Dodaj do ulubionych

Arsenal rozgromił Everton

IP: 213.199.251.* 12.05.05, 00:10
ladnie, calkiem ladnie jak na drewnianych koaczy z arsenalu;)
Obserwuj wątek
    • Gość: autor drewnianych?! masz waści Canal+ ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.05.05, 00:22
      drewnianych?! masz waści Canal+ ? bo ja mam i choc im nie kibicuje, to graja
      porywajaca. Z polotem, z pierwszej pily, jesli dryblują to przepieknie, slowem:
      zero drewna
      • Gość: anty-tofik Re: IP: *.aster.pl 12.05.05, 02:10
        Ale posiadanie C+ i tak nie dało Ci mozliwości oglądania tego konkretnego
        meczu, wiec się nie wypowiadaj! ;)

Za ARSEnalem co prawda średnio przepadam (a już pozy i miny Henry'ego po
        strzeleniu gola w tym sezonie wk..wiaja mnie niemiłosiernie!, a w 2. połowie
        grał, więc było "ryzyko"), choć przyznaję, że w czołówce tabeli zdecydowanie
        zasłużenie się znajdują, ale Evertonu szczerze nie lubie i straaasznie żałuję,
        że tego pogromu nie dane mi było widzieć...
        • Gość: wm Re: IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 12.05.05, 16:28
          "Evertonu szczerze nie lubie". A czemu?
          • Gość: anty-tofik Re: IP: *.aster.pl 12.05.05, 23:17
            Bo trzeba mieć w życiu kogoś, kogo się nie lubi! Dla zdrowia psychicznego. ;)

A juz serio - do ich gry nigdy nic nie miałem, tak sobie przeciętny klubik,
            który mnie "ni grzębił ni ział" (jak kilka innych), ale będąc w Liverpoolu
            miałem watpliwą przyjemność bycia dość namolnie i raczej agresywnie
            przekonywanym, który klub z Mercyside to "pany" (choć bynajmniej za Liverpoolem
            nie optowałem, więc nie było potrzeby mnie nawracać) i od tego czasu została mi
            trauma, która zgeneralizowała mi się z kiboli na cały klub (i nawet jego
            zaskakująco dobra kondycja w tym sezonie tego nie zmieniła).
            I dlatego właśnie nie lubie Evertonu i już! Choć przepiękna akcję zawsze
            docenię (co najwyżej z komentarzem a la: "Patrzcie państwo, to 'Ciąguty'
            potrafią tak ładnie grać?").
            • Gość: wm Re: IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 13.05.05, 16:40
              Pewno też bym się zniechęcił. Tyle, że na razie nie byłem w Liverpoolu. Pozdro
      • Gość: koneser Re: drewnianych?! masz waści Canal+ ? IP: *.his.uni.torun.pl 12.05.05, 16:34
        zgadzam sie na 100%, jestem fanem manu, ale znam sie na pilce, arsenal gra
        pieknie, ogladalem ich mecz z liverpoolem, pierwsza polowa to poezja [pilki,
        pieknie, szkoda ze ani razu tak nie graja w LM, a co do evertonu wstyd,
        chwalili sie ze sa najlepszym zespolem merseyside, ale taki chaniebny wynik to
        wstyd
    • Gość: bazyliszek Re: Arsenal rozgromił Everton IP: *.chello.pl 12.05.05, 02:37
      Toffees poczuli LM i się rozkleili...
    • Gość: fikołek Re: Arsenal rozgromił Everton IP: *.aster.pl 12.05.05, 08:58
      cieszy dobra postawa Bergkampa przed zbliżającymi sie młodzieżowymi
      mistrzostwami Europy
      • Gość: hehe Re: Arsenal rozgromił Everton IP: *.aster.pl 12.05.05, 23:06
        :D
        Może któryś z wnuków Dennisa jeszcze 17-tki nie przekroczył i się załapie. ;)

BTW, zbliża to się finał Mistrzostw, a nie same Mistrzostwa...
        • Gość: das boot Re: Arsenal rozgromił Everton IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 18:20
          szlag, mam sentyment do bergkampa. pamietam go jeszcze z ajaxu, kiedy zdobyl
          pzp w finale z torino... to bylo z 500 lat temu ;)
          piekna bramka w meczu z anglia, na 1:2, bramka w dogrywce meczu z argentyna na
          3:2 na mistrzostwach swiata...
          konczy kariere, ale wciaz potrafi grac z cholerna gracja.
    • Gość: czechu Re: Arsenal rozgromił Everton IP: *.ahold.pl / 213.134.133.* 12.05.05, 09:31
      no to kanonierzy dali ognia szkoda że tak nie równo grają !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka