Dodaj do ulubionych

Celtic odpadł, ale Boruc zdobywa zaufanie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 21:35
żurawski powinen więcej się ruszać na boisku a nie strzelać głupie miny jak mu
coś nie wyjdzie. ot co!
Obserwuj wątek
    • Gość: z Re: Celtic odpadł, ale Boruc zdobywa zaufanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 21:37
      Żuraw jeszcze będzie strzelał, spokojnie. Tylko czy dadzą mi czas?

---
      www.worldfootball.prv.pl
    • Gość: Grigor Koniec marzeń... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 03.08.05, 21:37
      No i koniec marzeń o Lidze Mistrzów...Żurawski i Boruc polegli z Petrżalką, dziś Szymkowiak odpadł z Anorthosisem...Szkoda panowie bo mogliście się pokazać w Europie, a teraz popatrzycie na kolegów z Waszych byłych klubów-paradoks!
      • Gość: GRZESIEK Re: Koniec marzeń... IP: *.ztpnet.pl 03.08.05, 21:47
        Kolegów z Waszego BYŁEGO klubu - razem to oni grali TYLKO w Wiśle !!!
        • Gość: zeni Re: Koniec marzeń... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 21:57
          Ojj chyba niee Boruc i Wisła coś ci się kolego pokręciło!!
          • Gość: Grigor Re: Koniec marzeń... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 03.08.05, 22:01
            Miałem na myśli to że teraz to sobie chłopaki pooglądają kumpli w pucharach w swoich BYŁYCH klubach (wiem że Boruc nie grał w Wiśle-no bez przesady!:)
            • Gość: makrzys1 Re: Koniec marzeń... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 22:10
              Żuraw i Szymek mają pecha - Wisełka może trochę pograć w EUROPIE ale Boruc niech
              się cieszy bo Legiunia nie ma szans na grę w pucharach, wszak tam nie ma kto
              goli
              strzelać(chyba że Bednarek wskoczy na boisko)
        • Gość: Grigor Re: Koniec marzeń... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 03.08.05, 22:07
          Oj Grześ coś Ci się...ekhm...pomyliło, bo jak żyje to Boruce w bramce Wisły nie widziałem!!!
      • Gość: polska-kopana-gnoj Do LM nie weszli, ale z BAGNA sie wydostali ... IP: 216.141.135.* 03.08.05, 23:17
        ... naleza sie im wiec tak czy siak gratulacje !
        Mam na mysli wszystkich polskich kopaczy, ktorzy w ostatnim czasie wydostali
        sie z tego cuchnacego skorumpowanego gnoju sterowanego przez szmal, ukladziki i
        wszechpotezna osmiornice z Milosciwie Panujacym Listkiem na czele ! Co za
        bryndza (przeczytajcie wywiad z Dziurowiczem), kiedy wreszcie rozp...la te
        sitwe ?
        I jeszcze w dodatku wszystkie te kretynskie geby albo udaja ze nic nie
        wiedzieli, albo wiedzieli "ale nic nie mogli" i "od tego jest prokuratura".
        Nawet ten "wzor cnot" Tomaszewski juz wymyslil "gruba kreske", widac jak
        osmiornica byla przygotowana na rozne warianty.

Mam 2 wstepne propozycje (moze ktos sie opamieta):
        - kibice: olac WSZYSTKIE mecze polskiej kopanej (lacznie z Repa)do czasu
        rozwiazania PZPN, zakonczenia spraw kryminalnych i wprowadzenia prawdziwej
        reformy
        - UEFA: zawiesic WSZYSTKIE polskie zespoly w pucharach (lacznie z Wisla) -
        przeciez nawet nie wiadomo, czy w nich miejsca im sie nalezaly

A policja i prokuratora - robic swoje (tak, tak, wiem, ze naiwny jestem - a co,
        pomarzyc nie wolno ?)
        • Gość: chicago cubs kolego odwal sie od wisly....... IP: *.chi1.dsl.speakeasy.net 04.08.05, 03:09
          • Gość: niezalogowany Re: kolego odwal sie od wisly....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 03:47
            A dlaczego kolega "polska-kopana-gnoj" ma sie odwalac od Wisly? Kazdy widzial,
            ze mecz z Pogonia w Pucharze Polski dla Wisly zalatwil sedzia.
            • Gość: marcin Re: kolego odwal sie od wisly....... IP: *.sympatico.ca 04.08.05, 04:36
              G.. mnie obchodzi kto komu mecz zalatwil obchodzi mnie rtylko jedno czy ci tak
              zwani pilkaze potrafia pokazac sie w europie. Jak narazie wyglada na to ze
              wszyscy nasi eksportowi pilkaze moga sobie pograc ale na lawie, czekam z
              niecierpliwoscia na wynik dwumeczu Wisly, jesli odpadnie bede mial pewnoscze
              polskie stadiony nalezy zaorac i oddac pod wladanie Lepera a naszych tak
              zwanych zwodowych pilkazy wyslac na bezrobocie.
    • Gość: maro Re: Celtic odpadł, ale Boruc zdobywa zaufanie IP: *.cmpolmozbyt.pl / 80.51.194.* 04.08.05, 07:29
      Moze sie okazać ze to Zuraw jest Jonasz i gdzie on gra tam LM nie ma :)) beda
      jaja jak Wiselka bedzie w LM a zuraw nie (to drugie juz wiadomo) Atyle lat
      czekal na gre w LM!!!
    • Gość: zxc Re: Celtic odpadł, ale Boruc zdobywa zaufanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 08:16
      Gicho, siedź cicho!
    • znawca Następny artykuł w GW 04.08.05, 08:42
      "Na przedpołudniowym treningu Boruc wypadł dobrze. Żurawski nie wykorzystał
      dwóch karnych"

A potem artykuł następnego dnia:
      "Na po południowym przedwczorajszym treningu trener z uznaniem wyraził się o
      dwóch strzałach Żurawia i trzech robinsonadach Boruca"

Ludzie, oszaleć można!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka