Gość: Lech IP: 157.25.31.* 07.03.05, 16:18 Szansa oddania trofeów przez Juventus jak oddanie tytułu mistrza Polski Legii za rok 1993. CAŁA POLSKA WIDZIAŁA? WARSZAWA NIE ZAPOMNIAŁA! LEGIA WARSZAWA - MISTRZ POLSKI 1993 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic Cala Polska widziala, Tylko czemu nie Warszawa? IP: *.jgsullivan.com 07.03.05, 16:39 Byle na tym meczu widzialem i slyszalem (spikera). "CAŁA POLSKA WIDZIAŁA? WARSZAWA NIE ZAPOMNIAŁA" -> prosta implikacja Warszawa nie lezy w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdenek Zeman Zabrac wszystko koksiarzom IP: *.net.autocom.pl 07.03.05, 16:46 ktorym na dodatek pomagaja jeszcze sedzowie. Wstyd panowie Giraudo ,Moggi ,Bettega ,Zidane i inni,ciezki wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Zabrac wszystko koksiarzom IP: *.ruhr / *.rz.ruhr-uni-bochum.de 07.03.05, 16:54 Koles zarabia miliony i musi zaplacic 2000 euro kary. Nie wiem jak to sad wyliczyl - wiem ze dostal wiezienie. Ale te 2000 to nie wiem skad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magik21 Re: Zabrac wszystko koksiarzom IP: 217.8.167.* 07.03.05, 17:00 Juve, Juve, Juve najlepszym zespolem jest!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt juve oddawaj trofea, oszuści, przekrętasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 17:45 juve oddawaj trofea, oszuści, przekrętasy Odpowiedz Link Zgłoś
peeter2 tylko 2000 euro kary?? to jakiś żart!!! 07.03.05, 18:50 po prostu kpiny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miro14 Re: WADA żąda trofeów Juventusu 07.03.05, 21:15 Wszyscy sie koksza. Wszystkie wielkie kluby. Czy to pilkarskie czy to koszykarskie. Nie mowiac juz o NBA, NFL czy NHL. Takie juz jest to nasze zycie. Liczy sie kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Niech WADA zajmie sie niejakim T. Hamiltonem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 00:00 mistrzem olimpijskim w kolarskiej jezdzie na czas z Aten. Zostal przylapany na przetaczaniu krwi, a nadal jest oficjalnie mistrzem olimpijskim. To sa juz wielkie kpiny!!!! Ale jesli to Rosjanka, Wegier, Bulgar, czy Turek zostana przylapani to nie ma przebacz. Groza sankcjami calej federacji i krotka pilka. Ale pan/i z USA to inna sprawa. Ci to moga sie koksowac w najlepsze. Vide Jones ktora szykuje sie do kolejnego sezonu, a bardziej ewidentnych dowodów chyba juz nie jest w stanie sie zdobyc. Niech tym sie zajmie WADA, a nie sprawami sprzed 10 lat. Odpowiedz Link Zgłoś