Gość: zakk IP: *.media / *.media-saturn.com 30.04.05, 13:13 czyzby kolejny "crack"w barsie?(henry)tylko co zrobicie z eto'o?lawa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: b_f Re: Van Bommel w Barcelonie? IP: *.kalisz.mm.pl 30.04.05, 13:21 I tak ma byc barca najlepsza !! aha van bommel to raczej ofensywny pomocnik nie napastnik Panie zakk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakk Re: Van Bommel w Barcelonie? IP: *.media / *.media-saturn.com 30.04.05, 13:35 tyle ze pan zakk pisal o t.henry a nie o van boomelu.-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Van Bommel w Barcelonie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 14:21 Van Bommel to w Manchesterze City wielkiej kariery nie zrobił (wszedł nawet w meczu z Groclinem. Odpowiedz Link Zgłoś
kpt.ziobro Re: Van Bommel w Barcelonie? 30.04.05, 14:46 W "Naszym Dzienniku" z 16-17.04 br. na stronie "Czytelnicy" zamieszczono wiersz siedemnastoletniego młodzieńca - pana Kamila Wawrucha o Ojcu Świętym Janie Pawle II. Uważam, że młody poeta zasługuje na uznanie i gratulacje. Mam nadzieję, że jeszcze o nim usłyszymy. To wspaniała odpowiedź na knowania komunistycznych jaczejek !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darkey Re: Van Bommel w Barcelonie? IP: 81.210.115.* 30.04.05, 15:22 A co to ma wspólnego z van Bommelem albo z Barceloną?? Człowieku patrz gdzie się wpisujesz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deathto pewnie pan kpt.ziobro to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 15:40 kamil wawruch który usiłuje zwrócić na siebie uwagę Odpowiedz Link Zgłoś
nihat słuchaj jurek 30.04.05, 23:15 Van Bommel nigdy nie grał w Manchesterze City. Chyba jesteś futbolowym dyletantem. Ten co wszedł na mecz z Groclinem nazywa się Bosvelt. Pewnie Ci się pomyliło bo nazwisko na "B" co??? Van Bommel już od kilku ładnych lat gra w PSV i nie grał w żadnym Manchesterze City. Sprawdź następnym razem co wypisujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ia Barca 2005/06: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 15:42 Valdez-Beletti,Marquez,Puyol,Del Horno-Van Bommel-Deco,Xavi,Ronaldinho- F.Torres,Eto'o... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katschy Re: Barca 2005/06: IP: *.l3.c5.dsl.pol.co.uk 30.04.05, 16:54 nie zapominajcie o Larssonie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: montse benitez Xavi do Liverpoolu !!! IP: *.aster.pl 30.04.05, 22:19 A ja uważam, że Xavim powinien się Liverpool zainteresować (a nie "Kaczorki Mourinha"), żeby było więcej "sobowtórów" w klubie - choć tym razem nie w kontekście wizualnym a czysto brzmieniowym: Xavi - Xabi (Alonso). Żeby było do kompletu z parami identycznie wyglądających "bliźniaków": * Finnan - Carragher * Gerrard - Mellor * Luis Garcia - Kewell (choć ten "na szczęście" ostatnio trochę się roztył po kontuzji i teraz głównie z daleka są podobni dzięki fryzurom) To jest mój stanowczy postulat odnośnie polityki kadrowej Rafy Beniteza i zegarka jego żony! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GENT del Barca oooooo kurczaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 14:08 Barcelona nie odda Xaviego za żadne pieniądze. To jest symbol tego klubu (podobnie jak do niedawna Josep Guardiola grający na tej samej pozycji) i jeden z ich najlepszych graczy, wychowanek klubu, piłkarz który jest prawdopodobnie najlepszym defensywnym pomocnikiem w lidze, a jednocześnie umiejącym piłeczkę także rozegrać, często niekonwencjonalnymi podaniami. Nie ukrywam że jestem fane Barcy od dawna i co jak co ale wiem jak traktowny jest tam Xavi, bo troszkę się tym interesuję. Wkurza mnie tylko, że nowi szefowie (Laporta) znowu popełniają błędy swoich poprzendików w polityce transferowej; znowu skupiają się na zakupach pomocników, a ich obrona pozostaje dziurawa jak ser, szczególnie po bokach. Jedyni obrońcy, którzy trzymają wysoki poziom to Marqez i Puyol. Reszta to przeciętni gracze, a jeśli już ktoś im się dobry trafi w obronie to go oddają albo nawet nie próbują kupić (jakiś rok temu wypożyczony Francesco Coco). Inny przykład to van Bronckhorst - TRAGEDIA, ...no tyle strat to notują trampakrze... Konieczni są nowi boczni obrońcy. Chodzi fama, że w lecie przyjdzie do Barcy z Chelsea W. Gallas - takie informacje rokują zmiany na lepsze w formacji obronnej Barcelony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leni Re: oooooo kurczaki IP: *.lubin.dialog.net.pl 01.05.05, 17:27 Transfer Gallasa wydaje mi się nierealny. Mourinho nie pozbędzie się tak dobrego piłkarza. Bardziej prawdopodobne opcje to Gabi Milito albo Kompany. Potrzebny jest też dobry bramkarz na rezerwę za Pokemona. Może ..... Casillas? Odpowiedz Link Zgłoś