Gość: agulina IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 26.05.05, 01:41 Witam. Sprawdźcie to : www.allegro.pl/show_item.php?item=52655759 Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariusz_k Final na DVD : LOL 26.05.05, 12:41 Najpierw prosze sampla wstawić, zeby ludzie w ciemno nie kupowali. Druga sprawa: czy sa do wyboru wersje jezykowe, np: Szpakowski / Borek / wersja bez lektora? Bo jak nie da sie Szpaka wyciąc to ja dziekuje. ;) Po trzecie: z czego bylo to nagrywane? Bo dla mnie robienie DVD np z programu z kablowki nie ma sensu. Lepiej sobie na VHS nagrac w domu. Po czwarte: proponuje sprzedawac tez final wlasnie na kasetach VHS. W koncu nie kazdy ma DVD i wiele osob moze poczuc sie dyskryminowanych ;) Po piate: gratutluje "pomyslu", ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alphonsinho Re: LIVERPOOL-AC MILAN na 2 DVD IP: *.aster.pl 26.05.05, 16:47 Polska-Azerbejdżan 8:0 kupię, masz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alphonsinho interesuje mnie tylko Polska-Azerbejdżan 8:0 IP: *.aster.pl 26.05.05, 19:05 masz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agulina Re: interesuje mnie tylko Polska-Azerbejdżan 8:0 IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 27.05.05, 00:47 Witam. Niestety nie mam całego meczu Polska - Azerbejdżan, ale mogę zaoferować plik, w którym nagrane są wszystkie bramki z tego spotkania. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alphonsinho Re: interesuje mnie tylko Polska-Azerbejdżan 8:0 IP: *.aster.pl 27.05.05, 13:10 cholerka, cały mecz mi jest potrzebny do szcęścia (byłem na stadionie by the way) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szusz Re: LIVERPOOL-AC MILAN na 2 DVD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 13:22 Mam trzy pytania 1.Z reklamami toto? 2.Masz na DVD film o dudku(był o 20)? 3.Jeśli film jest bez reklam to jaki masz refleks;-)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szusz Re: LIVERPOOL-AC MILAN na 2 DVD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 13:23 Mam trzy pytania 1.Z reklamami toto? 2.Masz na DVD film o dudku(był o 20)? 3.Jeśli mecz jest bez reklam to jaki masz refleks;-)? PS.Co do dzwieku to nie prubuj go usuwać,mi Szpakowski bardzo odpowiadał Czekam na odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś