą już jechać do domu, bo inaczej dojdzie do
      jeszcze większego blamażu.
      ONI OD 297 MIN NIE STRZELILI NA MISTRZOSTWACH BRAMKI A STACILI 9 !!!
    • Gość: rumcajs Re: FRA-SEN a KOR-POL IP: 62.200.126.* 04.06.02, 16:18
      NIe wiem kogo nazywasz szmaciarzami. Rozumiem, że tych gości co biegali ponad
      90 minut po boisku, tylko im nikt nie powiedział, że mają kopać piłkę.
      Francja to chociaż starała się strzelić bramkę czego o Naszych powiedzieć nie
      można.
      • Gość: Glazer Re: FRA-SEN a KOR-POL IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 04.06.02, 16:25
        Nasi nie starali sie strzelic bramki? no to k...a co wg. ciebie probowali
        zrobic? Strzelic swojaka? Ja rozumiem konstruktywna krytyke, na ktora druzyna
        zasluzyla, ale jak czytam takie pierd...enie to mi sie noz w kieszeni otwiera.
        • Gość: Kocur Re: FRA-SEN a KOR-POL IP: *.acn.pl / 10.130.128.* 04.06.02, 16:38

> Nasi nie starali sie strzelic bramki? no to k...a co wg. ciebie probowali
          > zrobic? Strzelic swojaka? Ja rozumiem konstruktywna krytyke, na ktora druzyna
          > zasluzyla, ale jak czytam takie pierd...enie to mi sie noz w kieszeni otwiera.

I co? Otworzył sie już???

PS.
          A na czym to według Ciebie polega KONSTRUKTYWNA krytyka - jakoś dziwnie zbieżne
          są te opinie.
          Jest krytyka - bo jak najbardziej owa krytyka jest ZASŁUŻONA - jedyny element gry
          w którym Polacy byli lepsi od żółtych to... żółte kartki.
          O stylu w jakim grali nie chce mi sie pisać - mo mi nerwów szkoda

• Gość: mynda Re: FRA-SEN a KOR-POL IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 16:39
          glazer - masz rację. czy prawdziwy kibic odwraca się po pierwszej porażce? nie
          sądze. przegraliśmy, poza pierwszym kwadransem zagralismy źle, ale wierze, że
          są jeszcze szanse. konieczne są zmiany na portugalię - na moje powinien wejść
          rząsa i kucharski. pamiętajmy, że póki piłka w grze.... nie zdziwiłbym się,
          gdybyśmy wyszli z grupy obok korei.
          czekaliśmy 16 lat, więc chyba powinniśmy mieć więcej wiary
          • Gość: Zezik Re: FRA-SEN a KOR-POL IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 16:41
            UF w koncu ktos normalny
          • Gość: Kocur Re: FRA-SEN a KOR-POL IP: *.acn.pl / 10.130.128.* 04.06.02, 18:17
            Gość portalu: mynda napisał(a):

> glazer - masz rację. czy prawdziwy kibic odwraca się po pierwszej porażce? nie
            > sądze. przegraliśmy, poza pierwszym kwadransem zagralismy źle, ale wierze, że
            > są jeszcze szanse. konieczne są zmiany na portugalię - na moje powinien wejść
            > rząsa i kucharski. pamiętajmy, że póki piłka w grze.... nie zdziwiłbym się,
            > gdybyśmy wyszli z grupy obok korei.
            > czekaliśmy 16 lat, więc chyba powinniśmy mieć więcej wiary

Dyskutanci Drodzy

Coś mi się zdaje, że większość myli pojęcia. Tu nie chodzi o ODWRACANIE się od
            drużyny - tylko o KOMENTARZE dotyczące STYLU W JAKIM GRALI (a styl był
            zdecydowanie poniżej wszelkiej krytyki - zbliżał się miejscami do stylu Arabii)

Polska mogła i przegrać 4:0 ale niech by przegrała pokazując jakiekolwiek
            namiastki walki, a tak.... cóż. Jaka gra takie komentarze.

Co wcale nie znaczy, że w meczu z Portugalią i USA nie będę kibicował Polakom.
            Dopókim Polakiem to i kibicował Polsce będę. Ale suchej nitki nie będę na nich
            zostawiał za każdym razem kiedy zagrają tak jak zagrali - I BASTA.
            • Gość: Glazer Re: FRA-SEN a KOR-POL IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 04.06.02, 18:22
              Nie zgadzam sie. Mozna ich zj..ac po powrocie, jak juz bedzie po wszystkim, a
              teraz wszyscy powinni podtrzymac repre na duchu, a nie dolowac. "Nic sie nie
              stalo" i jedziemy dalej. Trzeba sie podniesc i zawalczyc z Portugalia i USA, a
              nie dawac dupska po pierwszym meczu.
              • Gość: Kocur Re: FRA-SEN a KOR-POL IP: *.acn.pl / 10.130.128.* 04.06.02, 18:30

> Nie zgadzam sie. Mozna ich zj..ac po powrocie, jak juz bedzie po wszystkim, a
                > teraz wszyscy powinni podtrzymac repre na duchu, a nie dolowac.

To też się zrobi (zj..ie znaczy się). Ja jednak wolę "walić prawdę między oczy" a
                nie udawać, że jest OK - jak nie jest bo grają do DUPY.
                • Gość: narval Re: FRA-SEN a KOR-POL IP: *.abo.wanadoo.fr 04.06.02, 18:51
                  Pozwole sobie na male sprostowanie, dotyczace krytyki pilkarzy fr.
                  Prawde powiedziawszy, tutejsza krytyka niezle przejechala sie po swoich
                  mistrzach!
                  Moze troche mniej w tv. prawdopodobnie ze wzgledu na sponsoring , tych
                  pilkarzy przez wielkie koncenrny, dzieki ktorym zyje tv., ale w radiu tuz po
                  porazce z Senegalem, zarzekano sie, ze najmniej polowa ekipy 'mistrzow' nie
                  powinna wyjechac do Korei!
                  Wymieniano sporo nowych nazwisk pilkarzy, ktorzy niestety nie sa znani
                  szerszym rzeszom publicznosci - z wyjatkiem zapalonych kibicow, ktorych tutaj
                  nie brakuje!
                  Dodam tylko, ze Fr; sa dosc pesymistycznie nastawieni co do rezultatu
                  Fr.- Urugway (czwartek)
    • Gość: Juan Re: FRA-SEN a KOR-POL IP: *.clientes.euskaltel.es 04.06.02, 18:59
      bueno
    • Gość: español Re: FRA-SEN a KOR-POL IP: *.clientes.euskaltel.es 04.06.02, 19:06
      nie musze nic komentowac, tylko po tym co powiedzial engel po meczu, jusz teraz
      wiem ze z portugalia bedzie kompromitacja.

Jerzy Engel, trener reprezentacji Polski

- Przegraliśmy ten mecz, ponieważ w pierwszej połowie nie wykorzystaliśmy dwóch
      dogodnych okazji. Okazję do strzelenia gola miał Krzynówek, ale jeden z rywali
      zagrał w polu karnym ręką, a sędzia tego nie zauważył. Poza tym moi napastnicy
      nie stworzyli ani jednej groźnej sytuacji i o to mam do nich dużo pretensji

????, pretensjie d o napastnikow???, jak mozna miec pretensjie jesli druga
      linia w ogole nie istniala. gdzei byl ten goral Swierczewski ktory nie umie
      podac dokladnego podania. Panowie, z Portugalia i taka gra, bedzie taka jak my
      mowimy w Hiszpanii, un juego de niños, toque, toque otro toque y gol, gar dla
      dzeicio, podanie, podanie i gol.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka