Gość: ARTURASO Re: DO DZIEWCZYN do facetow IP: *.rasserver.net 29.06.02, 09:35 ta Brazylijka z zoltym naszyjnikiem ... rany boskie dla niej bym umarl. dlaczego w Polsce nie ma takich ??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwo Re: DO DZIEWCZYN do facetow IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.02, 21:44 ... a te Brazylijki ze staniczkami w barwy narodowe - tylko się poświęcić im, tak jak one poświęcają się kibicowaniu swojej drużynie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muniek Re: DO DZIEWCZYN do facetow IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.02, 23:49 Gość portalu: ARTURASO napisał(a): > ta Brazylijka z zoltym naszyjnikiem ... rany boskie > dla niej bym umarl. dlaczego w Polsce nie ma takich ??????????? dla niej i na niej!!!! hehe.... ale tak serio to po prostu BOGINI. Jak to nie ma w Polsce? Wierz mi, ze sa! Przyjedz do Lublina to ci pokaze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTURASO Re: DO DZIEWCZYN do facetow IP: *.rasserver.net 30.06.02, 15:22 Gość portalu: muniek napisał(a): > Gość portalu: ARTURASO napisał(a): > > > ta Brazylijka z zoltym naszyjnikiem ... rany boskie > > dla niej bym umarl. dlaczego w Polsce nie ma takich ??????????? > > dla niej i na niej!!!! hehe.... ale tak serio to po prostu BOGINI. Jak to nie m > a > w Polsce? Wierz mi, ze sa! Przyjedz do Lublina to ci pokaze :) TO PRZENOSZE SIE DO LUBLINA.NA STALE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeleń Re: DO DZIEWCZYN IP: *.pl 29.06.02, 16:05 qwa czytam te głosy i się troche dziwie!!! pytanie było jacy piłkarze są najprzystojniejsi!!! (a tu wyskakują mi z krytyką bayernu) każdy ma swój gust i lubi co innego i głupotą jest komentować czyjeś wypowiedzi np. krytykując czyjś wybór. każdy pisze co chcę i ja uważam (choć jestem chłopakiem w 100%) że najładniejszy jest Ronaldo zwłaszcza z tą swoją durną grzywką w 1/2 finale ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :* Re: DO DZIEWCZYN IP: *.acn.pl / 10.133.133.* 29.06.02, 20:47 community.webshots.com/photo/14566956/14568793HbDSPYCcwj i język mam wywalony do pasa :) Odpowiedz Link Zgłoś
coco Re: DO DZIEWCZYN 29.06.02, 22:09 A co Wy tam z najprzystojniejszymi...! Osobowosci sie licza! Dlatego: Pierluigi Collina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryka Re: DO DZIEWCZYN IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.02, 22:38 szkoda, ze od poczatku nikt nie zauwazal naprawdę przystojnych facetow, tylko cały czas tych rozreklamowanych. A teraz jak Ilhan Mansiz postrzelał bramki to jest od razu zauważony, szkoda też Palencii, Sorina itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muniek Re: DO DZIEWCZYN IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.02, 23:59 Gość portalu: Henryka napisał(a): > szkoda, ze od poczatku nikt nie zauwazal naprawdę przystojnych facetow, tylko > cały czas tych rozreklamowanych. A teraz jak Ilhan Mansiz postrzelał bramki to > jest od razu zauważony, szkoda też Palencii, Sorina itd. no wlasnie, dlaczego takich nie zauwazacie? he? im wiecej bramek, im wiecej minut gry tym wiecej kasy! i o to chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muniek Re: DO DZIEWCZYN IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.02, 23:55 coco napisał(a): > A co Wy tam z najprzystojniejszymi...! > Osobowosci sie licza! Dlatego: Pierluigi Collina. osobowosci????? a co ty mozesz wiedziec o jego osobowosci???? znasz go osobiscie? nie sadze, wiec po co to durne gadanie? nie ma osoby, ktora w TV bylaby ta sama osoba co w domu!!!!! osobowosc Colliny: jak on pieknie trzyma ten gwizdek, jaki meski jest gdy podejmuje trudne decyzje ....... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: DO DZIEWCZYN IP: *.pl 30.06.02, 16:24 Chcę powiedzieć,że wszystkich najpiekniejsztych wyeliminowały te oblechy z Korei.Moimi żelaznymi typami są: 1.Vitor Baia, bo jest powalający ,męski i absolutnie sexowny.Jego uroda zniewoliła mnie juz na EURO 2000 2.Alessandro Del Piero choć pieknym trudno go nazwać, to ma w sobie to "coś", co odbiera mi mowę 3.Nesta,Coco, Consenciao 4.Bierhoff,Ballack Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pas1 Re: DO DZIEWCZYN IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.06.02, 16:58 pomijając Hajto, Rivaldo, Ronaldinho (chociaż jest sympatyczny i jak ktoś słusznie zauważył wiecznie zdziwiony)-bo to chyba prowokacje, najbardziej dziwi mnie wysoka pozycja bramkarza Portugalii. No ale kto odgadnie kobiety? pozdr-przedstawiciel płci brzydszej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trin Re: DO DZIEWCZYN IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.02, 18:57 Bezapelacyjnie i poza wszelaka konkurencja jest oczywiscie Vitor Baia, chyba najpiekniejszy mezczyzna tego globu, nie tylko boisk. Ale wogole ci panowie na boiskach sa baaaardzo cacy! Jak dla mnie (kolejnosc dosc dowolna): przede wszystkim portugalczycy: Figo, Gomes, Concencao, Couto, Costa, i tak mozna wymieniac... ;-) a z innych nacji przede wszystkiem: Mansiz, Rustu, A.Cole, Sinclair, Cafu, Ballack, no i rzecz jasna KAHN! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: En Re: DO DZIEWCZYN IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.02, 20:53 Nesta, Nesta, Nesta , Nesta, Nesta, Nesta, Nesta , Nesta, Nesta, Nesta, Nesta , Nesta,Nesta, Nesta, Nesta , Nesta no i może Baia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alt Re: DO DZIEWCZYN IP: *.chello.pl 30.06.02, 22:03 Ktoś tu chyba czyta w moich myślach. :))) ALESSANDRO NESTA nie ma żadnej konkurencji! Nawet w osobie Vitora Baii...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ks Re: DO DZIEWCZYN IP: *.unet.pl 01.07.02, 07:42 Gość portalu: alt napisał(a): > Ktoś tu chyba czyta w moich myślach. :))) > > ALESSANDRO NESTA nie ma żadnej konkurencji! > Nawet w osobie Vitora Baii...:) Zgadzam się w 100% !!! Bardzo dobrze,że Nesta zajął 2 miejsce w plebiscycie 'gazety' " Mister Mundialu" ( to też moja zasługa ) Widziałam fajne zdjęcia Nesty na www.alessandronesta.it ( może na forum napiszę o tym 2 miejscu, bo znam trochę włoski). A Nesta jest piękny i sympatyczny, tylko trochę pokiereszowany przez kontuzje . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: En Re: DO DZIEWCZYN IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.02, 21:22 Alessandro Nesta per sempre!!! Alessandro Nesta per sempre!!! Alessandro Nesta per sempre!!! Alessandro Nesta per sempre!!! Alessandro Nesta per sempre!!! Alessandro Nesta per sempre!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: DO DZIEWCZYN IP: *.chello.pl 30.06.02, 22:22 zobaczcie te linki część z tych piłkarzy było wymienionych część nie a warto fifaworldcup.yahoo.com/en/t/t/pl/178969/index.html fifaworldcup.yahoo.com/en/t/t/pl/178977/index.html fifaworldcup.yahoo.com/en/t/t/pl/169660/index.html fifaworldcup.yahoo.com/en/t/t/pl/160197/index.html fifaworldcup.yahoo.com/en/t/t/pl/155979/index.html fifaworldcup.yahoo.com/en/t/t/pl/91469/index.html fifaworldcup.yahoo.com/en/t/t/pl/161455/index.html fifaworldcup.yahoo.com/en/t/t/pl/44621/index.html fifaworldcup.yahoo.com/en/t/t/pl/170702/index.html fifaworldcup.yahoo.com/en/t/t/pl/95650/index.html fifaworldcup.yahoo.com/en/t/t/pl/96075/index.html fifaworldcup.yahoo.com/en/t/t/pl/184312/index.html fifaworldcup.yahoo.com/en/t/t/pl/3251/index.html fifaworldcup.yahoo.com/en/t/t/pl/78091/index.html fifaworldcup.yahoo.com/en/t/t/pl/155344/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
ona22 Re: DO DZIEWCZYN 01.07.02, 08:54 Tak to ju z jest że chociażby był nie wiem jak przystojny a grzeje ławkę zamiast biegac po boisku to rzadko kto go zauważy. Najpiękniejsi są ci którzy są najlepsi. Władza i sława to dwa najsilniejsze afrodyzjaki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ona22 Re: DO DZIEWCZYN 01.07.02, 08:55 a do powyższych linków .. nie każdy ZAWSZE wychodzi pięknie na zdjęciach ;-) czasem je robią z zaskoczenia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeze Re: DO DZIEWCZYN IP: 195.205.223.* 01.07.02, 09:58 podsumowując: najpiękniejsza na świecie jest reprezentacja Brazylii z pucharem świata w rękach!!!!!! ze wskazaniem na Ronaldo, chociaż sprzed czasów swojej idiotycznej grzywki. czekoladka. mniam, mniam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ona22 Re: DO DZIEWCZYN 01.07.02, 10:28 jednak ze wskazaniem na R. Carlosa i Cafu z tym pucharem ;-) jednak dobrze że ani Włosi ani Portugalczycy nie wygrali tego pucharu bo wtedy to już byłaby histeria ;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bibi Re: DO DZIEWCZYN IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 10:10 Gość portalu: zeze napisał(a): > podsumowując: najpiękniejsza na świecie jest reprezentacja Brazylii z pucharem > świata w rękach!!!!!! ze wskazaniem na Ronaldo, chociaż sprzed czasów swojej > idiotycznej grzywki. czekoladka. mniam, mniam :))) Ronaldo, ten kretyn ...!? Kobieto, kiedy ty straciłas wzrok ...? Jedi z gwiezdnych wojen był przystojniejszy od tego debila ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: DO DZIEWCZYN IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.02, 21:36 Batistuta Baia Toldo Pauleta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibicka e tam baby IP: *.proxy.aol.com 15.07.02, 23:46 idzcie dziewczyny z waszymi typami naj naj naj sa (kolejnosc nieprzypadkowa!) 1. Arek Glowacki 2. Marek Kozminski 3. Tomek Hajto & Jurek Dudek oni sa naj :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: piękni piłkarze IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.02, 13:12 a czy żadna z was nie zwróciła uwagi na pomocnika USa Landona Donovana?Ja uwazam, że jest po prostu słodki.A pozatym: Iker Casillas Morietnez Kaka Michael Owen Wes Brown Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: creep MIchael Owen to kordupel, 1.65 m wzrostu IP: *.MaxTNT5.pdq.net 20.07.02, 14:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala no i co z tego? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.02, 18:15 lepiej miec sowoje zdanie niz go nie miec nieprawdaz????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: i jeszcze jeden IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.02, 18:48 Zapomniałbym dodac, że wegług mnie super jest jeszcze Roque santa Cruz z Paragwaju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: MIchael Owen to kordupel, 1.65 m wzrostu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.02, 18:51 To nieprawda Michael Owen ma 173 cm wzrostu.Tego jestem pewna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: inni IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.02, 07:26 A co sądzicie o Roque Santa Cruz z Paragwaju?Słodziutki chłopiec. Odpowiedz Link Zgłoś